Bikfy,
hát amíg ilyen hideg van nem hiszem, de ha szép tavasz lesz, és meleg akkor egyeztetünk
Szerencsére Danika úgy van kalibrálva, hogy két óra hosszat alszik az autóban. Ezért tudok egyedül Kecskemétre, Szegedre, Bajára menni, mert akkor oda-vissza alszik.
Pestre nem lehet egyedül menni mert csak odafelé alszik, haza felé már hátra kell ülnöm szórakoztatni.
Hát ma én is bénátam egy sort, Danikával a postán voltunk és nagyon nyűglődött a kocsiban, ezért kivettem. Szépen kézenfogtam és sétáltunk fel-alá, vártuk apát, az emberek meg bámultak minket
Gondoltam is, hogy mit néznek annyira, azért olyan szépek nem vagyunk, amikor lenéztem és megláttam, hogy az én fiamnak csak az egyik lábán van cipő
Hősiesen sétálgatott velem bakancsban és hófehér harisnyában. Na ekkor elkezdtem keresni a bakancs másik felét, de sehol nem találtam. Körülnéztem mindenhogy, aztán elkeseredtem (mert múlt héten a sapkáját vesztettük el), hogy most egy 8 ezer forintos bakancs ugrott...
Apának is mutattam, hogy mi a helyzet, forgatta a szemeit rendesen. Aztán elkezdtem módszeresen átnézni a cuccainkat és a babakocsi lábzsákjában beszorulva találtam meg a hiányzó cipőt.