Sziasztok,
Ircsi,
ez kismamás pocak, nem kövéres, ne viccelj! Csini vagy!
Dia,
sztem ma a dokiddal mindent megbeszélsz, a többivel meg ne foglalkozz, főleg ha már Bencéddel is minden ugyanígy volt. Vannak orvosok akik szeretik paráztatni a kismamákat, ezért baromi pipa tudok lenni
. Majd írd meg mit mondott az orvosod! A képekből nekem semmi se látszik, de nem is vagyok szakember, szó mi szó...
Bols,
nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy! Szorítok nektek továbbra is!
Szilvi,
ez az AFP herce-hurcád nem semmi! Én holnap megyek, remélem nem járok így mint te. De hogy egy védőnőt se lehessen elérni, azért ez nagyon gááááz
Nagyon sajnálom a cicátokat
. Nekünk kutyusaink vannak, 2 éve Valentin napon vesztettük el a nagy kedvencünket, hónapokig tartott feldolgozni. Egy állathoz is lehet nagyon kötődni, megértelek!
Évi,
te helyettem is vásárolsz, én még semmit se vettem
. Mondjuk fizetés híjján nehéz is, ugyanis a cég ahol dolgozom, még a januári béremet se fizette ki
, SZóval én még kivárok, addig pedig gyűjtögetem a barátnőktől a cuccokat
Én megvagyok, holnap megyek az AFP-re.
Ilangom 1 hete lázas beteg, ma az első lázmentes nap, de torok-fülfájás az megvan 1 hete, plusz hányás, étvágytalanság. Én már nagyon unom, a doki meg csak széttárja a karját, ja kérem ez egy ilyen vírus.
Az oviban sok a hasonló beteg, de van aki 1 napos hányással túl van rajta, nekünk ez most kijárt
. Na nem panaszkodom, talán a javulás útjára léptünk ma
.
Lányok,
vkinek volt viszketése a 2 melle között? tegnap előtt már bőrgyógyásznál is voltam, mert olyan viszketésem lett, hogy a bőröm úgy nézett ki mintha leégtem volna. Pedig nem is vakarom, pamut fehéneműt hordok, mindennap fürdök
. A doki szerint bőrgyulladás, amire kaptam vmi spéci krémet. Vkinek tapasztalat? Sehol másol ilyenem nincs, korábban sem volt soha, így értetlenül állok a dolgok előtt