Sziasztok!
Én is a dr.nőhöz járok. Én egy problémás eset vagyok, mert volt már egy 16 hetes terhesség megszakításom (beteg volt a baba), és egy 8 hetes vetélésem. Mindkét esetnél a szabadnapján bejött a kórházba, és több órát volt bent. Az megszakításnál reggeltől késő délutánig. Nagyon kedves, törődő és emberi. Én eddig bármikor el akartam érni, mindig sikerült. Ha nem ért rá, akkor később visszahívott. Mondjuk, tegnap reggel írtam neki, mert ismét babás vagyok, és szerettem volna egy hormonszint mérést, és arra nem válaszolt, pedig tudja, hogy problémás eset vagyok. Lehet, hogy túl korán írtam, és később kiment a fejéből, nem tudom. De ezt leszámítva CSAK poztiív tapasztalataim vannak vele.
A magánrendelése az Árpád híd budai hídfőénél van, hétfőn délutánonként, és alkalmanként 7000 ft-ot kér el, amiben minden féle vizsgálat benne van. Nem számít fel külön az uh-ért, rákszürésért semmit. A vérvételeket helyben intézik, kivéve a cukorterhelést.
Egyébként Kornélia kismama, de még tervez egy darabig a magánban dolgozni. A kórházban már csak ebben a hónapban lesz.
Tőlünk semmi pénzt nem vett el a terhesség megszakításnál, ami egy rendes szülés volt, és ráment az egész napja. A vetélésnél is bejött szombaton a kórházba. Akkor okosabbak voltunk, és belecsempésztünk a csoki mellé egy kis pénzt. Így meg már nem utasította vissza
Anita!
Meg tudnád nekem is írni priviben, hogy ti mennyit adtatok a szülés után.
Zsuzska!
Mindenképp gyere és számolj be a szülésről, a dr.nővel kapcsolatos tapasztalataidról! Addig meg még egy kis kitartás!!
Mindenkinek jó pocakosodást