Új privát üzeneted érkezett!

Dia?

szilvás76

Én is megvagyok de annyira lusta lettem, hogy semmi kedvem irni :oops: velem semmi nem történik és mivel naponta egyszer nézek be alig tudom megjegyezni ki mit irt.

Királylány gratula a picurhoz, tényleg mintha víz alatt lapulna.

Újabb fiúval bővültünk addig 2:1 az állás!!!!! Gratulálok!

Én persze még nem érzem, na de nem is várhatok semmit első baba 16. hetesen, majd eljön a mi időnk is :wink:

Holnap én is megyek uh-ra, de mivel csak 2d-s nem fűzők reményeket arra, hogy megtudom ki lakozik a pocakomban. Neveken meg addig nem is gondolkodunk :lol:

Sophie neked gratula a jó eredményekhez!!!!

További szép napot kívánok mindenkinek :!:

Kép
Kép
melisch

nah, nagyonbaba megküldte a vonalzómat... :O de piros a háttere, és nagyon ronda így.... :S
2 hét alatt ezt sikerült nekik... :S áááá

Volt ma a védőnéni, de nem volt sokat, kb 10 percet....ezért érdemes volt..... :S -csak megnézte hol lakom???????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Excel-táblázatot átmásolod Paint-be, és mented jpeg-ként.... :wink:

Bmaass
Jobbulást!
Alapvetően angolos vagyok, de tanultam németet és spanyolt is! (a magyar és a román mellett) :lol: :wink:

Woody
Teljesen normális!

Bekri
Magyar, román, német, angol.... :wink:
Időjárás-jelentés: én is láttam, hóesést is mondanak :cry: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Szilvi: jelentem itt vagyok!

Visszaolvastam. Most nem reagálok, de gratulálok a jó eredményekhez, babaficánkoláshoz.
Barbi grat a fiúhoz és az esküvőhöz is mégegyszer.

Nos.

Megjártuk Pestet. Délre volt időpontunk, 14-kor végeztünk is. Uh-t csinált egy idősebb szonográfus. Hát nem volt szimpatikus. Összecsapta, mint papa a misét. Szerintem. Biztosan jó szakember, de nem volt valami barátságos. Velem nem volt ellenséges, de az asszisztensét úgy lehordta, hogy én tuti megborítottam volna ha velem beszél úgy.
Nem tetszett neki, hogy mentem uh-ra. Megkérdezte, hogy voltam e itthon szív uh-n. Mert ha itthon nem találtak volna semmit, akkor oda sem kellett volna mennem.
De aki keres az talál. Még jó, hogy az eredményeim eddig jók lettek, mert különben most parázhatnék. A bal kamrában 1 hyperechogén papilláris izmot diagnosztizált és az átlagosnál több magzatvizet. Képet is kaptam, holnap tudom feltenni, de szerintem amit a dokimtól kaptam 100x jobb.
A dokihoz bejött velem Gábor is az uh kiértékelésére. Hát mit mondjak. Nagyon aranyos, nagyon kedves volt, de....
Elmondta, hogy a több magzatvíz utalhat kromoszóma rendellenességre vagy éppen cukorra. Jelzem ugyanez állt fenn mikor Bencét vártam. Most felajánlották a magzatvízmintavételt. Ott és akkor kellett döntenem. A férjem határozottságára hagyatkozva nem éltünk a lehetőséggel. - Most lehet megkövezni - Én úgy gondoltam, hogy talán esélyt kapok arra, hogy konzultáljak a saját dokimmal és azután dönthessem el, élek e a lehetőséggel. Már beszéltem az orvosommal, nagyon aranyos volt, holnap megyek hozzá délre. Azt mondta még mindig kérhetem az amniót ha akarom. Én nem akarom. 29-én megyünk szív uh-ra, addig ez a papilláris izom fel is szívódhat, lehet ettől is több a magzatvíz. Na meg kinél mennyi az átlagos ugyebár....Bencével is mindig ezen lovagoltak, a végén meg kevesebb lett belőle. Egyébként minden rendben van, fejvégű fekvésben van. Nem derült ki, hogy fiú e vagy lány. A szonográfus vagy nem is nézte vagy nem osztotta meg velem az információt, de én amúgy sem szereném még tudni.

Woody teljesen normális, hogy még nem érzed mozogni. Nyugi.

királylány

sziasztok!

voltam dokinál, minden a legnagyobb rendben! :lol: :lol: :lol: :lol: rákérdeztem erre a babamozgás dologra... :shock: megkérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy a 15. héten érzem már, hogy rúg a baba???? erre ő: miért, mit érez? és akkor elmagyaráztam, hogy olyan, mintha valaki belülről egy újjal böködne, és csak ritkán,úgy egy fél óra alatt 3X... azt mondta a doki, hogy akkor ez valóban a baba. És akkor megkérdeztem, hogy ez nem korai-e még, mert hogy a 20. hét körül szokás érezni. Azt mondta, hogy ez mindenkinél más és más... nincsenek törvényszerűségek, csak átlagok és statisztikák... :) szóval az is normális, ha ezekben a hetekben érzi a mama és az is, ha nem...
Nekem úgy látszik szerencsém van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

királylány NEM lesz gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bizz a dokidban és ne feledd, hogy Bencével is ezen átmentél és nem lett SEMMI komoly baj!

Tüdne de jó, hogy már érzed a picurt :oops: :oops:

Evi, hogy telt a napod amint írtad teli napod volt :wink:

Kép
Kép
melisch

Szép jó estét!
Köszönöm a drukkokat! Nálunk minden o.k. A leállított babának nincs szívmüködése, nem fejlődik tovább. Az egészséges babánk szépen fejlődik. Méretek alapján 15 hetes, Hajdú doktornő szerint szép nagy baba. :)

Babaimádónak délután volt a magzatvízvétele, sokat beszélgettünk előtte amíg várakoztunk. Otthon pihenget.

Gratula a jó eredményekhez!

Barbi, gratu a kiskrapekhez!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Dia,rendben lesz minden....!!!!
Bols,Babaimádó,drukkolok.

Melisch,nemrég értünk haza :wink: tesco nagybevásárlás :? ezt azt kapott a baba is :wink: apróságokat :)
Férjem épp a taposógépét szereli össze.Én teát csinálok,fürdök és duuuurmolok :)

Csillag,foni?Szívverés?

Tünde,örülök h.minden rendben! UH nem volt?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Nyugi!
Minden rendben van a picurral!

Tünde
Az egész babavárás egy nagy statisztika! Arra jó minden számszerű adat, hogy legyen mitől eltérni :lol: :wink:

Bols
Sokat gondolok rátok!
Pihenjél!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És egy friss kép
Kép

Szerintem, még mindig csak kövér és nem kismamis... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!

Szerintem meg nem kövér, csak csalóka a képbeállítás. Látnád az én pocakomat! Mint aki lufit nyelt! 8)

Barbi
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm, aranyosak vagytok. Nem nyugtalan. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem izgulok egy kicsit, de ahogy Melisch is írta egyszer már átesetm ezen és semmi baja a gyerkőcnek. Igazából a magzatvízmintavétel miatt töröm az agyam, hogy vajon jól tettem e, hogy elutasítottam. Bár azt mondta a dokim, hogy még kérhetem. Ma megyek délre hozzá a kórházba és megbeszélünk mindent. Valójában ugyanez volt Bencénél is, mármint több magzatvíz. De ahogy Ircsi írta a számadatok arra jók, hogy eltérjünk tőlük. :)

Bols és mi lesz azzal a babával amelyiknek leállították a szívműködését? Ne haragudj, nem akarlak zaklatni, ha nem akarsz akkor ne válaszolj.

Én a fonival még semmit nem hallottam....

Ircsi szerintem kismamás a pocakod.

Ma én is felvettem a kismama nadrágomat, ez már szépen kihozza a pocakomat. Ráadásul szűkebb felsőt választottam hozzá.

Melisch jó, hogy te is életjelet adtál már magadról. Mesélj, mi van veletek. Mikor mész dokihoz?

Tünde örülök a jó híreknek.

királylány

Jó Hergelt!

Bols, de jó, hogy a körülményekhez képest "jól" vagy! Örülök, hogy jelentkeztél.

Dia. Hát, nem könnyű kérdés ez az amnio. :-( Mindegy, a dokidat ismered, bízol benne, majd ketten az előzmények tudatában kitaláljátok, mi legyen... Sztem ha van kételyed, és nem ragaszkodsz hozzá, hagyd. Az is más, mint pl Tünde, ha ELHATÁROZOD, hogy ezért vagy azért KELL. És így programozod magad.
Szerintem sem lesz semmi baj!
Nézzétek meg őt jó alaposan UH-gal... :-) Nagyon drukkolok Nektek!!!!!
És valóban, akkor mi van, ha nem a nagykönyvi mennyiségű magzatvized van? :shock: Pláne, ha már egyszer volt ilyen...

Ircsi. Az enyém pocakom :wink: is ilyen. :-)

Tegnap estére nagyon felpuffadtam, iszonyúanfeszített a hasam. Nem alul, hanem felül. Már szinte fájt, semmi sem volt jó. És akkora volt, mint egy hordó, van aki ekkora pocakkal megy szülni... Kicsit ijesztő volt, de most reggelre jobb lett. Még nem tökéletes, de jobb... :-(

szilvás76

"Azon kismamáknak, akik mesterséges úton estek teherbe, vagy csak kis rásegítéssel, azoknak igen egyszerű megnézni azt a dátumot, amikor gyermekük fogant, hiszen csak vissza kell lapozniuk az iratokban. Akik természetes úton estek teherbe, de a teherbeesés időpontja egyértelmű, vagy csak kis kalkulációt igényel, azok is vegyék a fáradtságot, és évről évre emlékezzenek meg erről a jeles napról. Ünnepeljenek virággal, gyertyával, tortával, meghitt estével, vagy akármivel, de mindenképp tegyék emlékezetessé, vagy legalább emlékezzenek vissza, hiszen a pocakbaba élete nem a születés pillanatától kezdődik, hanem attól a pillanattól, hogy két pici sejtből egy parányi élet lett."

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt
Hát nem egyszerű :) nekem tegnap a bordáim közé akadt be valami,hűű...

Ircsi a kép reggel v.este készült?
Nem kövér,de tényleg. Az enyém pocak is kb.ilyen.Szép!! Már túlnőtt neked is a ciciden,na ne má kövér has legyen :wink:
Mondjuk a kismama nadrág tényleg még inkább kihozza.

Megiszom a kv-m aztán irány a tesco,férjnek ajándékot venni(jövő héten szülinap,32) a tortát is addigra sütöm majd,izgulok h.mlylen lesz...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi sajnálom a pocak-gondodat.
Igen, a dokimban megbízom. Azt mondta, ha valami rendellenesség lenne akkor az látszozott volna uh-n is. Ő hétfőn átlagosnak nézte a magzatvizet. Szerintem nem szúratom magam. Nem kiemelkedően több csak az átlagostól több. Lehet ha felszívódik ez az izom akkor megint átlagos lesz.
Na meg épp azon elmélkedtünk apával, hogy mindez ki sem derült volna ha a dokim nem ilyen lelkiismeretes és nem küld el genetikára...

Neked van már híred az AFP eredményedről?

királylány

Évi te rendes vásárlási lázban égsz! Neked jutott az én "vásárlási kedvem" is :lol: Tök jó! És mennyi energiád van! Tegnap ittam kávét du is, de este 10-kor kidőltem.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi te rendes vásárlási lázban égsz! Neked jutott az én "vásárlási kedvem" is :lol: Tök jó! És mennyi energiád van! Tegnap ittam kávét du is, de este 10-kor kidőltem.[/color]

:oops: :oops: gáz mi?

Imádok vásárolni :? főleg ha van miből :D de ajándék csak kell :)

Clarika,én nem tudom azt a napot :oops: 8)

evilany

Mit találtam:

http://picibaba.hu/pocakkal/vitaminabc/ ... -ganoderma

Ezzel a kávéval is foglalkozunk :) Mi vagyunk a raktár pécsett :)
Nem is tudtam, hogy ez ilyen jó! :)

Clárika
Kép
clárika

Ja, és macskások.

Úgy néz ki, hogy a cirmos cicókámat hétfőn el kell altatni. :cry: :cry: Kicsit megzuhantam a hírtől, lassan 9 éve él velünk.
:-(
Anyu elvitte tegnap az állatorvoshoz, mert továbbra sem eszik.
A múlt hét előtt kihúztak egy fogát, mert úgy tűnt, az a probléma okozója. Hát nem.
A fogai, az ígye, a torka szép, rózsaszín, ő meg fogy. Doki tegnap adott roboráló szurikat, hétfőig kapott haladékot arra, hogy összeszedje magát (szerintem meg Anyuék kaptak időt, hogy "elbúcsúzzanak")
De nem eszik, szóval elég egyértelmű a dolog. Sajnálom nagyon... :-(

szilvás76

Dia. AFP sehol...
:-(

szilvás76

Évi nem gáz. Tök jó olvasni a lelekesedésedet. Én utálok vásárolni ha van miből akkor is. Bár tegnap beszaladtam a Tescoba és ránéztem a női ruhákra, láttam két jó kis inget. Majd valamelyik nap visszamegyek és megnézem közelebbről is. :lol:

királylány

Szilvi sajnálom a mecsekot. Én ugyan kutyapárti vagyok, de átérzem a helyztet. Nekünk 2 évvel ezelőtt pont szenteste pusztult el a kutyánk. Anyósoméknál volt kint a helye, de nagyon szerettük. Hát Gábor is sírt meg én is. Azóta van másik, de ez nem olyan.

AFP :twisted: Védőnőt nem hívtad?

királylány

Szilvi jajjj szegény cicó... átérzem...

evilany

Dia. Alapból én is kutyás vagyok, de mára már elfogadtam a macsákat is. :wink:

És hát ők meg nagyon hozzánk nőttek. Amióta elköltöztem otthonról, Anyuéknak egyfajta gyerek-pótlók lettek.
Megbeszéltük, hogy szeretjük nagyon, szép és nyugodt élete volt a családban, megtettünk érte mindent, amit lehetett, sajnos ennyi volt neki kiszabva.
De érzem Anyun, hogy ő is kissé maga alatt van, mégha nem is mondja.

Nehéz ez, mégha ez is a természet rendje...

szilvás76

Én nem hittem volna, hogy ennyire lehet kötődni egy állathoz, házi kedvenchez, de mikor elpusztult a kutyánk nagyon magam alatt voltam én is.

királylány

Na itt a tegnapi kép:
Kép

királylány

Hhh.. Ez van... :cry:
Lehet, hogy kicsit "csendesebb" leszek a napokban, de elég sok minden összejött hirtelen...

Most felbuzdultam, hogy megint hívom a védőnőt AFP ügyben, de nem veszi fel a telefont... Kezdem kissé unni ezt az egész káosz-cirkuszt. :evil:
Úgy látszik, ez nem az én napom/hetem...
Próbálkozom tovább, de gyanítom, mi lesz a válasza, ha sikerül is vele beszélnem...

szilvás76

Anyám, ha ebből látja azt a "számon felüli" izmot...
Jó, ez a szakmája, de mégis! Meg a magzatvíz...

Sztem ne aggódj.
Ha tudsz du, gyere, és meséld el, mire jutottatok a dokiddal...

Túl sokminden tényleg nem látszik... :lol: :wink:

szilvás76

Szilvi ezen nem látszik, de mindjárt megmutatom. Azt, hogy miből állapította meg a magzatvíztöbbletet nem tudom... Kép

királylány

Hát, biztos úgy van, ha azt mondta!
Bár én nem értek hozzá... :-(

Ez a plusz izom amúgy (elviekben) milyen betegségre utalhat(na) ?
Mert ha a kombináltad, AFP-d meg a másik két UH jó, és itt lát valamit, akkor azért... :roll:

szilvás76

Sziasztok,

Ircsi,
ez kismamás pocak, nem kövéres, ne viccelj! Csini vagy! :D

Dia,
sztem ma a dokiddal mindent megbeszélsz, a többivel meg ne foglalkozz, főleg ha már Bencéddel is minden ugyanígy volt. Vannak orvosok akik szeretik paráztatni a kismamákat, ezért baromi pipa tudok lenni :evil: . Majd írd meg mit mondott az orvosod! A képekből nekem semmi se látszik, de nem is vagyok szakember, szó mi szó... :oops: :oops:

Bols,
nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy! Szorítok nektek továbbra is!

Szilvi,
ez az AFP herce-hurcád nem semmi! Én holnap megyek, remélem nem járok így mint te. De hogy egy védőnőt se lehessen elérni, azért ez nagyon gááááz :evil: :evil: Nagyon sajnálom a cicátokat
:cry: . Nekünk kutyusaink vannak, 2 éve Valentin napon vesztettük el a nagy kedvencünket, hónapokig tartott feldolgozni. Egy állathoz is lehet nagyon kötődni, megértelek! :(

Évi,
te helyettem is vásárolsz, én még semmit se vettem :oops: . Mondjuk fizetés híjján nehéz is, ugyanis a cég ahol dolgozom, még a januári béremet se fizette ki :( :evil: , SZóval én még kivárok, addig pedig gyűjtögetem a barátnőktől a cuccokat :wink:

Én megvagyok, holnap megyek az AFP-re.
Ilangom 1 hete lázas beteg, ma az első lázmentes nap, de torok-fülfájás az megvan 1 hete, plusz hányás, étvágytalanság. Én már nagyon unom, a doki meg csak széttárja a karját, ja kérem ez egy ilyen vírus. :evil: Az oviban sok a hasonló beteg, de van aki 1 napos hányással túl van rajta, nekünk ez most kijárt :( . Na nem panaszkodom, talán a javulás útjára léptünk ma :wink: .

Lányok,
vkinek volt viszketése a 2 melle között? tegnap előtt már bőrgyógyásznál is voltam, mert olyan viszketésem lett, hogy a bőröm úgy nézett ki mintha leégtem volna. Pedig nem is vakarom, pamut fehéneműt hordok, mindennap fürdök :lol: :lol:. A doki szerint bőrgyulladás, amire kaptam vmi spéci krémet. Vkinek tapasztalat? Sehol másol ilyenem nincs, korábban sem volt soha, így értetlenül állok a dolgok előtt :shock: :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megjöttem,lassan felteszem a kaját (töltött paprika)

Szilvi,úgy sajnálom...mi is belebetegednénk a cicákba...anyámmal is mi lesz majd már előre félek,a nagyobbik cica otthon 16 éves...imádja.(a kisebbik 9)

Dia,remélem minden rendben lesz.

Sucer,jó kis cég... :?

Hehe vicces dolog történt. Mentem boltba,a liftben találkoztam a szomszéd nénivel(mellettünk lakik) kérdi: "dolgozni?" mondom "nem" Miére ő:"Ja,lesz kisbaba?" mintha annak a válasznak,hogy nem dolgozni megyek,egyenes következtetése lenne ja hát akkor baba lesz :D gondolom kiszúrta már és alig várta hogy megkérdezze, úgyhogy ezek szerint már a kabátban is látszik...vagy még 2 variáció van: -mindent hallanak a szomszédban amit mi beszélünk... -olvassa a blogom :D

Pocak 17+6,igyekeztem behúzni,hát ez lett belőle :?
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.03.03 12:22-kor.

evilany

Pécsi kismamik,akkor a holnap 16:00 jó ugye? (nemám egyedül megyek :D oszt beszélgetek a pocakommal)
Érdekel valakit a "Az a 9 hónap" c.könyv? Nekem megvan,nagyon jó könyv,de most kaptam még egy példányt egy barátnőmtől...szívesen átadom.Hasznos.Ha kell,elviszem holnap.

evilany

Sziasztok jelentem haza értünk párommal sajnos nem jó híreket kaptunk de ez van az hold fordulóig még van 2 hét miért is ne lenne probléma mentes ???? Sajnos 2 hét kórház neki műtétje lesz és cukor beállítás ahol voltunk idáig csak azt mondták ez nem jó az nem jó de erősek vagyunk és ezt is túléljük !!

Na de nem panaszkodom tovább !

Egy kis jó hír az AFP eredményem kézhez kaptam végre ami jó lett

Mom1 :0,96
afp:34.6 ng/ml

akkor ez most azt jelenti lányom lesz ??? :P

lehangol a mai nap anyukám és a húgom Pesten voltak a józsefvárosin ma, mi meg 1 utcával lejjebb és nem tudtuk és így nem találkoztunk nagyon hiányoznak nem láttam őket fél éve :cry: :( de ez van nagylány vagyok már :( de akkor is :(

jaj mielőtt elfelejtem nagyon örülök a jó híreknek aki meg nem igazán azt az eredményt kapta amit várt kitartást neki !!!

Ma itthon van apa nemsokára jön és átveszi a gépet dolgozni kell én meg főz9k fini cukor borsó főzeléket és fasírtot hozzá de hulla vagyok nagyon fáradt és szomorú !!!
Vendég

Vanilla :(
AFP:hát a jóslás szerint lány,kiváncsi vagyok!

evilany

Én is de most már nagyon tegnap megint mentem védő nénihez és azt mondta jó lenne ha kicsit többet híznák és nem 4 hó alatt 1 kg-ot megint szerintetek ez normális hogy ilyent mond ?? :shock:
Vendég

Na további szép napot én megyek mert 4 ig van angolon a kicsikém és addig tudok aludni is egyet

puszi mindenkinek :) :D
Vendég

ja még annyi tegnap azt mondták a védőnőnél 19 hetes vagyok vagyis a 19. hétben járok már ezek mindig változtatnak kezd a... tele leni velük :( :evil:
Vendég

Sziasztok!
csak gyorsan bekukk,majd még jelentkezek!Anyu volt jót beszélgettünk...de most még dolgom van :(
Évi!!!
Nem kell a pocakoddal beszélgetned holnap...én is ott leszek :D
Majd én nyomom a pocakodnak a szöveget ezerrel :D
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla. Biztos azért mondta, mert alapból nagyon vékonyka vagy.

Azért van egy bizonyos normális gyarapodás, ami azt jelenti, hogy nem te fogysz, hanem normál ütemben fejlődik a baba. Most úgy néz ki, ő fejlődik, te meg kvázi elfogysz (kilóban, de vitaminokban, nyomelemekben is... )

A várandósság végére azért lesz egy 3-4 kg baba +magzatvíz, +lepény, esetleg benned felhalmozódott víz... Ez alapból 8-10 kg plusz. És ekkor Te végül is nem szedtél magadra semmit.

szilvás76

Védőnőt elértem, AFP-m sehol.
Mondtam Neki, hogy ez azért gáz, mert ismerek olyat :lol: , akinek 3 nap alatt megjött az eredmény, de átlag 1 hét...
Én meg hétfőn lesz, hogy 3 hete voltam a laborban.

Na, hát nálunk ez úgy megy, hogy:
1. labor - sztk
2. Pest - kiértékelés
3. vissza a laborba
4. Helyi ANTSZ
5. védőnő elmegy érte.

Azt mondta, holnap megy megint az ANTSZ-be, reméli már ott lesz a leletem.
Így megy ez itt Vácon. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

szilvás76

De azt mondta, ha rossz lenne a lelet, azt soron kívül visszaküldenék, így tuti nincs baj... :shock:

szilvás76

Sehol senki?
:shock:

szilvás76

sziasztok!

Évi jövök én is! engem érdekel a könyv kölcsönbe!!!! jövő héten úgyis halálra unom majd magam, legalább lesz mit olvasgatni! :lol: :lol: :lol: :lol:

később még jövök és elmesélem a mai kálváriámat az eü-vel...mindezt azok után, hogy azt álmodtam, hogy haldoklok...konkrétan tényleg... :? tök sz@r volt, többször is felriadtam és utána mindig tovább álmodtam a haldoklásomat.. :roll: :roll: :roll:

Kép
gtunde75

Tünde,könyvet viszem.
Álom: :?
Miért volt dolgod az eü-vel? sima szűrés? Ugye nincs bajod?

Szilvi,AFP-hihetetlen....de mondjuk tényleg riadóztatnának ha rossz lenne az eredmény,itt is azt mondták...

evilany

Megjöttem. Hááát. Nem volt jó passzban a doki. Nem is tudtam vele rendesen beszélgetni. Na mindegy. Szóval.
Szilvi ez nem fejlődési rendellenesség. Van és kész. Vagy felszívódik vagy nem. Nem kell vele semmit csinálni. Legfeljebb majd őt is hordhatom a kardiológiára kontrollra évente.
A magzatvízmintavételre nem mondott sem A-t, sem B-t. Persze nem is mondhat mást. Én úgy gondolom, hogy minden eredményem jó, tehát nem lesz semmi gond. Azon csodálkoztam volna, ha nem találnak semmit.
Pénteken megcsinálják a terheléses cukrot. Na itt már hozta a formáját. Mondtam neki, hogy még élénken emlékszem arra a borzalomra. Mondta, hogy akkor még fogok egy darabig. Otthon megihatom és jelenésem van a kórházban vérvételre. És nem csak a cukrot nézik, hanem még valamit amire valami olyasmit mondott, hogy "torzs" vizsgálat. Ezek után majd okosabbak leszünk.
Ma délután beszélek még egy illetékessel is.
Egyébként beszéltem pár friss kismamával, szinte majdnem mindegyiknek átlagostól több magzatvize volt. Én úgy tudom, hogy ennek mennyisége állandóan változik. Ha kirívóan több lenne akkor azt az itthoni gépen is kellene látni. Egyelőre az álláspontom a "nem csináltatok amniót" felé húz.

Kész röhej ez az AFP herce - hurca ott Vácon. :twisted:

királylány

Dia,és akkor most mit fogsz csinálni végül?......

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?