Új privát üzeneted érkezett!

Ja és tegnap este óta állandóan azt érzem, hogy meg fog jönni. Fáj a hasam, a derekam, mindenem. Vagy csak már ezt is beképzelem magamnak :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt!!! :lol:

Lucuzs!!!!
Jaj de jó!!!!!Nagyon örülök neked!! :lol:

Ranita!
ET+6-on én is csináltam tesztet,h kiment-e már a repesztő és kiment.Totál nega lett.És látod mi van most!!! :lol: Ja és akkor éjjel ébredtem arra,h erős menszis görcsöm van.

Betty!
Látom jó kedved van,jók a képek :lol:

Suzy!
Hát az első képen én se láttam a 2 csíkot,így nem vagy egyedül a vaksisággal :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!
Mindenkinek megy a drukk akinek ma kell Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Bri!
Jó a spermiumos+tojásos cucc az aláírásodnál :lol: :lol: :lol:
Ma még telózol?Vagy csak holnap tudod meg mi a helyzet?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
igen, jó kedvem van, nemtom miért... :lol: remélem nem sírás lesz a vége :lol: :lol: de biztos nem :!:
Milyen szurit kaptál, és mennyit hogy ET+6-on már kiment :?: 1 ampulla ovitrelle-t :?: Mert már nem emléxem...

Ranita
a kérdés neked is szól :wink:
Mikor kellene megbetegedned :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gabi
Akkor megnyugodtam, pedig 4 szemmel nézem és még sem láttam :wink: :roll: :oops:

Ranita
Íme egy laptető :wink: hozzon szerencsét, ne idegesítsd magad ennyire, nem tesz jót és bízz továbbra is :!: akkor tuti, hogy kiment a repesztő :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
2 ovitrelle-t nyomattam.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
akkor jó gyorsan ki is ment :shock:

Szuzy
látod, én gondolatolvasó vagyok, megint elővettem a gömbömet :lol: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én is 2 ovitrellt kaptam, dehát azért az már 12 napja volt.

Betty,
péntek. Miért?
Miért szerinted 2 ampullát meddig kellene kimutatnia a tesztnek?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Jó hogy csináltál tesztet, nem baj, most tudod, hogy kiment a tüszőrepi. Én SEMMIT nem éreztem, nem fájt semmim, nem "alakult" semmi belül. Ehhez képest azért az előzőnél (fagyi) legalább éreztem valamit, késett is pár napot, szóval ott valami történt. Szóval én egyértelműen pozitívan állok az ügyedhez, zajlanak bent az események, ágyazás van :lol: . De ne tesztelj többet szerintem, legalábbis jó pár napig.

Suzy köszi Neked is! A dokitól függ mikor tesszük vissza a fagyikat. Szerintem most szünet aztán vizsgálat aztán szünet és aztán. Bár én az áprilisnak örülnék, de lehet így május lesz (főleg ha talál valamit, akkor kell a szünet).

Puszi!
Vendég

Ranita
Sztem ez is egyén függő, hogy kinél mennyi idő alatt megy ki a szuri :!:

Csoki-vani
Értem. Most kell menned dokihoz :?:

Betty
Legyen is jó kedved :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rani
csak kérdeztem...azért a péntek még jó pár nap, addig bármi lehet :!:
Mint Csoki-vani, én is pozitívan állok az ügyedhez :wink:

betty615

Csajok!
Mennem kell,csak délután leszek.Remélem jó hírekre jövök!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs, ez fantasztikus!!! jó, hogy megemelted az utró adagot!

Csoki-Vani, nálunk is apa-gond van, mégsem sikerült :( Most eldöntöttem, hogy elmegyek IR-vizsgálatra, eddig húztam, de még az áprilisi kezdés előtt jó lenne ezt is kizárni.

Gabi, holnap uh? Nagyon szorítok!!

Ranita,én is éreztem mensi görcsöket abban időben, szóval ne pánikolj, hanem bízz a sikerben!

Mindnekinek drukkolok mára!! +++++++++++++
Vendég

Lucuzs
Nalaaatod :lol: Most mondjam azt lapozz vissza 2oldalt miket irtal :roll: Most mar csak pozitivan kerem szepen es biztatni babacskat!!!Csikerosito drukkjaim mennem 8) vv-re ma mesz?Varunk a magas hcg-vel :wink: Kép

Gabi
Koszi nekem is tecc :lol: tegnap letoltottem egy csomot 8) Holnap uhuuuuuuu :D

Csoki
Igen meg csorgok ma is fel 2kor :roll:

Ranita
ET+7en meg nem is tudom mit varsz :roll: Majd ET+10-en nezd meg es akkor lehet mar darazni de addig nem...csak pozitiiiivan :!:

Megmutizom neked az en tesztjeim az elso lombikombol...tavaly aprilisi (akkor volt beulti :? )

Kép

Betty
Latom hozod a formad 8) babaragik mennek 8)

Gyancsi
Kép

Varjuk a tovabbi jo hireket :!: Mert az most kotelezo :!: :lol: Kép en meg varom,hogy legyen mar fel 2 Kép Minnya megyek el itthonrol szemeszetre aztan shoppingolni Kép Aztan anyuhoz babazni es este jovunk haza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Ha neked tecc akkor odaadom beteheted magadnak en most ugyis lecserelem :oops: annyi van,hogy nem gyozok valogatni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt mindenkinek hoztam :!: :!: :!:
Kép

Es a szerencse harmaskakrol annyit,hogy:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hello Bello!

Gyancsi üzent:
"Túl vagyunk rajta, minden okes, lett 30 millió jól mozgó öcskös :lol: nagyon bizakodunk, köszönöm a sok drukkot :!: puszi Mindenkinek a bneten :!: :wink: "

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Várom a jó híredet, addig is drukk és szép, vidám napot mára :wink:

Zsu
Kutyukád jobban van :?:

Mindenkinek egy nagy cupp-cupp :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs!

Hát ki , na ki produkált itt kettőnk közül pozitív tesztet?! HÁT TE!!!!!!!!
Egyenlőre csak halkan, de nagyon -nagyon örülök nektek és gratula.
ancsyka

Kép
De nagy a csend ma, sehol senki?!
ancsyka

Ancsy
Nagyon édes az új vonalzid :!: :wink:
Én itt vagyok, csak rohanóban :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,, köszi úgy tűnik jól van már a kutty.Ma már egésznap bolondozik. :D

Gyancsi, mennek a babaragacsok+++++++++++++
Vendég

Köszi Suzy
Mindenki nagy munkában, takarításban, stb...-ben lehet, én meg Kép így pörgök itt magamban.
Komolyan mondom Lucuzs pozija nagyon feldobta a kedvem, ő is mindig kedves velem és most szivből örülök a sikerének.
A többieknek egy kis
Kép
ancsyka

Sziasztok :!:

ancsyka :!:

Nagyon sajnálom drága tudom, hogy mit érzel, nekem sem sikerült :(
Sajna az utro tolta ki most már nem is dugom, várom, hogy megjöjjön.

Folyt. nem tudom, hogy lesz-e valamikor, mert a lóvé elfogyott.

De ismét felállok és megyek tovább a nekem szánt uton :!:
E hónap 16-án lejár a munkanélkülim utána megyek melót keresni.

vanili :!:

Nagyon sajnálom drága :(
Szivből örülök, hogy visszatértél közénk :wink:

lucuzs :!:

Gratula a teszthez++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Mennek a további drukkjaim++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Kitartás, fel ne adj még semmit :!:
++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Spontán babóhoz megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Örülök gyancsi jóhirének, remélem, hogy sikerülni fog az inszem+++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Várunk a jó hirekkel++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Örülök, hogy kutyusod jobban van :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Jaj Istenem Angyal ... Rettenetesen sajnálom. :cry: Nagyon megdöbbentem, annyira biztos voltam benne hogy sikerült... Sajnálom...
Ölellek
Vanili
Vendég

Drága vanili :!:

Köszönöm :!:
Vendég

Angyal, együttérzek veled, remélem minél hamarabb újra tudtok indulni! Ez a fránya pénz... :twisted: Én is melót keresek, bár májusig még munkanélkülin vagyok, de jó lenne, ha előbb találnék valamit!
Vendég

Angyal!
Kép Sok-sok erőt kívánok!

Ancsy!
Új vonalzi nagyon szép :lol:

Gyancsi!
Drukk az öcskösöknek++++++++++++++++++++++++++++

Bri!
Köszi,de csak annyit írj meg honnan töltöd le őket :lol: :lol: :lol:
Mit shoppingolsz?

Zsu!
Gondolod az IR-ed rossz?Azt amúgy észre lehet venni vizsgálat nélkül?

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal
rettenetesen sajnálom
Kép Pedig nagyon bíztam benne, hogy sikerült...

Ancsuka
jó hírek, jóhírek, így tovább, drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szuzy
köszike Ancsu híreket :wink:
Hívtál, de pont lotyogtam Brível, aztán mikor visszahívtalak, ki voltál kapcsolva :roll:

Bri
hírek:
Mind az 5 embrike szépen osztódik, fejlődik :lol: :lol:
Majd még Bri jön a részletekkel, mert visszahívta a klinikát, szegény olyan transzban volt, hogy nem emlékszik, mit is mondtak neki a telóba :lol: az 5-ös szám hallatán lefagyott, és ott ragadt :lol: :lol:
Csak így tovább++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Zsu :!:

Köszönöm :!:

Bizom benne, hogy sikerül hamarább melót találnod :!:

Gabi :!:

Neked is köszike hála Istennek csalódtam már annyit, hogy nem lesz nehéz ujra felállnom és továbblépnem :!:
Vendég

Bri!
Kép Kép Kép Kép Kép Hurrráááááá!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
holnap látom neked is nagy nap lesz :wink:
Drukk az első UH-hoz :!: Kép

betty615

Betty :!:

Köszi :!:

Örülök, hogy Brinek mind az öt megtermékenyült és szépen osztódik :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról!
A teszt ott is pozitív, a mnyh 17 mm, a petezsák még nem látható, bár a doki gyanította, hol lesz a helye. :lol:
Jövő hét kedd uh! Ja, és vv nem volt. Az utró megy tovább napi 5.

Repdesünk! :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Szuper!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Lucuzs

Még mindig örülök nagyon és szuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kép Kép
Kép

Angyal

Veled vagyok, nagy ölelést küldök Kép
ancsyka

Na Csajok! Remélem valamire még emlémlékszem :oops: , bár már iszonyat kába vagyok, délután nem aludtam, de az még haggyán, de éjszaka sem sokat... :D

Angyal! Nagyon sajnálom! Nem is tudom mit mondjak! :cry: :cry: :cry:

Betty! Köszi a képkorrigálást!:lol: Szörnyű, hogy épp most ment tönkre a gép. Ranitának már mondtam, hogy jóval erősebbek a tesztek valójában, csak ez a fénykép gáz.:D

Gyancsi! Nagyon szép eredmények! Hajrá fiúk!!! :wink: :lol:

Bri! 5 osztódó baba!!!! Dejódejó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hozol még híreket, mert olyan kiváncsi lettem!!! :D

Ancsyka! Ebben a ciklusban jönnek a fagyibabák? Mennyi van nektek? Hogy megy a ciklusod akkor, hogyan lesz irányítva? Drukk millióval!!! :lol:

Gabi! Holnap uh!!! Dejó neked, hogy eljött végre a nagy nap!!! :lol:

Zsu! Jó, hogy kutyi meggyógyult! Dokinál voltatok végül?

Ranita! Péntekig kitartás!!! Sok pozitív energiát küldök!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ölellek!!! :D

Babaimado! Köszi, mindent! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs

Kép Kép Kép Kép
Látod, látod, megmondtuk, hogy no para :!: :lol:
Nagyon örülök, Uh-hoz további sok sikert :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++
És azt nem tudod, miért nem csinált azért egy BHCG-t :?:

betty615

Betty! Hát passz. :oops: Nekem eszembe sem jutott, Ranita kérdezett rá, mikor telefonáltunk, nekem akkor esett csak le, hogy nem is volt vv. Arra tudunk csak gondolni, hogy esetleg inszemnél nincs, passz. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok!Régen írtam mert nem volt ídőm de azért olvastam mindent!
Lucuzs grtaulálok nagyon neked a +teszthez!!!! :lol:
Továbbra is drukkolok mindenkinek!!!!
Gabi drágám holnap hívj,hogy mi volt!
Bocsi,hogy ilyen rövid vagyok de kész vagyok idegileg és nem jár az agyam.Anyut most fektették be este az István kórházba mert lehet tüdőgyuszi és mellhártyagyulladása van egyben! :cry:
Hiába mondtam neki péntek óta,hogy menjük dokihoz meg hívjanak ügyeletet ő persze"majd hétfőn!"Tegnap már 39fokos láza volt,csak ezért nem ment melózni!
Kivagyok borúlva!Azt sem tudom,hogy holnap este mikor jutok be hozzá! :cry: :cry: :cry:
Lányok mindenki vigyázzon magára!Most mentem,várom anya hívását!
Gabi!Hívj majd!
Jó éjszakát mindenkinek!
puszika!

Kép

Kép
zbinyek

sziasztok!

Vani,
nagyon sajnálom a történteket, borzalmas lehet, sajnos az élet ilyen :cry: :cry:

Suzy,
akkor még szerencse, hogy tesódéknak van babájuk, gondolom nem volt neki egyszerű a terhessége, tiszta félelem lehetett.

Ancsy, fel a fejjel, ha már így alakult nézd a jó oldalát, nemsokára az eszkimók veled lesznek.

Bri
igen tudom, nem biztos, hogy az olcsobb jobb, de gondolom ott is van lehetőség váltani, de ha oda kerül a sor mindent tüzetesen körüljárok.

Lucuzs,
gratulálok, most lehet azt kéne mondanom, hogy látom, de semmit, hiába nézem én nem látok semmit :oops: :oops:
Na a második képen valami halovány, de ott van.

Ranita,
amíg piri nincs, addig nincs nega teszt. Én még bizakodó vagyok.

Hát lányok ez egy futó gyors írás volt és futó visszaolvasás.
Bocsi, holnap jövök.

Mindenkinek megy a drukk.
Ancsi, bocsi hogy nem írtam vissza, de a mai napunk totál rohanásban telt.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka! Te mikor tesztelsz?
Vivi meggyógyult teljesen?

Zbinyek! Sajnálom ami anyukáddal történt! De hidd el, minden rendben lesz, most már jó kezekben van!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Kép Kép Kép Gratu!!!!

Zbinyek!
Anyudat puszilom és mielőbbi gyógyulást neki.
Hívlak holnap.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, nem tudom, hogy rossz-e az ir-em, de tudod sokat kattogott az agyam, hogy miért nem maradt velem a baba.Többek közt ez is megfordult a fejemben! :?
Mennek a drukkok holnapra!!! :D

Lucuzs, nagyon örülök, hogy sikerült, általában az inszemnél nem szokott vv lenni, legalábbis a bmc-ben csak a lombiknál van.
A kuttyal végülis nem mentünk el a dokihoz, mert egyszer az orvos nem ért rá, aztán kiderült, hogy megváltozott a rendelési idő, utána meg a kutty jobban lett!Most meg már az összes játéka itt van mellettem, és felváltva dugdossa az ölembe! :D

Bri, gratula az ötöshöz!!! :D

Zbinyek, Anyukádnak gyógyulást kívánok minél hamarabb!!! ++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, csak egy percem van!

Lucuzs,
hatalmas gratula!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
Látod-látod!Nem kell ide lombik! :wink:

Angyal,
nagyon sajnálom!Pedig teljesen biztos voltam benne! :cry: :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok Lanyok!!!

Lucuzs- Hatalmas gratula :D :D :D Hat meg sem időpocsékolás ez az inszem :D Nagyon örülök neked!!

Angyal- Annyira sajnalom draga, kimondani sem tudom :( :( Pedig tényleg azt hittem, hogy a baba miatt nem jött meg neked.....Most regenerálódj, addig gyűjtsetek egy kis pénzt es vagjatok bele újra....Csak nehogy a várakozás alatt spontan terhes legyél :wink: Nem egy ilyet hallottam mar....Nagyon szoritok erted!!!

Bri-5 osztodó pete?????? :shock: :D Hat ez több, mint fantasztikus, annyira boldog vagyok :D :D :D Most a jó krumplikat kapták ki a ládádból úgy néz ki, mar ha érted mire gondolok :D :D :D

Gabi- Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal! :wink:

Ranita, Betty- Babaragik+++++++

Suzy- Nagyon cuki vagy, hogy igy hoztad a hireket rólam, köszönöm es mindenkinek a drukkokat is :D

Ancsuka- Remélem Vivi jobban van!!

Vanili- Nagyon sajnálom :( :(

Zsu, Melike, Ancsyka, Zbinyek- Nagy ölelés nektek!!

:wink:

Csajok én rájöttem, hogy jó nagy baromságot irtam am Suzynak :oops: De a doki igy mondta, aztan nem is szamoltam utana....Szóval api eredmenyei: 10 milla/ml, ebből 30% jól mozgó és lett 3 ml vagy 3,5 ml , ezt mar nem is tudom....Szóval összesen lett kb 30 milla es abbol 30% lett jó.....De sebaj, az is bőven elég, mondtam Apjuknak, hogy egy kisfickó is elég a sikerhez, csak gyorsan ússzon :D Nagyon bizakodunk, Duphastont kell szednem 3*1-et...Képzeljétek éjszaka hánytam :shock: Hajnali egykor iszonyú hányingerre ébredtem, kirohantam a wc-re és jött is a róka egyből :shock: Hogy ez mi lehetett???Azóta se, meg előtte sem volt semmi bajom!

Nagyon hiányoztok, holnap megyünk vissza, szerdától már tudok jönni többször!!

Mindenkit puszilok!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
nem tudom, mi lehetett ez a hányás mizéria, de reméljük ma már ilyen nem lesz :roll: :wink:
A lényeg, hogy Api kiskatonái szépen randizzanak most a petikkel :!:
Drukk nekik hozzá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zbinyek
nagyon sajnálom Anycidat, jobbulást kívánok neki :!:Kép
Erősítő enerdzsik mennek++++++++++++++++++++++++

betty615

Csajok! Na itt van a kép, ami a telefonommal készült! Ezt már látnotok kell!!! :lol: Ez az emlékbe-elrakós tesztem, már vagy másfél éve figyelt a fürdőben. :wink: :lol:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nnna, hát ez már eggggyértelmű :lol: :lol:
Hogyhogy ez a teszt ilyen jól kimutatja :?: :roll: A reggeli milyen volt :?: Nem az volt a 10-es hcg :?: Vagy ez is az :?:
Bocsi a sok kérdésért :lol:
Aztán ezt tedd ám el emlékbe :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?