Sziasztok!
Mazsuzs,
Nándi rengeteget nőtt amióta utoljára láttam. Nyúlt sokat!
Tényleg nagyon helyes fiú, a csajokat majd nem győzi levakarni magáról!
A torta milyen izű volt? Nagyon fincsi lehetett.... Nyam-nyam...
A macit egy fényképről csinálták, mert úgy néz ki mint egy fénykép.
Gratula a 8 kiló minuszhoz nagyon ügyi vagy!!! Csak így tovább (azért irigykedem is, de jó lenne nekem most minusz 8 kiló....) Amíg szoptatok biztosan nem állok neki fogyózni ráérek utána... Ha ez bevált neked akkor majd leírom a "receptet" és majd én is ezt fogom csinálni.
A kaja ehető?
Nitacska,
Fogad hogy van? Nekem is el kellene mennem, de nagyon parázok pont emiatt....
Szandra,
Nekem már olyan régóta kattog a térdem hangosan, hogy a végén elmentem ortopédushoz hogy nézze már meg mi van, és közölte, hogy gyógytornára kellene járnom, mert X a lábam, meg fogyni kellene. Jó kösz!
De nekem már olyan hangosan recseg-ropog, mintha apró darabokban lenne a tédem.
Velünk minden oké, kezdünk kijönni a náthából, de nagyon lassan. Én még fújom az orrom meg még Vicus is köhög, de már nem olyan gyakran, meg még Szofinak is szívni kell az orrát, de nem vészes. Most szegény párom van soron.
Szopi ügy változatlan. Vannak jobb szopizások és vannak rosszabbak. Elég nyűgösen alszik napközben, csikar a poci, de ha a babakocsival ringatom és adom a cumit nyugi van, csak hát ott kell lenni mindig. Volt kinn a védőnő, és meglepődött, hogy nem kap tápszert, hogy csak cici van. Ő azt hitte, hogy már nem igazán szoptatok. Jó a hozzáállása, előítélete....
Amúgy azt mondta, hogy szépen fejlődik, eleget hízik nincs semmi gond. Képzeljétek tegnap este fürdés után szopott 60-at és az istennek sem akart többet szopni annyira elfáradt, lelassult, hogy csak cumizott a mellen és folyton bealudt. Na leraktam és hajnal négyig aludt nyugton. Ekkor is csak azért ébredt, mert a Viki átjött hozzám bebújt mellém én meg visszaakartam vinni a szobájába, és nyekergett az ágyam és erre felébredt. Amúgy ki tudja meddig aludt volna?
Na olyan éhes volt, hogycsak na, szívta úgy, hogy lezsibbadt a mellem. Tíz percig szopott, megmértem és evett 130-at. Nem akartam elhinni. Bárcsak ilyen lenne minden étkezésünk én olyan boldog lennék.
Most itt fekszik mellettem a babakocsiban,mert néha ringatni kell a popsiját és cumit visszatenni, és képzeljétek hangosan kacagott egyet álmában. Nagyon édes volt....
Mindenre figyel, vigyorog ezerrel, zabálnivaló.
Velem minden oké, de nagyon falok és már a mérlegen is megmutatkozik. Hiába eszem állandóan éhségérzetem van. Hogy miért, azt nem tudom, de így nem lesz jó vége, már most is elefánt méretű vagyok,de ha így folytatom bálna méretű leszek.
Pláne, hogy a közelünkben nyílt egy "fránya" pékség és isteni fánkjuk és kiflijük van amitől én kész vagyok mint a házi feladat!
Viki imádja az ovit, nagyon szeret odajárni. Hétvégén nagyon fel van háborodva, hogy nem mehet. Tegnap bepisilt alvás után. Hát van ilyen, biztos rosszat álmodott. Mostanában éjszaka jönnek a rémálmok. A Minimaxot szokta nézni, de borzasztó ott is milyen mesék vannak.
Vettem neki a Disney meséket a klasszikusokat, Hófehérke, meg Hamupipőke, de azok is olyan rémisztőek ha belegondoltok, akkor mitől lenne szép álma??? De akkor mit nézzen? Este lefekvés előtt van hogy nem akarja hogy olvassunk, akkor megnézünk egy Noddy-t mert szerintem az még egy kedves mese, attól csak nem lesz rémálma, de előtte este a Minimaxot nézi és tegnap is egy kedves mese ment, de olyan lett a története amitől még én is beparáztam, de komolyan. Azonnal kikapcsoltam a tv-t inkább nekiáltunk játszani. Persze nem jó hogy tv-ik a gyerek, de néha én is pihennék és akkor ő mesét szeretne nézni és bekapcsolom neki, vagy ha főzök akkor is megy a mese a tv -ben, pláne ilyen rossz időben. Ha jó idő van akkor inkább kimegyünk biciklizni, vagy sétálni, vagy a játszótérre, hogy ne menjen mindig ez a fránya tv-és. Van hogy inkább zenét rakok be, hogy azt hallgassuk. Borzasztó, hogy gyerek adón milyen borzalmakat adnak gyerekeknek! Sokszor nem is nézi a tv-t csak kell hogy menjen valami aláfestés játék közben... Tudom rossz szokás....
Na most aztán olvashattok!
Szép napot mindenkinek!