sziasztok!
Faj a fejem, vilagvege hangulatom van, fuj a szel, a gyerek a csalad szerint mindenkire hasonlit csak ram nem (ismet!)
Megyek, Dunaba vetem magam!!!
Bogen: AMikor eloszor kutattunk telek utan, en kizarolag oda a Fundoklina volgy kozelebe akartam menni lakni! IGen, nagyon szep, uj hazak is epultek, stb. UTana koltoztunk Parkvarosba es 1 evet kinlodtunk ott. Anyu vissza is koltozott a panellakasaba Pestre, annyira nem szeretett ott lakni. Minden volt csak csond nem! Allandoan egettek valami pudvas szagu izet, nem tudom kik mert este 10 utan kezdtek, sutyiban. Egymillio kutya volt arra, a maganerpulok hetvegen allandoan ott koroztek, nem volt egy normalis szombatom sosem, hogy a balkonon pihenhettem volna!
A kornyeken nagyon sok a lopas, elloptak egyszer az ej leple alatta komplett ajtonyito motor rendszert! Kesz csoda hogy a kaput otthagytak!!! Minden nagyon messze volt. Sehol egy bolt, sehol egy buszmegallo, az utak borzalmas rossz minoseguek voltak, a katyukat keptelenseg volt kerulegtni, annyi volt! (VEszelyeztetett terhesen majd megdoglottem amikor autoval kellett menni valahova....) A hazba egyszer betortek (2 nappal a kikoltozesunk utan,szerencsere!
Rengeteg volt 2 utcaval lejjebb a putri..... nem vagyok romaellenes, de ott olyan tipusu emberreteg lakott akik gyujtottek a szemetet a telkukon es koszosak, hangosak, balhesak voltak.
A rendorseg parszor maszkalt arrafele ejjel....
Ezert mondom:
ahol Mimi lakik az jo kornyek, de dragabb.
Ahol ti neztek, nagyon meg kell nezni ki lesz a szomszedotok!!! Akar 3 utcaval lejjebb is! Nem biztonsagos! Elmentek dolgozni, vagy akar vasarolni es kilopjak a hazat alolatok!
Az 5.5 millio nem rossz! Kozmuvek benn vannak telken belul? Mekkora a telek? Milyen fajta telek? Milyen hazat lehet ra epiteni (melyik kategoriaba tartozik).... itt minden apro dolog szamit.
Tudod, minket mar annyian at akartak verni hogy mar azt sem hiszem el amit kerdeznek.
Azert "adtam lejjebb" az igenyeimet telek ugyben, mert az a kornyek rendezett, ha van is roma, akkor jomoduak, integralodottak, kozelebb van minden es a forumos lanyok nagy tobbsege is arra lakik.
:D:D:D:D:D
Amikor Parkvarosban laktam nagyon elszigetelve ereztem magam!
Mondom, nekunk pocsek volt a szomszedsag, a haz egy nagy szemethalom (masfel eves, ujepitesu, mediterran teglahaz, 160nm, a tulaj szerint fulll extras....) (Ehez no comment!) es elado (is) a haz, 39 millaert.... JAJ!!!! Enyhen szolva hulyenek neztek bennunket.
A 3 honap alatt felhuzott teglahazhoz csak annyi a hozzafuzni valom, hogy egy teglanak minimum (!!!) 3 honapot kell szaradnia nyaron is, hogy festheto legyen, kulonben megette a fene, (Meg a penesz!)
Majd adj mindig hirt hol tartotok, amibe bele lehet kotni en bele fogok!!!!
Igy tuti nem vesznek majd hulyere benneteket!
Ja a lanyok is tapasztaltak itt ilyen teren, igy majd mindannyian segitunk.
Fel a csalo epitobrigadok ellen, hehehe.
Zengo napkozi: Nem tudom mar kivel dumaltam rola, de jokat mondtak!
Mimi: gondoltam hogy meg fogom kapni a magamet Parkvarossal kapcsolatban. Ezert is irtam hogy a TI KORNYEKETEK JO! Ahol en laktam egy putri szar hely volt, csak az emberek voltak beszarva teljesen tole hogy milyen joooooooo....
A Bagoly telek meg nem volt olcso (szerintem) csak jo aron volt, az is csak a valsag miatt.... az arak meg azert mennek lejjebbb mert senki sem ohajt epitkezni, most aztan nincs penze senkinek. Nekunk ez csak jo, az oriasi lovarda lett felparcellazva a sarkan epetunk mi. Ott aztan nyugi lesz meg csond. Nincs semmifele muhely, a vonatot meg szeles idoben sem lehet hallani, (bar az nem zavarna igazan mert monoton zaj) es betonuton jutok a telkemig... az azert valamit szamit.... A buszt sem lehet hallani mert azert nem 100 meterre van a telektol a megallo.
Ha meg valaki betorni ohajt, hat probalkozzon.
Kozponti riasztorendszer, bekamerazva es motion detectorok
Mobiltelefonra (is) riasztassal (Parom fejlesztette ki a canadaiaknak anno, ezer eve....) szoval ez megoldva. Max azt sajnalnam ha a kutyat kilopnak a 3 meteres keritesen keresztul
:D:D:D:D
Nekem az a megfizethetetlen ott, hogy egy kopesre van a nagy ret, nem koroznek ott a repulok es nagy tagas ter van korulottunk.
:D:D:D:D:D:
Picit olyan amcsi ranch hangulatom volt amikor eloszor arra jartam. Irtozatosan hianyzik !!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tehetnem, egy 100 holndas telekre mennek, a kozepere. Csak Internet legyen!!!
Nekem csak egyetlen egy jo elmenyem van Parkvarosbol: A ket hazzal arrebb szomszednak volt 7 db kecskeje es imadtam oket! A mellettunk levonek meg egy szamara, edes joszag volt! (A kakasoktol fraszt kaptam hajnalban, de megszoktuk.) A bekakorust is imadtuk!!!! Remelem az lesz a Bagolyban is, mert hianyzik. (Ahol most lakunk nagyon "varosias" kornyek. Itt csak egy-ket kutya van, neha-neha kornyadtan ugatnak de ennyi.
Most a Pal utcaban lakunk, ez is "lent van"
elegge. Ha tehetnem, itt marandnek, nagyon szeretem ezt a kornyeket, a hazat, mindent. Csak hat ugye nem sajat.... (Meg a berleti dijat nem szeretem ,hehhee.)
Majd Folyt.kov, csak nagyon faj a fejem!