Puszikám - az én dokim (velem legalábbis) "dead fish".. semmire nem válaszol rendesen. Példák:
Anno három oldalon vittem neki a nőgyógyim által kért vérvizsgálat eredményét és két érték nem volt megfelelő, kérdeztem, hogy azok mik.. legyintve válaszolt, hogy "áá.. az semmi".
Vagy.. Amikor már másodszor is csak egy db petesejtem volt punkció után, kérdeztem, hogy nálam nem lehetne-e-é olyat, hogy stimu nélkül uh-n nézni a tüszőt és úgy leszívni egy természet által adott petét (mert tudom, hogy máshol csinálják ezt.. és a francnak tömjem magam hormonokkal tízezrekért, ha ugyanaz a végeredmény, mint anélkül..). Válasz: "hát ez jó kérdés".. és ennyi.
Ma, amikor mosolyogva és büszkén ültem vele szemben és azt vártam, hogy átölel vagy ő is örül, stb. mélyen a szemembe nézett és elég pesszimistán rám szólt, hogy korai az öröm.. és még a pozitív tesztet sem vette "első nagy lépésnek". Ha ennyire fél attól, hogy nem sikerült és megkér, hogy ne örüljek még, akkor miért nem ír fel progi-szurit? Hát látja, hogy terhes vagyok ekkora HCG-vel. Nem tudom, hogy hogyan hívjam fel ezt az embert.
Hétfőn elmegyek vv-re megnézni a progi-szintet (mert ő kérte, hogy hétfő vagy kedd), és valahogy ott rákérdezek tőle a progi-szurira. De most annyira megijesztett Lois, hogy lökésem nincs a teendőkről abban az esetben, ha ez az orvos azt mondja majd, hogy "NEM". Na akkor mi van?
Ne haragudjatok, de teljesen kivagyok.. és most aludni se bírok, pedig hulla fáradt vagyok, mert az utolsó dolog, ami ma hiányzott nekem a vetélés megemlítése.. mintha nem tudnám, hogy amúgyis k-rva nagy esély van rá, mert már rengeteg vetélést "végignéztem" sajnos a környezetemben és fórumokon is.