Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!!

Drukk hegyeket küldök mindenkinek, nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább!!!

Szrityi: tényleg borzasztó, hogy minen orvosra heteket, hónapokat kell várni, úgy hogy már sok-sok hónap várakozás van az ember mögött! Na, de fel a fejjel, csak beindul minden!
gigibp

Szrityi: :roll:

Nati: várom!
(Choragont vagy Ovitrellet szoktak adni,...)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,
nem, úgy tudom a choragon és az ovitrell "csak" a sárgatest növesztésében segít, magát az embriót, mint idegen testet nem "tarja" meg, illetve nem gátolja a kilökődését... nya, nem tudom jobban megfogalmazni, de gondolom érted :wink:
még nem írt, de jövök a névvel, ha megvan!
Vendég

Nati: húúú, nagyon várom!

Kép

Kép

*puszedli*

Tnati - bár remélem, hogy nem lesz aktuáis, de azért engem is érdekelne ez a kilökődésgátló.

Puszikám - hajrá tüszők, továbbra is.

Bols - örülök, hogy túlvagy a megpróbáltatásokon. Gyakran gondolok ám rád.. mindig eszembe jutsz, amikor idejövök. Örülök, hogy a babácska jól van. Ölellek.

Kenyi, Baba - én is megnéztem a pocitok fotóit. Nagyon szépek!

Lányok! Köszönöm szépen mindnekinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok. Várom türelmesen a hétvégét, próbálom magam addig is elfoglalni. Irises - drukkolok neked ill. drukkolok magunknak! :wink:
kuglica

hm... kilökődésgátló?
nálunk errefelé közönséges progeszteront szoktak adni, jóóóóóó nagy adagokban. legalább is így tudom...nekem sajnos nem adtak, a gyerkőcnek sikerült előbb meglógnia!

kuglika, irises jjuuuhjjjj. a fotofinish előtt a legrosszabbbbbbbb. még egy kicsit kell csak várni ÉS jön a gólya a jó hírrel!

Puszika hajrááááá tüszők!!!!!

Bols összeszorult a szívem soraidat olvasva... most már jó lesz minden....

ÉN szerelmes vagyok!!! egész nap a kedvenc korcsolyázomat nézem, a párom már megvadult tőlem, azt mondja letilt a júútúúbról hahahahahaha!
de hát mit lehet kezdeni, amikor annnnnyira tetszik!

no, puszi mindenkinek ám! még egyszer megnézem és megyek róla álmodni khm khm...

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Jó reggelt! :lol:

Nati: igen egy az orvosunk, én nagyon szeretem :D
Hú engem is érdekelne ez a kilökődésgátló..

Bols: örülök hogy minden rendben, pihenj sokat.

Bella köszi a híreket Babáról, olvastam én is a babavárósban róla, neki is nagyon drukkolok++++++++++++(nem győzöm írni, hogy minden rendben lesz) Azt mondják a gondolatnak teremtő ereje van :wink: Neked megjött az eredmény?

Baba+Keny nagyon csinos pocak :D

Puszi: már csak 2 nap, nagy drukk Neked+++++++++

Szrityi: sajnálom a sok macerát a vizsgálattal kapcsolatban

Irises, Kugli, babatapik mennek ezerrel +++++++++++++++++++++
Esetleg teszt?

Én szurizgatok továbbra is, már várom a vasárnapot, remélem minden ok lesz :?

Puszi mindenkinek, szép napot!!!
ancsi80

Sziasztok,

Ancsi,
A híreket Alle írta Babáról!:) De lényegtelen, a fontos, hogy jól van Baba és a kisbaby is Hajdú doktornő szerint.
Nekem megjött az IR-s kontroll vérvétel eredménye, ami hogyis mondjam sokkal rosszabb lett, mint a gyógyszer előtti vérvételé, de Rencz doktornő megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, így 3 hónap múlva ismét vérvétel.

Irisis, Kuglica
++++++++++++++
Ezek a napok a legnehezebbek!

Puszi
hajrá tüszőnövelés, aztán repesztés és punkció, + ET = II csíkos teszt. Miután a jó múltkor már megálmodtam neked ezt, mikor elküldted számomra teszteket, most másként nem is lehet!:)

Mindenkinek jó szurizást, felkészülést stb. Leginkább olvasóüzemmódban vagyok.

A kilökődésgátlóra én is nagyon kíváncsi vagyok! :lol:

Szép napot MIndenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bols,
örülök, hogy minden rendben van nálatok!Nem is lehet másként!

Baba,
nálatok is rendben lesz minden, ez tuti!

Minden akciósnak mennek a drukkok!
Várakozóknak meg az időgyorsítók!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bols, nagyon örülök a jó híreknek!!!!! :) Puszillak

Baba, pihenj csak....

Nagyon csinosak a piocóitok!!!

Kugli, Irises egyfolytában rátok gondolok :oops:

Puszi, nagyon drukkolok [size=9]( a "kiszemelt" cukrászdánk környékén is mindig "tejársz a fejemben", ünneplésre kiváló...)

[/size] :wink:

Bella, igen, nem könnyű, énis sokat szenvedtem az eredményeimmel, mire javulás lett eltelt másfél év is (énis hozzá járok amúgy)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kuglica es Irises: nagyon drukkolok a zebras teszthez +++++++++++++++++++++++++++
/valahol szo volt a hcg vv-ről: az elso hcg vv es az elso 6 hetes uh ingyenes a Kaaliban!/

Puszi: tuszonovelok++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols: olrulok, hogy a helyzethez kepest jol vagytok… olellek, sokszor eszembe jutsz…

Zsuki es Kalkat: kulon puszi nektek!

Bella: javulnak majd azok a franya eredmenyek ;) meglatod!

Csak kapkodom a fejem, amiota nem lombikozunk (november ;) )mennyi ujdonsag van, progi zsele, kilokodesgatlo…

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok,
no, kiderítettem: diadreson... Az anyuka történetét pedig itt olvashatjátok: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
Ő a 4. inszemnél kapta ezt, állítólag van más kilökődésgátló is, de azt csak lombiknál írhajták fel, ez az egy, amit sima nődoki is felírhat. Neki használt :P :P :P . Leközelebb én rákérdezek a doktornőnél, lehetne-e használni????

Irisis, Kuglica,
le a kalappal előttetek, hogy bírjátok teszt nélkül!!!! Nagyon ügyesek vagytok, meglesz ennek a gyümölcse :P :P

Puszi,
hű, ma lesz repesztés, igaz???? Ne igzulj, nekem egy tüszőm se repedt meg, köszönhetően a cetronak. (pedig voltak közöttük különbségek!). Nagyon drukkolok!!!!

Ancsi,
akkor hajrá doktornő!!!! Vasárnap mész kukucsra??? Hányadik napon leszel akkor?? Korábban hány napos bébiket kaptál vissza?

Sztrityi,
sajnálom ezt a huzavonát!!!!! Egyik topictársamat megkérdeztem, ő 6 hetes terhesen kezdte el bökni magát heparinnal. (előtte volt egy vetélése, azt hiszem utána derült ki, hogy leiden szindrómás).

Baba, Bols,
nagyon de nagyon örülök nektek, hogy a helyzethez képest minden rendben van!!!!!!!!!!!!! Rendben is lesz meglátjátok!!!!

Én jövő pénteken megyek megbeszélésre a doktornőhöz, már nagyon tűűűkön ülök, hogy mikor kezdhetünk :wink:
Vendég

Lányok, most bukkantam erre a PCOS oldalon:
(ha érdekel valakit)

"A PCOS Szívügy Alapítvány április 10-én szombaton félnapos szemináriumot szervez PCOS-ban érintetteknek és érdeklődőnek. Helyszín: XVII kerület Lemberg utca 38-42 (Üdvhadsereg telephelye). Részvétel: ingyenes, regisztráció kötelező! Helyek korlátozottan állnak rendelkezésre! A helyszínen megvehető a szeminárium anyagát összefoglaló füzet.
Tervezett program: dr.Breyer Helga belgyógyász több fordulós előadást tart a PCOS hátteréről, tüneteiről, diagnosztizálásáról, kezeléséről és buktatókról. Külön diétás előadás. Kérdések feltevésére, beszélgetésre lehetőség van. A programot elsősorban az önsegítő körök aktivistáinak szervezzük, de mindenkit szeretettel várunk, aki mélyebben érdeklődik a PCOS és az inzulinrezisztencia témaköre iránt. "

kalkata

Sziasztok!

Nati: köszi. Rákérdezek mindenképp és majd mondom mit válaszolt!
A történetek közül melyik a bnődé?

Irises és Kugli: +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuki: mi a neve a szerelmednek? :lol:

Ancsika: hajrá szurka! :wink:

Bella: :oops: :D

Kalkata: jó lenne vmikor most már tényleg együtt sütizni! :wink:

Baba: majd jelentkezz!

Köszönöm a drukkokat, igen, ma éjjel lesz repesztés dupla Ovitrellel! :shock: Holnap meg környezettanulmányra jönnek az öribabások, így takarítunk ezerrel! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
annyira jóóóó, hogy így beindult minden :P :P nagyon drukkolok!!! Tényleg az öribabánál tudják, hogy próbálkoztok??

A bnőm története Beze. Bocsi, én azt hittem, azonnal hozzá jutsz a linkkel :oops:

Azóta még azt írta, hogy igazából ez egy olyan inkejció, amit koraszülés esetén adnak az anyukának, hogy erősítsék a baba tüdejét. Viszont jól lenyomja az immunrendszert, ezáltal csökken az idegen "test" kilökődése.

Lehet, hogy ezért kapunk mi antibiotikumot, meg Metypredet????? No mindjárt megnézem, hátha okosabb leszek :wink:

Kalkat,
köszi az infót!! Ti most hol tartotok???

Anima,
ti már nem is fogtok lombikozni?? Öribaba ügyben hogy álltok??? Drukkolok nagyon!!!!!!!!
Vendég

HÁt, nem lettem okosabb :shock: :oops: úgy értelmezem a betegtájékoztató alapján, hogy a metypred is gyulladáscsökkentő, gondolom ezzel a transzfer utáni szövődményeket akarják kivédeni...
Ti mit gondoltok???
Vendég

Nati: igen, tudják.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: drukk hegyek

Kugli, Irises: le a kalappal, hogy még nem teszteltetek! Küldök sok zebrát! :D

Mindenkinek drukk és +++++++++
gigibp

Irises, Puszi, Kuglica!
Gyertek hamar át a másikra, mert mi már félidősek leszünk Babával és Bolssal 1ütt, kell az utánpótlás, természetesen ismét 1 triót várunk :P
Nagyon szorítok Nektek++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny

Jó reggelt lányok!

Ma reggel teszteltem egy pozitívat. :shock: :shock: :shock:

Még nem vagyok magamnál.. :wink: .. nagyon örülök, de még nem fogtam fel. Be kell majd valahogy ma ugranom a Kaáliba vv-re. :roll:

Yeeeeee.. 8) :D :lol:
kuglica

Jó reggelt!

Köszönöm a sok sok drukkot, remélem használ :lol: :lol:

Puszi: repesztés megvolt? Nagyon szurkolok holnapra, hogy sok szép petesejted legyen :lol: :lol:
Te mit fogsz csinálni a 2 hét alatt? (már ugy értem fekvés vagy nem)Én ennyi lombik után már volt hogy feküdtem, volt hogy nem, volt hogy dolgoztam, volt hogy nem..Most tanácstalan vagyok :shock:

Irises+Kugli: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nati: vasárnap lesz a 8 napom, most megyek először azóta, hogy adom a gonalt. Nekem már volt mindenféle 3 napos 8 sejtes embriók, 5 napos blasztók, 4 napos morulla....és eddig semmi, na de majd most!!Muszály bizakodni!!

Bella: sajnálom a rossz eredményt, de ha a doktornő bizakodó akkor biztos minden rendben lesz!
Alle: akkor nagyon köszi a híreket (bocsi a nevek még nem annyira mennek :oops: :oops: )

Baba sokat gondolok rád, remélem minden rendben, majd jelentkezz!
Kívánom hogy kapj levelet 3 hét múlva :wink:

Kata, Amina: puszi nektek is!!

Szép napot!
ancsi80

Kugli: yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudod feltenni a tesztet? Hanyadik napon vagy?
ancsi80

Szia Ancsika - Nem tudom feltenni a tesztet, mert nincs itthon a "zsinór".. a férjemnél van, ma este jön haza. Kész vagyok teljesen.. :wink: ET+12. napon vagyok. ET-nél háromnapos pöttyöt kaptam vissza.
kuglica

Jaj drága Kuglica: nagyon örülök Neked :lol: !!(jó erős baba lehet, ha a teszt már szépen kimutatja)Hánykor mész vérvételre? Férjeddel "együtt" teszteltél?
Na akkor tőled is megkérdezem: te feküdtél, dolgoztál vagy hogy töltötted el a 2 hetet? :shock:

Irises: Neked is ilyen szép II tesztet kívánok! :lol:
ancsi80

Ancsikám - már bocs, hogy így hívlak.. de ilyen a hangulatom "máma".. :) A férjemmel csak telefonon beszéltem, mert munka ügyben külföldön van és ma este jön haza. Gondolkodtam azon, hogy megvárom.. de aztán nem bírtam ki.

Az elmúlt két hétben éltem a normális életem. Beülti után egy-két napot itthon voltam, de utána dolgoztam, jöttem-mentem a városban, volt némi munkahelyi stressz, rohangálás.. semmi különöset nem csináltam (nem ittam sok vizet, nem ettem sok fehérjét, ha nem felejtettem el, akkor bekaptam egy szem femibiont és c-vitamint..) .. egy-két alkalommal meg is ittam egy-két pohár bort .. egyszer egy üveg sört.. szóval semmi olyat nem csináltam, amit egyébként nem.

Na.. most azon izgulok, hogy a vv is rendben legyen. A miómák monnnnjjjjanak le.. a picike erősen kapszkodjon.. ott legyen.. egészséges legyen.. én pedig ne kapja szívinfarktust. :wink:
kuglica

Ja Ancsi.. amit csináltam és korábban nem (inszemek és a tavalyi lombik után egyébként itthon "pihentem".. járt az agyam, stb.). Most volt egy olyan, hogy ET után 2-3 nappal egy reggel jól kizokogtam magam, órákon keresztül, és pár percig ököllel ütöttem az egyik ajtófélfát. És akkor kijött a gőz. :wink:

Na.. megyek is a Kaáliba. Egy vv-t el akarok még csípni.
kuglica

Biztos minden rendben lesz!!!! :lol: :lol:
Azért kiváncsi lettem volna a férjed arcára (meg a mai hazaútra - gondolom széles mosoly lesz ráírva egész nap)
Aranyos vagy hogy így nevezel, a férjem szokott így ha hízelegni akar :wink:

Én most ugy gondolom, a 2 hetet otthon, de nem a fekvés miatt, hanem mert nem esik jól dolgozni, és még van bent tavalyi szabim is :?
ancsi80

Majd gyere a hírekkel!Addig is drukkolok tovább :lol: :lol:
ancsi80

Köszi szépen Ancsikám. Jövök majd, ahogy tudok.. szerintem du. 3 körül leszek gépközelben. Ha valami van, Keny-vel megüzenem. :)
kuglica

Okés, akkor üzenj Kenynek!!
Mégegyszer nagyon örülök :lol: :lol: (egy picit magam miatt is, mert reményt ad :oops: )
ancsi80

Kuglikám!
Itt is htalmas gratula a poz teszthez :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P .
Nagyon örülök Nektek, biztos jó magas lesz a hcg-d :lol: :lol: :lol: , én sem leszek ám gépnél csak du a munka után így nem nagyon tudok írni a csajoknak.De mit is írnék, ez magért beszél!!!! :D :D :D

KépKép

Kép
keny

Kugli: de jóóóóóóóóó! Ügyes, erős babóca! :D

Irises:neked is szép zebrásat kívánok!

Puszi:+++++++++holnapra sok szép petit!

Ancsi Drága: ++++++++++++++++++++++++++!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kuglica,
hát ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagoyn gratulálok, szuper! !!!! Nem jutok szóhoz, csak könnyezek!!!!!! A héten már annyi pozi teszt lett hhogy csuda!!!!!

De Keny valamit megérzett,m ert én azonnal azt hittem, hogy mindhárman pozit teszteltetek, hogy Keny írta menjetek a babásba :lol:

szép napot mindnekinek, ezek után azt hiszem lehet szép :P
Vendég

Kugli, JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D

kalkata

Kugli, JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D

Irises, s te?????? :oops: :oops: :oops:

Keny, menni fognak az utánpótlások természetesen!!!! :wink:

kalkata

Irises, Puszi, Ancsi!
Ti jöttök++++++++++++++++++++++Legyen igaza Natinak :P

KépKép

Kép
keny

Keny: Bárcsak úgy lenne :wink:

Timi: puszillak
ancsi80

Kugli
ez aztán a jó hír, nagyon kíváncsi vagyok a vérvétel eredményére
++++++++++++

Irises
++++++++++++

Puszi
hajrá holnap:)
++++++++++++
Vendég

Kugli
ez aztán a jó hír, nagyon kíváncsi vagyok a vérvétel eredményére
++++++++++++

Irises
++++++++++++

Puszi
hajrá holnap:)
++++++++++++
Vendég

Jut eszembe:
Puszi: drukk a környezet tanulmányhoz :D Majd mesélj :wink:
ancsi80

Helló!

Kugli: ez igen!!!!!!!!! Egyszemke erős baba!!!! :D :D :D :D :D :D :D Szívből örülök!!!! :D :D :D

Ancsi: itthon vagyok/leszek, de nem akarok feküdni! :wink:

Irises: ???

Köszi a drukkokat, repiszuri megvolt, még pakolászunk, készülünk a délutánra. :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica: yeeeeeeeeeeeeeeees! fantasztikus hirek, kerunk teszt - fotot! :) :) :)

Irises: ?

Puszi: holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok Lányok!

Kuglica!
ez igen! Gratulálok! szép magas hcg-t kérünk. :lol:

Puszi, Ancsi!
Drukkok mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
mikor tesztelsz? ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drukkok mennek!!!!! Micsoda babás hónap lesz ez a március!
:lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Puszi: emlékszem, mikor hozzánk jöttek körny. tanulmányra csilli-villi volt minden, egyfolytában törölgettem, nehogy egy porszem is maradjon valahol, aztán nem is igazán ezt nézik! :wink: Nálunk inkább egy jó beszélgetés volt. És mindez 1 évvel ezelőtt zajlott! :wink: Hasonló végkifejletet kívánok neked is!

Ancsi: lehet, hogy jobban várom a vasárnapot, mint te! :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kuglica,
:D :D
hajrá vv!

Puszi,
megadrukkok!! :D

Irises,
neked is! :D

és persze mindenkinek!!

angel37

Kugli, jaj de jó :D :D :D Egyszemke akkor jól megágyazott magának :)

Puszi, rajtad a világ szeme, neked is be kell csatlakoznod a zebrák közé úgy 2 hét múlva :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kugli!
Kíváncsian várom a vérvétel eredményét, remélem eljutsz oda még ma!! :D
++++++++++++++++

Bellám!

Nekem is sokat romlott az inzulinom a 3 hós kontrollra anno. Mennyit mértek??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kugli, így kell ezt csinálni!!HUrrááááááááá

babaimádó
Kép
babaimado

Puszikám, holnapra egy nagy adagot++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink:
(voltak már a "látogatóitok"?)

kalkata

Kuglica,
szupeeeeeeer!!!!!!!!! :D :D :D Csíkerősítők+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, drága!!!
Félig már bejött az álmom :wink: csak a másik fele van hátra!!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?