Sziasztok!
Navared, Sajt@ hatalmas drukk a holnaphoz!Nagyon várunk majd a jó hiirekkel ám!!
Vörösmacs, holnapi punkcióhoz szoriitok, de úgyis minden rendben lesz!Remélem hamar sorra kerülsz!Remélem a fejfájás már elmúlt!
Kisbeeka, Zsu megy az idősürgető április 22ig!
Zsu, örülök hogy a kutyus jobban van!!
Kisbeeka, köszi a privit, utána fogok olvasni bővebben!!Köszi mégegyszer!
Janka, nagyon édi lett az új vonalzód is!!Én valszeg jöv hét utáni héten megyek csak uh-ra. Terheskiskönyvért voltál már a védőnőnél?
Vaya, holnap ne felejts el képet kérni, aztán pedig ide feltölteni azt!Jó?!:) De izgiiiiiiiiiiii
Párodnak köszi a varázslatokat!:)
Én raktam utrót az uh előtt is!Mindig.
Babe, mihamarabbi jobbulást!
Mieza, remélem minden ok lesz végül a munkahelyeden. Jó, hogy nem hagyjátok annyiban a dolgot!!boldog szülcsinapcsit kiivánok én is!:)
Woody, ez milyen szupi, hogy pont a szülinapodra vagytok kiirva!!:)
Pancsi76, hát sajnálom, hogy a jobb oldali petefészekben nem látszik tüsző, de biizz a bal oldaliban!Még csak a stimu elején vagy, a nagyobb adag szurkák biztos megteszik majd a hatásuk. Tessék bizakodni!Egyébként kérdezted korábban, hogy én milyen szurkákat kaptam:Merionalt, Gonalt, Cetrotide-ot, Gynazolt, Ovitrelle-t és a nagykedvenc Utrogestant.
Eszter, gratu a három kiscsajhoz!!Akkor jöhetnek a nevek!:)
Andi, neked is pusszantás!
Ancsyka, ha van email-ciime a főnöködnek, oda is küldd el a papiirt, sztem. Illetve személyesen is mutasd meg neki. Tényleg jó lenne, ha tanú is lenne erre.
Rodina, hogy vagy?Te fogsz tesztelni? Babaragacsok, mint mindig, most is mennek!
Kiss angyal, talpmasszázs isteni lehet!!Remélem meglesz a hatása!!Én esténként a párommal masziiroztatom a talpam, dehát ő nagyon hamar megúnja sajnos...
Lukácsné, gratu a pocakhoz és az 1 kg "hiizáshoz" is!Örülök, hogy jól vagytok!