Sziasztok!
Először is:
Igaz, hogy már csak 3 nap van a jelentkezésre, de hátha érdekel valakit (esetleg Kora)? Az is igaz, hogy nem fizetnek valami jól, de nem is rúgnak ki, ha beteg a gyerek, el kell menned, stb.
Tájékoztatjuk Tisztelt Kollégáinkat, hogy a Fővárosi Bíróság Személyügyi és Munkaügyi Osztálya munkatársat keres személyügyi és munkaügyi ügyintézői munkakörre. A munkaköri feladatok részét képezi többek között a vagyonnyilatkozatok kezelésével, nyilvántartásával és az új dolgozók felvételével kapcsolatos ügyintézés.
Igazságügyi alkalmazottnak az a 18. életévét betöltött, választójoggal rendelkező magyar állampolgár nevezhető ki, aki a munkakörére meghatározott képesítéssel rendelkezik, továbbá büntetlen előéletű, és a betöltendő munkakör ellátásához szükséges tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll.
A munkakörre előírt képesítési feltételek:
- középiskolai végzettség és
- középfokú munkaügyi vagy személyügyi szakirányú ügyintézői képesítés, valamint
- ügyviteli vizsga (két év halasztás adható a megszerzésére).
A bírósági szervezet ismerete, a gépírástudás, valamint a szövegszerkesztői és táblázatkezelői gyakorlat előnyt jelent.
A jelentkezéseket az önéletrajz és a szükséges végzettséget igazoló bizonyítványok másolatával Szabóné Bognár Klárához, a Fővárosi Bíróság Személyügyi és Munkaügyi Osztályának vezetőjéhez (1055 Budapest, Markó u. 27., II. em. 22., telefonszáma: 354-6716) lehetőség szerint személyesen kell benyújtani 2010. március 5. napjáig.
Ildi: jobbulást Nektek! Biztos átveszik szeptembertől a másik oviba és remélem megoldódik a probléma.
Koppánynak is van egy ovistársa, aki múltkor belerúgott és belecsapott a szemébe, Kopi meg már kezdett volna sírni. Én ráüvöltöttem a gyerekre, hogy mit csinál, az apja meg nem szólt rá, csak egy elhaló fél mondatot, hogy "nem szabad, na gyere" és ezzel el volt intézve. Úgyhogy tanítom Koppánynak, ha bántják akkor dupla erővel adja vissza, de ő ne bántson senkit addig, amíg nem bántották. Amúgy is elég agresszív, hangulat gyerek az a kisfiú, de a szülei sem különbek...
Linda: melyik óvónő volt ez? Meddig tartott a beszoktatás? Nagyon fura... Rám múltkor rám szólt Erzsi néni, amikor fél 11-re vittem a gyereket be, mert előtte védőnőnél voltunk, hogy minek vittem már be, már csak aludni vittem be, máskor ilyenkor már ne vigyem be. Csak lestem, hogy fél 11-től délután 4-ig alszanak???? Előtte is volt egy beszólása, az sem esett valami kellemesen, viszont amúgy tényleg aranyosak a gyerekekkel és sajnos a beszoktatásnál állítólag tényleg az a legcélravezetőbb, ha hirtelen szakítják el a gyereket... Amikor Kopi ment bölcsibe kb. 1,5 évesen mindennaposra, akkor ott is volt pár percig sírás, aztán semmi. A "nyalókás" szitu Ilonka néni volt? Sajnos, ahogy Ildi is írja, nem fognak változtatni a berögződött szokásokon, sehol!!!
Viszont ha (innentől számolva) Nati 1,5-2 hét múlva is sírni fog, az szerintem már gáz, mert annyi idő alatt be kellene szoknia. Hogy viselkedik, amikor mész érte? Eljátszik, vagy menekülve rohan feléd?
Twist: én Kopit magánbölcsibe járattam, ott nagyooooon aranyosak voltak, kedvesek és alkalmazkodóak. Ez a Zöld ovi, de a mi óvónőnket csak akkor kapja meg új csoport, ha mi elballagtunk onnan. Sajnos "hülyeségek" mindenhol vannak, de én még mindig azt mondom, hogy pl. az állami bölcsihez képest ez az óvóda és csoport egy tünemény! - egy csoportba járnak a gyerekeink Lindával.
Most mennem kell.
Szép napot!