Kusi: szivesen, máskor is azt hiszem jo munkát végeztem ugye tetszik Neked is?
Boldog szülinapot Tesobabonak
Szonce: juj mesélj, remélem minden okés
Csajok ha igy marad idö sztem 3 körül megyünk le, majd irjatok, h kinek van kedve jönni
jujj de nagyon köszönöm ezt a sok képeslapot!!!!! nelli baba teli vigyorral örül ám neki!
Szonce: a meséléseket én is szívesen hallgatom
babusok: a kétoldalas ragasztót csak a tapétára nem merem feltenni, emrt leszaggatja. van olyan hobbyrágóm. olyan mint a rágó, és ragasztani lehet vele, na az is leszedi a tapétát és még zsírfoltot is hagy arajta. így celluxszal teszem fel, úgy hajtom mintha kétoldalas lenne, az nem olyan erős. az jó a dekorgumira, mert az eleve nem nagyon nehéz.
a sétában benne vagyok, de ha beállítanak a nelli nagyszülei (ami lehetséges), akkor nem tudunk menni, mert akkor itt akarják gyimálni az unokát. és szerintem az lesz.
Szóval, mi. Kaptunk ma oltást, s Ádám nagyfiúsan viselte, csak mikor beleszúrták a tűt, akkor sírt fel ,aztán semmi, nézte a sebet, mosolygott, tapsolt .El se hittem! Aztán vásároltunk, majd elmentünk baba-mama klubba. Már régen voltunk gyerekek között, s Ádám felszabadult volt, jött-ment, játszott, ő volt egyből a középpont, ő volt a leghangosabb. Úgy örültem neki, hogy ilyen nyitott.
Most bedugtam az ágyba, hátha alszik. De kicsi rá az esély. a még nem aludt, csak kicsit babakocsiban kint.
babusok, olyan szép idő van, így ha Ádám nem alszik akkor mikor mentek sétálni, mi csatlakozunk!
Szonce: jaj tényleg el is felejtettem h oltás van, pedig mondtad tegnap
Mi ez a babamama klub? hol van? fizetös? sokan voltatok?
tök jo ilyen cuki volt
na majd irok ha lemegyünk és aki jön csörög vagy ir
persze, én még itt vagyok! lassan felkel a nelli is, megtömöm, mert most tényleg ramatyul evett, aztán én is mennék kicsit sétálni. végül is, nem is fúúúúú annyira a szél.
Húúú de elfáradtam, jól megnyúztam a szülinapost
Teljesen bezsongott a kiscsajszi, sokan voltunk és rengeteg ajándékot kapott, nagyon élvezte a nyüzsit
Beni is jó volt, már a szolgáltató házig se üvöltött
kusi: szuper bulin lehettetek akkor! te, én tényleg Benjamint írtam, amikor megkérdeztem a Beni rendes nevét?
állítólag még dícsértem is hogy milyen név.
pedig nekem van egy pár benedek ismerősöm, abból egy rokon is, aki meg Bence. bocsika
nini beindult az esti lepcses
Kusi: de jo h jol sikerült a buli hm akkor babakocsival mentetek???
Szonce, Gombocka: jo volt séta Veletek
Lady: remélem sikerült költözés
Charlott: voltatok vhol Apával?
jo lenne még picit maradna igy az idö nem akarok se esöt se havat
Babakocsival mentünk, tesómék itt laknak a piacnál jó gyorsan sétáltam, úgy elrázta Beni fenekét a rossz út, hogy belealudt
Remélem lassan megszokja a kocsit mert nagyon jó lenne hosszabb sétákra is menni
2 hét és Beni meghozza a jó időt most már csak nem fog havazni!
Reggel megyünk a 3 hós tanácsadásra és megkapjuk az oltásokat is ráadásul most duplán mert előző hónapban elfogyott...
Jó reggelt!
Kusi: hu de jo, h ilyen közel van tesód A rázós utakat mi is szeretjük és nálunk is alvás a vége Remélem jol viseli az oltásokat Én már ugy izgulok a jövöheti miatt
Szonce: oksa, köszi
jaj olyan szomoru vagyok nem tudom letölteni a képeket a fényképezöröl azt irja vmi áramfelvétellel van gond, remélem csak a kábel rossz és nem a gép
Kusi: micsoda ínyec falatok - tojás és virsli - a kedvenceim! De azért nem eszmek mindennap belőlük, mert hátha megunom.
Babusok: nem voltunk messze, csak sétáltunk egyet párommal és sikerült megfáznom egy kicsit. Iszonyatosan megfájdult a fejem estére és infralámpáztam is hajnalban, nem szeretnék beteg lenni.
Szonce: Ádi jól van az oltás után? Nézegetem szorgalmasan a filéket, amit adtál nekem, és mennyi gyerek dalt is sikerült felvenni titkon!!! Köszi, még egyszer!
Gombócka: voltál Te is tegnap sétálni?? mindig elkerüljük egymást.
Boldog Névnapot Nelly babádnak!
sziasztok!
Szonce: remélem minden rendben lesz!!! szorítnk nektek nagyon!
charlott: vigyázz magadra, nehogy beteg legyél! Nem írtad, hogy van-e CH táblázatod, mert küldök priviben ha nincs!
Beni megkapta mindkét szurit, volt nagy sírás, szegénykémnek potyogtak a könnyei de aztán mikor felvettem megnyugodott
Apja is megdajkálta, azóta is alszik
Képzeljétek olyan nagy a kispasim, hogy 1 hónap múlva répalevet fogunk inni