Új privát üzeneted érkezett!

edi!
Köszi a névszavazatot! Nekem is ez a kettő a legnyerőbb...ez a két név volt meg szinte az elejétől fogva...de azért ugye apának is teret kell hagyni!! :) Van még másik két esélyes, ami a leírtak közül szóba jöhet igazán, de nem írom le, mert nem akarok senkit befolyásolni :).
De már marha kíváncsi lennék apácska "végeredményére"! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Dodó: szerintem is Vincent Attila / Natália.

Edi: jó a vonalzód ;)

Nemakarokholnapmunkaaaat!!

Ma pihiztünk, Babó napjában 4-5x mocorog, eléggé intenzíven. Megy a boogieee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.02.28 20:47-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Nyusza
éééén sem akarok holnap munkááááát grrrrr, de már nem sokáig kell :D
Te meddíg dolgozol???
Vendég

Edi, én addig amíg Te :) :D Május vége

Kép
Kép
csipetnyusza

Nyusza , téééényleg, hisz beszéltük is... :roll:
mááár csak 3 hónap, és pihiiiiiiii :D
Vendég

Engem is ez éltet Ediiii!!! Már csak egy komolyabb projektem van április elején, aztán lazulááás!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Nyusza... ez jó hír :D Nálunk végig hajtás van, de azt veszem észre magamon, hogy egyre kevésbé érdekel... :roll: Olyan alig várom a május 31. érzésem van :D
Vendég

elteszem magam holnapra...

jó éjt lányok

Puszi
Vendég

Nekem is holnap suli!!! :(

Találtam még egy "kedves" lánynevet. Maja

d.dodó

Dodó köszi a tippeket!!!De örülök, hogy leírtad ezeket!!!! A halat én is babyételként szeretném majd neki adni.Amúgy úgy csinálom, aogy írtad. Hetente max csak két új ételt kap. Egyébként nem igazán szereti a saját készítést, meg most nem is főzök, szóval mindent babyételként kap.
Hú, bele se tudok gondolni, hogy dolgozni kell. Annyira elszoktam tőle. Március 31-én lesz egy éve, hogy itthon vagyok.De telik az idő!!!! :cry:
Megyek én is.Jó éjszakát!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Én a babyételbe is tettem ilyen korban egy csipet sót! ;) Mondjuk itt dög sótlan volt a babakaja. És Lizy szívesebben megette. Aztán eleinte fokozatosan csináltam még, hogy fél adag babyétel "feljavítva" fél adag házikoszttal.

d.dodó

Niki
én 3 éve vagyok itthon :wink: :wink: nem is tudom mi lesz ha vissza kell mennem :roll: :roll:

Edi
jó a vonalzód :wink: :wink:

Csipet és Edi
kitartás lányok csak elteli az a 3 hónap,és már március van HURRRÁÁ :wink: :wink:

Dodó
jaj a Maja nekem nagyon tetszik :wink: :wink:

Pocak
hogy vagytok??
ma vagy 23 hetes??

holnap megyek a cukros vérévtelre,de jó lesz :roll: :roll:

bibar

Jó reggelt!
Lizy ma kicsit korán kelt (fél 7-kor). Meg előtte is, 2-kor fent volt, és nagyon sírt, de egy adag Nurofen és tejeskávé után elaludt. De remélem nem akar erre a koránkelésre rászokni.
Hogy ennek köszönhettően e vagy sem, de reggel megint rókakomákkal ébredtem. :( Ugy marta a sav a torkomat, hogy iszonyat.

És........ esik a hó!! :twisted:

d.dodó

jó reggelt! én is korán keltem, már negyed3kor kukorékoltam. most bezzeg majd lefordulok a székről, de mennem kell dolgozni, vizsgázni.... hosszú nap elé nézek. és du 2körül doktorbácsi!!!!

dodó: sajnálom rókakomát! teljesen együttérzek :cry: én már felkészültem, h a végéig elkísér!

poci: az élvonal már 23!!! grat! :lol: :lol: :lol:

mia, csipetnyusza nektek is :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Hú zsnani, akkkor jó húzós napod lesz!
Jobban vagy már??
Nekem kemény 2 hetem volt hányásmentes. :?

d.dodó

Hú, micsoda rugásokat kapok...de folyton hátrafele és lefele. Mondjuk jó hogy legalább ennyi van...mert amugy nagyon lust babó! :)

Vááá...még kedvem sincs kimenni ebbe a hóviharba.

Menü: Bableves lesz. Most nem csinálok hozzá buktát, mert nem lesz időm rá...de szerintem szerdán csinálok.

d.dodó

Jó reggelt!!!!
Dodó sajnálom rókakomát!!!Nagyon rossz lehet. :cry: :cry:
Zsani, kitartás mára akkor!!!Kemény napnak nézel elébe!
Bibar 3 év!!!!És még vár Rád 2!!!Nem lesz semmi majd visszamenni!!!! Dokihoz mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi jól ébredtünk.Kipróbáltuk a bilit.Illetve ráültettem, hogy ismerkedjen vele. De csak nagy üvöltés volt a válasz. Na sebaj.Ma kint hagyom had játszon vele, aztán majd esetleg du még ruhástól ráülünk, holnap meg megnézzük megint. Ha holnap is sír,akkor eltesszük egy hétre. Ez sem lesz egyszerű móka. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok!

Huu tenyleg ma lettunk 23 hetesek :lol: :lol: :lol:
Nem is figyeltem, csak hogy irtatok.

Zsani: orulok, hogy jobban vagy, kitartast Neked mara.

Edi: csini az uj vonalzod

Dodo: hat meddig havazik meg nalatok.....ez iszonyat....nalunk delen mar lassan furdenek a tengerben :lol:

Bibar:) Egyenlore ne gondolj a melora..en oktober vege ota vagyok itthon..es remekul elvagyok...bar itthonrol van egy kis melom, de teljesen kibirhato... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodo: huss hanyinger...kulonben normalis, hogy visszatert ha emlekszel el is irtam anno...hogy ujra megkerestek, meg par nap es szerintem vegleg tul leszel rajta.

Szep napot nektek Csajok!
pocaklako

Niki!
Én egy éves kora előtt tuti nem erőltetném... Lizy is valamikor 1 év 5 hósan ült először rá...már tök jól szolt ha kakilnia kellett, de most egy ideje megint nem szólt...és ezért se szídhatom le. De anya most küldött a Trixi sorozat minikönyvből egy Bilimesék címűt. És most azt élvezi a bilin nézegetni.

pocak!
Hát már én is nagyon unom a telet! :(
Emlékszem hogy nálad is visszajött a hányinger. Mikor mult el teljesen?? barbussnak is volt vagy van.
Szóval reménykedhetek, hogy tényleg fiu! :)

d.dodó

pocak!
Gratu a 23. héthez!! Iszonyatosan rohan az idő!!

d.dodó

Poci, tényleg, elfelejtettem!!!Boldog 23-at!!!!!!
Dodó, nem erőltetem.Pont ezért hagyom kin játszani neki, és ha holnap sem akar ráülni,akkor elteszem.Még nem a kakilás a legközelebbi cél, hanem hogy kipróbálja milyen bilin ülni. És megszokja. Majd szépen lassan. :lol: Van időnk. Csak igazából akkor nem kezdhetem el,mikor Lara születik, mert ha ilyen esemény történik úgy tudom nem szabad nagy újdonságokkal ismertetni. Mire megszokja Larát, itt a dackorszak.Megint szörnyű időszak az újdonságokra. Szóval most ismerkedünk, ha lesz kedve hozzá. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

dodó: a napokban lévő rosszullét szerencsére elmúlt, már én is "csak" a szokásos rókakomával küzdök :( nekem eddig talán 3-4 nap volt a leghosszabb szünet :( néha olyan ideges vagyok, h reggel felkelek, fél óra múlva éhes vagyok (régen sosem reggeliztem), aztán fél órán belül megyek ...... ez van, csak túléljük vhogy!

képzeljétek, úgy meg vagyok ijedve! a köldökömet nézegettem, h változott-e és észrevettem, h apró barna pöttyök vannak benne. először azt hittem, h koszos :oops: és próbáltam fülpiszkálóval kitisztítani, de nem sikerült. olyasmi talán, mint az apró anyajegy. vki tapasztalt ilyet? normális az ilyen bőrprobléma? ma feltétlen megmutatom a dokinak! már a bőrrák is eszembe jutott, szegény páromat már kikészítettem este.....

megyek készülni, sajna indulnom kell :cry: 2 körül gondoljatok rám! köszi!
legyen szép napotok! :D [/b]

Kép
zsani78

Zsani, a terhesség alatt számos bőrprobléma és bőrelváltozás jelenik meg. Nem kell tőlük megijedni, de nem árt megmutatni dokinak. Lehet hogy már a linea negrád színezi el a köldöködet. Sőt, leshetnek még cifrábbak is.Nem pl. sok új(és köztük nagy) anyajegyem lett, meg apró bőrdarabkákkal volt tele a mellem.Ez utóbbi eltűnk szopi után, az előbbi végleges ajándék.Szóval nem rák csak a hormonok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani!
Nekem is barna a köldököm...és ez csak most tünik fel, hogy kifele áll. Simán pigmentálódás. Sőt aki fehérebb bőrű, azon "májfoltok" a test többi részén is előjöhetnek.

d.dodó

Niki, Dodo: koszi a gratukat!

Dodo: ugy egy jo hetre tert vissza a hanyinger, azota szerencsere nem keresett.

Nekem nem a koldokom barna pottyos hanem a cicim, sot a mellbimbo korul lett tiszta barna foltos, olyan szeplos fele. Betudom a valtozasoknak, nem izgulok miatta. :wink:
pocaklako

Hellóóó lányok:)

Pocak
Gratula a 23. héthez :)

pfúúúú, de nincs kedvem dolgozni. Nyűgös vagyok, meg hisztis is :S

Voltam ma a qurva sztk-ba, és az AFP-vel együtt levett Hepatitisz szűrés már 3hete nem érkezett meg, a tököm tele velük.... na nem mintha félnék vagy valami, de akkor is.... :S

Ti, hogy álltok az illatokkal??? Én 3éve egy illatot használtam, a Bvlgari Omnia crystalline fehéret használtam... El sem tudtam volna képzeleni, hogy más illatot használjak, erre 3 hete nem bírom magamra fújni... Váltanom kellet....
Ami tetrhesség előtt annyira nem tetszett, most megőrülök érte annyira ízlik... ez a DKNY egyik illata, citromfű az egyik fő illat benne, hááát, esküszöm mint a drog, alig várom hogy befújjam magam, annyira ízlik. Biztos a kis manóseggűnek is ízlik, mert a másiktól azonnal forgott a gyomrom. Nálatok is van ilyen???

Köldök, Zsani nekem is olyan... de csak mióta terhes vagyok. Szerintem hormon, én sem aggódom miatta. Szerintem Te se tedd, bőrrák meg pláne neeeem!!!
Vendég

Jó reggelt!

niki: én mint nagy gyerekes anyuka megfodadtam, hogy nem fogok még egyszer erőlködni a szobatisztasággal. annyit kínlódtunk a kisfiammal anno, már meg voltam ijedve, hogy soha nem lesz szobatiszta, aztán 2,5 évesen közölte, hogy na most ő megy a bokorba pisilni, és utána egyáltalán nem kellett a pelus. Persze ismerkedni lehet a bilivel :)

edi, csipet: nekem már csak 2 hónap!!!! májustól nem dolgozom, már nagyon várom, persze nekem hiányozni fog apa (mert ugye egész nap együtt vagyunk).

zsani: természetes a bőr elszíneződés, nekem meg szőrős lett a hasam :shock: lehet hogy eddig is volt, csak más szögből nem látszott, de van most egy-két hosszú szőke szál, de nem merem kitépni, nehogy megerősödjön.

Olyan jó volt a hétvégém, pénteken volt a kisfiam övvizsgája (karate), ez volt az első, úgyhogy nagyon büszke :) szombaton meg elmentünk abba a kismamaboltba, ahol a mennyasszonyi ruhát vettük, hogy ki lehet-e cserélni a bolerot, mert kicsit nagynak éreztem és ha már ott vagyunk a ruhából nincs-e kisebb egy számmal. erre mondta a nő, hogy van, de sajnos nem fehér hanem ekrü. majd kiugrottam a bőrömből, mert eredetileg sem fehéret szerettem volna!

Amit még akartam már régóta, hogy kiváltottam a várandós mama csomagot, és van benne fogkrém (paradontax azt hiszem) és nagyon jó, szar az íze, de már nem vérzik annyira az ínyem.

Próbálok visszaolvasni!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura gratulálok a kisfiadnak!!!!!
A Felicitast váltottad ki?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Igaz nem most volt, de tisztán emlékszem, hogy Bálintom 20hónaposan lett szobatiszta, de nem az én unszolásomra. Persze volt bili a szobában, és mindig megpakolta, meg hülyéskedett vele, de akárhányszor rátettem sírt. Nem szerette...
Akkor eltettem. 20 hónapos kora után 1 héttel közölte velem, hogy akkor Ő most már nagyfiú és wc-re megy pisilni, mint a Jobi. (Robi a tesóm) Onnantól egy nap nem volt rajta pelenka, és éjjel sem pisilt be egyszer sem, én olyan büszke voltam rá... :oops: :roll:

Kíváncsi leszek majd Botinál mi lesz....
Vendég

Milyen Mama csomagról beszéltek??? :roll:
Vendég

Edi!
Én ritkán parfümözöm magam, mondjuk nekem van vagy 5 illat itthon, igy tudok válogatni! A nagyon édes illatok nem mennek most.

Sakura!
Örülök, hogy ilyen jó hétvégétek volt!!
Szupi hogy van ekrü szinűben a ruha.

Vááá...semmi kedvem ilyen hófúvásban kimenni...pedig lasssan indulnom kell a suliba.

d.dodó

Sziasztok Lányok :) !

Edi,
nagyon cuki az új vonalzód :D :wink: !
De jó, hogy már ilyen jól állsz Boti szobájával :) ! Már én is alig várom, hogy rendezkedhessünk :wink: !
Zsani,
örülök, hogy jobban vagy már, nem lehetett egy leányálom :oops: !
Szuper, hogy holnap láthatod a kis pocaklakódat :) !
Dodó,
nálam a Marcell és Natalia nevek lennének a befutók a "listádról" :) !
Gabi,
édes lehet a kis karatés fiacskád :D ! Örülök, hogy sikerül bolerót váltanod. Csini leszel nagyon! És már nem sokára itt a nagy nap :wink: !
Bibar,
örülök, hogy jó volt a hétvégétek! Hát, az idő pedig sajnos kicsit még szeszélyes...
De már érződik a tavasz illata :D !!!

Mi tegnap megint csavarogtunk délután :D ! Budaörsön voltunk az Elefáni Babaüzletben és a Brendonban. Jól kigyönyörködtük magunkat, egy két apróságot vettünk is. De azt hiszem az Elefániba még biztos fogunk menni. Ja, és beugrottunk este még az IKEÁ-ba, olyan jó volt ott is nézelődni, bár egy fehér kiságy, amit a neten kinéztem élőben nekem nem volt teljesen meggyőző :oops: .
Úgy néz ki, hogy a babakocsin és a kiságyon fogunk a legtovább vacilálni :roll: .
Estére jól elfáradtam, megfájdult a derekam is, de végre a pocim nem :wink: !
Pindurkám sajnos elég keveset mocorog, még mindig csak esténként, nyugalmi állapotban érzem leginkább :roll: .
Most pedig még a reggeli utáni szokásos émelygésem tart, pedig csak magnéziumot vettem be reggeli közben, semmi mást...

Orrvérzés nálam majdnem minden orrfújáskor jelentkezik, de csak picit, és gyorsan el is múlik.

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok,

írok nektek bukta receptet, amit nagyon szeretek csinálni:)

hol van a medvefarm????

na, holnap megyek terhesgondiba:(...megjött a múltkori parkolási csekk...30000 HUF :evil:

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

niki: igen a Felicitas és köszi a gratut :)

edi: még az elején a védőnőtől kaptam egy könyvet, amiben van egy kupon és sok-sok helyen ki lehet váltani mama csomagot. van benne cumika, meg sok termékminta.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

fenn van a bukta

Mercy

mercedes79
Győr

Jó reggelt kismamik! :D

Dodó: A Sára lánynevet lecserélném Majára (ha lehet...). :)
Mi is gondolkodtunk a Maja néven, de nem szerettünk volna "M" betűvel kezdődő nevet adni a picurnak, mert akkor anyósomék összes unokája "M" kezdőbetűs lenne...meg hát a férjem is "M" kezdőbetűs keresztnevű.
Tudom butaság! :roll:

Bibar: Drukk a holnapi terheléses vérvételhez...ha gondolod vigyél magaddal citromlevet (csak egy jó tanács).

Poci: Gratu a 23-dik héthez! :D

Nekem is csak a cicim pigmentálódott...bizti a hormonok.

Nálunk erősen süt a nap, melyhez erős szélfújás párosul...
:(

Emi

Emi

email4
Budapest

Merci
Veresegyházán van a macifarm,nagyon szép,van farkas ,őzike,szarvas is :wink: :wink:

Emi
igen viszek köszi,annó is jó volt ugy :wink: :wink:

Sakura
gratula a fiacskádnak :lol: :lol:

Mamaki
majd beindul,nekem tegnap volt először hogy látszódott is a mozgás kivűlről :wink: :wink: jaj ez az émelygés még mindig tart??szegénykém :oops: :oops:

bibar

Edi,
jó az ízlésed, a Bvlgari Omnia Crystalline nekem is az egyik kedvencem :) ... és általában a friss, citromos illatok!
Nálunk pocaklakó lányom minden finom illatot szeret, de komolyan, olyan szimatolásba kezdek, ha jó illatot érzek, hogy csuda.
NA de ha büdös van ... dob egy szalót a gyomrom, komoly hányingerem lesz.
Sok barátnőm mesélte, hogy nembírta a saját parfümje illatát, volt aki a párjáét utálta meg :) Ez megint a teljesen normális kategória :)

Zöld álom ...
ma is álmodtam. Vihar volt - és ki kellett előbb jönni a kórházból, amerre mi mentünk nem érződött semmi, de mentünk, mentünk. Közben szoptattam is (menet közben?) és valami szabadban aludtunk, kerestem egy szélvédett helyet. Mondtam is a lányomnak, hogy nem lehet huzatban a kis feje, ő meg magyarázta, hogy higgyem el, pont jó úgy, ahogy van.
Kicsit sokat képzelekl egy 2 napos gyerekről?
:)

Suttogó?
Olvasom a harmadik könyvet (összefoglaló rész), és tetszik, de néha felmerül bennem a kérdés (egyre gyakrabban), menni fog ez nekem? Uram ég, meg tudom mindezt csinálni?
Mert leginkább azt a részt várom, hogy átöleljem és puszilgassam :) De ez talán nem lesz elég :)

Hiányzik a kismanóm :) Ma mi is megyünk doki nénihez, sima, rövid bekukkantás. De már úgy várom, hogy lássam :)
És éjjel alig akarok aludni, imádom figyelni, hogy matat, pakolgat bent.
Én már most olyan szerelmes vagyok ebbe az iciri-piciri emberkébe ...
Ugye mindenkiből lehet "elég jó anya" ... főleg a fizikai gondoskodásra gondolok, hogy ne bénázzam el a pelenkázást, hogy tutira tisztára töröljem a popsiját, hogy fürdetés közben ne fázzon meg ... stb.

...

ja, én is betöltöttem a 21. hetet :)
Szerintem nem rohan az idő, de már nem olyan lassú, mint az elején. Akkor 1 nap 1 hónapnak tűnt ...
Vendég

Edi: koszi a gratut :)
Ket parfumot hasznaltam az utobbi idoben felvaltva, amugyis idonkent valtok, ugy fel evente. A legutolsok amik nagyon tetszettek: DKNY BE DELICIOUS (a zold szinu) es a Bruno Banani rozsaszin csucsos uvegu, volt mar ilyenem regebben is, mind a kettot imadtam, oktoberben vettem oket, hat egy kezemen meg tudom szamolni azota hanyszor fujta belole magamra. Idegesit, zavar mind a ketto, igy en honapok ota hassal, de parfum nelkul nyomulok :lol: :lol: :lol: :lol: Remelem visszajon a kedvem, mert mind a kettot normalis allapotban nagyon szeretem.

Mercy: koszi elore is a bukta recit.
Sot ha valakinek van turos batyuja azt is szivesen vesszuk :wink:

Emi: akkor Te is pottyes cici?? :lol:
pocaklako

Anya Maci: gratu a 21. hethez :lol:
pocaklako

Köszi a tippet, már visszük is az unokaöcsémet a medvefarmra. Most néztem meg a honlapjukat, szuper lehet :)
http://medveotthon.hu/index.php?option= ... e&Itemid=3
Vendég

túrós babtyúúúúú :D nyami, tényleg kéne a rcije :D :D :D :D

Mercy

mercedes79
Győr

Anya maci!!!
A Suttogót én is nagyon szeretem.Nagyon sok elvét és elképzelését osztom.Nagyon nagy tiszteletre és szeretetre tanít a babával szemben.Amilyen kedves és szeretetteli(ez jön le az írásaidból) ember vagy, biztosan csodálatos anya leszel. A fizikai része meg plán menni fog. Én életemben nem láttam babát, még azon is meglepődtem,mikor olvastam, hogy a babakádat nem kell teli engedni a fürdetéshez. :oops: De némi előzetes felkészülés, egy rakat ösztön, és megy minden. Még legalábbis nem okoztam bajt Manónak. Két esetet kivéve.Mikor a kenyeret adtam neki, és mikor kiejtettük a szánkóból. De pont Ti írtátok, hogy ez bárkivel megesik. :lol: Szóval ne idegeskedj, szuper leszel!!!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Parfümök, én is imádom őket. A kedvenceim az Armani Sensi, a Lacoste(arany dobozos) és a Givenchy Hot Cuture. Mindnek bírom is az illatát terhesen is. Olyan viszonylag szolid illatok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Anya maci
Mindenki jó anya lesz, ez belülről fog jönni, és nem fogod elbénázni :D
Szerelem??? ismerőőőős, Boti már most az aprócsak ujjai köré csavart, de annyira, hogy eszméletlen :)
Imádom a kis manóseggűt már most, és alig várom a kis tejszagú fejét :D oh jajjjj ez A szerelem :D

Suttogó, nekem nem jöt be :oops: :oops: :roll: persze jó könyv, de Bálintnál nem igazán vált be, így az ösztöneim által hagytam vezetni a dolgokat, és minden simán ment. Vannak babák akiknél bejön, nálunk nem.

Pocak
na én is így voltam az enyém parfümmel, de muszáj voltam váltani, mert az illatokat meg imádom... :lol:
Már csak két nap és megy apa, gondolom már nagyon hiányzik :D
Vendég

Sziasztok!
Meg is jöttem a suliból. Ennyitől ki is fáradtam! :) Túl elszoktam tőle.

Parfüm: nekem egyik kedvenc a Dolce and Gabbana Light Blue.

d.dodó

Merci!
Köszi a bukta recit. nekem is ez van meg, de mondom még nem próbáltam...most kaptam még csak. Annyi, hogy mikor tekerem, először 2 szemközti oldalt kicsit behajtani, és ugy felcsavarni, hogy véletlen se folyjon ki a két végén a lekvár. És nekem azt mondták az oldalát kell zsírral kenni, hogy ne ragadjon össze, és a tetejét tojássak, hogy olyan szép fényes legyen mint a menzai vagy bolti.

d.dodó

[quote="d.dodó"][ írta:d.dodócolor=green]Merci!
Köszi a bukta recit. nekem is ez van meg, de mondom még nem próbáltam...most kaptam még csak. Annyi, hogy mikor tekerem, először 2 szemközti oldalt kicsit behajtani, és ugy felcsavarni, hogy véletlen se folyjon ki a két végén a lekvár. És nekem azt mondták az oldalát kell zsírral kenni, hogy ne ragadjon össze, és a tetejét tojássak, hogy olyan szép fényes legyen mint a menzai vagy bolti.[/color]

nem ragad össze az oldala... :oops:
a behajtogatás igen :D
...írtóóóó finom :D

Mercy

mercedes79
Győr

Olyan szép idő van.Kimegyünk egy kicsit sétálni.Jön velünk anyum,mert egyedül most nem merek nekiindulni.
Barbuss!!!!!!Ha olvasol minket jelentkezz!!!!!Aggódom érted!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?