Beze!
Örülök, hogy sikerült beszélned a védőnővel, és megnyugtatott, hogy nem kell aggódnod a barna miatt, azért ez mindenképp jó.
Dy!
Annyira jó, hogy tudtál te is jönni! SAjnálom a balesetet, remélem javulgatsz és hogy tényleg nincs repedés sem. A pihenés biztos jót tesz!
Gréta pedig annyira gyönyörű, kérlek, ne dugdosd előlünk, küldj gyakrabban képeket! Nagyon szép szemei vannak!
Vius!
Azt mondod, a tavasz legyen reményekkel teli?
Köszi a bíztatást! Szuper, hogy az ortopédián minden rendben volt.
Rodi!
Én még nem használtam utrót, de ha azt tanácsolták, hogy feküdj utána, akkor természetes, hogy ezt teszed, mindent a babáért. Ne foglalkozz velük!
SAjnálom, hogy be kellett ma menned, vagy már haza is értél?
Ne keseredj el, minden terhesség más és más, attól, hogy legutóbb éreztél valamit, most anélkül is lehetsz terhes! REmélem a titok jó hatással lesz rád! Bikakodj, Rodi! És látod, Lucuzsnak is sikerült, pedig ő is volt kétségek között, mert olyat tapasztalt (a barnázás), ami addig mindig rosszat jelentett! Fel a fejjel!
Lucuzs!
Ez a második teszt egyszerűen fantasztikus!
Bumi!
Örülök, hogy jól telt a tegnapi napod, biztos hamar visszarázódsz, bár remélem, nem kell hosszútávra megszoknod a munkát, mert most már hozzátok is jönnie kell a gólyának!:)
Bikfy!
Sajnálom a barnát meg a hőt. Az átjárhatósági így tényleg ugrik?
Annyira sajnálom. Mikor mégy vissza a Mensbe?
Timejka!
Gratulálok az öcsédéknek, és megértelek, hogy nehéz ilyenkor együtt örülni. A nővérem április végére várja a 3. babát, neki sem jött könnyen, de nehéz együtt örülni vele. Azt hittem mindig, hogy későn kezdete el a babaprojektet, ehhez képpest én már jóval túl vagyok azon a koron, mikor ő az elsőt szülte... De valahogy túl kell jutni ezen a keserűségen, mert az nem vezet sehová. Tényleg sokat számít, hogy hogy kelsz fel, hogy állsz a következő naphoz. Múlt héten szinte minden nap összekaptunk reggel a férjemmel. Persze apróságokon, de mégis nagyon összezördültünk, és mire beértem a munkahelyre próbáltam félretenni a dolgot, hogy ne nyomja rá a bélyegét a napra a rossz kezdet. Bár látom, neked most a munkahely sem egy nyugodt hely, rossz, hogy ennyire összejöttek a dolgok. Küldök neked egy nagyölelést, hogy érezd, hogy veled vagyunk, és támogatunk most is!!!