Szia Névtelen! Nem akarunk oszlani, páran azért a színfalak mögött értékes barátságokat kötöttünk, csak ha ide már rajtunk kívül nem ír senki, el tudjuk intézni privátban is a megbeszélnivalóinkat....viszont ha Te
őszintén jókat mosolyogtál rajtunk, akkor itt a helyed!
Felkészülni az anyaságra? Nem tudom, erre nem lehet szakirodalomból vagy jótanácsokból felkészülni, ez majd jön magától. Ha viszont technikai kérdéseid vannak, milyen kiságyat, babakocsit vegyél, arra ott a guuuuugli, szerintem mások már mindent leírtak, lepontoztak, max. még hozzáadhatjuk a mi személyes tapasztalatainkat, ami csepp a tengerben ugyan, de a miénk.
Bár gondolom, Te inkább a kérdés lelki oldalát közelíted meg, arra a csodára viszont tényleg nem lehet felkészülni, a legszebb dolog, ami történhet egy nő életében, majd megtapasztalod...Én a fentiek kapcsán csak attól intelek, hogy vigyázz, ne légy majd tipikus játszótéri anyuka, gyerkőcök mellett is igenis légy csinos, lakkozd a körmöd, legyen jó a frizurád, hagyd a kinyúlt mackókat, s maradj a társadnak az az izgalmas, szexis nő, kit babavállalás előtt ismert meg, ne csak kizárólag a gyerekekről beszélni tudó pongyolaszagú asszonka.
Persze, most írtad, nem ez az aktuális probléma. Sajnálom, ami történt, ilyet egyszer tinikoromban én is átéltem, akkor fájt- s főleg hatalmas arculcsapás lehetett Neked ennyi év után- de hidd el, ha kellő magasságból szemléled majd a dolgokat újból, majd belátod, csak nyertél vele, hogy ilyen embereket vesztettél el-ráadásul kettőt egy csapásra- "hát legyetek boldogok, ti hülye állatok"-bár ez már megint Kispál
, de a lényeg, gyógyítsd a lelked, és túl leszel ezen Te is, s örülj, hogy van anyukád, kihez egy kis vigasztalásra oda tudsz bújni...
Hány éves vagy? Volt pároddal sokáig próbálkoztatok a babával? (Látod, milyen jó, hogy nem szültél neki?)
Nóribébi, szánom-bánom és könyörgök, ugye Te nem hagysz el?
Várom a híreket meg a mai értékeket is, nekünk apával együtt már tíz és fél!!!