Sziasztok Lányok,
Nagyon eltűntem, sokat voltunk a szüleimnél, meg állandóan elvagyok mostanában a gyereköccel, hogy itt a jobb idő!
Megpróbálok mindenkinek írni, mert amióta nem voltam azért voltak történések!
Share,
Haláliak a képek, nekem a mutogatósak nagyon tetszettek! és a képaláírások is
Nagyon nagyot nőt már mindkét fiú!
Elan,
Gábor mosolygós képe nagyon jó, tiszta nagyfiú már! Ő szereti, ha fényképezed? Sajnálom a nem alvást és hogy annyiszor fel kell kelned, de reméljük, amit a védőnéni javasolt, az bejön és hamar megszokja majd, hogy egyedül alszik és nem fog felébredni. Örülök, hogy a csavarral sem lett semmi.
Szorítok a kisteso projekthez
Boldog Születésnapot szeretnék kívánni, mert holnap nem biztos, hogy tudok jönni!
Írtad, hogy Te három éves koráig nem engednéd, hogy megműtsék Gabit, miért pont a 3 éves kort akarod megvárni?
Nika,
Neked is gratulálok a fogyihoz! ATi elég nagy fiú már, és milyen aranyos azzal a haspaddal
a növényeket ments, olyan biztos nincs nálatok aminek mérgező a levele gondolom, mert azt nem lenne jó, ha benyelné.
Erika,
Marcell jól van? Minden rendben van vele?
Nagyon jók a képek, főként, amin almát eszik! Nagyon aranyos, hogy mindenben segíteni szeretne Nektek! Jó kis kopasz lett a feje
Baby,
Ti hogy vagytok? Kuki ügyben javult már valami? Bendegúz nagyon aranyos! Emlékszem unokatestvéreméknek amíg úgy volt, hogy kisfiú lesz akkor ők is így akarták elnevezni, de az anyukája nagyon nem szerette volna. Pedig szerintem is nagyon jó név! A végén kislányuk lett
Nálatok a családban senki nem szólt a neve ellen?
Gabi,
Hogy álltok a fülével Botinak? Minden ok? Orvosok mit mondanak? Remélem, hogy a fürdőzés után sem lett semmi baj!
Nagyon aranyos a nagy Vippo kutyussal, a mesét nem szokta nézni a tévében? Jó ez a játszóház, csak nekünk is nagyon –nagyon messze van sajnos!
Majd írd le, hogy milyen döntésre jutottál munkaügyben, sajnos én tanácsot nem tudok adni, de biztos nekem is nehéz lesz elengedni Uche-t.
Witch,
Jamina hogy van? Te? Műtét? Nagyon el vagy tűnve, majd írj, ha lesz időd!
Vic,
Rékáról kép?
Hogy vagytok?
Benszi,
Ti hogy vagytok? Dóri és Balu? Balunak megy már valami dumálás, nem tanulja el Dóritól? Gondolom ők is élvezték a jó időt!
Gratula az egyedül alváshoz! Nagyon jó, hogyan szokták meg?
Süni,
Zéti hogy van? Minden rendben?
Mot,
Nagyon aranyosak a lányok a képeken! Hogy vagytok?
Juci,
Utólag is boldog születésnapot!
Gyerkőcök most nem betegek? Panna hogy van a hasadban?
A hattyús képek nagyon jók
elég bátrak a gyerkőcök és Te is, hogy ilyen közel engedted őket hozzájuk, még jó, hogy a szelídebb fajtából voltak!
Rebe,
Ti hogy vagytok? Szoktam kukkolni a képeket az iwiwen! Néha írhatnál magatokról!
Bibar,
Mi volt a terheléses cukorvizsgálaton ma? Minden ok?
Nagyon aranyosak a képen a szerelmes pár! Falatka eszméletlen nagyot nőt és nagyon nőies kislány! Sajnálom én is, hogy Lukiék olyan messze vannak, de üdvözöljük őket is és szorítunk a babásodáson!
Vikkata,
Lőrinc hogy van? Minden rendben veletek is?
Vuki,
Te is tehetnél fel képet magatokról! Anna már biztos nagyon nagy baba!
Agnese,
Friss képet majd tegyél fel a fiúkról!
Még mindig dúl néha a harc közöttük? Milán és Zalán is nagyon jó fiúk lehetnek és gondolom, hogy Zalán elég sok dolgot tanul Milántól is!
Rólunk majd később, mert Uche felébredt és most már nem hagy, hogy itt üljek a számítógép előtt!
üdv
Kriszta