Lányok olyan kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök, hogy nemcsak az örömöm, hanem a bánatom is meg tudom veletek osztani. Közben összekapartam magam, Lexi miatt muszáj, ő nagyon érzi, ha velem valami nem stimmel.
Bikfy, nagyon sajnálom, az én szemem is könnybe lábadt, de egyáltalán nem gáz, hogy van egy macitok. Régen nekem a kutyák voltak a gyerekpótlékok, bár amióta ideköltöztünk, nincs, vagyis van, de ő még a szüleimnél lakik. Én megértelek, értem az "irigységet" is, de én is csak azt tudom tanácsolni, amit Rodi is írt, menj el egy meddőségi központba, ne menjen el több idő. Közben is megjöhet a spontán baba, nem egyről hallottam már.
Lucuzs, egyáltalán nem haragszom, természetes, hogy mindenkinek a saját babaprojectje a legfontosabb, na meg az is tény, hogy igazán nem is tudok magamról mit írni, mert majdnem minden napunk ugyanúgy telik.
Július 1-én jött meg az első mensi szülés után, holnap leszek 26 napos, ez a 4., ami ennyire jön. Lexi még este szopik, de csak jövő csütörtökig, utána abbahagyom, mert úgy látom, már jól meglenne nélküle. Lh teszteket egyszer használtam, hőt nem mérek, mert elég volt, az első dokim csak ezzel foglalkozott. Felüdülés volt, amikor már nem kellett ezzel foglalkoznom.
A mostani volt a 2. ciklus, hogy erős görcsöket éreztem tüszőrepedéskor.
Veszekedést sajnálom, mostanában nálunk is elég gyakoriak.
Már bőven délután van, mindjárt hétfő reggel.
Rodina, nagyon drága vagy. Vv-re áprilisban megyek, adok a prolaktinnak egy kis időt, hogy ne az egekben legyen, amikor megnézetem.