Lujzi
Vald be,hogy csak az uj vonalzid miatt irtal
Szeeeep
Nekem volt egyszer egy borasz baratom itthon
Apacska mutetjenek ngyon orulunk!!En is belennek tojva azert valljuk be mi is parazunk az atjarhatosagitol,lapartol,histerotol pedig nem is olyan mutet
Le a kalappal elotte!Nyugtatgatod azert?
Ezek a fotok nem semmik
De jok el is mentettem oket
Meg 11nap mihez?
Csibuc
Tobb,mint egy hete nem jossz
ne mond maaaa
remelem nincs nagy gaz
Azert kell folytatni,hogy kiontsd a lelked ahogy eddig is tetted.En ugy ereztem a folytatas lett volna az izagi problema de nem akarod elmondani.Msn-en is megtalalsz irhatsz barmikor!!!
[quote]S írta:zerintem azért annyira nem oltári nagy gáz, hogy nem tudtam menni a talira
Meee mondod ezt
mar hogyne lett volna gaaaz jobb lett volna ha mindenki ott van
Magne B6-bol nekem a doki kiemelten ilyen magas adagot irt elo,hogy megmaradjon a baba vgy ilyesmi szal nem babas vgyok es arra adta igy lehet jo igy sot bizti...bar azt mondta nem fogom birni vgyis akkor szedjek annyit ha birom....ugyanis hasmenest okozhat
jo mi
Puszi
Ez jo gyorsan jott de most mivan ha holnap megfelelo meg a korulmeny de 2ev mulva mondjuk mire jonne a baba akkor meg valaki tonkremegy vgy forditva?Na sutottel nekik vgy csak fogsz?Micsoda hazigazda
Eredmenyeid megtudhatjuk?
A babas vonalzit mar nezegetem 2eve miota itt vgyok
eddig csak a probalkozos ticker-em volt de most lesz ez is mert a nagybaba.hu-n mar nincs a lombikos ami nekem anno volt
Repessze
Ez a lista a facebook-on van fent
tagja vgyok a csapatnak te nem?
Na jo mosma olvastam mindent....de mihez csatlakozol?
Betty
Te gombos
Milyen
Igaaaz?kicsit felhaborito
Az a kocsi tenyleg jo ar!ikres keped nincs?