Új privát üzeneted érkezett!

:)
Ez a laptetű is megosztva minden kedves aggódóval!!Minden okés lesz! Amúgy is itt a meteorológiai tavasz!! :D

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Nava, Én a Müller drogériában vettem az egyik tesztemet, az 25-ös volt és ET+10-en két csík volt, igaz halványan, de a Clearblue-n erősebb volt a csík!Ja és mindenképp reggel csináld szerintem.
Vendég

Remélem senkit nem bántok meg azzal, hogy a tábliban a nevek mellől kiszedtem a számokat és csak szimplán a név szerepel...? Visszaírom, ha szeretnétek :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu, okés, mindenképp reggel csinálom meg! Nekem vmi "Corax be sure Direct" van...

Muzsi, köszike, megosztozunk rajta :D
Ügyes vagy, én is kenni fogom továbbra is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, én ha jól emlékszem 2-3 hetet voltam itthon.
Vannak más módszerek is, amik sok ember szerint nem érnek semmit, viszont sokan esküsznek rá: diéta, Arwen-torna, progeszteron krém. Ez ez utóbbiban bízom a leginkább! Ha érdekel, szívesen megosztom veled is!
Hát nekem sem voltak konkrét tüneteim, azaz akkor még nem tudtam, mit kellene éreznem. Mensi előtt vagy mensikor azért meglehetősen görcsöltem (max. 1 órát) és sokat barnáztam...

Tényleg Muzsi, használod a krémet?

A tornáról hallottam,a diétáról viszont egy orvos úgy nyilatkozott,hogy "marhaság"...
Szóval szerinte az nem befolyásolja. A krémet egyáltalán nem ismerem.
Az én módszerem (mármint amire én gondolok) a betegség lelki okaira figyel,azokat alapul véve gyógyít.
Nem tudom,hogy van-e már precedens arra,hogy ez a betegség is gyógyítható lenne a módszerrel,de ha a tüdőrák,ami 2 hónapot ígér csak szintén 100 %-ban gyógyítható volt,és a melldaganat is felszívódhat a segítségével,akkor talán egy ilyen "kis" betegség is elmúlhat...
Kipróbálom,és beszámolok róla.
Ha hatásos,akkor érdemes Nektek is kipróbálni :)
Vendég

Kisbeeka, igen a lelki okok... erre nagyon kíváncsi vagyok én is! Én hiszek ebben, úgy hogy majd részletezhetnéd, mi is ez pontosan! Ha nem itt, küldtehsz privit is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="muzsi"]N írta:muzsiavared, igen, használom a krémet! :) Reggel és este is. Rájöttem, hogy nagyon utálnám, ha később azon kellene agyalnom, hogy a krémmel vajon sikerült volna-e...Szal nem kockáztatok, és kenem!

Kisbeeka, a 6 hét gyógyulási idő az ilyen műtétek után általános sztem, de igazából ettől még lehet menni dolgozni, persze csak akkor, ha nem fizikai munkát végez az ember. De hat hétig mindenképp kiimélő életmód kell. Élvezd ki, hogy otthon vagy, és töltődj fel minél több energiával!!! :)

Én sajnos elég rendesen fizikai munkát végzek,úgyhogy mivel szétcincálták a petefészkeimet,inkább hagyom nekik,hogy regenerálódjanak... :)
Vendég

[quote="navared"]M írta:navareduzsi, igazad van, most ha szerdán nem mutat esetleg semmit, attól még lehet, h. a béemcében a 10-es érzékenységű kimutatná, vérételből meg egyértelmű LESZ! :lol:

Kisbeeka, hidd el amit mi mondunk az tapasztalat, hallgathasz az öreglányokra :lol: és bízhatsz bennünk!

Feldobom a táblit, ha valamit javítsak, szóljatok!
És ha Kisbeeka te is be akarsz kerülni, akkor add meg a paramétereidet!

BMC babaprojekt

Cuki a "tábli",egyben megható is :)
Muzsi adataival egyezem,azt kivéve,hogy ő kismama,én meg nem.
Vendég

Kisbeeka, ha fizikai munkát végzel, akkor teljesen egyértelmű a 6 hét!! Engem is érdekelne ez az általad emliitett, lelki dolgokra koncentráló módszer!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Most fogunk majd időpontot kérni...
Úgy izgulok.
Kell vmi adatokat megadni az első időpontegyeztetéskor?
Vendég

Sziasztok!

Navi írd be nekem, hogy puncijóó március 3. Köszi

Ne kérdezzétek, hogy mi volt az ultrahangon, mert nem tudom :oops: :oops:
Sajnos K és K2 ügynök bevetésre megy, így Z fogja csinálni, de megígérték K2-vel együtt, hogy minden rendben lesz, sőt K2 bemutatatta nekem a kollaganőjét, hogy nagyon vigyázzon ránk :wink:
megmondom őszintén eléggé félek :( :( , de nem magától a beavatkozástól, hanem az eredményektől, attól a bizonyos másnapi telefonhívástól főleg :roll: :roll:

mennek a babaragacsok Kép

Maccs
vörösmacska

Ma vagy holnap írok Nektek bővebben erről a módszerről.
Most kicsit ideges vagyok. :)
Vendég

[quote="vörösmacska"]S írta:vörösmacskaziasztok!

Navi írd be nekem, hogy puncijóó március 3. Köszi

Ne kérdezzétek, hogy mi volt az ultrahangon, mert nem tudom :oops: :oops:
Sajnos K és K2 ügynök bevetésre megy, így Z fogja csinálni, de megígérték K2-vel együtt, hogy minden rendben lesz, sőt K2 bemutatatta nekem a kollaganőjét, hogy nagyon vigyázzon ránk :wink:
megmondom őszintén eléggé félek :( :( , de nem magától a beavatkozástól, hanem az eredményektől, attól a bizonyos másnapi telefonhívástól főleg :roll: :roll:

mennek a babaragacsok Kép

Még nem vagyok otthon a rövidítésekben,tehát ki K,és ki K2? :)
Miről értesítenek másnap telefonon?
Vendég

BMC babaprojekt

Akkor így jó lesz???

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"][ írta:navaredurl=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1267440607.8343.xls]BMC babaprojekt[/url]

Akkor így jó lesz???

tökéletes :)
a dokit nem tudom biztosra,de róla is sok jót írtatok,úgyhogy nekem biztos megfelel :)
Vendég

BMC babaprojekt

Csak később olvastam Macs, akkor javítva!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem tudok sokáig maradni,menni kéne lefeküdni,mert kikapok :D
Vendég

Ksibeeka, nem tudom, mit kérdeznek, de biztos képben leszel! Ne izgulj!

Macsek, már itt tartasz, ne izgulj, hanem örülj!!! Minden okés lesz tuttira! Z. ügynök is jó ügynök! :wink:
És mindenki érti a dolgát!

Kisbeeka, a másnapi telefon, h. mennyi petesejtet tudtak megtermékenyíteni, a rövidítések pedig a dokik nevei :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Én is élek ám :lol: , csak nem sok időm van olvasni és írni.
Akkor szerintetek, ha most szerdán megyek bmc-be, akkor nem lesz Sz.ügynők és valakihez csak beosztanak majd? :roll:
Ki megy még szerdán????
:wink:
ancsyka

[quote="navared"]K írta:navaredsibeeka, nem tudom, mit kérdeznek, de biztos képben leszel! Ne izgulj!

Macsek, már itt tartasz, ne izgulj, hanem örülj!!! Minden okés lesz tuttira! Z. ügynök is jó ügynök! :wink:
És mindenki érti a dolgát!

Kisbeeka, a másnapi telefon, h. mennyi petesejtet tudtak megtermékenyíteni, a rövidítések pedig a dokik nevei :lol:

Azt tudom,hogy dokik,de mivel mindkettő K,nem tudom melyik melyik doki :D
az adatokra azért vagyok kíváncsi,mert párom is hívja őket velem egy időben a munkahelyéről,és nem biztos,hogy mindent fejből tud :D
Vendég

Na én is megyek enni, aztán bevásárlás és ha már itthon van a Zuram... vele is kell foglalkozni :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

honnan vannak ezek a cuki vonalzók? :)
Vendég

Ancsyka, szerdai csapat: Sajti, V.macs, Vaya (ő csak du.), Jómagam és akkor Te is! Sz. ügynököt a dokinő helyettesíti, de ha te mást akarsz... gonolom kérheted!

Kisbeeka, írok privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbéka írtam privit

Maccs
vörösmacska

Navi te így pörögsz Kismami? :lol: :lol: :lol: bevásárlás... mosás... ilyesmi??? Ez megengedett ? :wink:

Ma még bejöttem dolgozni, mert ugye nincs a kollegína, de tudnám minek, mert agyilag nem vagyok itt :P :P

Maccs
vörösmacska

Köszi Navared, akkor gondolom tömeg lesz szerdán amúgy is, hogy minden beteget máshova fognak irányítani :( A legrosszabb, hogy utána még melózni kell mennem meg fogdokihoz, de hát ki tudja mikorra fogok végezni....
Neked és Sajtinak eredmény lesz, ugye? V.macsnak pedig punkció ha jól tudom?!
ancsyka

Lányok ma annyian voltak megint, hogy még 9-kor is kint állt a sor vége a liftnél....

Maccs
vörösmacska

Nagyon aranyosak vagytok,egy percen belül 2 privi... :)
Vendég

vörösmacs
Az szép!Akkor tényleg szerdán is hideg kajával és sátorral kell mennünk :lol:
ancsyka

Ancsyka neked mi lesz? Kezdés?

Maccs
vörösmacska

[quote="ancsyka"]v írta:ancsykaörösmacs
Az szép!Akkor tényleg szerdán is hideg kajával és sátorral kell mennünk :lol:

jó is a piknik,már csak egy kis mű fű kellene oda :)
Vendég

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! ÉN is mindenkinek küldöm továbbra is a babragacsokat és tüsző, és mnyh növesztőket!

Vaya!
Köszi a biztató szavaidat. Én 2-3 napig éreztem a görcsölgetéseket, aztán elmúlt. Majd meglátjuk mi lesz. Igen, szerintem a 14. napon tesztelek. Neked is a 16. napon kellett visszamenned?

Mennek neked továbbra is a drukkok! Minden rendben lesz a kukucson!

Én most vettem a múlt héten a Béres Vas vitalt, mert a femibionban sincs vas!

Jaj, Vaya, láttad, hogy Lucuzs ma reggel pozit tesztelt! Annyira-annyira örültem, hogy úgy bőgtem, mint egy kisgyerek!

Csucsu!
Merionalt kellett szúrnom, és végül az ovitrelle-t.

Navi!
Tök, jó, hogy ilyen pozitív vagy! Biztos meg lesz az eredményen!

Vörösmacs!
Ne aggódj, minden rendben lesz! Tök sok petét fognak leszívni és marad egy csomó fagyibaba is!
Nagyon drukkolok!

rodina74

Macs, nekem most lesz a fagyis beülti....most megyek a 4. napi Uh-ra, aztán majd mondják hogyan tovább és mikor kapom meg a kis eszkimókat (remélem minden rendben lesz és nem lesz semmi bibi ami miatt ne kapnám meg őket) Aztán utána sikerülni fog ez most, mert ezt most eldöntöttem :wink:
ancsyka

Rodina, Vaya én egyik nap Femibiont szedek másik nap Béres Vas Vitalt
megy a babaragacs Kép

Maccs
vörösmacska

Ancsyka nagyon drukkolok, hogy rendben indulhasson és jól alakuljon fagyis projekt Kép

Maccs
vörösmacska

Macs!
Én a femibiont és a vasat minden nap szedem. És még ehhez az egyik nap Béres mg-t, a másik nap Béres kálciumot! Ezen kívűl iszom aloe verat, szedem a meforalt, és a bromót! Jó kis gyógyszer mennyiség! Mindennap legalább kétszer eszem gyümölcsöt!

rodina74

Én is szedek még mellette másokat is, de a Béres Vas Vitalban van folsav meg C vitamin meg minden más is, majdnem ugyanúgy, mint a terhes vitaminban.

Maccs
vörösmacska

Te miket szedsz még?

rodina74

Köszönöm v.macs...én szintén minden jót kívánok neked....és minden rendben is lesz, sok-sok kis petesejtet
Kép
ancsyka

Macs, hát én ilyen vagyok :oops: nem megy sokáig a semmittevés, de biztos vagyok benne, h. nem ezen múlik! Már így is 5x többet pihentem, mint szoktam! :lol:

Ancsyka, szivi, szerintem is lesz kavalkád szerdán... Macs is írja, h. K ügynök bevetésen lesz máshol... nem tudom ez mit jelent pontosan, de ezek szerint lehet csak 2 ügynök lesz a főhadiszálláson :lol:
És jó a hozzáállásod: úgy döntöttél, sikerül! Ez jó, nagyon jó! :D

Rodina, igyekszem! :D
És mi volt a tegnapi őrülettel?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Meg az igazsághoz az is hozzátartozik, h. amennyit fújtam az orromat még a múlt hét elején, aztán hétvégétől a köhögés, ami még most is tart... szal ehhez képest egy kis házimunka nem hiszem, h. bezavarna! Szegényke/kék kapaszkodhat/nak odabent ezerrel :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mindenkinek küldőm! Ránk fér :)
Kép
ancsyka

Ancsyka, köszönöm szépen : :D :D :D

Maccs
vörösmacska

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Navi ne is kérdezd. Az én lakásom ki van adva. Átmentünk oda, mert el kellett valamit intézni. Ahogy odaértünk, pont akkor jött meg a vásárlásból az egyik lakóm, és kiderült, hogy elromlott a zár. Még a kulcsot sem tudtuk bedugni. Szerszámunk nuku, szerelő, meg rohadt drága, főleg hétvégén. A páromnak végül sikerült kinyitni. Na, majd elmentünk Bricoba és 5 ezerért vettünk zárat, csavart. Aztán mikor szétszedtük, akkor kiderült, hogy teljesen szét van fúrva az a rész az ajtóban, ahol csavarokkal kellene rögzíteni a címert. Úgyhogy mentünk ismét a Bricoba és vettünk átmenő csavarokat! Aztán sikerült megcsinálni. De így a félórás dologból, több, mint két óra lett! De hát végül is nagyon örültem, hogy sikerült megcsinálni!
Ja és alig értünk haza, jöttek anyósék!

rodina74

Navi!
Hidd el, hogy keményen kapaszkodnak! :lol:

rodina74

VayaZT:
Szerintem a C-vit. segíti a vas felszívódását, a C-vitamint meg nem lehet túladagolni. Azért holnap kérdezz rá a dokinál, hátha ajánl vmi jó kis cuccot.
13-kor már vszeg nem leszünk ott, kár...

Csucsu:
Már stimuztok, mert attól lehet szurka..

Kisbeeka:
Naaa? Van már időpontotok? :)

Muzsi:
Nem tervezem a tesztelést... A múltkor csináltam, aztán mégsem az igazat mutatta, a picinke HCG miatt.

Navi:
Juj, de jó! Az is lehet, hogy egyszerre csapolnak minket. :roll: :lol:

Vörösmacs:
Bébi! Ne tessék má rinyálni, mert minden rendben lesz! Jó kis petikéket fognak leszívni, akikkel randiznak majd a skacok, aztán hipp-hopp kismami leszel! :)
Mindenki nagyon drukkol neked, ez a sok jó csak célba talál már!

Ancsyka:
Mikor jössz szerdán? Már jó sokan leszünk. :lol: Csak gratulálni tudok a pozitív hozzáállásodhoz!

Rodina:
Na, már csak ez a zár-mizéria hiányzott! A lényeg, hogy ügyesen megoldottátok.

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Én úgy fel vagyok puffadva és ma du-ra egy picit váladékoztam olyan se nem rózsaszínt, se nem barnát... Mi a tököm van? Most múlt el a mensim szombatra. :roll:
Szerintetek ilyen visszarendelt, ismételt vv után meg is uhuznak?
Honnan tudja a doki, hogy nem méhen kívüli a terhesség, csak vv-ből kiderül? Nem tudom ezt elhinni, csak kell még más vizsgálat is hozzá...

Pá Drágáim!
sajt@

SAjt!

Lehet, hogy az utrotól vagy felpuffadva! Az én hasam is akkora, mint egy görögdinnye. A váladékozásra nem tudok, mit mondani. Mennyi utrót nyomsz?

rodina74

Sajti! Nagyon drukkolok! Szerintem a tüneteid jól hangzanak :lol:
Biztos meg fog uhuzni.

Méhenkívüli csak úgy derül ki, hogy van emelkedő hcg szint és nincs méhen belül a baba. :( Nekem így volt, nem is látszódott, hogy hol van, csak az, hogy nincs a helyén, és a laparnál derült ki, hogy hova ágyazódott be. De szerintem neked nincs méhenkívülid az úristenit! :!: :!: ez lombiknál annyira, de annyira valószínűűűtlen, hogy elcsámborognak a babszik, bár jó okés, tudom lehetséges :roll: , de nagggyon ritka!!!!! Ezt felejtsd el!!!!

Maccs
vörösmacska

Nekem nem volt mk-im, de a kémiai terhességemnél, gyanakodtak erre. Akkor az uhu volt a legfontosabb, mert ha nem találták volna a pozi tesztem mellett a leválni készülő petezsákot a méhemben, akkor ultrahanggal tovább keresték volna. A vv-ből megállapított hcg-ből tudták, hogy ez kémiai, mert alacsony volt, és nem növekedett. Sőt egy idő után csökkent. 4-5 napig tudtam pozit tesztelni, ha jól emlékszem!
Szóval nem lesz mk! Babát kell szuggerálnunk a hasadba!

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?