Tündi(28)
Örülök, hogy minden rendben!
Pilis
ha megjött az nálad (most) jó hírnek számít, ugye?
Nem gondoltál arra, hogy teszel egy próbát a gyógyteával? Csak hogy kicsit rendszeresebb legyen a ciklusod? Vagy csak a ciszta miatt volt ez a nagy összevisszaság?
Vanda
Kár, hogy Ági eltűnt és nem tud neked tanácsot adni (és mi sem tudjuk mi van velük!), de ha visszaolvasol aug. vége-szept elejére talán választ kaphatsz néhány kérdésedre.
Ha félsz az újabb méhen kívüli terhességtől, akkor az lenne a legjobb, ha a dokiddal megkonzultálnád az ügyet.
Áginak is írtam, hogy láttam egy keresztmetszeti rajzot az ilyen terhességek egyik okáról. Ezen egy pici szűkület volt a petevezetőn, ahol a spermiumok még simán átjutottak, de a megtermékenyült és osztódásnak indult "emberpalánta" már nem tudott átjutni, így ott ágyazódott be. Vannak erre speciális vizsgálatok, amikkel ki lehet deríteni, hogy nálad is ez a helyzet, vagy teljesen más volt az ok.
Remélem nem írtam nagy hülyeségeket, nem vagyok szakértő, csak érdeklődő!
Tényleg keresd vissza Ági történetét, sokat segíthet és nem kevés reményre adhat okot, hogy ő most már babát vár!
Tündi(30)
Ti még nem kezdtetek háborút
? Nálunk már zajalank a nagy összecsapások! Nem kifejezetten babairányosan, mert most nem is akarok nagyon erre gondolni.
Mindjárt hívhatom a doki-jelöltemet időpontért!
Nekem ebben a hónapban ez a dolgom, de nem fogok tiltakozni ha jön a babó, sőt
!
Babus
minden rendben? Pollenek ritkultak? Várjuk a képeket!
Bocsi, ha hosszú voltam!
Stella