Új privát üzeneted érkezett!

Pancsi mennek a mai gigadrukkok a petécskék növekedéséhez: Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Macsek, gratulálok neked a kis lurkókhoz és drukk a holnapi beültihez....olyan jó neked, holnap ilyenkor már veled lesznek :)
Jaj, alig várom már én is, gyorsan-gyorsan teljenek a napok és ébredjenek fel a kis eszkimóim :)
De, addig még lesz egy vizsgálatom az én "kedvenc doktornőmmel" :evil: Na, nem baj, a beültinél már remélem lesz Sz. ügynők 8)
Navi, jó az új vonalzód kismami :)
Sajti meg ismét jól el van tűnve
:roll:
A munkahelyemen átvették az igazolást tőlem kézbe is meg este elküldtem levélben is! Mára pedig közölték velem, hogy 40.ezerrel visszaveszik a fizetésem.....király. Most aztán végképp nem tudom, miből fogom fizetni a beültetéseket! Már ebben a hónapban is a kevesebbet fogom megkapni, ami arra talán elég, hogy lakáshitel, csekkek és tankolás :( Kezdek szomorú lenni és azt érezni, hogy nekem soha semmi nem jön össze :( Tegnap már beszéltük a férjemmel, hogy lehet ez a két hét múlva lévő beültetés is csak pénz kidobás...pont kész vagyok idegileg, nem tudom lesz-e értelme így.
Na jó, befejezem a siránkozást...majd csak lesz valami :)
Inkább, akinek most kell ++++++++++++++++++++++++
ancsyka

Sting!

Nagyon sajnálom, hogy nem megy az üzlet! Remélem hamarosan egy kis gyerkőc beköszönése, meghozza a szerencséteket az üzletben is!

Navi!
Nagyon jó az új vonalzód!

Ancsyka!
Annyira szőrnyű olvasni, hogy a fizetésed egy részét elveszik! Így is annyira megterhelő ez a lombik, anyagilag, lelkileg és még nehezít az élet! Ez annyira nem igazságos! Nagyon sajnálom! Nagyon drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon!

Macs!
HOlnapra mennek a drukkok!

Mindenkinek drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Ancsyka:
Át tudom érezni a fizuvisszavétel problémád, a férjeméknél tavaly tavasszal ugyanez volt, havi szinten közel 60 ezer nettóval vették vissza a fizuját. Totálkész voltunk tőle :cry: .... és nem csak anyagilag... mert az elvárás ugyanaz volt, sőt még több is.... ugye a kevesebb zsozsóért... nesze neked önbecsülés így... (főleg, hogy egy bizonyos szinttől fölfele nem voltak fizucsökkentések)
Mondjuk ő pasi, és megtudta lépni, hogy melóhelyet váltott, bár egészen eddig tartott, míg sikerült.
Szóval nagyon együttérzek Veled és teljes szívemből azt kívánom, hogy ne kelljen az anyagiak miatt fájni a fejeteknek!
Ölelés! ((((((((((((((( O )))))))))))))
andrea-1

Macs

Szuper a holnapi beülti :D Drukkolok én is a babáknak.

Drága Navi

Hogy honnan tudtam? megérzés, de tényleg :) Tudod, kicsit boszi vagyok, megérzésekkel, gondolatokkal, kártyás jóslással.
A nyári lombikomnál tudtam, 1000000%-ban hogy babás vagyok, már napokkal a vv előtt. Aztán azt is megéreztem, hogy nem maradnak velünk...
A decemberi beülti után 3 nappal már éreztem, hogy nem sikerült (égi jel, hogy először "ikerült"-et írtam :D ) és sajnos igazam volt :cry:
Tényleg igaz, hogy az első gondolat számít.
Most már csak reménykedem, hogy a köv beültinél pozitív gondolatok fognak tobzódni az agyamban és valóra válnak a mi álmaink is... :D
Pihenj sokat és vigyázz a babáidra:D
angi81

[quote="navared"]M írta:navaredááá bőgők is a meghatottságtól! Ti vagytok a világ legdrágább fórumozói!!! :D
Kisbeeka, mikor megláttam ezt a negyed oldalnyi smileyt, hát elérzékenyültem :oops: :D

én is megtettem,anélkül is... :roll: :P
nagyon együttérzek mindenkivel!

Sajti,Neked is millió gratula!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
És Navi,Neked is ismét!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ez most nem nyelvnyújtós,hanem kacagós smiley! :)
Vendég

[quote="vnbeni"]
írta:
vnbeniKisbeeka

Mielőtt oda mész és kifizeted a vizitdíjat kérdezzél rá, hogy kb mikor kezdheted a lombikot.
Amikor kezdtem én is így voltam az első alkalom elég gyors volt aztán kiderült, hogy ha minden rendben van akkor minimum 6 hónap múlva lesz időpont. Fizetős lett volna előbb is.

köszi,erre nem is gondoltam :(
picit el is szomorodtam...lehet,hogy olyan soká kezdenék el?
mindenesetre a BMC-s időpontom is megvan,úgyhogy addig nem veszthetek semmit...

Amúgy nekem is ajánlották az Arwen-t. Jó dolog?
Vendég

[quote="navared"]
írta:
navaredKisbeeka, tényleg tisztázz mindent a Forgáchban és az alapján dönts! Ha mégis átmégy, attól én még nagyon szívesen látlak itt, idegenlégiósként majd hozod a híreket a másik ügynökségről :D

Igazatok van,tisztázok mindent,aztán kémkedek :D
Hozom a híreket az idegen ügynököktől :D
Vendég

Navikám:nagyon kis aranyos a vonalzód :lol: :lol: :lol:

Macsek:3gyönyörű kiscica????????hajrááááá és kiméld magad picit!!!!!!!!!
sting1982

vayacon: Tegnap is küldött Barbusom kakit az új babáknak is. Konkrétan lefosta a kezem. :D Mind a tiétek. :)

macs: Drukk a hármas ikrekhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsyka, ez naggyon durva, gondolom eddig sem százezreket osztogattak neked, amiből 40 ezerrel kevesebb mit sem számít... Komolyan elképesztő...
Én összeteszem kezem-lábam, h. pároméknak van munkájuk (bútorasztalos), pedig az ő szakmájában is egyre többen zárják be a boltot! De szerintem amit a nőkkel művelnek mindenütt, főleg, ha még nem szült és szeretne, az minden határon túlmegy! Na én sem túráztatom magam, attól nem lesz jobb se nekem, se neked, csak kibukott...

Rodi, köszike, nekem is tetszik.... de látom a szövegen maradt a kacsacsőr :lol: nagy mester vagyok, mi... ja és szerintem számolni sem fog :lol:

Angiboszi, miket olvasok én itt... megérzések, kártyajóslás... jaj de imádom az ilyen dolgokat!
Nyugtass meg, h. egy vagy kettő egészséges kisbaba anyucija leszek okt-nov-ben :D
Én is tudtam, h. ez a lombik más mint az előző, de valahogy magammal kapcsolatban nem megy úgy a dolog, mert nyilván nem tudok elfogult lenni és nem tudom, h. az agyam játszik-e velem vagy tényleg igaz... Hát majd gyakorlok, most lesz rá időm :wink:
Tiszta szívből kívánom, h. váljanak valóra a Te álmaid is! :D

Kisbeeka, végül is az a fontos, h. jó helyen legyél és mihamarabbb elkezdhessétek a babaprojektet, aztán hogy az hol lesz, nem számít, max. kémkedsz nekünk egy kicsit :wink: !!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Sting!!! :lol:

Vicky, hát ez a Barbus leányzó milyen kis édes, ennyi kakit nyom nekünk :lol: Gondolom anyukája is örül, h. nem fáj a pocija a nemkakálástól :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, végül is az a fontos, h. jó helyen legyél és mihamarabbb elkezdhessétek a babaprojektet, aztán hogy az hol lesz, nem számít, max. kémkedsz nekünk egy kicsit :wink: !!!

Igen,csupán emiatt kértem máshova is időpontot,de végülis ott csináltatom,ahol előbb sorra kerülök,úgyhogy valószínűleg BMC marad :D
Akkor meg Sz ügynök lesz a befutó :D
Tegnapig olyan boldog voltam,hogy van korábbi időpontom,de nézzük a dolgok jó oldalát: elkezdjük ott a vizsgálatokat,és 3 hét múlva (onnantól) mehetek vissza az eredeti helyre,ahova benyújthatom a vizsgálati eredményeket,és gyorsabban belevághatunk...:D
ha nem jön össze,legalább picit közelebb kerülök a megoldáshoz :)
Vendég

Kisbeeka, na ez tök jó, végül is mindegy honnan hozod a papírokat, eredményeket, legalább már azonnal kezdhettek is itt! És Sz. ügynök nagyon ígéretes tehetség :lol: :wink: Pörögj csak rá a dolgokra, attól még jobban beindulnak!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, na ez tök jó, végül is mindegy honnan hozod a papírokat, eredményeket, legalább már azonnal kezdhettek is itt! És Sz. ügynök nagyon ígéretes tehetség :lol: :wink: Pörögj csak rá a dolgokra, attól még jobban beindulnak!

Jaja,muszáj optimistán hozzáállnom,mert nagyon szeretném,ha végre lenne eredmény... :)
De Ti úgyis megértitek.

Te meg pláne ;)
Vendég

Na ma este sem bírok a seggemen maradni, megyek fodrászhoz... már rám fér! Sosem szokott ilyen hosszú lenni a hajam és már túl sok fazon sem látszik benne, úgyhogy jól meg leszek tépve :D

Janka, mi van veled??? Jobban vagy már? Remélem, minden rendben?! Ma annyiszor eszembe jutottál.... :?

Dorkabab is jól eltűnt... :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

:arrow: Vicky úgy tűnik Barbus kakilja nekünk ide a szerencsét és a sikert, legyen ez így ezentúl is :lol: :lol: :lol: Tündér kis hercegnő!!!! Kép

:arrow: Navi csini az új vonalzód!!! Elhiszem, hogy nem nagyon aludtál, csodálatos dolog történik veled/benned!!! Kép Kép Szerintem kettő lesz: Kép KépKép Te kis zúgevőőő Kép Ez a könyv nagyon jól hangzik, alapból én is próbálok egészségesen táplálkozni!!

:arrow: Béka nekem egy nagyon jó barátnőm járt a Forgáchba és nagyon rossz szájízzel jött el, úgy tűnt csak a pénzre hajtottak, úgy is csinálták neki az inszemeket sorba, hogy semmi esélye nem volt azzal babásodni. … de hát valaki meg rájuk esküszik. Tényleg nagyon nézz körbe, nehogy csak az időd és a pénzed menjen rá. Én akinek csak lehet a BMC-t javaslom, én sem itt kezdtem, hanem a SOTE I. Klinikán a Baross utcában.

:arrow: Sajt Kismamika nagyon hiányzol mindig amikor nem jössz!!! Remélem jól vagytok, babuskát növeszd a méhecskébenKép Kép, mert hamarosan meg lesz kukucskálvaKép, amihez megy a drukk ezerrel Kép és a hétfői vérvételhez is, mert minden rendben lesz meglátod .Kép Sajnos nem tudunk talizni, mert már holnap randim lesz a kiscicáimmalKépKépKép

:arrow: Sting nagyon sajnálom, hogy nálatok is gondok vannak Kép
nagyon oda kell figyelni az üzleti ügyekre ebben a mocsok világban. Kívánom, hogy így elsuhanjanak a szürke felhők a fejetek felől: Kép Több ismerősömtől hallottam, akiknek ilyen-olyan üzletük, kocsma, boltocska van, hogy még a bérleti díjat sem tudják kitermelni. SzörnyűKép, nem csodálom, hogy párod kivan, enyém is nagyon el van keseredve.
Akármelyik szektort nézzük, akár a szolgáltatóiparban vagy a termelőiparban, mindenhol nagyon nehéz. Mindenhol leépítések, bércsökkentések, átszervezések vannak. Senki sem lehet biztos a dolgában sajnos. Mi is most egy keresetből élünk, mert a férjemnek még mindig nincs semmi munkája (asztalos), mint már írtam korábban, a tavasztól várunk némi áttörést. Tavaly ilyenkor azt sem tudta, hogy tologassa a munkákat, mert annyi megrendelése volt, most meg hatalmas pangás.

:arrow: Ancsika, na csodálom, hogy átvették a papírt, ez megnyugtató. Az viszont nem az, hogy csökkentik a fizetésed, lehet, hogy azt akarják elérni, hogy magadtól távozz. Szenyók nagyon. Kép Deeee mindjárt te is dédelgetheted a pocódban a babókat, már igazán nincs messze Kép.
Rendben fel fognak ébredni és megkapod őket Kép

:arrow: Lujzici, igen szinte egyszerre tesztelünk, lehetnénk ZebraTársak, mit szólsz hozzá? Kép
Mennek a drukkjaim, dolgozzatok rá, meg lesz a siker Kép.

:arrow: Rodina mennek a babaragacsok!!! Kérlek ne keseredj el, sikerülni fog mert azt akarom!!!!! Kép Ne foglalkozz a jelekkel!!! Vagy a jeltelenséggel!!!! Én voltam már terhes és azóta is képes vagyok ugyanazokat a tüneteket produkálni minden hónapban. Ne agyalj kérlek azon, hogy mi lesz ha nem sikerül, okéjóóó?

:arrow: Vaya Kismami mennek a további drukkok a következő kukucsig Kép
!!! Kép

:arrow: Zsuzsibmc küldöm a tüsző- és méhnyálkanövelőket. Kép
Szurizgass csak ügyesen!!!! Kép

:arrow: Pancsi mennek a tüszőnövelő varázslatok, nagyon jó híreket kapj holnap: Kép

Köszönöm a drukkokat és hogy velem együtt örül mindenki. Kép Nagyon érdekes dolog ez az egész, egyelőre nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. Egyelőre fel sem fogom, hogy mi történik, nagyon várom már a holnapot :lol: :lol: , már most könnyes lesz a szemem ha rájuk gondolok!!!!

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]: írta:vörösmacska
:arrow: Béka nekem egy nagyon jó barátnőm járt a Forgáchba és nagyon rossz szájízzel jött el, úgy tűnt csak a pénzre hajtottak, úgy is csinálták neki az inszemeket sorba, hogy semmi esélye nem volt azzal babásodni. … de hát valaki meg rájuk esküszik. Tényleg nagyon nézz körbe, nehogy csak az időd és a pénzed menjen rá. Én akinek csak lehet a BMC-t javaslom, én sem itt kezdtem, hanem a SOTE I. Klinikán a Baross utcában.

Én ajánlás útján kaptam meg a számukat,egy ismerősnek ott jött össze lombikkal a baba,és mondta,hogy nagyon rendesek voltak vele végig.
Tettünk egy próbát,hátha hamarabb eljutunk a célig,és megmondom őszintén,engem az se zavarna,ha morcosak lennének,csak kezdjük már el :( :( :( :(
leginkább a BMC fog maradni,de addig is hadd vizsgálódjanak rajtam ;)
Legalább a BMC-ben is közelebb jutunk ahhoz,amit szeretnénk.
Ha nem sürgetne a betegség,várnék én egy évet is (nem szívesen...),de így aggasztó :(
Vendég

Békuu, kívánom hogy nagyon hamar kedhessetek és gyorsan sikerrel is járjatok! Kép

Maccs
vörösmacska

Endószörny Képmindenkinél monnyon le! Kép

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]B írta:vörösmacskaékuu, kívánom hogy nagyon hamar kedhessetek és gyorsan sikerrel is járjatok! Kép

tündér vagy,köszönöm! :)
szóval a várva várt dátum: ápr.22 :)

Én is nagyon drukkolok!!
Vendég

[quote="vörösmacska"]E írta:vörösmacskandószörny Képmindenkinél monnyon le! Kép

:twisted: így van!! :twisted: :twisted:
Vendég

:arrow: vbeni drukk a hétfői kezdéshez :lol: :lol: :lol: Minden simán fog menni Kép

:arrow: Csucsu nagyon jó pihenést a hétvégére! Ttuti helyre mentek, Eger Kép de szeretem!

:arrow: Béku és az összes áprilisi akciósnak küldöm az idősürgetőt :arrow: :arrow: :arrow: Kép

:arrow: Navi Kismammi csini leszel :lol: :lol: gyerkőknek is tetszeni fog a tépett :lol: fejed, csak ne anniyra tépjenek, hogy fájjon :D :D :D :D !!!

Maccs
vörösmacska

nincs valakinek véletlenül arwen tornás cd-je,vagy másolható dvd-je?
jó lenne értelmesebben tölteni a még hátralevő 3 hetet,amit itthon töltök. :)
aviva megvan,de úgy olvasom,hogy az arwen épp jó lenne az endómhoz :D
Vendég

[quote="vörösmacska"]: írta:vörösmacskaarrow: vbeni drukk a hétfői kezdéshez :lol: :lol: :lol: Minden simán fog menni Kép

:arrow: Csucsu nagyon jó pihenést a hétvégére! Ttuti helyre mentek, Eger Kép de szeretem!

:arrow: Béku és az összes áprilisi akciósnak küldöm az idősürgetőt :arrow: :arrow: :arrow: Kép

:arrow: Navi Kismammi csini leszel :lol: :lol: gyerkőknek is tetszeni fog a tépett :lol: fejed, csak ne anniyra tépjenek, hogy fájjon :D :D :D :D !!!

köszönjük a sürgető varázslást :)
Navi nagyon tökéletes lesz!
Nem csupán a babaáldás teszi gyönyörűvé,de még a fodrászkodás is :D
Vendég

arwen dvd-vel boltoltak itt a lányok, de már nem emlékszem, hogy ki adta kinek :? :roll: majd csak jönnek, talán Navi?

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]a írta:vörösmacskarwen dvd-vel boltoltak itt a lányok, de már nem emlékszem, hogy ki adta kinek :? :roll: majd csak jönnek, talán Navi?

jujj de jó!
arról lemaradtam,most olvasgatom máshol,hogy mik a különbségek,stb. :)
engem avivára hívott egy leányzó,de miután olvastam róla,érdekel az arwen is. :)

annyira nem sürgős :D
Vendég

:? :? vagy aviva volt itt is :? :? már nem is tudom :oops:

Maccs
vörösmacska

Macs holnap megyek de én 8-9 között. Nagyon köszönöm a varázslásokat, hát remélem be jön.
Nagyon ügyi vagy a 3x bébivel. Drukkok ezerrel. Nagyon fogsz hiányozni,de talán kibirunk 3-4 napotKépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Nava hát ez megint laptető volt. Nagyon irigyellek, De büszke is vagyok rád, hogy endoszörny legyőzve!!!!
Jó a vonalzód!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok! :)

Én alig aludtam megint, hajnalban kipattant a szemem, aztán úgy 11-től fél egyig szunyáltam. Totál kiütve, utána sem bírtam kimászni az ágyból, csak 3-kor, mert le kellett vinni a zebeket legelni. Asszem ez a tegnapi sokmindenség nagyon kiütött és felizgatott egyszerre.

Képzeljétek! A Zuram alkotott!!! Este levitte a kutyukat, mire visszajöttek elaludtam picit, ezért nem emlékszem rá. Utána felébredtem és még tévéztem. Hajnalban ugyebár nembírtam aludni, aztán csak felkelt már a párom is kávézni. Hallja, hogy nyafog a nagyobb kutyánk, de sehol nem találta a lakásban... :roll: Kiderült, hogy szegényt kicsukta még az este a folyosóra (nyitott) és ott töltötte szerencsétlen az éjszakát. :shock: Amilyen kis lökött, egy szót sem szólt, hogy HELÓÓÓÓ GAZDI!!!! Kizártál!
Annyira megijedtem, nemtudom, hogy nem fázott-e fel szegény... Amúgy meg olyan vicces is, csak kár, hogy nem nyáron történt, amikor meleg van...

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]S írta:sajt@ziasztok! :)

Én alig aludtam megint, hajnalban kipattant a szemem, aztán úgy 11-től fél egyig szunyáltam. Totál kiütve, utána sem bírtam kimászni az ágyból, csak 3-kor, mert le kellett vinni a zebeket legelni. Asszem ez a tegnapi sokmindenség nagyon kiütött és felizgatott egyszerre.

Képzeljétek! A Zuram alkotott!!! Este levitte a kutyukat, mire visszajöttek elaludtam picit, ezért nem emlékszem rá. Utána felébredtem és még tévéztem. Hajnalban ugyebár nembírtam aludni, aztán csak felkelt már a párom is kávézni. Hallja, hogy nyafog a nagyobb kutyánk, de sehol nem találta a lakásban... :roll: Kiderült, hogy szegényt kicsukta még az este a folyosóra (nyitott) és ott töltötte szerencsétlen az éjszakát. :shock: Amilyen kis lökött, egy szót sem szólt, hogy HELÓÓÓÓ GAZDI!!!! Kizártál!
Annyira megijedtem, nemtudom, hogy nem fázott-e fel szegény... Amúgy meg olyan vicces is, csak kár, hogy nem nyáron történt, amikor meleg van...

szia :)
a kutyik szívósak,és hát a gazdiért mindent elviselnek! :D
Vendég

Ancsy ne csináld már a babucid várnak rád. Ez nem kidobott pénz. Egyébként úgy van hogy elöször befizeted a 100 ezret és utána vagy életben lesznek vagy nem? Mert én még nem vagyok olyanfelvilágosult a témába. Kép

Lujzi dolgozzatok rá még ahogy a többiek mondták. Hogy bizti tuti legyen!!Kép

Kispatak visszaszámlálás indul. Jó nyaralást vagy telelést?Kép?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat!

Rodina: ne gondolkodj, hogy nem sikerül, fog és kész!

Mieza: ma kicsit rosszabbul vagyok, de majd lesz még jobb is. Ma voltam dokinál ez volt az 5. alkalom, még van kettő aztán ujra csengetnem kell, mindegy 5-t fizet 6-t kap bérletet veszek, ez is valami. Ma vettem egy ülőpárnát, most szoknom kell. Milyen volt a szül.napi kényeztetés, csak itt voltál Pesten?

Zsu: nem sokára te is mehetsz vissza.

Macsek: remélem sikerül, hát az tényleg jó lenne, hogy 3, de azt hiszem te már eggyel is kiegyeznél, mint bárki más.

Navi: vigyázz magatokra.

Azt sajnálom, hogy mindenütt keresetcsökkenés. Nálunk "csak" a caf. elemeket vonták meg már jó ideje ja és a munka dupla, na nem is ragozom

minden jót

kispatak
Vendég

Vaya jó a vonalzód ki az a kis aranyos babuci veled?
Élvezd ki a terhes napokatKép

Rodina camognak a napok még egy hét látom a tesztig. Kitartás és nincs rossz gondolatKép

Sting nagyon sajnálom ami veletek történik üzleti ügyben! Én is puszillak!Kép

Babejó hogy beugrottál látod követnek a lányok!!Kép

Sajti ilyet látom a párodat is megzavarta a tény hogy gyereketek lesz.
Csak nehogy majd a gyereket is véletlenül kizárja. Mit gondolhatott szegény blöki.Kép
Amúgy hogy vagy?

Kép
Kép
pancsi76

Amúgy én egész nap akartam írni de mindig valaki jött. Holnap megyek hát nem tudom, Ma egész nap szúrkált a petefészkem, nagyon kiváncsi vagyok mit mond Z ügynököm. Nem tudom ilyenkor vesznek vért? Már nem emlékszem holnap lesz a 8. napom!
Ha 14 napot veszünk akkor létezik hogy szerdán lesz a punkció? Volt akinek tovább tartott a stimú mint 14 nap? :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Csajok!

Navi NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKED :!: :!: :!: :!: :!: :D :D

Sajt neked is gratulálok, de azért még csak halkan. :D :D

Rodina mennek a DRUKKKKKKKKKKKKOK,:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: nem szabad feladni. Nekem jó érzéseim vannak veled kapcsolatban tutira sikerülni fog.

Vörösmacs nagyon drukkkolok Neked is, a holnapi napod klassz lesz. Szerintem a második legszebb nap amikor visszakapjuk a babócákat, (az első mikor megtudjuk, hogy terhesek vagyunk), legalább is szerintem. Amikor megmutatta a biológus őket én el is bőgtem magam, pedig nem szokásom mások előtt sírni.

Ancsyka sajnálom, hogy kevesebb fizut kapsz. Nekem is lett volna fagyis beülti, ha felébredtek volna. Sokat gondolkodtunk a párommal mi is, hogy megéri-e vagy nem, de arra gondoltam, hogyha túlélik a fagyasztást akkor biztos stramp babák, ha nem akkor meg megmarad a pénzünk. Nagy csalódás volt amikor közölték, hogy nem ébredtek fel, de nem bántuk meg, hogy megpróbáltuk.

Bocs akinek nem írtam :oops: , majd holnap remélem visszatudok olvasni, addig is mindenkinek MEGA-GIGA DRUKKKKKKKKKKKKKKKK
mako30

Ne haragudjatok ha valakit kihagytam. Nyomonkövetem az eseményeket és mindenkinek drukkolok, meg pusszantom. De nagyon elgyötört vagyok. Szúrkáll a szivem is. Ma is legalább 4 liter vizet ittam, és mire ezt feldolgozom, Szóval engem nagyon megvisel ez a stimu. Szombat vasárnap meg dolgozok is . Nem tudom hogy fogom birni. Én felszolgálló vagyok és hát pörögnöm kell!!

Kép
Kép
pancsi76

Csajócák! Tényleg mindeknkinek nagyon hálás vagyok a sok drukkért, pozitív energiákért! Kezdem elhinni, hogy célba értek... Csak még nagyon halkan...

Azt álmodtam, hogy kakis pelenkát kellett kidobnom a szemetesünkbe. :lol:
JA! És ma találkoztam face to face egy kéményseprővel is (mondjuk itt nem nehéz, mert erre van a központjuk). :wink:

Kisbeeka:
Én is a Forgácsból jöttem ide, nekem nem tetszett... Persze sokak dicsérik, remélem szerencséd lesz velük. Azért tényleg kérdezz rá, hogy pontosan mikor lehetne az első beavatkozás. Gyere ide továbbra is, én nagyon örülök neked. Köszi a sok mosolygóst! :D

Zsu:
Kívánom, hogy a Mituát báti a legjobbkor érkezzen és kezdhessetek ápr. 22-én. :)

Janka:
Meggyógyultál már?

Rodina:
Nem bátorság kérdése, hogy ilyen nyugiban várakozom, inkább csak rábíztam magam az "örvényre" és nem ellenkezem. Elfogadtam a sorsom és persze nem számítottam jó hírekre, ezért az esélytelenek nyugalmával vártam a szerdát. Dehát folyton csodálkozom!!! :lol: :lol: :lol:

Mieza:
Köszi a drukkokat! :) Az abortuszos barátnődnek biztos nagyon rossz most, de hogy is jutott eszébe pont téged erre megkérni? Nem tudja, h. mire gyúrsz?
Ne is írj ilyeneket, h. Sz ügynök másfelé kacsintgat, azért nem jön! Maradjon csak szépen itt, mert nagy szükség van a munkájára és a tudására! :)
Jujj, de jó, h. kifogtál egy agyafúrt ügyvédet, nagyon szorítok!
Látod? A szülinapod mennyi embernek hozott szerencsét, én köszönöm NEKED! :)

Babe:
Gyógyulj meg! :) Pihenek amíg bírok, de no sex, az tuti! (sajnos...)

Vicky:
Barbusnak külön extra köszönet a kakiért, várom hétfőre is az adagomat! :lol:
Te már jobban vagy? A végén voltál dokinál, vagy már elmúlt?

Woody:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a picúrod megmutatja-e majd a lábaközit! :wink:
Munkahelyed miatt ne izgasd magad, nem fog leállni a gépezet.

Pancsi:
A gyerekcsinálást bízd csak Z ügynökre, majd megoldja. Sajnálom, h. ilyen dög ez az endó, de biztos tud segíteni, bízz benne.Próbálj meg picit megnyugodni én nagyon szorítok péntekre, az orchideád hozzon szerencsét! :)

Eszter:
Gratula a csajszikhoz! Ez mekkora hír, Tigrincsnek is 3 lánya van és mostmár nektek is!!! Ügyesek vagytok, hogy máris megvannak a nevek. :)

VMacs:
Hát, kedden te is alakítottál otthon rendesen! :) Olyan vicces lehetett, elhiszem, h. ti is nevettetek rajta. Csodásak a krókuszaid. Fejfájás huss!
Annyira drukkolok péntekre a három szépséges bébibogyóhoz, ahogy elnézem, lesz egy jégoviba is. Tök szuper! :) Aztán rengeteget pihenj és ne lépcsőzz!

Ancsyka:
Gratula, hogy átvetetted a papírokat! Tudom, hogy vacak a pénzhiány, de ez nem kidobott pénz!!! Tessék hinni benne, hogy sikerülni fog, ez egy csodás esély az anyaságra, ki kell használni! Ne add fel, most rossz a kedved, én megértem, de ez ne befolyásoljon má, ha már ennyi mindenen túljutottatok. :)

Vaya ZT:
Lemaradtam... :oops: Milyen kép? Miket varázsol a párod? :roll:
Köszi a bíztatást, olyan jól esett.... :)
Nem szándékos volt a tegnapi várakoztatás, csak olyan messze volt a másik doki, elég későn értem haza...

Kiss Angyal:
A talpmasszázsról jókat hallottam, remélem hozzáértő kezekben vagy! :)
Én a Vargha-gyógymódoson egyszer voltam, de az baromira fáj, viszont azt mondják, hogy csodákat tesz.

Lukácsné:
Gratula, hogy csak ilyen minimálisat híztál és minden rendben veletek! :)

Muzsi:
Mindenkinek írtál kedves szavakat, csak magatokról nem... Hogy vagytok? :)

Zsuzsi.bmc:
Drukk ezerrel!!! Lehet, h. hétfő összefutunk? :)

KPN:
Kösszike Drága! :)

Andrea:
Pörgős csajszi! Terelj áprilisig valahogy, aztán nemsoká itt lesz és uccu kezdés!
Köszi a drukkokat, a gyerek témában pedig legyen igazad, nem szeretnék egy "megalszikaszájábaatej" gyereket, inkább legyen rosszcsont! :) Na, ezt még lehet, megbánom... :lol: :lol: :lol:

Csucsu:
Nagyon szép és élvezetes hétvégét kívánok nektek! :)

Kubu:
Na végre tűnik VUK! Marci nagyon édes lehetett, ahogy bújik... Dobj neki 2 cuppanóst a nevemben! :)
Jót nevettem az álmodon. Nekem nincs is autóm, csak a Zuramnak, meg már a jogsim is lejárt... Úgylátszik én még álmodban is vv-re járok! :lol: :lol: :lol:

Lujzici:
Hű, az a tűszúrásos érzés kellemetlen lehetett... :?
Remélem már jobban vagy, pihenj sokat! :)
Szerintem a piszkatúrától is fájhat a pocid. A másik tűsző is biztos már megrepedt, ezért is célszerű összebújni a pároddal most. Itt még nem hallottam olyanról, h. vkit visszatapsoltak volna inszemre... :roll:

Sting:
Édes vagy, köszönöm! Látom megint egy vacak periódusban vagytok, de tényleg törődnöd kéne már magaddal is végre, nem csak másokkal.
Mielőbbi kezdést kívánok! :)

Navi:
Te kis zugevő! :lol: Én sem bírtam nómálisan aludni, nagyon topon voltam a tegnapi események hatására.
Érdekes lehet a könyved, majd jól kiművelődsz belőle és oszthatod a sok okosságot nekünk, hogy tanuljunk! :)
Ahha, szóval apukádtól örökölted a megérzőkéd! Jó kis család lehet, a tietek. :)

Angi:
Kívánom, hogy a következő már sikeráljon!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Na visszajöttem birkanyírásból :D Hááát jól megtéptek, de nem fájt :lol: ilyenkor mindig nézek a tükörbe és mondom magamnak, lehet, h. ennyire nem kellett volna hagyni a fodrászt garázdálkodni?! De most a legkevésbé sem ez érdekel, gondolhatjátok! :D

Kisbeeka, nekem van Arwen-tornás dvd-m! 7végén átírom és majd elküldöm!
Ez vonatkozik Csucsura is!!! Úgy rémlik, ő kérte még!
Amúgy én Vayától kaptam :lol:

Macsek, és miből gondolod, h. ketten vannak? Ez is amolyan női megérzés??? :wink: Csak mert a 162-es hcg azért nem olyan kimagaslóan sok...nem?
Holnap mindenki gondol rád (velem az élen!), úh. ne aggódj! Amúgy én is, mikor a picúrokra gondolok túlcsordul a szívem, úh. készülj, mert ez ilyen! :D

Kispatak, köszönöm neked is! Jó pihenést és gyógyulást! Élvezd ki!

Pancsi, én is úgy érzem, h. fantasztikus, ami velem/ünk történik, de már 6 éve erre várunk, úh. kiélvezem minden percét :D
Nagyon kivi vagyok, h. holnap milyen hírekkel jössz! Nagyon szorítok!!!

Sajti, ez a kutyasztori... hát nem semmi! Biztos nem lesz semmi baja, kutyából van, gondolom szőrös :lol:
Gyere kicsit bővebben, elsősorban nem a kutyákokra vagyunk kíváncsiak :wink: (rem. ez nem volt bunkóság...?)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi:
Jól, végigaludta a napot és egyfolytában horkolt.
Vendéglátósdi? Te szegény, az nehéz meló... Szorítok, h. minden rendben legyen.

Mako:
Köszönöm, kedves tőled :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi, szerintem lesz neked ösztrogén szint mérés, sőt, a nagyrutin is nekem ilyen idő tájt volt. Ha lesz hormon nézés, akkor aztán felkötheted a gatyódat. Bár ha nagyrutin lenne, akkor mondták volna, hogy éhgyomorra menjél. Lányok, így hogy sem K ügynök sem S ügynök nincs, annyian vannak Z-nél, hogy még 2-kor is tömeg volt a rendelője előtt szerdán!

Maccs
vörösmacska

Igen Navi női megérzés.. így érzem és kész :lol: Kép Kép
Szóval jó lett a frizkó??!!

Sajti, Vargha gyógymód, arra a főnököm is átjárt, a Király utcában van, ha egyre gondolunk, de neki is nagyon fáájt.
Szegény kutty, biztos nem tudta mi a helyzet.

Jjaa még akartam írni, hogy ez a p.na zselé tök komfortos, igaz, hogy még csak egyszer tömtem magamba :oops: , de nem is folyt ki !!

Maccs
vörösmacska

...ja S ügynök helyett Sz ügynököt akartam írni :oops: de
hisz tudjátok... egy kicsit kelekótya :oops: vagyok, lassan megyek, mert még át akarom húzni az ágyneműt.
Hűtő csurig van főtt és nyers fehérjedús élelmiszerekkel, Zuram ki fog szolgálni :lol: :lol:

KépKépKépPusszantás KépKépmindenkinek, drukkoljatok, jövő héten jövök.

Maccs
vörösmacska

Vagy még reggel bekukkantok? :?: :?: Majd meglátom hogy állok idővel :lol:

Maccs
vörösmacska

Mako, köszike neked is!!! :lol: :lol: :lol:

Pancsi, ha fizetős fagyasztós a történet, csak akkor kell perkálni, ha felébrednek!
Bakker még 7végén melózol? Uhh, hát nem irigyellek, de pár nap és te is otthon pihizel beülti után! Csuriban mindenem :D
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a 20. napomon volt a leszívás és a 22-en a beülti, szóval még tarts ki!!! Amúgy ez már a végső határ szerintem, tovább nem húzzák, mert nem tolják ki a ciklust!
Látom, te leszel az új varázslónk Macs visszatértéig :lol:

Sajti, művelődök, ezerrel :lol: Bár most nem köt le semmi...
Ő "csak" a nevelőapám, de attól függetlenül jobban hasonlítok rá, mint a húgom :lol: :D :lol: Viszont az öcsém kiköpött apja! Szóval nem édestesóim, de ez nem változtat semmin!

Jaj, holnap este megyek meditációra! Eddig mindig annyira fantasztikus élmény volt.... kíváncsi leszek, h. más lesz-e így babásan?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, még szép, h. szép a frizkó! Kicsit még furi, na meg jobb szeretem, ha nem fodrász szárítja, akkor kicsit olyan mesterkélt... majd kézbe veszem a dolgokat!
Hajrá női megérzés!!! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Navi! Gratulálok!!!!! Nem találok szavakat, átérzem a boldogságodat! Vigyázz magatokra és jó egészséget kívánok!!

Sajti! Neked is csak még halkan, de azért az jó jel, hogy megindult felfelé a hcg-d!!

Vörösmacs! Mennek a drukkok!!! Ennek már sikerülnie kell!!

Lányok mindenkinek akinek szüksége van rá szorítok innen a háttérből! Puszi mindenkinek és sok pozitív tesztet!!!
szöszi1977

Pancsi! Vörösmacs!
nagyon szurkolok nektek a holnapi naphoz!

Ha valakit kihagytam és holnap megy, bocsika :oops: , de neki is nagyon szurkolok!

Egyébként meg mindenkinek mennek a drukkjaim!

Köszönöm a vigasztaló szavakat, majd meglátjuk mi lesz!

rodina74

Szöszi, már épp menni készültem, de láttam, h. írtál.... muszáj volt visszajönnöm!
Nagyon köszönöm!!! Vigyázok, amennyire csak bírok :lol:
Hidd el, eljön a te időd is! Csak higgyél benne!!! Azt hiszem az a titok nyitja, ha annak ellenére is, h. a jelenlegi körülmények és lehetőségek nem is afelé mutatnak, h. jóra fordulnak a dolgok, akkor is látni kell a "célt" és hinni a sikerben.
Húúú de nagy filózofus lettem hirtelenjében, de csak jót akarok és ha vkinek is segítek ezzel, már érdemes volt! :D

Pedig a nagy bizakodásom ellenére, én is félek ám :oops: De nem hagyhatom, h. eluralkodjon rajtam a para!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?