Angel!
Én is mindig azért agódom iszik-e eleget Litti, de végül is van sok pisis a pelusa. Próbálok itatni vele vizet teát is.
Nagyon el vagyok kenődve, mert tegnap megint nem kakilt egyáltalán. Pedig olivaolajat is kapot a sütötökbe, de semmi eredmény. Ma is megpróbálom kicsit több olajjal.
A Sinlacot nem konkrétan erre kaptuk, csak mondta vnéni hogy van akinek használ.
Gratulálok Diókának hogy nem tudott "munkát adni" a konduktor néninek!
Vandus!
Ikrek nagyon ügyesek!
Rani!
Gripe water nekünk is segített, csak óvatosan add, mert olyen mint a szirup. Lehet köhögni fog tőle Milán. Van akinél az egy hónapos korban is korai.
Lois!
Hát igen, nem is tudom örülök-e vagy sem. De hogy lekopogjam a hasam egyáltalán nem fáj, alig érzem. Kistesót akarnánk, vajon hogy fog össze jöni és mennyi idő alatt?
Különben félek a következő terhességtől, a cukor miatt is, meg hogy annyira kikészült a lábam... De egy jó darabig még védekezünk. Két év korkülönbség az jó lenne. Tovább meg nem nagyon lehet húzni az időt. Bár szerencsére vannak itt szép példák, úgyhogy tudom, hogy biztosan belefér még egy baba.
Litti nem aktivizálja magát, csak forgolódik hasoncsúszva körbe-körbe, viszont rengeteget "beszélget" . Kedves apuka szerint nő, nem megy neki egyszerre mind a kettő. Hahaha, nem is tudom melyik nemre jellemzőbb ez inkább. Pl. hol tudnak ők bármit is csinálni gyerevigyázás melett.
Pálgi!
Persze, hogy emlkészünk rád!
Hála égnek, hogy nem lett semmi baj, és mindketten jól vagytok! Gratulálok a 3. gyönyörűséghez!
Skrisz!
Írtam fentebb, hogy igen, szeretnénk még egy babát. Egy kis Tomi nagyon jó lenne.
Angel!
De édi lehet, hogy egyedül csücsül a kiccsaj!
Niko!
Végre javulás Grétikének! Jobbulást neked is!