helló milka banda!
én is milka vagyok, halálra zabáltattam a gyereket!
ugy kezdődött, h. kezdett nagyobb mennyiségeket enni, 120-140g.
marhára örültem, és hagytam egyre többet, hadd egyen többször is visszatettem cicire.egyre nyügösebb lett hát még töbet tettem cicire.
tegnap tetőzött a dolog:
170 g után naggyon sírós lett és nem aludt, pedig este szokott.
éjszakára meg zöld lett a kaka, nóri írta hogy ez azt jelenti hogy sok a kaja, és nem birja megemészteni.
ma elmentem védőnőhöz, de előtte találkoztam az egyik ismerős csecsemősnővérrel, aki azt mondta:
ne mérjem, egyen annyit amennyit akar, ő tudja
védővő:
méregessem csak, mert ő még nem érzi, hogy "jól van jól laktam, elég" és van olyan baba, aki hajlamos rá hogy többet egyen a kelleténél.
azt is mondta, hogy a 170 az k.va sok lehetett neki és hogy ez egy ördögi kör...elég a 120-140
én hibáztam, mert volt hogy úgy raktam vissza cicire, hogy tudtam, hogy már kb 100g-ot kajált, és noszogattam hátha többet eszik, mert ugye hol többet hol kevesebbet esznek és átlagolhatunk.
szal most kicsit visszavettem, most alszik, meg délelőtt is aludt egy kicsit, amit nem tett már vagy 1 hete.
ehhez kapcsolódik A SZTORI!!!!!!!
ezt érdemes elolvasni
anyukám este mondta 11 körül hogy rakjuk a gyereket a babakocsiba, hátha ott megnyukszik.hozzáteszem az én lányom nem az a fejet lilára üvöltős fajta, csak sírdogál néha és nem alszik.
megbeszéltem anyámmal, hogy én ezt ellenzem a babakocsi a levegőzésre való, nem arra, hogy az éjszaka közepén belerakjuk az amúgy csak nyöszörgős gyereket....
nekem se jó és a gyerek se szokja meg
((ha üvöltene én is mindent bevetnék, de nem tartottunk ott))
ma délelőtt elmentem ugye a védőnőhöz és elugrottam kb 45 percre mindenfélét vásárolni amit kell.a félíg alvós-nyöszörgős gyereket anyukámra bíztam, láttam én hogy nem alszik, de tudtam hogy evett, és nem is sírdogált annyira..
ERRE:
hazaérek, minden szana szét, anyám megháborodva taszigálja a másik szoba közepén a síró gyereket a babakocsiban..
NO COMMENT
lebasztam anyámat, fogtam a gyereket, beraktam az ágyába és csönd volt.
nem mondom hogy a legmélyebb álmát aludta utána, de aludt.
és nem a babakocsi a lényeg itt, hanem hogy hagyom itt a gyereket majd bármikor a közeljövőbe ha nem bízhatok meg ugy anyámban hogy ha valamit megbeszélünk, hogy ezt ne, akkor dafke akkor is.
nem lehetett kibírni azt a fél órát amíg megjövök babakocsi és gyerekcincálás nélkül
akkor most vigyem magammal mindenhova az 1-2 honapos gyereket???
próbáltam már hogy én nem megyek sehova, és őt elküldöm intézkedni, beszerezni dolgokat, de annak is mindíg rossz lett a vége.
de nem vagyok mérges, mert én már semmin nem vagyok mérges
üdv mindenkinek
RELAX!!!!!!!!!