Új privát üzeneted érkezett!

Betty szóval ez a fekszem és a keksz keveréke haha. Szal fekve kekszelsz.
Vendég

Gabi-babi
Jó éjt Nektek is :!: :wink: álmodj szépeket :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki-vani
Te is kezd el strigulázni a laptetőt, mint Lucuzs :!: :wink: hozzon szerencsét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tető :arrow: az ágyazóknak átadva.
Vendég

Csoki vani
valahogy úgy :lol:
Mert nem mindegy, hogy fekve kekszelsz, vagy kekve fekszelsz :lol: :lol: :lol: úristen, azt hiszem fáradok mára :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Leléptem csajok...már Én is fáradok és holnap 5-kor kelés van :!:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is elhúzok, holnap nem kell kelnem, de megyek :D

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Keküdj le Betty, fáradt vagy :lol: .
Jó éjt! Megyek én is.
Vendég

Kekszem... :lol: :lol: :lol:

betty615

Azta ti mit muveltetek itt :lol: :lol: :lol:

Lucuzs ma hol voltal???? :roll:

En meg most borozom aztan kekszem en is :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

csak híreket hoztam,
tesztet mgecsináltam totál negatív nem vártam mást, éreztem tudtam, de legbelül reménykedem, hogy reggel egy pozi tesztet tartok a kezemben.
Kérlek lányok ne "sajnáljatok" most nincs semmi bajom és ez így most jó, csináljatok úgy mintha egy időjárás jelentést írtam volna napos időről.
Nekem jóval egyszerűbb lenne feldolgozni, mondom nincs bajom, a következő sikerülni fog és ennyi.

Puszi, de most nincs időm visszaolvasni, viszem Vivit oviba.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka, hajrá következő inszem+++++++++++

Bri igen, tegnap este kiderült számunkra, hogy Betty nem kekszel egész nap (pedig azt hittük).

Na most megkívántam én is az esti borozgatást, és én nem iszogattam de majd fogok, alig várom a beültit. Nyaminyami.

Már várom hogy húzzon el a rohadék :twisted: hogy mehessek hysterora.
Vendég

Beraktam az idézetem és nem látszik :roll: .
Vendég

Szép jó reggelt!

Ancsu
Ezt már régen tudtad, mert írtad is, hogy mit érzel :!: :roll:
drukk, hogy a továbbiakban sikerrel járj :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vani
De látszik most már :lol: nagyon szép idézet :!:

Mindenkinek megy a szurkom, akinek csak kell mára++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szebb jövő.....

"Akkor lesz itt a szebb jövő, ha a négy nyelven beszélő cigány kalauz
felsegíti a munkában megfáradt zsidó bányászt a mágnesvasútra, ahol a
gazdag köztisztviselők a korrupció miatt bebörtönzött politikusokhoz mennek
beszélőre, s közben azon tanakodnak, hogy meg tudta-e kérdezni özvegy
Gyurcsányné a börtönben ülő Kókától, hogy ki is lőtte le Demszkyt az Orbán
temetésén?" :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt :D

KépKép
gyancsi

Gabi- Gyönyörü a kis "pöttyöd" :D :!: :!: Nyugodtan hozd a kepeket, infokat, szerintem senki sem banja!! :wink: Aha, 4 gyerköcük van az ismimeknek :D :D A tv 102 cm-es, nagyon csaszi :D :D :D

Suzy- Gartula sogornödnek a kis Majahoz :wink: Ez a nevmizeria gazos szerintem.....Anno a munkahelyen megemlitettem, hogy ha nekem fiam lesz, tuti Leventenek nevezem, azota 2 volt kolleganöm is szült es hogy hivjak a gyerekeket?????Levente :D :D :D De engem nem izgat a dolog, vegülis mindenkinek szive joga azt adni amit szeretne :wink: Aposod tök jo fej, ritka az ilyen, bar az enyemmel sincs semmi gond :wink:

Ranita- Hianyzol :oops: :roll:

Bri- Le a kalappal a csajszi elött aki a 6-ik lombikot is bevallalta :wink: Ti boroztok??Basszus, nekem is mondta a doki bacsi, de en baromira elfelejtettem :oops: Na majd ma este elkezdem :D A vonalzidon tenyleg nagyon szepek vagytok :wink:

Szrityi- Üdv nalunk!! :wink: En is Kaalis vagyok, szinten Krizsa doki :D Most volt hetfön az elsö ( es utolso) inszemem :D

Vanili- Kindered kiralysagos :D Hogy vagy egyebkent??Te dolgozol?

Betty- Latom jol elvoltatok este :D Neked is mar csak 6 nap a tesztig :D

Melike, Lucuzs- ??

Ancsu- Mindent bele a következö ciklusban, hajra++++ :wink:

Ancsy-??

Csajok ma reggel aludni akartam vagy 9-ig, erre nem megint elkezdtek az ovodaz epiteni az ablakunktol 10 m-re :? Ugyhogy felebredetem a kopacsolasra 7.15-kor :evil: .....Azt nem tudom, hogy tudjatok-e, de en picit cigizgettem , 3-4 szalat elszivtam egy nap, de az inszem ota egy szalat sem :D Olyan büszke vagyok magamra, nem is annyira nehez megallni, tök ritkan jut eszembe, hogy ragyujtanek :D ...Na most megyek reggelizni, meg Szüli Felit nezni :D

KépKép
gyancsi

Bocs az elütesekert :oops:

KépKép
gyancsi

Ancsi
Köszi a gratulációt :!: :wink:
Ügyi vagy, ha nem cigizel :!: :wink:

Angyli
Hogy vagy :?:

Ranita
Remélem egy kicsit jobban vagy :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli- Tenyleg, hat teged hogy felejthettelek el :oops: :oops: Eg a pofam rendesen :? Hogy vagy te draga???

Suzy- Köszi, en is büszke vagyok kicsit magamra :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Ancsuka! Akkor ahogy kérted, nem kesergünk. Hajrá előre következő inszem!!! :D

Én teljesen el vagyok havazva, ezért sem jutottam ide. :oops: Bár nem akarjuk szétkürtölni a dolgot, de már most dokikhoz kell járni, egyéb "hibáim" miatt. :lol: Meg intézni kell a munkahelyemen a táppénzre vételt, a dokimmal lezsírozni.... Most meg hívom az oep-et hogy megtudjam milyen juttatásokra leszek jogosult. Gyereket kijelentettem az oviból, mert nem akarom, hogy nekem most betegséget hozzon haza... Egy szó mint száz, pörgés van. És persze emellett Bogi is megköveteli a figyelmet, gyönyörű napsütésben játszira jártunk, ma meg vásárolni megyünk... :lol: :lol: :lol:
Feladatokkal zsúfolt kismami lettem. :lol: De a párom egy angyal, gyakorlatilag ő vezeti a háztartást! :shock: :lol: Mindenről le vagyok tiltva. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Drukkjaim mennek mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Helóóztok Pajtások :!: :lol:

Ranita
nekem is hiányzol, jöhetnél kicsit :wink:

Luczus
te elfoglalt kismami :lol:
:o Api vezeti a HT-t :?: De jó neked :lol: :lol: ha én csak a mosogatást hagynám Apira, akkor az egy mosogatás miatt 3 köbméterrel több vizet fizetnénk tuti :lol: :lol:

Gyancsi
nekem mikor eldurran az agyam valami miatt (pl:piri), akkor én is füstülök :lol: :lol:
Borozásra fel :!: :wink:

Csoki
nagyon szép az idézeted :wink:
Ma nem kekszek egész nap :lol:

Szuzy
A szebb jövő állat :lol: :lol: :lol:

Többiek, hogy vagytok :?:

betty615

Na most csak egy gyors beugras...az a hir,hogy a masik ketto nem ment el 5.napig...alitolag nem ugy alakult :roll: nekem viszont nehez elhinnem mikor mind olyan szep volt... :? na mind1 tudom nem is ez a lenyeg hisz 3bejbi a pociban de az agyam elekzdett jarni mar ha ertitek mire gondolok :roll:

Mai drukkjaimKép

Megyek hajat mosni meg keszulodom megyek szuriert fel a kaaliba :?Kép

En most egy ilyen helyen szeretnek lenni :oops:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ne agyalj :!: :!: Ez parancs :!:
Ha olyan helyen szeretnél lenni, hát legyél ott :wink: fantáziálj :wink:
Gyere, én már ott vagyok :)
Szurihoz+++++++++++++ :wink:

betty615

Sziasztok :!:

Gabi :!:

Örülök, hogy minden rendben van a babáddal :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Köszi vagyogatok, hol jobban hol sza.abbul most a hullámvölgy korszakomat élem.
De majd csak lesz jobb is valamikor :?:
Tervbe vettem, hogy megcsináltatom az IR vizsgálatot és ujabb TSH-t, mert olyan érzésem van, hogy ezek miatt nem sikerült eddig.
Legalábbis megnyugszom majd valamelyest ha ezek miatt lenne a gond, akkor gyógyszeresen helyretesszük és nekivágunk az ujabb programnak, amely biztos, hogy nem hamar lesz.

spontán babához+++++++++++++++++++++

Örülök, hogy ilyen rendes apósod van, hogy tud Nektek segiteni anyagilag, bár én is lehetnék ilyen helyzetben :wink:
Gratulálok a babához, jó egészséget kivánok az anyukának és a kicsinek is, sok-sok tejcsit :wink:

gyancsi :!:

Köszi drága megvagyok.
Megy a sok drukk a sikeres beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Gabi! Most néztem csak, hogy van babaképed! Nagyon szép! Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Gyancsi szia, köszi jól vagyok már, a rosszat már kizárta az agyam :lol: . Igen dolgozom (de ha nem baj nem írom meg hogy hol, hogy inkognitóban maradhassak 8) ). Drukk neked a sikerhez! Ügyi vagy a cigivel is!

Betty, hát szia. Na akkor ma sem.

Bri jó szurit! Sajnos nem tudnak olyan jó helyet és táptalajt biztosítani az embriknek mint az anyaméh. Vannak dokik ill. helyek ahol a 3. nap fölötti transzfert totál ki is zárják (és olyan országok, ahol zigóta állapotban teszik őket vissza - vagyis a megtermékenyítés után közvetlenül). Bár nem tudom mennyire tud egy kis sejthalmaz "szenvedni" de állítólag ez a sok nap nekik "szenvedés"... Szóval nálad vannak jó helyen! És a három legszebb a pocidba került! Nyugi!

Ranita én teljesen megértem hogy nincs kedved jönni. Persze mi örülnénk, de te érzed. Mindenesetre várunk vissza!

Angyal tök jó hogy megcsinálod a vizsgálatokat! Én is akarom az IR-t! Remélem a lehető leghamarabb sikerül összeszedni a pénzt és mehettek újra!

Puszi a kismamiknak is!

Vanili
Vendég

Lucuzs- Azert ne pörögj tul sokat :D Kimeld magad!!Bar en is most akartam kipakolni a konyhaszekrenyt, attörölni stb.....De a parom megtiltotta :D

Betty- Azt hiszem ma en is elökapom a borosüveget :D Akkor inkabb jobb ha te mosogatsz, hogy ne legyen duplaja a vizszamla :D

Bri- Jo szurizast mara neked!!! :wink: Es ne agyalj most mar ezen, hanem elvezd es örülj annak a 3 gyönyörüsegnek aki a pocidban van!!! :D

Angyal- Mindenkeppen megeri ezeket a vizsiket megcsinaltatni ( IR es TSH).....Siman lehet, hogy ezen mulik.....Köszi a drukkokat Draga! :wink:

Vanili- Minden vilagos, szeretnel inkognitoban maradni :wink: Akkor ezt tiszteletben tartom, bar kifurja az oldalamat a kivancsisag :D :D

Most el kell mennem a postara, ez a lökött postas asszony persze abban a fel oraban jött tegnap, mikor nem voltam itthon :wink:

Pusza

KépKép
gyancsi

vanili :!:

Megcsináltatom, mert a pakliban benne van, hogy lehet emiatt nem sikerülhetett.
Most már végigjárom az utat, kiküszöbölöm a meglévő problémákat és hátha a következő már sikerülni fog, bár a hitem erősen visszaesett.
++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Igy lesz utánajárok a dolgoknak, mert furdall a kiváncsiság :!:
+++++++++++++++++++++++++
Vendég

Na mivan Csajok, kihalunk, mint a dínóók :?: :lol:
Hun vagytok :?:

betty615

Halihó!

Most értem haza, fogászkodtam kicsit :!:

Egy kicsit később, de jövök :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hellósztok

hozzánk vendégek jönnek túrós pogit sütöttem
1 rész túró
1 rész puha vaj
1 rész liszt

reszelt sajt
én most csak 20 dkg-mal csináltam.

Betty nagyon megy az időőő...
:D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Persze a többieknek is ++++++++++++++++++
Vendég

ja és minimum 1 óra a hűtőben nyújtás előtt. tojássárgájával megkenni és rá a reszeltsajt.

Puszi
Vendég

Csoki-vani
Ez igen, nyami-nyami :D imádom a sós sütiket is :!:

Erről jut eszembe Gabi :?: :roll: ma nem is voltál :?: minden rendben :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

Köszi lányok a fogadtatást itt
:D

Gabi: nagyon jó a babakép. Én úgy gondolom, hogy mi mind egy dologért vagyunk ezen a fórumon és személy szerint én nagyon tudok örülni annak ha valakinek sikerül a baba, mert mindannyian ezért küzdünk és végre látunk jó példákat és így jobban tudunk bízni abban, hogy legközelebb talán mi leszünk azok akinek sikerül.

Gyancsi: Hogy érted, hogy az első és utolsó inszem? Azért mert sikerülnie kell :P vagy mert csak ennyit ajánlott a Krizsa?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szuzy
helló :lol:
Képzeld, ma d.u. 3 óta nem is volt senki :shock: azért kérdeztem, hogy hal ki a topic :?: :o :lol:
Aztán jöttetek is :lol:

Csoki
fini lehet, de mekkorák azok a "részek" :roll: :?:
Mert írod, 1 rész ez, egy rész az.......

betty615

Szrityi
most Gyancsi nevében beszélek :) Ő az előbbire gondol :wink: hogy első, és utolsó :lol: :wink:

Csajok, megcsinálom a táblit, mert máááá ég a fejem miatta, minyá jövök....

betty615

Bri
Sajnálom a "többieket", de most keseregj és ne agyalj, ha lehet ilyet írni :!: :roll: koncentrálj a pocidba lévő babókra és csak is pozitívan továbbra is :!: :wink: nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Remélem nemsokára kijössz a hullámvölgyből és újra tudtok kezdeni :!:
köszi a drukkjaidat, eltettem :!: :wink:
ha nyernék a lottón már végre, tuti, hogy segítenék Nektek is:wink:
Ezt az IR vizsgálatot csak Te gondolod, hogy jó lenne megcsináltatnod, vagy már volt róla szó a dokiddal csak eddig még nem jutottál el :?:

Köszönöm a gratulációt a sógornőm és kis Maja nevében :!:

Ancsi
Na előkaptad a borosüveget :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Épp akkor jöttem meg, már éppen időszerű volt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty: én is remélem hogy arra gondolt Gyancsi :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

További szép estét, jó éjt Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na itt a tábli, ha valakinek javítás kell, vagy be akar kerülni, szóljon, akinek még nincs adat küdje...stb.. :wink:

Kismamisat még nem csináltam :oops:

Kép Kép

betty615

Csoki
Igen amelyik befuto lesz azok 100% osak de maga a sikerre nekem 1%volt es na de majd erro 16-a utan beszelunk :wink: Jo az idezeted 8) Most olvastalak el a nyugtatasod...es most te voltal az aki teljes mertekben megnyugtatott!!!!Koszonom :wink: Pogirol van kep?

Szrityi
Orommel olvasom,hogy milyen edi vgy es orulsz mas boldogsaganak is :wink: Valahogy nekem ez ugy jott le oszinte vgy :!: 8)

Gyancsi
Igen borozunk! 8) dokiba mondta a borozast mar multkor is boroztam :wink:

Suzy
na en ezert nem mondok neveket senkinek...nekem is van egy csomo :wink: barinom is mondott 15nevet,hogy meg nem tudjak melyik lesz...mondom a Sean az jol hangzott...erre nana,hogy az lett a fia :? jo en nem akartam azt a nevet csak erted... :? :? Tudom igazad van csak talan orultem volna ha nekem is lett volna fagyibabam :roll: persze en igy is orulok meg akkor is ha a 3-bol csak egy marad meg barminek csak legyen mar valami 8) :lol: Es a pozitivitasom nem szunt meg :wink:

Betty
Ez a kihangositas jo volt :lol: :lol: :lol: Jo volt a fantaziavilagomban veled egyutt borozni :lol: 8) :lol: Tablicsku hol van? :shock: Na koszi a tablicskut 8) csak szolnom kellett :lol: szal en szedek febimion,folsav,tsh-mra a gyogy thyroxin asszem,c-vitamin es magnezium pezsi tabi :lol: +pohar bor/nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Es Szuzy az Suzy :lol: (mindig szuzy-t irsz :lol:

Ancsuka
Kép

Koszonom a drukkokat viszont kivanom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azert vgyunk meg itt egy paran akik meg a versenyben vannak...drukkok kellenek...es most itt nem magamra gondolok en ritkan jovok meg amugy is de ah na mind1...kar,hogy most meg nem jon senki :? :roll:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.05 13:21-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok, kicsit be vagyok csiccsentve hukk (ahogy Betty mondaná). Gin+tonic citrommal jéggel. Hukk

Betty én 20 dkg-mal csináltam, az kb 1 tepsi. De néha 30 dkval csinálom.

Betty köszi hogy betettél a tábliba. Én csak ezeket írnám be magamról ha nem baj:
32 éves, 28 napos ciklus, apa kevés lassú katona, próbálkozás 2006 dec óta, elevit és méhpempő, 1 lefújt inszem, 2 stimus 1 fagyis beülti.

Csajok gondolok rátok és drukkolok!!!

Vanili hukk :lol:
Vendég

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

...jaj ez nem ide jott :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri Nem baj, mi magunkra vettük :D . Cuki nagyon.
Vendég

Sziasztok!

Gabi, igen valami olyan sapka, magyarul nem engedi visszafolyni a cuccost. A láto: tavaly még nyár elején mikor "megnézett", teljesen álltalános dolgokról beszélt, majd szépen ahogy történtek velem az események egyre jobban rájöttem, hogy ezt is mondta meg ezt is. Ő egyébként természetgyógyász is egyben Egerben lakik és a fia családjával mi nagyon jóban vagyunk. Amiket viszont elmondott nem tudhatja pl. sógornőjétől mert egy nem jó a viszony köztük, kettő olyan dolgokat mond főleg amit csak mi tudunk, de mondom én is később jövök rá. Szóval szilveszterkor mi ezeknél a barátainknál voltunk és beszéltem Ági nénivel, kérdezte mi újság mert tudott akkor már a baba dologról mert találkoztam vele. Mondtam neki, nem akarom tudni a választ vagyis félek a választól, hogy rosszat mond, így inkább nem akarom tudni mikor lesz baba. Majd eltünt hazament, ré 15 percre jön vissza és mondta, hogy igaz én nem adtam rá engedélyt de ő megkérdezte és a válasz az hogy most nem vagytok terhes és azt nem tudja megmondani március végéig az leszek-e, de egy biztos 2010ben igen.

Bri, gondolom nekem címezted amit írtál Ancsi-néven.

Gabi, de jóóóó ilyen képem nekem is van Viviről, olyan jó érzés látni, én áttudom érezni amit most te érzel, és kívánom, hogy mindenki érezze át hamarosan.

Suzy, de rendi az após.

Betty, uuu ez nagyon rossz lehet a párodnak, meg gondolom neked is.
A tábla nagyon jóóóó!

Lányok köszönök mindent nagyon. 100*könnyebb így.

Ranitáról nincs hírem, elég sokat beszéltünk még aznap msn-en, de azóta sajna nem. Akkor talán egy kicsit jobban lett.

minden rosszt követ egy jó is, szokták mondani. Hát ez most nekem remélem bejön, tegnap reggel csináltam ugye a tesztet, majd városban vettem magamnak pizsit, köntöst másikat. Majd itthon apával kertészkedünk és jött egy telefon, aminek nagyon megörültem nem babás dolog teljesen más, de még nem merem elkotyogni, délután vagy este már többet tudok és elmesélem részletesen. Egy a lényeg 14órakkor gondoljatok rám

:wink: :wink:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Kép

Sziasztok!

Betty
Köszi a táblit, nálam a változás annyi, hogy nem eszem már a Gynex cseppet, helyette Femibion 800 lenn, ha kijavítod, de egyébként nem fontos, ez már részlet kérdés :!: :wink: rendi vagy, hogy megcsináltad és továbbra is nagyon szépséges :!: :wink:
Nekem jó a Szuzy is :!: :roll: :wink: értek Én úgy is :!:

Bri
Igazából nem szoktunk erről beszélni a férjecskémmel, hogy nevek :roll: csak neki volt a kedvenc meséje annak idején a Maja a méhecske, és már akkor azt mondta a szüleinek, hogy ha neki kislánya lesz, Ő így szeretné elnevezni :!: :wink: édes lehetett :wink: szal innen jött a Maja név :!:
Akkor jó, ha továbbra is megmarad a hited :!: :wink: babatapaszok folyamatosan mennek Neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagyon szép, vidám napot, drukkom megy változatlanul+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?