Sziasztok csajok,
Zsó, én biztos vagyok benne, hogy amire kezditek a lombikot ismét optimistán fogod látni a dolgokat, és képes leszel teljes hittel belevágni! Szerintem az is mutatja, hogy jó úton haladsz, hogy azért jössz közénk, és mégis olvasod a stimus, tesztelős hsz-ket!
Szerdán tesztelek itthon, csütörtökön vv. Egyébként nekem is van egy hugom, aki több mint 4 évvel fiatalabb nálam. Erre a pocakhallgatós dologra én is tisztán emlékszem! Nagyon vártam, hogy megszülessen, mert mindenkinek volt már addigra tesója a barátaim közül. Azért az elején uncsi volt, hogy nem lehetett játszani vele, és hangosan sírt éjjel!
A tesó az én értelmezésemben egy gyereket jelentett, akivel játszani lehet!
Pedig azért anyukámék biztos meséltek ezekről a dolgokról!
Az egyhelyben maradást ugy mindenre értettem, azért át kell értékelnem egy két dolgot, amire az elmúlt években berendezkedtem, de ezt az élet majd úgyis hozza magával.
Vaya, egyből kiszúrtam az új vonalzódat! Keresztfiókával vagy!? Nagyon édi!!! És akkor kedd?
Tapi, te most a ciklusod elején jársz ugye? Nem lehet, hogy csak azért fáj? LH-tesztelsz ebben a cilkusban is? Szal, szerdán mész a dokinkhoz!
Már kapod a recepteket a stimuhoz!? Jól kikérdeztelek!
Egyébként ez a baba elképzelése tényleg fura dolog. Én kinézetre egyáltalán nem tudom elképzelni, inkább csak, hogy milyen kis dumagép lesz, és feltételezhetően egy igazi rosszcsont!
Bea , Bumi hogy vagytok, gyertek,ha időtök engedi!
beni