Keny!
Ja, nagyon kúúúl az avatarod, már az iwiwen is tetszett
Én is lenni nagy south park-fun
Drágám kocsijai változnak, ami fix egy kis keny logó, az mindig költözik évek óta
Csinos pocak nagyon, szép nyúlánk vagy még mindig
Baba!
te pocakod nagyon látványosan kerekedik, lassan nem tudod már eldugni sem
Gondolok rád, remélem minden rendben ment
Angel!
Tudtommal Sparban van bio joghurt, ott elég jól tartanak mindenféle biocuccokat.
Rani!
sajnálom a nyűglődést, remélem hamarosan megoldódik magától, ha már semmi sem segít. Igen a Grape watert megpróbálhatjátok jövő héten, hátha
Szerintem nemtől független, hogy fáj e a pocak, meg minden más is. Én olyan nyűglődős lányokat ismerek hogy ihaj
Vanda!
Szuper, ügyesek vagytok!!
Lili!
Magnéziumot emelném én is
Szöcsi!
Persze, azért plusz köröket én sem tennék, hogy extra dolgokat vadásszak, nem is vagyok egy nagy biolány, csak ha vásárolok, és egymás mellett van a kettő, akkor a gyereknek a biot veszem le.
Twist!
Szuper hogy kijártok, ilyen szép időkben nem is kell egy ekkora nagylánnyal otthon ülni már
Ma már csak a kor miatt nem javasolják az amniot, csak ha rossz eredményt hoznak a tesztek. Egy másik topikon, ahol olvasok, egy 41 éves csajnak 1:11 lett a kombinált tesztjén a dawn-kór kockázatbecslése, de ott is egészséges babácska született.
Kat!
Affene, még várhatott volna nem? Akkor most már jöhet a kistesó??
Nekünk a Sinlac semmiféle emésztési gondot nem okozott. Azért olyan nagyon nem zabáljuk, 2 hónap alatt fogyott el egy doboz.
Angel!
Ma kipróbáltuk a Dm-es poharat (azt a szelep nélkülit), ebből ügyesen iszik egyedül, de majd beszámolok róla hogy vált be hosszabb távon.
Mi ma ettünk husit először, tetszett neki. És olyan technikával kúszik, hogy behalok rajta, mint egy harci sérült katona, aki épp a rájen közlegényt menti meg, de komolyan