Új privát üzeneted érkezett!

Ha ez az izom -dolog ilyen, akkor sztem ne is foglalkozz az egésszel...
Nem hiszem, hogy a magzatvíz mennyiség kóros lenne. Nem akarok okoskodni, de sztem csak írni kellett valamit.

Ha olyan sok lett volna, biztos egy nappal előbb is látszott volna...

Lehet, hogy TORCH amit mondott...

(fertőző betegségek szűrése
Toxoplasma IgM
Rubeola IgM
Cytomegalovírus (CMV IgM)

Cukkerszűrés...
Otthon zsemle+1 pohár tej?
Vagy kaptál szmötyit, amit meg kell innod?

szilvás76

Szilvi közben voltam blogot olvasni,hétvégéd-:)
Cica-szegény... hiába tudja az ember hogy nem szabad szenvedni hagyni,de mégis....nagyon tud fájni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok lányok!

jövök ám olvasni titeket mindig,csak ritkán irok,de itt vagyok! :)

ma voltam elöször vérvételen,nemsokára megtudom a hormonvizsgálatból h mi is a baj.

és akartam már kérdezni hogy kinek,milye lesz,fiú,lány? :)
már lassan félidő és gondoltam megérdeklődöm ki lakozik a pocikban? :) :)

KépKép
bettike83

Hát igen, csak pörgünk, pihenni nem is marad idő. És a pörgés közepette még takarítás - főzés... :-)

Hétfőn meg jövök a munkahelyemre pihenni :-)

Cica. Hát igen. Az a baj, hogy olyan gyorsan leromlik az állapotuk, ha elérik ezt a stádiumot, hogy tényleg napok kérdése, és belepusztul. A legvége meg nagyon rossz... Tudom, már átéltem egyszer, mert "sajnáltam" elaltattatni a "régi" Cicámat..

Anyu mondta ma a telefonban, hogy már ki sem megy a tányérjához enni, mellette ücsörög, ha mégis elindul inni, akkor imbolyog.
A szívem szakad meg érte, de így lesz neki a "legjobb"... :-(

A régi állatorvosunk mondta, egy gazdinak ez is felelőssége. Hogy amikor itt az ideje, akkor ne kínozza, szenvedtessem az állatkáját. Hanem tegye meg AZT a lépést, amikor már tényleg nincs visszaút.

Hihetetlen, hogy eljött ez is... :-(

szilvás76

Szilvi igen, TORCH akart lenni csak nem értettem pontosan, most kerestem rá a neten.
Ja és ezt találtam:

"1. A kicsit több magzatvíz az ismétlésnél már normálisnak minősül. Ne felejtsük el, hogy ebben sok szubjektív elem van.
2. Az esetek mintegy 60%-ban nem tudjuk mi okozza a több magzatvizet, de ezen esetekben nagyon ritkán van baj a magzattal!"

"A többlet magzatvíz valóban inkább az un. velőcső-záródási rendellenességekhez szokott társulni, mint pl. a nyitott gerinc. Down kórban a magzatvíz mennyisége önmagában nem, csak más jelekkel együtt kórjelző."

"A magzatvíz mennyisége dinamikusan változik, megítélése szubjektív. Csak többszöri ismételt vizsgálat alapján lehet tényszerűen kimondani az esetek többségében, hogy bizonyítottan több vagy kevesebb az átlagosnál. "
Úgyhogy innentől kezdve nem idegesítem magam miatta.

Évi nem paráztatom magamat és nem szúratom magamat. Azért mert egyszer azt mondták, hogy több. Olvastam a neten, volt akinek "jóval többet", "sok magzatvíz"-et írtak a leletre. Úgyhogy eldöntöttem, az enyém normális és pont.

királylány

Dia szerintem, ha a kombinált AFP és minden uh rendben volt, akkor tuti minden ok a babával

Szilvás, sajnálom a macskádat. Tudom milyen érzés nekem a régi kutyusomnál volt nagyon rossz. Nem is volt vagy 4 évig más kutyám.
Az AFP eredményed, szerintem tuti ok, szóltak volna ha bármi gond lenne. De tényleg furi az egész. Én is várom már a jövő keddet az eredmény miatt.

lombikbaba, ez kismamis pocak, az tuti!

Bols, nagyon örülök, hogy minden ok a babával!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Én is ott leszünk holnap! :)
Akkor holnap találkozik a szőke + barna + vörös + fekete :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vagy MI is ott leszek.... :) Ez így jobb :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok, mentem "pörögni" egy kicsit. :-)

szilvás76

Na sziasztok. Megyek összeszedem elsőszülött gyermekemet az ovodából, elintézem még a dolgomat és beszélek még egy "illetékessel". De azt hiszem lezártam a vitát magammal.

Woody én is így gondolom. Ha nem jártam volna már ezt az utat, akkor lehet, hogy megcsináltatnám, de így, hogy minden eredményem rendben van....

További szép napot, kellemes estét!

királylány

[quote="clárika"] írta:clárikan is ott leszünk holnap! :)
Akkor holnap találkozik a szőke + barna + vörös + fekete :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez vicces!!!!

Kép
gtunde75

Évi nincs bajom, csak vércsoport igazolás után rohangáltam...
a rövid sztori:
- genetikai tanácsadás: "véradó igazolványt nem fogadunk el!"
- nőgyógyász: "miért nem fogadják el? :arrow: kérjek a véradóban hivatalos igazolást, hogy ne kelljen ezért külön laborba mennem"
- véradó: "nem adhatunk igazolást, mert több, mint 3 hónapja nem adott vért... itt egy beutaló, töltesse ki az orvosával, és jöjjön vissza de 10-ig érjen ide, és akkor péntekre meg lesz az eredmény!"
- háziorvos: "miért nem ad a véradó igazolást?!?!? 3 hónap alatt talán megváltozott a vércsoportja?!?!? most nem tudok ezzel foglalkozni, itt a felülvizsgáló, jöjjön vissza 1 óra múlva"
- háziorvos egy óra múlva: "ezt a beutalót a nőgyógyásszal kell kitöltetni!"
- nőgyógyász, miután majdnem meglincseltek a rendelőnél, hogy előretolakodtam: "miért nem ad a véradó igazolást?!?!?"
- véradó: 9.50-kor leveszik a vért, péntekre eredmény :arrow: mégis mehetek magzatvízvételre hétfőn... :? :? :? :?

még szerencse, hogy van autóm, mert ezt a tortúrát nem tudtam volna végigjárni 2 óra alatt, és akkor úszik a mutatvány...

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Tünde!Ez az egész tortúra a vércsoporttal a magzatvíz mintavétel miatt van? Én tegnap voltam, de tőlem csak megkérdezték, hogy mi a vércsoportom!
Köszönöm a drukkolást, túléltem, csak hogy bírom ki a 3 hetet az eredményig!!!???
Claire
claire

[quote="claire"]S írta:claireziasztok!
Tünde!Ez az egész tortúra a vércsoporttal a magzatvíz mintavétel miatt van? Én tegnap voltam, de tőlem csak megkérdezték, hogy mi a vércsoportom!
Köszönöm a drukkolást, túléltem, csak hogy bírom ki a 3 hetet az eredményig!!!???
Claire

igen, az miatt! kaptam egy tájékoztatót is az egész eljárásról és abban is vastagon ki van emelve, hogy hivatalos vércsoport igazolás nélkül nem végzik el a beavatkozást!

nagyon vigyázz magatokra! amúgy gáz volt nagyon? egy hét pihenést javasolnak Neked is?

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Ismét csak bekukk :(
Elfáradtam...hosszú napom volt :(
Holnap randi :D
Vörös-szőke-fekete-barna...tuti jó négyes :D

Cicás dolgot én is sajnálom...pároméknál (szüleinél) 8 cica van...
Átérzem én is :(
Na majd talán holnap többet tudok írni...bár délelőtt szintén vendégem lesz ....

Tündi!
Holnap akkor számítok a tanácsodra...bár kapok időt ingyenes jogászhoz is.... :oops:

Köszönök mindent előre is!!!!Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Ragájos a vásárlási láz :D
550,-ért vettem teszveszen :D
Kép

Édike :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

rossz képet raktam be :(

itt a jó :D

Kép

azért az első is édes :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Képzeljétek.... :)
Ma a párom mondta, hogy nem igaz, hogy ezt ő nem érzi....s elvette a kezét a pocimról....(már vagy fél órája fogta)
Mintha hallotta volna a baba, nagyot mozgott, mondtam neki, hogy adja ide a kezét, ha ezt nem érzi, akkor semmit...
Odatette, s rá 5mp-re úgy megugrott.... :) jót nevettem rajta, nem számított rá, hogy tényleg érezni fogja :D

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!
Nekem azon a papíron a mivel az amniora menni kellett semmmi nem volt a vércsopiról, és mondom, ott is csak megkérdezték. ennyit az orvosu protokollról....
Bols ezekszerint mi találkoztunk Hajdú drnőnél tegnap? Jó tudni, hogy ok a bébid!
Egyébként olyan ismerős voltál vhonnan, de nem jöttem rá, hogy honnan. A 70 a szül dátumod? Már ha nem cagyok tapintatlan.
Claire
claire

Sziasztok!

Örülök, hogy többé-kevésbé mindenki jól van, és boldogan vásárolgattok! A kivizsgálásokhoz kitartást, és sok-sok türelmet! Drukkolok ám, mindenkinek! :) 8) :) 8)

Nem jövök mostanában sűrűn, mert szenvedek a diétától, nehéz, de megcsinálom. Mintha folyton éheznék, fáradt vagyok, nyűgös... :( :? :evil: :cry: de talán egy hét múlva már könnyebb lesz... Ez a 10. nap, kilóban nem fogytam, de az övet már beljebb kell csatolni... egyetek sütit helyettem is... (a múltkor már egy hegynyi islerrel álmodtam... :shock: )

Kép
xtina75

Xtina,diéta-kitartás...

Szilvi,ha a cicus már ennyire odavan,akkor tényleg a legjobb amit tehettek... :cry: bár én is kilennék.Ajajj...

Csillag szép a ruci!

Tünde eü-ajajj...

Clarika vicces a 4 szín :) valóban.

Leküldtem a töltött paprikát és egy szelet Sacher tortát :oops: mekkora buli lett odabent :) hihetetlen,nagyon intenzíven éreztem,de hol fent a gyomrom alatt hol alhasban...4 végtagos buli :) zenéltem is neki gyorsan :) Miki is próbálta fogni de nem érezte...

Claire,vigyázz magatokra!!

Bettike remélem jó eredményeket kapsz.Én még nem tudok baba nemet :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na megyek elnyomom a kismama tornámat...

evilany

Szilvás sajnálom a cicád :cry:

Ircsi ez nem kövér pocak hiszen nincs feneked és vastagabb combod, nekem is azt szokták mondani ha ezzel jövők :lol: és igen a kismamanadrág sokkal jobban kiadja szerintem is a pocakot.

Pécsiek jó traccspartit holnapra :wink:

Dia fel a fejjel nem lesz most sem komolyabb dolog.

Én sajnállak benneteket de itt nálunk Romániába szerencsémre nem fújják fel ezeket a szűréseket és van egy halvány fogalmam, hogy ezért fizetni is kell így megúsztam. Ma voltam dokinál 8) Doki kérdezte akarok tesztet, húztam a vállam. Férjem bevágyja hát 12. heten a szülést majd levezető dokim azt mondta az uh szerint kizárva a Down kor. Erre a doki akkor nem kell. Hurrá nem szúrnak megint! Itt védőnő sincs csak a családi orvos na de ott még nem voltam, majd oda is elbaktatok lássam mit mond ő majt a vérvételekről. Itt inkább az uh-kban biznak, lehet nem oylan fejlett még a tudomány vagy csak nem fizeti az állam és akkor nem terjed el. Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem.

Pocaklakóm jól van de nagyon lusta volt nem mocorgott, összekulcsolta a kezét és úgy ücsörgött, nyelt vagy2x-er de a lábát nem tett széjjel így még titok ki lakozik odabenn. Pedig a doki forgatta erősen azt a monitor hátha megmozdul és látunk valamit de semmit, szégyenlős :lol: Képet ne kérjetek, mert bár 4-et is kaptam egyik sem közeli mind méretes :evil: amúgy úgysem sokat láttam még a monitoron is én antitállent lennék uh olvasásban.

Szép estét mindenkinek :wink:

Kép
Kép
melisch

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
(minden vizsgálatnál lehet találni valamit, ha az ember úgy áll hozzá :wink: )

Tünde
Létezik egy "Transzfúziós szabályzat". Ebben is az van, hogy 3 hónapnál nem régebbi vércsoportmeghatározás+ ellenanyagszűrés kell!!!
(Ellenanyagok változhatnak. Ha valami miatt transzfúzió kell, akkor jobb ha ezzel az orvos tisztában van, hogy milyen ellenanyagai vannak a betegnek).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm a bókokat, de tudom, hogy kövér pocakom van. :lol: :wink:
Aki nem tudja, hogy babát várok, simán azt gondolja, hogy visszahíztam, amit leadtam :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Tőlünk nyugatabbra is inkább az UH terjedt el!!!
Vérvételes tesztek eredményét nagyon sok egyéb tényező is befolyásolja!
(RO eü. nem olyan rossz, amilyennek leírják :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt Mindenkinek!
Na most vagyok egy kicsit-bár korán van még.
Fonival lehetséges hogy olyasfélét hallok,mintha úszkálna?
Mint amikor víz alatt vagyunk és a zúgást halljuk.(blugy - blugy)
Persze hallkan és a szívecskéje is nagyon halk...(feltéve ha az övét hallom odalent.
A gyomrom amikor dolgozik az jóval hangosabb.
Ugye nem beképzelem?hanem tényleg hallok valamit? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És érzem amikor mocorog...persze van hogy jobb oldalon van hogy bal oldalon....de köldök magasságban is szoktam valami kaparászás szerűt érezni...
:D
Remélem babóca az és nem a beleim :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Ircsi, pocak
:?

Csillag,biztos a babát érzed. Hallani én is ilyeneket hallok de az szerintem nem a baba :shock:

evilany

Csillagfény

A köldöktáji mocorgás valószínű az, mert ahogy olvastam, most addig ér fel a méh....
Bár én még olyan fenn nem éreztem, de akinek nem az első baba, annak hamarabb nő-tágul a méhe.

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Tünde úgy bírom az ilyet! Mikor küldözgetik az embert és a másikra mutogatnak :twisted:

Tina kitartást! Tudom nehéz, de menni fog, mi nagyon szorítunk neked.

Ircsi az a pocak babás és kész! Vita nincs! Igazad van, aki keres, az talál. Már nem agyalok rajta. Szerintem minden rendben van és kész. Nem beszélve arról, hogy az első 20 másodpercben állapította meg, hogy átlagostól több a magzatvíz :?

Melisch szerintem te jártál jobban. Nincs annyi vizsgálat, nem idegeskedik a kismama. A kis szégyenlős :lol: Na majd hátha legközelebb megmutatja magát.

Csillag nagyon aranyos az a ruhácska. É is hasonló hangokat hallok, de nem tudom, hogy az én vagyok vagy a baba.

Clárika :lol:

Claire pihenj akkor most sokat. Biztosan minden rendben lesz.

Én holnap megyek a terheléses vércukorra. Istenem, hogyan fogom meginni azt a borzalmat :roll:

királylány

szép jó reggelt mindenkinek

Ma nyűgös vagyok és fáradtnak érzem magam ráadásul még hányingerem is van :( kellene ennem is már valamit de.... :? liftezik agyomrom :(
Vendég

Képzeljétek reggel az oviban a kezembe nyomták az iskolai beiratkozáshoz szükséges papírokat ..:( jaj az én kicsikém már 1 osztályos lesz .. hihetetlen volt ... nem akarom ő is felnőjön mint a Zsoltikám :( majdnem sírtam ahogy jöttem haza és fogtam a papírokat a kezembe :cry: istenem opár év és azt látom az egyik fiam kirepül a másik meg önálló és csak a kis pocihontasom marad nekem :(
Vendég

Hmmm....utánanéztem, s csak a 24. héten éri el a méh a köldök magasságát.... :o :shock:

Clárika
Kép
clárika

Vanilla bizony ez így van....furcsa lehet látni,átélni...na de akisszoknyás még jó ideig ott lesz :) és a fiúk hogy fogják imádni!

Clarika,nekem tegnap közvetlenül a gyomrom alatt rugdosott,persze lehet azért mert jól bekajáltam és összezavarodtak bent a dolgok :)

evilany

Királylány min nevetsz? :?:

Clárika
Kép
clárika

Sehol senki :( ?????

Lányok nektek vannak visszatérő álmaitok ? nekem most már havi szinten igen folyton azt álmodom kisfiam születik a körítés mindig más de a lényeg hogy kisfiam lesz .
Az éjjel például azt álmodtam 6 hónapra született meg 1 kg feletti baba volt és kisfiú ijesztő ez nem ? és ami még érdekes a baba mindig ugyan úgy néz ki az álmaimba , anyukám mesélte ő volt így mikor minket várt a húgommal :roll:
Vendég

Clárika a baba rugdalózását. Édes lehetett.

királylány

Vanilla hamar elrepül az idő és megnőlnek ezek a gyerekek. Hihetetlen.
Én nem szoktam ilyeneket álmodni. Amióta terhes vagyok még egyszer sem álmodtam a babával.

királylány

Jah, igen.... kár, hogy nem láttátok az arcát a páromnak :lol:

Clárika
Kép
clárika

evilany remélem cunás lesz :D 8) mindenki azt vár de én nem tudom szégyen szemre 3. terhességem 3. szülésem és nem tudom , a jelek most teljesen másak :(

clárika : szerintem ez mindenkinél változó mer alkattól függ meg hogy hányadik terhesség ...de aztán lehet nem így van csak én beszélek félre :oops:
Vendég

Vanilla én is álmodok a babáról de tiszta blődségeket...(pöcök a hasa alján,ugyebár)

Na lányok kivasalok,porszívózok,aztán szülésfelkészülök és repülök hozzátok :)

evilany

Álmok :)
Én éjjel fejtem 130 ml tejet mindkét mellemből, gyűjtöttem, hogy ha megszületik, biztosan tudjak neki anyatejet adni... :D
Látszik, hogy tegnap este erről olvastam, mármint, hogy miért is fontos az anyatejes táplálás... :D:D:D:D

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Ezekben a hetekben a csontozat fejlődése az egyik legfontosabb fejlődési folyamat a kicsi életében: a baba magához vesz minden kalciumot, amit csak a szervezetben talál, ezért nagyon fontos a fokozott kalciumbevitel tejtermékek, húsok és zöldségek fomájában. Fontos tudni, hogy a magzat nem csak az élelemből származó kalciumot “gyűjti” be magának, hanem ha nincs elegendő kalciumbevitel táplálék formájában, akkor a Te csontozatodból, fogaidból veszi el magának a fejlődéshez szükséges részt, a kellő mértékű kalciumbevitel tehát azért fontos, hogy a saját fogaid, csontozatod épségét megóvjad.

Nah ettől félek, hogy "megeszi" a fogaimat :(

Clárika
Kép
clárika

Clarika jó ez a pps,eszerint mégis köldök magasság :)

Ezt a cikket olvastam én is,a fogakkal kapcsolatban,de Ircsi azt írta onnan nem szedi ki.

evilany

Én kiszedtem anyu fogait...
elporladtak.... :(

Clárika
Kép
clárika

Remélem vagyunk olyan jóba Bébibogyóval, hogy meg tudom vele dumálni, hogy a fogaim maradnak! :)
Mindent odaadok neki, csak a fogaimat hagyja meg! :)

Clárika
Kép
clárika

Ejj mérlegre álltam de nem kellett volna :((
Én vagyok itt az egyetlen aki hízik,ahogy a hsz-eket olvasom...és nem kicsit,nagyon :cry: borzasztó.
Egy hatalmas bálna leszek a végére. Sőt,a végére....nemsokára.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?