Új privát üzeneted érkezett!

Mók: ne aggódj ennyit, nem tesz jót a babának :roll: Nálunk is ugyanez volt a helyzet, december 30-án amikor elkezdtem vérezni, mondtam a dokinak, hogy 6 hetes terhes vagyok. UH-val megnézett és egy 8 mm-es petezsákot látott csupán és közölte, hogy a terhesség 5 hetes. Eddig mindvégig 1 hétel kisebbnek vélték manónkat, aki már 8 cm-es ülőmagassággal kalimpált szerdán a pocakomban :)
Ha esetleg figyelted a PÉ-det és az nem a 14. nap táján volt hanem később (nekem pl. 19. napon volt +++ az LH teszt a baba foganásának ciklusában) akkor eleve kisebb a babó a számított koránál. Az első hetek nagyon izgulósak, de ha eléred a 12. hetet, akkor meg majd másért fogsz izgulni.
Valaki írta, hogy már most érdemes jó előre körülnézni, hogy hol csinálják meg a kombinált tesztet olcsón vagy akár ingyen... Ez tényleg jó felvetés, mert mi pl. 30ezret fizettünk bő másfél hete amikor elvégeztettük a 12. heti genetikai UH-t meg a kombinált tesztet.
Szóval szerintem csak nyugi, pihizz és várj türelmesen, növeszd a manódat :)
Vendég

Csibuc!
Nagyon köszönöm a támogatást, sokat segítettél. Nálatok mikor lehetett hallani is a szívdobogást?
/Ezt várom a legjobban/
Jól számolok hogy augusztusra várjátok a babát?
Csütörtökön megyek megint uh-ra/persze ezt magam szerveztem/,remélem minden látszani fog, már több mint 7 hetesek leszünk.

Kép
mók

Sziasztok lányok!
Általában olvasó üzemmódban vagyok, nem nagyon tudok miről írni!
Sajnos úgy veszem észre, hogy elmaradoznak a "régiek", persze velem együtt. :shock:
Ranita!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Jó lenne, ha néha ide is bejelentkeznél! :)
Lucuzs!
Hogy érzed magad? Mikor kell tesztelned? Annyira szorítok neked is!!!
Meli!
Te is eltűntél mostanában! Megy a fogyi? Gyere és pörgesd fel egy kicsit a bandát! :)
Monyó!
Veletek minden oké? Hogy vagytok? Tegyél majd képet Nóciról! Olyan kíváncsi vagyok rá, már biztos sokat fejlődött és nőtt! :)
Loviné!
Te is nagyon ritkán jössz! A hajhullással hogy állsz?
Mókica!
Hol tartasz most a ciklusodban? Gyere gyakrabban te is! :)
Csibuc!
Örülök, hogy minden rendben veletek, biztos nagyon jó érzés volt látni a babádat! :)
Mók!
Szerintem is próbálj egy kicsit megnyugodni! Bízz magadban és a babádban! A pozitív hozzáállás nagyon sokat számít! Meglátod, minden rendben lesz!

Velem annyi van, hogy ebben a hónapban spontánkodtunk, kíváncsi leszek, mi sül ki belőle... A ferty rossz helyre tette a pé-t, az én számításaim és érzéseim szerint szombaton, esetleg vasárnap volt. Lucuzs! Te tudod, hogy kell átrakni jó helyre a keresztet?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok.

alszik a gyerek igy picit tudok jonni.

Jol vagyunk, a hasfajast leszamitva.Mostmar en is kezdek helyrejonni lelkileg es fizikailag is.lelkileg befigyelt egy kis depi is,de mostmar alakulok.Fizikailag nagyon megviselt a gatsebem ami szetnyilt es iszonyuan fajt,de mostmar osszeforrt igaz nem tokeletes de legalabb mar nem faj.

Csak feluletesen tudom olvasni a forumot.

Ranita nagyon szoritok nektek,kivanom hogy sikeruljon.

lucuzs te mikor tesztelsz?drukkolok neked is.

Mok gratulalok a babahoz,ne izgulj bizz a babadban massal nem tudsz neki segiteni.Ja es meg egy valami, a babadra soha tobbe nem fogsz tudni ugy vigyazni mint most amig a pocakban van probald kielvezni a terheseged.
nekunk 5+6on volt szivhang.

Kacsi neked is szoritok.

gota gyonyoru pocid van,meg egy honap es megszuleteik a te picibabad is.

Eclipse sajnalom hogy az anyagiak miatt nem tudtok tovabb lepni.gratula a kulonkoltozeshez.

Meli gratula a fogyashoz,az biztos nagyon sokat segit majd.Baris nalam tutira segitett.

Aisha,muti Zyvarol kepet.

most hirtelen ennyi,dobok kepet Nocirol hogy lassatok milyen kislany goncben,nekunk nem tetszik nagyon mert total hozzaszoktunk a bodys szerkohoz,az jobban all neki de azert ezt is kiprobaltuk.

Kép
monyo83

na a kepek.

Noci kislanyosan.
Kép

Noci igy figyel.Az a ful az enyem nem az ove:)
Kép

Kép
monyo83

Monyó!
Nagyon édes a kis hajasbaba! :) Nagyon nőcis!

Kacsi

kacsi80

Jajj nagyon szép baba! Olyan jó nektek Monyóóó! :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs!
Mégsem kell az infó a fertyről! Megbűvészkedtem! :)

Eclipse!
Hogy vagy? Látom a vonalzódon, hogy még mindig nem jött meg. Tényleg nem lehet baba a dologban? :)

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Monyo! Dejó hallani rólatok! :lol: A kislányod csodaszép! Egyre szebb, ha egyáltalán ehet a tökéletest még fokozni. :lol: :lol: :lol:

Kacsi! Épp kezdtem volna magyarázni! :wink:
Ügyes vagy, hogy megügyezted!
Drukk nektek a spontán hónaphoz!!!! :lol:

Nekem hétfőn teszt. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Húúú de izgi! :) Érzel amúgy valamit? Nagyon szorítok!!!!!!

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Nem nagyon. Néha feszül a hasam, de ez lehet mensitől is. Igazából tök zavarban vagyok, azt sem tudom mit szoktam mensi előtt érezni. :oops: :lol: Így igazából nem is foglalkozok vele. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi,
sajnos garantáltan nem.
Csak kiszúr velem a piri megint. De nem baj, holnap megyek 45km-es ttúrára, ott jobb is ha nincs piri! Készülök ezerrel a K100-ra. Hétfőhöz 3 hónapra lesz.

Eclipse
eclipse
Budapest

Mók!

http://www.noi1.hu/web/vizsgalati_modszerek.html

Itt végeznek ilyen vizsgálatot és szerintem ingyenes, én legalábbis nem találtam árlistát (gyorsan átfutva), beutaló valószínűleg kell, a dokidnál is kérdezz majd rá, meg a honlapon megadott elérhetőséget is hívd fel!
Vigyázz! Ez nem azonos a sima AFP-vel, úgyhogy nem elég a 16. hét körül észbekapni!
Olvasd át az isertető egészét, válaszd ki, h. melyik verziót szeretnéd, érdeklődj utána időben!
Nagyon fontos, hogy a vizsgálatok ne a terhességi kor (utolsó mensitől számolják), hanem a magzat valódi terhességi kora szerinti időben történjenek, különben a referenciaértékektől való eltérés fals eredményt adhat.
Ezzel azt akarom mondani, h. ha neked a babás PÉ-d nem a ciklusod 14. napján volt, hanem pl. a 21.-en, akkor pl. 6 hetes terhesen (utolsó mensitől számítva) a babád még csak 5 hetes (ilyenkor szoktak kétségbeesni a kismamák, h. még nincs szívhang).
Ezért jobb helyeken addig nem is engedik levenni a vért a kombinált tesztekhez, amíg profi UH-os meg nem határozta az ülőmagasság és a combcsont hossza alapján a pontos terhességi kort. Erre is kérdezz rá, mert lehet, h. nem fogadják el bemondás alapján a kort, illetve nehogy korai időpontra kapj időpontot (nem tudom jobban megfogalmazni, ha nem tiszta kérdezz priviben nyugodtan!)!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Eclipse!

Éppen a minap találtam egy angol nyelvű cikket arról, h. az élsport nem kedvez a peteérésnek, mert növeli a tesztoszteron szintjét. De nem találom sehol, pedig már az előzmények mappámat is átkutattam.
Nem lehet, h. nálad a túl sok mozgás a baj?
Tudom, h. hármas kezelés kell, de tartok tőle, h. amennyit te csinálsz, az nem biztos, h. ez a kategória.
Konzultáltál már erről hozzáértő sportorvossal?
Kérlek ne sértődj meg, nem megbántani akarlak! Csak próbálom keresni az okokat, h. miért nem sikerül.
Annyira drukkolok neked és a többieknek is, még ha csak innen a háttérből is.

rambóka

rambóka!
nem ingyenes:
fontos információk

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

monyo!
gyönyörűséges hajasbabád van :!: :!: :!: :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

J!

A fenébe! Ezt nem láttam.

Akkor talán ezek:
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... 36%3Bssejt
Erről a Hoxán 2009-es hsz-ben még ezt írták:
"A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht. , Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal. További egészségügyi intézményekkel is folyamatban van az együttműködés kialakítása.

A szűrést a Sejtbank finanszírozza, amiért cserébe az ingyenes szűrővizsgálat eredményén megjelenési felületet kap, vagyis tájékoztatja a kismamákat, hogy az őssejtmegőrzésről hol kaphatnak további információt. "
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=26515&p4=1

http://www.ogyei.hu/hu/?part=rendeles

rambóka

Sziasztok!

Lucuzs, Anita, drukk nektek nagyon!!!! :wink:

Kacsi,
köszi kérdésed a helyzet változatlan.Jövö héten irány a fogorvos lehet attól van, mert a vér vizsi nega.

Eclipse,
hajad hogy áll?

Monyó,
nem semmi haja van a lányodnak!

Gota,
visszaszámlálás indul?

Mók,
türelem, nem idegeskedünk, mert nem tesz jót a hormonértékeknek sem.

Csibuc,
már túl az első trimeszteren?

Rambóka, te fogdoki vagy ugye ha jó tudom?
Góctól hullhat már 6 hónapja a hajam csomóba?
De a fogam nem fáj.
Vendég

Ja és hétfőn megyünk apival kontrollra!!!

Meli,
még nem is gratuláltama fogyihoz.Csak így tovább. :wink:
Vendég

Loviné!

Hullhat!
Az elhalt fogakon kialakuló gyökér körüli tályogok egy része teljesen tünetmentes, csak rtg-en derül ki, illetve úgy, ha a doki hidegspay-vel megnézi és nem érzed a fogadon a hideget, akkor lehet gyanakodni, h. elhalt az a fog.
A másik, ami gócként szerepelhet, az a fogágybetegség következtében kialakuló mélyebb tasakok (sajnos van, hogy ezek is tünetmentesek!).
A harmadik gyakori probléma a félig áttört bölcsességfogak körül kialakuló gyulladás.
Szóval mindenképpen érdemes elmenni a fogorvosodhoz egy góckutatásra, de akkor már indítsd a dolgot a háziorvosnál, mert ilyen esetben el szokott küldeni más helyekre is (pl. fül-orr-gégészet, nőgyógyászat)!

Monyo!

Noémi tündéri abban a rózsaszín ruciban!
Az avataromban a fiam képe pedig pont azért van ennyire szűken vágva, mert az egyik füle helyén az apjáé van az eredeti képen (ugyanebből a szituból, mint nálatok). :lol:

rambóka

Monyó,

tényleg tüneményes kis hajasbabád van. hogy boldogulsz amúgy a mindennapokban?

Loviné,

igen a visszaszámlálás lassan beindul, bár még a pakkomat nem raktam össze. bár mindenki szerint nem fogja kivárni a napját. állítólag már ereszkedik a hasam, és be van dagadva a szám és az orrom. ezek állítólag jelek. apci már nagyon várja. remélem azért a 37. hetet még megvárja, mert onnantól nem koraszülött.

Kép
gota79

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...
Gota majd teszek fel magunkról is képet...te is a finishben vagy már :)

Monyo: Noémi nagyon szép :) remélem te is jobban leszel lassan :)

Velünk nincs sok minden...növögetünk.

Üdv.
Aisha
aisha

monyó

gyönyörű kislányotok van :) igazi kis hajas baba,nagyon csini abban a szép ruciban:)

lucuzs

megy a drukk hétfőre,nagyon szoritok neked+++:)

KépKép
bettike83

Monyo!
Istenem,de gyönyörű!!!!!Mikor lesz az én lányomnak ekkora haja??? :lol:

Lányok,akinek kis kopasz babája volt,mégis mikor várható,hogy lesz haja???
Larának még alig van,most eléggé megindult nőni,de Nóciéhoz képest ez még semmi!
Egyedül azért nem bánom,mert így még mindig olyan "babás" pedig amúgy már kész nagylány!Őrülten rohan az idő!Babázó lányok!Élvezzetek ki minden percet! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Zyva haja egyre hamarabb nő vissza és egyre sűrűbb...lassan nem kell borotválni. A sógornőm épp ma borotválta és épp mondta hogy nagyon szép a haja, lehet már nem kell sokszor levágni. Először 2 hónap kellett, aztán 1 hónap, most 3 hét alatt visszanő.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
Tesóm fodrász,ő is mondta,hogy ő tuti levágná,ha az övé lenne,de én sajnáltam,a férjem meg pláne nem hagyta volna.Pedig én is hallotam több ismerőst is,akik lányoknak is levágták,és gyönyörű erős hajuk lett. :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Már rég nem jártam erre, de van mentségem!
Nekem is nagyon hiányoznak a régi fórumosok, van, aki majdnem teljesen el s tűnt! :cry:

Kacsi,
drukkolok az új hónaphoz!Ez a spontánkodás szerintem nagyon jót fog tenni Nektek! :wink:

Lucuzs,
drukk a holnapi teszthez! :D

Zazzy,
Lara már milyen nagy lány! :shock:
Kistesóban nem gondolkodtok még?
Szopizik a kis hölgy?Metet még nem szedsz?

Loviné,
jó hallani felőled is!
Drukkolok, hogy jó híreket kapjatok, aztán gyere, és mesélj ám! :wink:

Timcsi?
Merre vagy??????????????????????????????????????????

Mókica,
végre elment ez a ro..dt hó! :D
Lassan ideér a tavasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velem minden oké!
Dolgozom ezerrel, mostanában nincs időm a baba témán görcsölni.
Úgy néz ki,hogy megvolt a pém, aminek azért örülök, mert így időben megjön majd vérnéni, és kezdhetem a fogigátlót! :P :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok

inzulinterhelésnél ha több mint 17óra telt el az utolsó étkezéstől az milyen irányban befolyásolja az eredményt? értékelhető egyáltalán? most már totál tanácstalan vagyok mert a pcos honlapon egy hozzászólásában azt írta a doki 16 óra után semmi értelme. Szerintetek??
horibol

Zazzy megértelek, én is nehezen vettem rá magam hogy elfogadjam, hogy kis kopaszka kislányom lesz egy ideig. De olyan szépen nő a kis hajacskája, hogy megéri. :)))))

Meli szépen halad a vonalzód lefelé....csak így tovább:)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Lucuzs,
holnapra drukk!!!!!!

Rambóka,
köszke az infót! :wink:
Vendég

Kösz Csajok!

Loviné! Nektek is drukk holnapra! Aztán hozzad a híreket! Érdekel milyen lett apa eredménye. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs!
Aztaaaaaaa, jó látom, hogy nincs barna??? :wink: Aaaaaaaaannyira nem drukkolokholnapra!!!!!!! :roll: :wink: Minden pozitívomat küldöm feléd!!!!!
sokat jársz az eszemben......

hajni...
Budaörs

Hajni! Aranyos vagy! Köszi! :D
Nem, barna most nincs, vérzés hozta rám a frászt kedden, de azonnal emeltem is az utrót, azóta semmi. Azt hiszem elcsíptem a barna okát. :D

Veletek mizu?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
barna ne is legyen!
Tuti, hogy progigond van! :roll:
Holnapra egy nagy kalappal!

HAjni,
hogy vagy?Látom, még pé-nek nincs jele!
Mész mostanában dokihoz?
Kenyeret megsütötted?

Loviné,
kezem csuriban értetek!Holnap gyere ám a hírekkel!

Horibol,
sajna én ehhez nem tudok hozzászólni érdemben!
De az éhezés, mert 17óra az, szerintem biztosan bekavarhat!
Így csináltak nálad terhelést?Milyen eredménye lett?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda 84: igen így csináltak akkor vették le az éhgyomrit utána ,meg a többit elég magas lett és csak ezzel tudták tutira alátámasztani a pcot szedem a metet de változás semmi. Az eredmények ezek voltak szeptemberben:
cukor 0-kor 4,3 60-kor 5,4 120-kor 6,2 mmol/l
inzulin 0-kor 24,6 60-kor 59,7 120-kor 104 mIU/l

a legutolsót délután kettőkor vették le én meg előtte való nap este hatkor vacsiztam. Nálatok hogy működött ez?
horibol

Lucuzs!
Semmi különös nincsen.....Apa csütörtökön megy uhura és szerintem kap antibogyót, így 1 hónap után. Bár nem tudom mi értelme már ilyenkor.....főleg, hogy ez a baci olyan ami bármikor visszajöhet...

Meli!
Kenyérkét még nem sütöttük, mert nem volt jó a sütőnk, de pénteken megcsinálták. (vicces mert az alkatrész konkrétan 2200Ft-ba került, és a végén hozzájött egy 5ezres kiszállási díj, és egy 3750Ft-os munkadíj, így sikerült 11 rugóból megúszni a dolgot; mondtam is hogy ha n ezt tudom akkor megveszem és kicserélem, mert már nm garis a gép, cask 1 év volt rá, nem 2 :evil: ) De ami késik nem múlik, lesz kenyérke. :)
Dokihoz majd május elején megyünk egyszerre, hisz már mindketten Tűű doki páciensei vagyunk. Addig is életmódváltás, és részemről vizitorna heti 3x. Súlyom még érdemben nem változott azóta, de múltkor is kellett neki 2-3 hét mire megindult....
Pé-vel nem is tudom mi van, hőt is csak hébe hóba mérek, hogy azét tudjam merre hány óra, kb mikor jöhet meg majd. Nekem erre jó a mérés.

Most éppen készülök a jövő hétre, mert délelőttös leszek és a hóvirág köré építeném a hetemet, de nincs semmi ötletem mit csináljak a gyerekekkel rajz "foglalkozáson". Nincs valami ötletetek? Az a nehéz hogy vegyes csoportom van, tehát a 3 évestől a 7évesig van gyerkőcöm....
Mesét, versem már találtam.

hajni...
Budaörs

Lucuzs a drukkjaim mennek holnapra és hogy pirike kerüljön el egy ideig!

Velem csak annyi van,hogy ebbe hónapba spontánkodunk.
No meg annyi és a lényeg,hogy csütörtökön voltam dietetikusnál és az eredményem -10kg volt a mérlegelésnél. El sem akartam hinni.
Addig amíg fel nem vettem egy olyan nadrágot,ami eddig nem jött fel.És láss csodát fel tudom már venni!
Ez annyira boldoggá tesz és még több erőt ad a további fogyáshoz. :D :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Remegő kézzel írom, hogy ZEBRÁT PISILTEM!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt sírás-rívás, minden ami kell. De én éreztem, hogy babás vagyok. Ott volt az a fura nyomás a hasamban.

Megpróbálok képet tenni, de sajnos nemrégiben bekrepált a fényképezőgépünk, úgyhogy élvezhetetlen képeket csinál. A telefonomról meg nem tudom most áttölteni, mert mióta újraraktuk a rendszert nem lett még felrakva a hozzá való progi. Bocs.
Szóval, ha értékelhetetlen a kép, akkor azért higgyétek el nekem, hogy ott van!!!! :lol:

Csajok! Most kezdjetek szorítani, hogy minden rendben legyen!
Tapolca után jövök a hírekkel!

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Talán ti is látjátok! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Drága Lucuzs!

El sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök nektek! :) Első dolgom volt reggel jönni és nézni, hogy mi újság! Nagyon vigyázz magatokra, minden rendben lesz! Majd gyere a hírekkel!
És persze, hogy ott van az a második csík! :)
Sok puszi!

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Nem gondoltam, hogy a háttérben figyeled az eseményeket. :D És hogy te leszel az első, akivel együtt ugrálhatok örömömben! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Azért, mert nem írok minden nap, még figyelek! :)
Mikor mentek Tapolcára?
Egyébként most adtál nekem egy nagy lökést, hogy tennünk kell valamit, csak még nem tudom, hogy mit. Ha valakik, akkor ti mindent megtettetek ezért a babáért!

Kacsi

kacsi80

lucuzs!
hát hogyne látnánk??? :lol:
halk gratula! vigyázz magatokra!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok!

Milyen jó hírre jövök! :D :D :D
Lucuzs, én ezen a képen nem látok semmit, de teljesen őszintén elhiszem hogy ott van, és nagyon gratulálok és drukkolok!!! Nyomás vérvételre! És nagyon vigyázz magatokra! Kelleni fog az utró az biztos. Puszi nektek!!!!

Rambóka,
nem játszik az élsport téma, mert nem vagyok élsportoló. A párom élsportoló, heti 6-8 edzéssel, extrém terheléssel. Én max heti 30km-et kocogok, vagy pedig hétvégén teljesítménytúrázok. Én szerintem egy maratoni lefutása vagy száz km gyaloglás minden egészséges embernek mennie kellene, alapkondiból.

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs!

Hatalmas gratula, és millió drukk!!! :P

Kép
mók

Lucuzs, halk gratula, gyere a hírekkel!

Kép
timcsi82

Csibuc!
Köszi a privit!

Rambóka!
Köszi az infót, utána nézek!!

Kép
mók

Sziasztok!

Lucuzs!

Ennél szebb és jobb hírt nem is olvashattam volna ma reggel itt!
Vigyázz magatokra!
Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!
jucus80

Loviné,
köszi a hajam az most jó, és egyre jobbnak tűnik. Most márciusban még megyek fodrászhoz, és akkor egész tuti lesz!

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs

Hatalmas Halk Gratula!!!!
De nagyon vártam már erre!!!!!
Most már minden rendben lesz!!
Amilyen dolgokon keresztül mentetek már régen megérdemeltétek volna ezt a kétcsíkos tesztet, de jobb később mint mégkésőbb!
Nagyon-nagyon szorítok és hidd el minden rendben lesz!

Bea
hobea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?