Lányok!
Látom, többen is vagytok/voltatok mélyponton. TUdom, hogy már írtam, de nekem pont ezért ad egy megnyugtató hátteret az, hogy elindultunk az örökbefogadás rögös útján is. Tudom, hogy ezt a döntést nem lehet senkire ráerölteni, de szerintem érdemes elgondolkozni rajta, elmélkedni rajta. Hisz édes, aranyos, ártatlan picibabát is örökbe lehet fogadni, és akkor "csak" a 9 hónap áldott állapotról és a szülésről kell lemondani(tudom, ez sem kevés), de aztán ott a kicsibaba, akiért érdemes felébredni, és egy életre családos emberré válhatunk. Ne haragudjatok, hogy ennyire reklámozom, tényleg nem akarok senki helyett dönteni, csak az örökbefogadó tanfolyamon 17-en voltunk, és a párok nagyrésze már korban kicsúszott abból, hogy legyen esélye újszülöttet örökbefogadni, és ez annyira bántott ott is engem, hogy mire rászánták magukat, már lehet, hogy késő.
Beze!
Jól látom, hogy Lexike egy éves, egy hónapos, egy hetes és egy napos!? Gratulálok neki, ennyi 1-est!
Eddig csak egy napig barnáztál, és másnap mindig megjött? Lexike születése előtt is volt barnázás?
Rodi!
Amit az esélyekről írtál, az nagyon megrázott. Megértem, hogy nem szeretsz ezeken gondolkozni, hogy ne riadj el, és kitarts. De most tényleg nem ezen kell gondolkoznod, örülj ezeknek a perceknek, és legyen édes ez a várakozás, mintha az esküvődre készülnél, hisz közeledik a nagy nap, amikor te is hozod nekünk a pozi tesztet!
Nati!
Jól esnek a szavaid. De azt is sejtem, hogy a második babára várakozás ugyanolyan nehéz lehet. Főleg, ha az embernek van egy vágyott korkülönbsége, akkor szerintem egyre nehezebb lehet a múló időt elviselni, még inkább tud nyomasztani, hogy jó testvérek tudnak-e lenni ekkora korkülönbséggel...stb. Nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön minél hamarabb!
Babicsek!
Most is Closty-s hónapjaid vannak, vagy teljesen spontán próbálkoztok? Miért nem szeretné az inszemet a férjed? Volt már inszemetek? Abban igazad van, hogy az inszemmel, lombikkal sokszor marad ki az ember a munkából, ez tényleg elég zavaró. Nem tolerálják a munkahelyen? Sajnálom, hogy nem akar sikerülni, de azért még ne temesd ezt a hónapot, láttunk már csodákat!
Most olvasom, hogy meggyőzöd a párod az inszemről! Ez szuper!
Vius!
Akkor egy éve fogant kb. Darinka? micsoda egy év volt ez!!
Bikfy!
Szuper, hogy szereztél időpontot a doktornőhöz! Annyira drukkolok neked is, hogy láss már végre pozitív tesztet!!!
Monic!
Hogy van a vérnyomásod? Mi volt délután? REmélem már nem oilyan magas, és tényleg csak az aktuális lelkiállapotodat mutatta (bár azt is sajnálom, hogy veszekedtetek).
Bumi!
De jó, hogy te is jöttél! Remélem jól sikerül az első munkanapod a műtét után. Gratulálok, hogy megjött. TUdod már, hogy hogyan tovább?