Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajócák!!

Pancsikám!!
Fel a fejjel Drága,nem csüggedni,kicsit bújócskát játszanak most veled.Hülye endó,Én is ettől parázok.. :cry: :cry: Biztos elkerülte afigyelmedet,de kértem a gesztenyés sütinek a receptjét,eltudnád küldeni??Előre is köszi. :)

Navi!!
Már csak 1-et kell aludni és megtudod,hányan lapulnak a pocakodban.Holnapra kezem-lábam csuriban értetek.Itt fogok lógni,míg nem jössz.Ja a ciklusom 2 hónapja 32.napos,ugye tegnap a 10.nap voltam.de nagyon szúrkáltak,csak remélni tudom nem az endótol.Én annó sem éreztem,hogy gáz van,műtét előtt sem volt panaszom.

Sajti!!
Neked is nagyn-nagyon drukkolok,hogy jó híreket kapjál.

Rodina,Vaya!!
Köszi a válaszokat.

Rodina,jól olvasom,hogy most otthon vagy???Pihengetsz ezerrel???

Ditka!
Hát jó sokára kaptál időpontot.Én december közepén jelentkeztem be,és január 25-ra kaptunk időpontot.Teltház van. :shock:
csucsu99
Budapest

Köszi mindenkinek!!
Kisbeeka nekem is küldheted, bár én már aszem mindent kipróbáltam!!
Na majd meglátjul.

Rodina aranyos vagy. Én azt gondoltam hogy most velem minden rendben lesz. De még idáig a bmc-ben nekem csak rossz híreket mondtak!! Ez meg olyan lehangoló. De nem akarlak lefárasztani .
Babaragacs szállitmány indul :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Remélem nem unod még a ragacsaimat!!

Nava látod neked 10en felül volt. És mi ez az endó valami tüszőzabálló????? Utálom a csokicisztákat!!! Már ha valaki megkérdezi kérsz csokit? Én hányni tudnék!!!

Andikám köszi a háttérből!! Mi van veled? Rég voltál!! Már hiányoltalak is :D

Macs most hogy lesz nem válaszoltál. Altatva? És tudom hogy Z ügynök csinálja tudod már az időpontot?
Pénteken még nem lesz Sz ügynök, csak jövőhét csütörtökön!!!
Látod a Z sem hozott nekem szerencsét!!

Kép
Kép
pancsi76

Eszter!!
Hűű,Apa felkötheti a gatyeszát,Nő uralom lesz. :lol: :lol: Fantasztikus,de Én mindig elképedek,ahogy a soraidat olvasom,3 baba,hogy tud elférni??Oké,elfér,tudom,de akkor is. :lol: :lol: :lol:

Macsek!
Mindjárt itt a punkcióóóóóó.. :D Ilyet Én is szoktam,hogy összekeverem a napokat. :lol:

Heni!!
Azért remélem jól vagy,és gyere,ha úgy érzed,VÁRUNK!!!! :D

Andi!!
Kis zugolvasó,jól eltűntél. :lol:

Mieza.
Jól teszed,hogy így utána jártál ennek az ügynek,legalább megtudják,nem lacafacázhatnak Veled. :lol: ügyes vagy.Ügyvéd mit mond???
csucsu99
Budapest

Csucsu ne haragudj olvastam,de teljesen ki ment a fejemből. Mindjárt küldöm nagyon egyszerű!!
Ez az endó egy szenya. De köszi a vigaszt. Remélem azért még pénteken boldogan jövök ki a bmc-ből. Remélem nem csak álom!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, mivel Z lesz az ügynököm, csakis altatva :shock: :shock:

Úgy fáj a fejem, hogy majd besz@rok :cry: :cry:
:cry:

Maccs
vörösmacska

Nava,Muzsi, Zsu és Pancsi:
mentek a privik! :)

ha nem írtam volna érthetően,kérdezzetek nyugodtan :D

Más:
ha már szóba jött az altatás,mi az amit altatásban végeznek,és melyik ügynöknél?
Vendég

Csucsu, pont ez az, h. nekem sem voltak különösebb panaszaim, fájdalmaim, de ne is gondolj az endora!!! Nem az és kész!!! Egyszerűen érnek a petéid, csak most intenzívebben! :wink:
Holnap jövök, ahogy tudok, de már most fosok, na nem szó szerint :lol:
Mindjárt megyek is moziba egy kis figyelemelterelésnek. Megnézzük az Alice csodaországban-t! Jó lesz egy kis varázslatos marhaság most nekek, a'sszem...

Macs, szegényke :cry: nem lehet, h. ideges vagy és azért fáj a fejed? Páromnak akkor szokott...

Pancsi, nekem is újdonság volt, h. 10 körülivel indultunk, de aztán ezek nagy része fel is szívódott vagy megette endo-szörny :roll:
Szóval péntekig k@rva sok idő van, lesz ott petécske!!! Nagyon drukkolok!

Andi, ti most hogy álltok??? Jól vagy? Minden okés?
Mindig eszembe jutsz kis Törpicurról :lol:

Sajti, hol vagy mááár? Szétizgultad már magad, ahogy én? Remélem Te jobban viseled!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, nem jött privi :( próbáld újra, léccci!

Kép
Kép
navared
Szfvár

tudjátok,táppénzen vagyok,párom másfél hete bevitte a munkahelyemre a szüks. papírokat,erre most hívnak,hogy a központ rajtuk keresztül üzeni,hogy ha holnap délig nem viszem be a papírt,ami szerintük kell,akkor letiltják a fél havi fizetésemet :? :evil:

még hogy ne legyek ideges...
Vendég

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, nem jött privi :( próbáld újra, léccci!

Jaj ne,elszúrtam valamit? :(
mindjárt próbálom újra...
Vendég

A punkciót végzik altatásba és Z ügynök Zeke doki

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok,

Navi: utólag bár,e bolog névnapot :D

A holnapi pozitív tesztekhez nagyon szorítok :D :D :D

Macsek: neked is mennek a drukkkkoookkkk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Mindenkinek akinek kell babaragacs, petikék és mhny.h növelő szállítmányt küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D :D :D

Zugban nyomom én is...nem történik semmi extra velem....járok fogorvoshoz és talpmasszírozóhoz ...ez utóbbi azt mondta,hogy nem lepődik meg,hogy nem tud beágyazódni a lurkó,mert lehetett valami méhgyulladásom valamikor és nem jó a méhem vérellátása...na,most ezt kezelgeti...remélem tényleg ennyi a hiba oka :oops:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Nava amikor elöször voltunk mikor inditották a lombikot akkor a jobb oldalon 6 volt és bal 1. Most a jobb nincs semmi a bal 3 hát hogy van ez? Ez a rohadt szörny aki megeszi a gyerekeimet fuj!! :twisted:

Kép
Kép
pancsi76

Szia Angyal örülök hogy már végre zugból előjössz!
Jó lehet ez a talp masz. Remélem használ is!!! A fogorvoért viszont nem irigyellek. Most én is járok hétfőn jól megkinzott. :cry:
De vedd úgy hogy közelebb jutsz a baba ügyhöz ha a fogaid is rendben vannak!
Nekem nincs rossz fogam azt gondoltam. Hát elmentem a dokinőhöz és kapásból 7 fogamat kell megcsinálni.
Remélem sürübben jösz majd. Mert hiányzol a társaságból!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.03.02 18:42-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Lányok lehet hülye a kérdés és ne nevessetek ki. De imádom a forró fürdőt, szerintetek lehet? :oops: :oops:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi: köszi,aranyos vagy :D és a vonalzód tündéri :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

talán igazatok van,be kéne próbálkoznom másik meddőségi központban is,hátha előbb tudnak fogadni...
félek nagyon,hogy az endó miatt nem jön össze,sürgősebb lenne :?
Vendég

Próbálkoztam a privik újonnani elküldésével,akinek nem sikerült,és kérte,az jelezzen,vagy jelentkezzen :D

de ha már elindultam haza,akkor csak holnap megy... :?
Vendég

Köszi mindenkinek a drukkokat! Kép

A fejfájás a lapockámnál lévő izom vagy izületi csomótól van. Zuram elvitt Anycimhoz és jól megmasszírozott, arany keze van :lol: , jelentem fejfájás enyhült.

Maccs
vörösmacska

Szasztok!

Most gyors leszek és kíméletlen! :lol:

Nem izgulok egyáltalán. Ma ismét jött egy kis folyásféle, de olyan véreskés picit. Szerintem megint meg akar jönni. Émelygek és fáradékony is vagyok, bár ezt már régebb óta érzem, csak nem akartam mondani, mert uygebár NEMFIGYELJÜK a jeleket!!! :lol: Ezek alapján az esélytelenek nyugalmával indulok a holnapi napnak, csúny negatívba mentem át, amióta ez az újramensiszerű izé-bizé meglátogatott... :? A hasam még mindíg lufi.
Ma hajat mosott és szárított a hugicám-fodrászpalánta, mire hazaértem hulla voltam.

Nincs erőm reagálni, remélem holnap lesz és bepótolom.

Navi, Vaya ZT és Rodina:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jójcakkát mindenkinek!

Pá Drágáim!
sajt@

Nem vártam tovább az ötletekkel és elmentem tusolni. :D
Ez is nagyon jó volt.
Macs hát az anyukák már csak ilyenek. Örülök hogy elmult egy kicsit. Probálj meg lazitani ahogy drága Hofi Gézánk énekelte!! :D

Sajtikám nagyon szoritok neked holnap, és itt várlak titeket. De nehogy má az utsó nap add fel!!! Sok szerencsét. :D

Vaya neked is drukk a kukucshoz, de te aztán jól eltüntél! :D

Navared reggel gyere a teszt eredményével mert meghalunk az idegességtól!! :D

Ancsy te is mész holnap akkor neked is drukk

Most már az Uram is megjött na megyek elmesélem neki részletesen mi is volt. Jócakát nektek

Kép
Kép
pancsi76

Sajti extradrukkok: Kép

Angyalka, én soha nem fogok eljutni talpmasszőrhöz, meg semmilyen masszőrhöz, nekem ez túl intim. Max Anyci vagy a Zuram :? . Pedig nagyon is hiszek a talpmasszázs tudományban, ez a méhgyulladás dolog elég rémségesnek tűnik, de olyan jól hangzik, hogy megvan az ok.... ha ez kipipálva :) :) , akkor minden rendben van a következő akciókor :wink: :wink:

Zsuzsibmc mi volt hétfőn???????

Lujzi neked mi volt, te is hétfőn voltál úgy emlékszem? Nem holnap lesz neked is inszem? Miért lapulsz? :D Vagy lemaradtam valamiről?

Na a válaszokat majd csak holnap este vagy csütörtökön olvasom, mert megyek összepakolok holnapra. Pusszantás.Kép Nem gondolok semmire csak lebegek a nagy semmiben, ilyen érzéseim vannak a holnappal kapcsolatban, vagyis inkább nincsenek érzéseim. :roll: Hagyom magam sodródni :?

8) Ha valaki meglát, vadásszon le, kérem! 8)

Maccs
vörösmacska

Csajok!

Ne haragudjatok, de én most megyek lefeküdni...kiborultam ismét a köcsög főnökömön :(
Valamint reggel korán lesz ébresztő és irány a bmc...(végre )

Navi

Sajtival már cseréltünk infót egymásról, remélem találkozunk mindannyian holnap :P

Jó éjt!
És akinek kell ++++++++++++++++++++++++++++++
ancsyka

Lányok most nincs időm mindenkinek reagálni, de SOS segítség kéne: holnap mégis reggel megyünk a zurammal a bmc-be, és nem tudom, hogy reggel rakjak-e utrót az uh előtt. szerintetek?

Sajt ZT ne csináld, most már ne add fel. De tudod mit? Nem is baj, legalább kellemesen fogsz csalódni.

Mindenkinek mennek a drukkok holnapra. Aki felismer, légyszi szóljon, fekete gatyóba leszek és lila-fehér-szürke csíkos pulcsiban. Én is próbálok sasolni.

Kép
vayacon

Sziasztok!

Most nem igazán volt időm, de bepótoltam. Továbbra is megadrukk mindenkinek!

Mieza: Isten éltessen!
Nagyon kimüvelted magad a munkaügyi témában, remélem sikerrel jársz ill.másnak ne kelljen a segítség, azaz ne kerüljön ilyen helyzetbe, ha mégis: meg kell nézni, mert hosszas táppénz után sem lehet csak ugy valakit kirakni! És ha továbbra is kezelésben áll (várakozik a két kezelés között) akkor továbbra is védettség alatt áll!!!

Szurkolok mindenkinek! Én megvagyok - bár lehetnék jobban is, mindenkinek minden jót

kispatak
Vendég

Pancsi!
Nem tudom, milyen fázisban vagy - sorry. Én a forró fürdőt mindenképp hanyagolnám - alhasi vérbőséget okozhat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok

drukk a holnapiaknak.

én ma voltam a védő néninél és minden oké volt, vérnyomásom is meg hallottuk egy kicsit a szívhangot is, és csak 1kg-ot híztam meg lettem dicsérve. ahhoz képest a hasam meg igen csak elkezdett nőni.... na mindegy örültem neki nagyon.

majd 7végén remélem több időm lesz írni most megyek még mesét olvasni Filipnek aztán megy aludni meg én is.

holnap várom a híreket kismamik :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csucsu!
Igen itthon vagyok, de szerintem tök fölöslegesen. Nem baj, majd megcsinálok olyan dolgokat, amit azért nem terveztem, de már most mindegy!

Pancsi!
A babaragacsok jól jönnek, de azt hiszem, nem tudsz annyit küldeni, hogy segítsen rajtam.

Eszter!
Három csajszi! Úristen, de jó! Három cserfes, coffos, édes kislány! Már úgy elképzelem őket! Mennyi édes képet fogunk látni róluk!

Vörösmacs, NAvi, Sajt!
Holnapra nagyon szurkolok! Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akik még mennek holnap nekik is szurkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm a drukkokat és a babaragacsokat!

rodina74

Lukácsné!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!
Pocakfotót lehet kérni?

rodina74

Sziasztok!

Navared, Sajt@ hatalmas drukk a holnaphoz!Nagyon várunk majd a jó hiirekkel ám!!

Vörösmacs, holnapi punkcióhoz szoriitok, de úgyis minden rendben lesz!Remélem hamar sorra kerülsz!Remélem a fejfájás már elmúlt!

Kisbeeka, Zsu megy az idősürgető április 22ig!
Zsu, örülök hogy a kutyus jobban van!! :)
Kisbeeka, köszi a privit, utána fogok olvasni bővebben!!Köszi mégegyszer!

Janka, nagyon édi lett az új vonalzód is!!Én valszeg jöv hét utáni héten megyek csak uh-ra. Terheskiskönyvért voltál már a védőnőnél?

Vaya, holnap ne felejts el képet kérni, aztán pedig ide feltölteni azt!Jó?!:) De izgiiiiiiiiiiii :) Párodnak köszi a varázslatokat!:)
Én raktam utrót az uh előtt is!Mindig.

Babe, mihamarabbi jobbulást!

Mieza, remélem minden ok lesz végül a munkahelyeden. Jó, hogy nem hagyjátok annyiban a dolgot!!boldog szülcsinapcsit kiivánok én is!:)

Woody, ez milyen szupi, hogy pont a szülinapodra vagytok kiirva!!:)

Pancsi76, hát sajnálom, hogy a jobb oldali petefészekben nem látszik tüsző, de biizz a bal oldaliban!Még csak a stimu elején vagy, a nagyobb adag szurkák biztos megteszik majd a hatásuk. Tessék bizakodni!Egyébként kérdezted korábban, hogy én milyen szurkákat kaptam:Merionalt, Gonalt, Cetrotide-ot, Gynazolt, Ovitrelle-t és a nagykedvenc Utrogestant.

Eszter, gratu a három kiscsajhoz!!Akkor jöhetnek a nevek!:)

Andi, neked is pusszantás! :) :wink:

Ancsyka, ha van email-ciime a főnöködnek, oda is küldd el a papiirt, sztem. Illetve személyesen is mutasd meg neki. Tényleg jó lenne, ha tanú is lenne erre.

Rodina, hogy vagy?Te fogsz tesztelni? Babaragacsok, mint mindig, most is mennek!

Kiss angyal, talpmasszázs isteni lehet!!Remélem meglesz a hatása!!Én esténként a párommal masziiroztatom a talpam, dehát ő nagyon hamar megúnja sajnos...

Lukácsné, gratu a pocakhoz és az 1 kg "hiizáshoz" is!Örülök, hogy jól vagytok!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

sziasztok Lányok,

drukkolok a holnapi csapatnak ezerrel! remélem erősítitek egymás energiáit és holnap csupa jó hírrel jöttök majd!!!!

munkahíreket szomorúan olvasom :-( a bíróságok én is úgy hallottam hogy munkavállaló pártiak, legalább ez adhat némi reményt, de bízom benne hogy odáig senki nem lesz kénytelen elmenni...

mieza, boldog szülinapot!

Eszter, gratulálok a lánycsapathoz! nem is tudom 3 bébi hogy fér el! :-) rókaűzőket küldök.

mi hétfőn kezdhettünk, megkaptuk az első gyógyszeradagot. következő uh hétfőn, addig meg szúrom magam reggelenként...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

én is itt a zugból

Sajti, Macs, Nava, hatalmas kalappal mindenkinek mindenhez
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kpn

Lányok, jelentem megjöttem a moziból :lol: nagyon tutti mesés varázslatos timbörtönös volt :D

Ancsyka, azért sem írtam neked, mert láttam, h. Sajti már küldte a privit, amikor arról volt szó hogyan ismerjük fel egymást. Én felismerem őt, ő meg majd téged... ez a terv. Ja meg én felismerem Vayát is és Macsot, szóval menni fog. Ha jól olvastam Vnbeni is jön, de őt nem láttam még... :roll:

Képzeljétek, a változatosság kedvéért újra fáj a fogam... most iszonyú érzékeny, szinte az összes, még ha nagyobb levegőt veszek a számon keresztül, azt is megérzem :? Sima víztől is csillagokat látok. Zuram szerint pszichés... :shock:

Kisbeeka, jól megkaptam kétszer is a privit, de nem baj! :wink:
Te gyakorlod már ezt a technikát? Csak mert eléggé hitetlen vagy azzal kapcs-ban, h. az endo visszajön-e vagy sem... Nem kellene elhinni, h. meggyógyultál???
Tudom, nagyon nehéz ez és papolni sokkal egyszerűbb, de csak akkor válnak valóra a dolgok, ha elhisszük, h. megtörténhetnek és hiszünk a csodákban!
Sajna, sokszor én is elveszítem a fonalat, de egyre kevesebbszer :wink:

Angyalka, de jó h. jöttél! Reflexológia nagyon hatásos és a fogdokival együtt minden akadály elhárul meglásd!

Sajti, émelygééés, fáradékonysááág? Hát elég gyanús vagy te nekem... :roll:
Na majd holnap :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina, úgy látom te most elveszítetted... a fonalat :( Próbálj meg nem agyalni! Tudom az 5. inszemnél ez baromi nehéz, de nagyon szorítok/unk!!!

Muzsi, annyira szeretném már ha holnap du. lenne és nem lenne kisírva szemem :roll: max. örömkönnyektől!

Kpn, Zsuzsi, Lukácsné, köszi a drukkokat mindenki nevében!

Zsuzsi, na végre elkezdődött nektek is! :D :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs

Nem fürdik, csak próbálom leolvasztani róla a havat.
A holnap miatt ne izgulj, biztos minden rendben lesz.

Kis Angyal

Megkérdezhetem, hogy hova jársz talpashoz?

Zsu

Az igazolást már elküldtem neki emailban is és postán is. Mióta postán megkapta nem hajlandó semmire válaszolni. Az a baj, hogy egy kis cég a mienk vele együtt vagyunk 3-an.
A fő baj az, hogy ahogy telik az idő egyre inkább nincs kedvem már találkozni sem vele. Hogy nyomatékosítsa a dolgot közölte, hogy a munkakörömet kiszervezte. De azért rendes volt mert azt is mondta, hogy a munkámmal elégedett, de sokat kerestem.

Erika
vnbeni

Olvasom vissza az összes hozzászólást.
Most értem a mai bejegyzéseimhez.
És akkora poén,: most látom, hogy Navi pont rám kérdezett, amire pont válaszoltam. Pedig nem is voltam előtte napokig, illetve nem is láttam, Navi kérdezett, mert addig nem jutottam el.
Ez aztán a telepátia !!!

Vayacon, neked is mennek a drukkkkokkkk!

Macccccs, ezer drukk neked is!!!!

Navi, már nálad a mail. Le a kalappal, hogy nem teszteltél. Annyira szurkolok holnap.
És Sajtival együtt mindenkinek!!!!
Sajtisajti, ne add fel, most kell a legerősebben hinned. Ki tudja. Láttunk már itt sokféle csodát! Csak holnap reggel bírd ki hittel!

Pancsi, fel a fejjel és hinni, hinni. Egy is egy, abból is lehet baba!

Eszter, 3 lány? húha. bármelyiket szívesen átveszem, hihihihihi
mieza

vbeni, szomorúan hallom. Az injekciót megtartottam neked a hűtőben, bár nagyon reméltem, hogy nem kell majd neked. Mikor kezdhetsz?
Majd írd meg, hogy mi lett a munkhelyeden. A legfontosabb, hogy semmilyen indokkal nem mondhat fel neked, ha IVF-es vagy. Ha el akarsz jönni, próbálj vele közösmegegyezést létrehozni.
Most én is erre hajtok. Állítólag a 4 hónapi fizumat megkaphatom. (ma tudtam meg, hogy bruttóról beszélünk!) Azért ha ez létrejönne, akkor menne az itthoni lombikkasszába és akkor nem kéne számolgatni annyira, hogy miből megy a májusi.. és talán a belvárosba se kéne visszaköltözni :D

Lányok, (Anchy is) nem kell a főnöknek aláírnia semmit. Elég ha írásban közlöd vele. Érdemes bemutatni a bmc-s igazolást, de nem kötelező, elég ha írásban bejelentitek. Neki nem kell hozzájárulnia.
Ha ő közli veled a felmondást, akkor nem kell átvenned, mert védettség alatt vagy. Viszont ha aláírod sem történik semmi, mert védettség alatt vagy. Ilyenkor ez csak egy közlés.
Bármikor közölhetik veled, az egy dolog, hogy jogilag nem hatályos, mert védelem alatt állsz.
Kötelessége megtartani.
Másik eset még, hogy ha 14 napot meghaladó betegszabin vagy, akkor a következő 14 nap alatt nem mondhat fel. (közölheti, de nem mondhat fel).
Ha megteszi, akkor még ott a felmondási idő, ami a szerződésben meg van határozva (1 vagy 2 vagy 3 hónap). Ezt még ki kell fizetnie. Felmenthet a munka alól teljes egészében, de max. csak a felét dolgoztathatja le ennek az időnek. Aztán ha legalább 3 évet dolgoztál ott, jár az 1 hónap végkielégítés.
Ha közös megegyezést szeretnél, akkor érdemes egy kicsit komolyan venni, mondani egy nagyobb végkielégítést (ez a fizud xszerese, és bruttóban számolják, mert nem kell utána semmilyen járulékot befizetnie senkinek). A cég meg bele fog menni, mert a bírósági per több évet is elhúzódhat, amiben ugye ő iszonyú sokat veszthet… ami időre a munkabért visszamenőleg ki kell fizetnie :D
Ha kell ügyvéd, aki a közös megegyezést illeti, illetve jó tanácsokat ad, szóljatok, nekem sikerült találni egy elég profi pasit :D

Mi most várjuk, hogy a cég mit reagál. Ha jövő csütörtökig semmit, akkor megy a kereset a bíróságra. Legalább kicsit megijednek. (és remélem kifizetik a 4 hónapot :D ) Majd szorítsatok :D
mieza

Muzsi, engem is vegyél bele az április végi csapatba :)

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a szülinapi üdvözlést! Holnap jól meg is ünneplem a párommal, már nagyon várom. Egy hotelba visz, wellness programra. A csomagban van kleopátra fürdő és masszázs és gyümölcssali, meg a wellness részleg használata.
Már úgy várom, rám fér egy kis lazítás :)
mieza

Vbeni, mailben is küldd el neki, mert a postát nem lehet igazolni. Mindent skennelj be és menjen mailben is! :)
mieza

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, h nem jöttem eddig! Ez a hetem olyan, hogy minden nap 8 körül kezdek és csak éjjel 11 után érek haza.
És végig nem vagyok net közelben, egy amerikai csapatot viszek végig a város összes egyetemén... tökre élvezem, de egyértelműen ez a legzsúfoltabb hetem ebben a félévben.
Macsi: ez olyan aranyos volt, hogy "lapítok". :-))) Ezer éve nem használtam ezt a szót!

A lényeg: holnap (szerdán) inszem!
A holnapot azért kiveszem szabadságnak. :-)
A doktornő szerint nagyszerűek az eredmények, két tüsző van a jobb oldalon (19 és 22 volt hétfőn), a mnyh pedig 10mm.
Pregnylt bedöfték az ügyeleten.

Szóval holnap én is ott leszek!!! :-)

Jó éjszakát nektek!

Lujzi

Kép
lujzici

Navared: írok ám privit, amint lesz egy kis időm...pl holnap, inszem után. :-)
Úgy izgulok érted! Lehet, h holnap találkozunk is. :-)

Kép
lujzici

Sziasztok lányok.
Nem sokat aludtam az este sem! 8)
Lujzi akkor mindent bele jó eredmények tuti siker. Ügyes legyél!!

Mieza hát ez a Wellnes dolog jól hangzik. Még egyszer ISTENKE ÉLTESSEN SOKÁIG!!!! :D :D
Köszi hogy felajánlottad az ügyvédedet, remélem nem fogjuk szétszedni,Már mint odáig nem jutunk el. Mindenkinek az az érdeke hogy megtartsa a munkáját, de mondjuk nem minden áron!!

Navared Hü ez a fogfájás. Nekem is mindig érzékeny de csak 3-4 napig. Nagyon jó rá a sensodyne nem tudom hogy helyesen írtam e le.
Azért megfurták neked is és az érzékeny lehet. Ez a levegő vétel dolog nagyon ismerős!! Majd elmúlik!
Mára egy kalappal, remélem vigyorogva jösz ki az épületből. Várom a tesztet!!

Rodina mi ez a hozzáállás, tessék kicsit kimozdulni és terelni a napokat!! Kapcsold ki az agyad!! Szerintem te is túl sokat gondolkodsz.
Lehet hogy ez az 5. insemed de ez most más ezt te is tudod!!
Szóval babaragacs és idősürgető :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kakti hát nagyon akartam ezt a fürdős ügyet, mert tegnap eléggé átfagytam, de végül mégsem mertem!! :roll:
Hogy vagytok? Kicsi lányod egy tündér!! :D Nekem is Laurám van a hugomnak meg Lilli a lánya. Szép nevet adtatok neki!! :D

Zsuzsi örülök hogy kezdhettetek hétfőn. Döfködd magad, és hajrá insem!!! Mit kaptál?

Muzsi és te a endo ellenére jól stimuzható voltál? Úgy értem mennyit kaptál, mert én nekem is ezek mennek. Nem tudom szerintetek még a jobb oldalon is beindulhat, van remény??

Lukácsné ügyi vagy hogy még csak 1kg ment fel. Jó pocaknövesztést!! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi! Lányok!
Segítsetek!!!!
Nagyon-nagyon halványan van ott vmi csíkocska!
Ha hirtelen ránéz az ember nem is látszik, de ott van! Tényleg halvány.... Ez azt jelenti tutira? Csak alacsony lehet a hcg-m?????? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mondjon valaki valamiiiit!!! Légyszi! :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vagy még arra gondoltam, h. annyit iszom, mint egy gödény és amkor pisiltem a tesztre annyira baromi átlátszó volt (a pisim), h. lehet, csak ezért ilyen halvány...?
Nyugtassatok meg!!! Még van fél órám és indulunk a biemszibe :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava ne izgulj terhes vagy !!! Milyen teszt ez ??

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt,

Nava édes, nyugi, két csíkot látsz ? Párod is ?
Akkor ott van nyugi nyugi nyugi.
Nem tudod felrakni ide ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szerintem is az lehet hogy nem túl sürü a piskótád!! Nagyon izgulok érted!!! Szóval halványan. Várj még vele hátha ki szinesedik!!

Kép
Kép
pancsi76

Képzeljétek, már egész jó látszik!!!

Mieza! Nagyon bolgodságos szülinapot kívánok Neked!
Lehet, h. a szülinapod lesz életem egyik legboldogabb napja??? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,
Úristen mennyit írtatok 3 nap alatt :lol:

Muzsi,
Névválasztás, hááááát tegnap este már párom hozott utónévkönyvet, de akkora bandázás (Marci és a haverjai) volt tegnap hogy képtelen lettem volna elkezdeni, de mától nincs megállás és válogatunk :lol:

Kakti,
:lol:

Macsek,
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu szóval ma :lol: :lol: :lol: ))))))))))
És ma szerda van 8) nem kedd és nem csütörtök, édesek lehetettek tegnap a pároddal nagyon.
Köszi Marci dicséretet Neked is.

Ancsyka,
Hatalmas drukkok Neked is.
Olvasom a munkahelyet, nyugi, ne stresszelj, nem tehet semmit a főnököd.
Pancsinak igaza van úgy szólj a főnöködnek hogy más is hallja, ja és bescannelném az igazolást és emailben is átküldeném ! meg magadnak is otthonra ! (ahogy Macs is mondja).
Ebben ne légy szívbajos !

Pancsi,
Olvasom a nem jó híreket, a fene vigye el. Bárcsak az emelt adagtól szépre és nagyra növekednének.
Nehogy ülőfürdőzz !

Mieza,
Boldog születésnapot. Remekebb ajándékot el sem tudnék képzelni :lol: ) és a wellness pihi, szupppppi !

Barátnőddel kapcsolatban nagyon jól döntöttél. Miért nem a párjával csinálja végig ?
Ha már így alakult a munkahely, nagy dicséret, szépen utánajártál mindennek.
Köszönjük az infókat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?