Sziasztok!
Vagyok én is, csak sokszor nincs lelkierőm írni...
Babszi! Annyira nagyon sajnálom, hogy ennyire szarul vagy. De próbálj meg egy kicsit kizökenni, mert ez nem jó. Tudom könnyű mondani, és hát én is vagyok sokszor hasonló állapotban, de megkell próbálni egy picit másra koncentrálni... Ezt most szar írni, mert madár mondja verébnek...
Angie! Ügyi vagy! Én is diétázom, de nagyon nehéz, főleg, mert a fiúk állandóan meghagynak minden kaját, amit én sajnálok kidobni. Olyan mérges vagyok rájuk. Van amikor elrakom a maradékukat, és később odaadom nekik.
A tejcsit sajnálom. Hogyan tud egyszercsak elapadni. Nagyon fáradt voltál?
Rani! Mostmár nagyon kell a topiknak 1 babás anyuci. Kell a remény!!!! Ugyhogy Hajrá!!!!
Boris! Ugye nem adjátok fel? Amint lehet újra próbálkozni folytassátok!!! Ennyire nem lehet igazságtalan az élet. Én azért hiszek benne, hogy amit nagyon akarunk az összejön!
Mia! Megértelek! De talán a Hsg után okosabb leszel, és hamarosan a babó is beköltözik!
Köszi a kérdéseket. Hunor meggyógyult. Most Bence taknyos, és köhög. De legalább itt van velem. Én ezzel gyógyítom magam amikor kicsit magam alatt vagyok.
Holnap megyek a munkaügyibe. Megpróbálok valami tanfolyamot kikunyízni. Közben persze a csanát, sem adjuk fel, de negyon lassan haladunk...