Szijasztok!
Mimi! Hogy van Regike????
Car ügy............nálunk még nem telt meg ennyire, de voltak már necces helyzetek!Nagyon várom, hogy legyen már csatornánk!
Az a röhejes, hogy régen a Balatonon a nyaralóban nem volt és ott is mindig para volt, nehogy megteljen és sietni kellett a zuhanyzással, de bakker kb 15 éve ott is van már csatorna, hogy lehetünk ennyire lemaradva?????
Még jó, hogy Gyuriék tudtak valamit csinálni vele(szegénykéim
)
Fannival süti sütés: irigy-irigy-irigy!!!!!Én is imádok minden csajos programot amiket a lányaimmal lehet csinálni!
Kriszti, még mindig lógok Neked a kertes privi levéllel!
Ami késik nem múlik!
Hogy van Marcika????
Jaaaaaaaaaaj Brigi már Dorina is beteg????
Jobbulást Nektek is!
Én is szoktam nézni azt a műsort, szerintem az kamu és nem léteznek ennyire koszos lakások!Vagy ezekben nem laknak, mert csak így lehet!Ha használnak valamit mégha poros is, nem lehet ennyire, mert a menetszéltől elszáll, vagy ha rápakol valamit.....
Amikor kislány voltam mindig nekem kellette takarítanom, mert Mami valami okos nevelési tanácsadó könyvből kitalálta, hogy naponta x órát kell segítenie a gyereknek.
Mindig hófehérkének képzeltem magam, ahogy a törpék rendetlen, koszos házából csinos kis otthont varázsolok!
Annyiszor álmodoztam arról, hogy bárcsak lenne egy varázspálcám és egy-kettőre rendet tisztaságot tudnék varázsolni!
Judy, hogy van a cici??Tejci mennyisége vissza fog jönni!
Dollika Ti hogy vagytok????
Andika! Hatalmas gratula Zsombinak!!!!! Nagyon ügyes, enyimé gyerek egyiksem jelezte ennyire korán, csak két éves koruk körül!
Neked Veronika is über gyors volt ebben ugye?
Bubunak mondtam, hogy tudom, hogy voltak játszótéren! Úgy csodálkozott!
Hajni, Rita! Hogy vagytok???? Megy a diéta? bele kell taposni a dologba mert 3 hónap múlva itt a bikiniszezon!
Edit! Nagyon aranyos Tomika!!!!!! Remélem rendeződnek a munkahelyi gondok!
Mama Mia! Én is köszi a tegnap estét! Baromi jól esett nekem is!
A török fürdőt nem is írtad!
Bementünk és egy "tapasztalt" bácsi belocsolta hidegvízzel a hőmérséklet érzékelőt és kb 150 fokos gőzt kezdett nyomni a gép! Bácsi nem bírta és kiment, mi meg majd meg fulladtunk, de mivel csak ketten voltunk baromkodtunk egy jóóót!
Locsoltuk magunkat a jéghideg vízes slaggal!A vége az lett, hogy alig bírtunk kimenni, mert ahol ültünk ott nem volt vészesen tűzforró, de az ajtó környékén már elviselhetetlen volt!
Kimentünk és úgy néztünk ki mint két szép
Szilvike!
Neked nem írok, mert úgyis hívjuk egymást!
Hogy van szegény Bubo?????
Viszont a tegnapi szuper napom után iszonyat éjszakánk volt!
Szegény pici Bogika 5x!!!!!! hányt éjszaka!Már össze ágynemű, párnánk, lepedőnk, pizsamánk elfogyott!
Valszeg elrontotta a gyomrát!A vasárnap ragulevet ette meg, lehet hogy nem kellett volna már odaadni neki!
Gondolom a gomba nem volt már friss benne!Aztán egész nap össze vissza evett mindent, túrórudi, macisajt, estére ez a bogyókás kakaós tejbe bizbaszból két tállal!
3-tól 5-ig fent voltunk!
Most teli vagyok a hányásos ágyneműkkel................
Megyek mert ma én viszem Bubcsit, utána meg mosok, takarítok...
Tegnap szerencsére mindent kivasaltam.
ja Mia! Majd dumcsizzunk, tegnap írtam privit délben, de most látom még nem olvastad!
És nagyon köszi, hogy autóval jöttél, ez így nagy segítség volt!!!!!!!!!!!!!
Jaaaaaaaaaaj Linikének nem írtam, hogy van Lili karja??????
Remélem nem kell már többet felvágni!