Mirci, hát erről beszélek, akkor nem csak én látom ezt a játszótereken...Tetszik nagyfiad udvarlási szokása, nagyon komoly.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
És hogy altatod a fiúkat? Egyáltalán egy időben alszanak? És a kicsi ha felsír éjjel, meg felébred, nem zavarja fel a nagyot is? Egy szobában alszanak, vagy külön? Istenem, nem egyszerű két gyerekkel sem...
Zenebölcsi klassz lehet, Bíbor a mai napig extázisba esik, ha szól a rock.
Igen, megpróbáljuk apa koncertjeit a háttérben élvezni-legalábbis az lenne az én tervem, de Bíbi mindig bemegy a B középbe, vagy csak egyszerűen megtámadja a színpadra vezető lépcsőt, s ellentmondást nem tűrően igyekszik apájához....én meg "örülök", hogy a figyelem központjába kerülünk
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Hétvégén megyünk megint, kíváncsi vagyok, idén ez lesz az első, s mindig kirukkol vmi új műsorral a kiscsaj.
Nóri, miért kérdezed az óvodát? Kíváncsi vagy, hogy asz-t nevelek e a csajomból is?:twisted:
Én még nem is gondolkodtam róla, nem akarom elsietni, minél többet maradjon csak a szoknyám meg a kistesója mellett, addig jó-nekem.
Én pl. elkezdtem rendesen 3 évesen oviba járni-Istenem, hogy bőgtem minden reggel, úgy utáltam már akkor mindnekit
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
, még egy Bálint forma a fogamat is kiverte-aztán 20 év múlva valóban szerelmet is vallott
-, pedig én csak délelőtt jártam oviba, ebéd előtt jött anyukám az öcsivel értem, s otthon együtt aludtunk. Nem tudom, ez jó volt, voltam is közösségben meg nem is, kb. ilyenben gondolkodom én is, illetve hogy nem is gondolkodtam még ezen.
De most, hogy ez szóba jött, hát rettenetesen öregszenek a gyerekek, az tuti!