Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Lizy még csak most aludt el!!! Lassan én is megyek alukálni asszem!
Na AFP nálunk sincs. Nálunk ez az egy szem UH volt a 18. héten, és kész!!

d.dodó

Emma: ahogy előttem a lányok is már írták Neked, ne aggódj és bízz benne, hogy egészséges Babócád van! Nem lehet másképp!
Sok eredményed alátámasztja, hogy minden rendben.
Én a 12.heti genetikai UH-on is Hajdú doktornőnél voltam és ő mondta nekem, hogy az orrcsontot ilyenkor azért nézik, mert az a legelső jele a down-kórnak. Mert azoknak a babáknak sokkal később alakul ki. Szóval ha ez rajta van a papírodon, hogy látható, ne aggódj, kérlek. A sok jó eredményedbe kapaszkodj és meglátod minden rendben lesz.
Annak én is örülök, hogy hozzá mész holnap, nagyon sok pozitív energiát küldök Neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És természetesen nagyon-nagyon drukkolok, hogy meg tudjon nyugtatni a doktornő. Nem lehet gond, érzem!

Ha tudsz, gyere és tájékoztass majd minket.

Niki: ne aggódj és ne vedd a lelkedre, mert bizonyos dolgok engem is idegesítenek. Minden terhesség más és más.
A pociformáról annyit, hogy Nórinál 20 hetesen még alig volt pocim, majd később teljesen másképpen nőtt, valahogy oldalról gömbölyödött, hordó formájú volt. Most is kislányom lesz és teljesen más formájú. A poci simogatását én is nagyon utálom, de még Anyukámnak sem engedem, egyszerűen idegesít, ha páromon és Nórin kívűl bárki is hozzá ér. Szóval ezekkel a dolgokkal nem vagy egyedül, mindenki másképp éli meg, én totálisan megértelek.
Ne furdaljon ilyesmiért a lelkiismeret. Okés?

Nyusza: szép a pocód. Az hogy kinek mekkora, ez sem jelent túl sokat, mert sokmindentől függ, pl. alkattól, hányadik terhesség, stb... De a végére ugyanúgy kigömbölyödik mindenki. Én pl. Nórival a végén kapkodtam fel a kilókat, míg az elején alig-alig volt rajtam.
A Tiéd is szépen kerekedik!

Egy a lényeg lányok, érezzük magunkat jól a bőrünkben és lassan jön a visszaszámlálás. Persze leszámítva a gyomorégéseket, róka komákat... mert akkor nem éppen leányálom. De használjuk ki még a hátralévő időt és bízzunk magunkban, az egészségünkben és nem lesz semmi gond! Tényleg valahogy úgy jött össze ez a csapat, hogy szinte mindenkinél van valami olyan dolog, ami megijeszt, akár az előzmények, akár a mostani terhesség alatt kiderült okok miatt.
Mindenkinél rendben lesz minden, nem lehet másképpen és mindenkinél egyként szorít a csapat az egészségért, a végén a könnyű szülésért és a hatalmas boldogságért.

Nagy ölelés és jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Tényleg csajok! A gmailunkra nem csinálunk valahogy valami teló listát? Vagy hogy fogjuk egymást értesíteni, ha valaki szülni megy....tudom, hogy az még odébb van., de mégis hamar itt lesz! :)
A lista alapján mindenki kiválaszthatná, hogy ki kinek akar majd sms-ben jelezni, és akkor az a "valaki" hozhatja a hírt, esetleg első képet (ha mms-t kap). Javaslom, akik nagyon egymáshoz közeli időre vannak kiírva szülésre, azok ne egymást válasszák, hátha épp egyszerre szülnek. Vagy mi a véleményetek?

d.dodó

Sziasztok, csak beköszönök, mert most nem otthon vagyunk, jódolgukban elutaztunk néhány napra és itt a net nagyon vacak, irtó lassú. CSak láttam, hogy Emma írt és szeretnélek megnyugtatni, hiszen tudod, nálunk is ugyanez a helyzet (három hyperchogén papilláris izom, alacsonyabb AFP) és a HAjdú Júlia drnő szó szerint ugyanezeket mondta nekünk is a százalékokra. Én írtam is neked, hogy valószínűleg el fog küldeni genetikai tanácsadásra, ahová mi is a HAjdú KRisztinához mentünk és tudom, hogy ő meg fog nyugtatni téged! AZ integrált teszt eredménye ilyenkor nagyon sokat számít, ha az ennyire jó lett Neked, akkor nem lesz gond!
A hyperechogén papilláris izom egy ún. minor jel, ami utalhat valamilyen kromoszómaeltérésre, de jelentősége csak akkor van, ha több ilyen minor jel is van (pl. rövidebb végtagok, orrcsont hiány, ciszták , vesetágulat stb. ) (A neten erről lehet olvasni) De egyetlen minor jel (mint a papilláris izom jelenléte), egyéb rendellenességek nélkül és jó integrált teszt eredménnyel nem kell, hogy nyugtalanítson. (Tudom, könnyű mondani, mert én is csak sírtam napokig, de az IStenhegyin elmagyarázták alaposan és HAjdú Krisztina is megnyugtatott.) És egy nagyon alapos genetikai uh (ahol Bátorfi dr. nekünk szintén mindent végigmutatott, az ajkaktól kezdve a kézujjak meglétén keresztül, megmérte mm-re pontosan a vesemedencéket, szóval olyanokat mutatott, amit nem is gondoltam, hogy már lehet látni), szóval egy alapos genetikai uh, ha jó helyre mész, szinte mindenre fényt deríthet. Én azóta a védőnőtől már több ugyanilyen sztorit hallottam és sehol nem volt gond! Azt mondta, hogy ma már annyira jók az uh-k, de régen még az ilyen szívizmokat nem is látták meg, azért nem volt ennyi ilyen eset.

Bocsánat, hogy osztom itt az észt, nem vagyok én okos, csak napokig erről olvasgattam a neten, mert én is nagyon beparáztam. Remélem kicsit nyugodtabb vagy, Emma, tuti, hogy minden rendben van!

Bocsánat, hog ymásnak nem írok, inkább elküldöm gyorsan, mert itt olyan vacak a net, félek, hogy nem is megy át. Hétfőn jövünk haza, majd akkor írok!

Poci, köszi a privit!!!

Kép

Kép
bébike4

VAn közös gmail cím? :roll: Én is felkerülhetek rá? :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike, Manorka, Anyamaci, Niki, Zsani, és mindenki, aki írt nekem, nagyon köszönöm, valahogy úgy érzem, ezt most Ti értitek legjobban, még az anyukámmal is képtelen voltam beszélni...

Fetrengtem csak az ágyban és sírtam egész este, aztán felkeltem enni, de megyek is vissza, talán most már elalszom, holnap meg hátha kiderül még valami. Úgy örülök, hogy bejelentkeztem a Hajdú Krisztinához is, pedig akkor még nem is tudtam, hogy ilyen állapotban leszek.

Köszi lányok még egyszer, holnap elvileg vendégségbe megyünk a Praxis után, de ahogy tudok, jövök és mesélek.

Jó éjt,
E.

Kép
emma.zunz

Emma
nem igaz miken mész keresztül :oops: :oops: de én is csak biztatni tudlak,nem lesz semmi baja a kismanónak és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!szerintem is látszódott volna az uh-án,ahogy leirtad ugye miket kell figyelni.
próbálj pozitiv lenni kérlek!!

Pocak
barátnőim,ismerőseim között sok apici lány,és velük megbeszéltem hogy ha nagy csomagban adják akkor átveszem :wink: és a teszveszen is rábukkantam egy -két kincset érő lányra,akiktől vásárolok csomagot,én kiválogatom Kamillának a többit meg eladom :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!!
Ma nem sikertült tovább aludnom, mert apácska ment a barátainkat költöztetni, igy én meg keltem Lizyvel. Asszem ma is be leszünk zárva a lakásba...trágya idő van, esik az eső, és szürkeség, latyak van!

d.dodó

Emma: megértelek, hogy nagyon megijedtél, remélem azért Anya maci és Bébike sztorija és a többiek is megnyugtattak vmennyire. Gyere a hírekkel hajdú Krisztától!! Minden rendben lesz, én is azt mondanám, ha az integrált teszt jó lett, akkor nincs mitől tartani ilyen téren.

Niki: egyáltalán nem voltál okoskodó szerintem.
Pocaksimiről is osztom a véleményed, nem szeretem, ha más fogdossa, meg eleve nem is értem hogy jönnek mások oda, hogy eszükbe jut egyáltalán...szóval nekem csak Apája érhet hozzá, a többire harapok! :)

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Jo reggelt Lanyok!

Emma, amint tudsz gyere a hirekkkel, BArmikor erkezel haza.

Bebike: szivesen a privit.

Edi: ma mentek a szent babakukkra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaj de jo Nektek irigy-irigy :D :D :D :D

Bibar: nagyon ugyesen csinalod, es tenyleg ha meg ilyen olcson adod tovabb, par szaz forintert, akkor kepzelem, hogy tenyleg fillerekert talalsz szep rucikat Millanak. Itt sajna meg a nagy csomi is marha draga, es a mamak inkabb egyesevel adogatjak el.

Dodo: kuldom a napsutest :D

Zoldseg almok: ma ejszaka azt almodtam, hogy a pocakon kivulrol meg tudtam fogni a Piciket, olyan vekony volt a hasfalam, hogy rendesen ereztem a kis csontjait, es igy saccperkabe meregettem magamban, hogy mekkora lehet. Ahogy fogdostam olyan kis torkeny volt, mindig attol feltem, hogy osszeruppantom, mint egy kis csirkecsont olyan volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok szep napot mindenkinek!

Ma biztos nem lesz toppon az oldal, hiszen szombat, mindenki megy erre arra.
pocaklako

Jó reggelt!
Manó ma sokáig aludt, 3/4-ed 8-ig, így kialudtam magam rendesen.
Mindenkinek szép napot, és örülök, hogy nem haragszotok. Na megyek is pelenkaügyben kell eljárnom, mert valaki bűzlik. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok:)
Freya
pusztultam egy sort ezen a majmon, kösziiii :D

Nyusza
szééép pocó, szerintem kislányos pocak, de ebből ne indulj ki, mert nekem kislányos pocakom van, mégis fiam lesz :D:D:D
Ez a fiús pocak, lányos pocak butaság, népi mende-monda... meg az anyukák menekülőútvonala, hogy tudjanak miben hinni, kapaszkodni...
Nekem akik körülöttem vannak, senkire nem volt igaz, élő pl. vagyok rá Én is :) :lol: :lol: :lol: Szerintem pinky :D:D:D

Én ebben a pocak megmondja ki van benn, nem hiszek, ez baromság:
Felesleges két pocakot összehasonlítani, hisz két külön emberről beszélünk... Nincs két egyforma genetika könyörgöm, nekem a pocakom full oldalról jön, mindenki azzal fogad, hogy hogy vannak a lányok stb stb... Én meg büszkén mondom, hogy hééé fiam lesz ám, akkor meg kerekedik mindenki szeme, hogy hűűű tényleg, hát pedig ez lányos pocak... Sőt van egy ismerős aki vitatkozik velem, hogy ez lány és kész... mondtam neki, hogy jóóó akkoris fiú, nem vitatkozom...

Emma
nem lesz baj... ma úgy is megnézik a picidet nagyon :)
Ne nézegess Down-os jeleket légyszike.... grrrrr
Már hangolódsz rá, hogy jajj ha baj van. NEM lesz baj, erre koncentrálj... tudom milyen szar érzés ez most, Bálinttal átéltem, csak nem szívben, hanem fejben volt ciszta, meg vesetágulat stb stb, avval riogattak , hogy down vagy velőcső stb stb... totál kiborúltam, majd a Praxisban megnygtattak, hogy minden rendben lesz. Úgy is lett.
Kérlek gondolj a jóra!!!!! Remélem talizunk ma :)

Dodó
Az gáz, miért nem ment el 4D-re, az ajakhasadék azonnal kiderül, hisz farkastorokkal jár együtt.... szerintem hagyjuk már ezeket a rémsztorikat.... :twisted: :evil:

Bocs lányok, de utálom ezeket a sztorikat, ok vele ez van, sajnálom, de miért kell paráztni.... :(
Dodó , ez most nem ellened szól, csak inkább ne mesélj ilyet légyszi...
Nekem az ajakhasadék volt a félelmem, azt nézettem meg elsőnek Botinál!!! és NINCS!!! azt mondta a genetikus aki nézte, hogy az kiderül a 12.héten már!!!

Most mennem kell indulunk.... majd olvasok még, meg jövök később :D:D:D

Pusziiiiiiiiii
Vendég

Jó reggelt kismamik!

Nálunk is nagyon cudar idő van, fúj a szél... :(
Ma ismét nem megyünk anyósékhoz, mert anyósom lázas, náthás, egyszóval minden baja van.
Viszont lassan indulunk vásárolgatni kicsit...csarnok, Fressnapf, Tesco.
Mi is korán keltünk, s a férjem már a fodrásznál csücsül. :D

Pocisimi?
Engem annyira nem zavar, ha mások simizik...mondjuk csak a közeli családtagoknak engedem meg.

Poci: Úgy olvasom, hogy akkor nálad is beindultak az álmok... :)
Csirkecsont! :D Cukiiiii...

Bibar: Tényleg nagyon ügyi vagy a rucikkal kapcsolatban!
Mi a teendő, ha teszveszen eladni szeretnék?
Már aktív a fiókom, de nem nagyon értem a jutalékos rendszert...
:roll:

Emma: Nagyon-nagyon szorítok, drukkolok nektek!!! Nem lesz semmi gond!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok-sok pozitív csííííííííít küldök!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Emi

Emi

email4
Budapest

Napsugaras jó reggelt mindenkinek!

Bárcsak az lenne... Itt is szakad az eső, és sötét, borult idő van :( !

Bibar, az én férjem is dolgozik ma, nála minden hó utolsó hétvégéje húzós :cry: . Úgyhogy ma én is vele keltem, hogy legalább a reggelinél együtt legyünk :oops: . Viszont lehet, hogy visszafekszem, mert leragad a szemem.

Emma, együtt érzek én is veled, tudom, nagyon nehéz időszakon mész most keresztül :oops: . Szívből kívánom én is, hogy a mai UH-n picit még több biztatást kapj, és ezáltal megnyugodhass! Gondolj arra, amit Anya maci és Manorka olyan szépen leírt!
Nagyon drukkolunk mindannyian neked!+++++++++++++++++

Netes vásárlás, csomagrendelés:
hát csajok, lehet, hogy én "öreg" és maradi szemléletű vagyok :oops: . Nem tudom, mikor jön el az az idő nálam (ha eljön egyáltalán 8) ), hogy neten, látatlanban, ismeretlentől, előre fizetve vásároljak :shock: ! Tudom, butaság, amit mondok, főleg így az internetes világban, a XXI.században... De én olyan bizalmatlan vagyok az ilyen vásárlásokkal kapcsolatban :( . Picit irigykedem, hogy azért ti így mégis egy csomó jó dolgot ki tudtok fogni! Én szeretem megfogni, tapintani pl. a ruhák anyagát, élőben látni a színét, használati tárgynál pedig esetleg kipróbálni, és utána fizetni!!!
Sajnos én emiatt le is tettem arról, hogy pl. használt babakocsit vegyek a neten egy idegentől. Mondjuk lehet, hogy információ hiányom is van ezekkel a licitekkel kapcsolatban pl. Ha megnyeri valaki a licitet, és személyesen akarja átvenni a dolgot, akkor is át kell vennie, ki kell fizetnie, ha mégsem tetszik neki "élőben" :oops: ??? Remélem, értitek, mit akarok mondani!
Jó nagy hüle vagyok, mi :wink: :lol: ?
Szóval, bátrak vagytok, le a kalappal :) !

Mai UH-sok, várunk titeket a hírekkel!

Anikó

Kép
mamaki73

edi!
Irtam, hogy nem paráztatásnak irom le. Csak példának irtam...és voltak 4D-n is. De csak azután miután 2D-n ezt mondták. Nem teheti meg mindenki sajna, hogy akármikor elmenjen 4D-re. Pl sajna énse. Sőt, még extra 2D-re sem.
És szerintem azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk felnőttek módjára. És ebbe nem csak a szép és jó tartozik bele.
Ez csak az én véleményem. És én ugyanugy parás vagyok. Sőőőőt!!

d.dodó

Mamaki
hááát pedig netes világot élünk :wink: :wink: én csak szép rucikat veszek meg,ezt már a képeken is látni,persze volt hogy nem volt annyira szép de még akkor is megéri,hiszen ezek a picik nem hordják el a ruhát,igy a szinte új cuucot 300-400 ft megveszem mig a boltba 300 ft :oops: :oops: nekem egyre több csomim van,ha szeretnél élőben tapintgatni szeretettel várlak,és elámulsz milyen csodákat vehetsz meg ennyi pénzért :lol: :lol: a barátnőm minden nap itt csirgatja a nyálát,ő is terhes csak még nem derült ki lány e vagy fiú,de már vásárolni akar :lol: :lol: szerintem ha licitet leütsz azt át is kell venned a személyes talinál :oops: :oops:

Emi
nem tudom én még nem árultam,vagyis most kezdem az ipart,de egyenlőre itt a babaneten és barátok elkapkodják :wink: :wink: de ha jól értelmeztem a teszen ha felraksz valamit 5 ft ot vonnak le ha nem veszik meg,ha megveszik akkor meg valami százalék van,de én sem vagyok még képben :wink: :wink:

Dodó
de rossz hogy ilyen drága ott :cry:

bibar

bibar!
Mi drága?? Az UH-ra gondoltál??
4D nincs is...a legközelebbi Norvégiában van....ha meg "magánban" meg akarom nézetni, akkor Göteborg (az annyira nincs messze), de 1000 koronát kell érte fizetni.

d.dodó

A tegnap este felvetett "ötletemre" senki nem irt. :oops:

d.dodó

Emma: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

jó reggelt mindenkinek! (bár nekem ismét ritka sz.r éjszakám volt :(

Emma: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mamaki: én pont most vettem babakocsit teszről :lol: ha nagyobb, drága dolgot vásárolok, akkor megkérdem, hogy van-e lehetőség személyes átvételre és a vásárlástól való elállásra! ha nincs, akkor én sem merem! de általában a nagy értékű vagy nagy kiterjedésű cuccoknál nem szokott gondot okozni! de mindíg kérdezz!! :lol: :lol: :lol: bibarnak igaza van, én is olyan rucikat vettem5-800 ft-ért, amik újonnan kb 3ezr köröl vannak. eddig egy kis body csusszant be, ami kicsit bolyhos, de azt pont ajiba kaptam egy másik mellé és aludni tökéletes így is. tehát eddig nem bántam meg. és apácska is örömmel nyitogatja a csomagokat :lol: már ő is úgy hozzászokott, h ha valamit szeretnénk, akkor elsőre mondja, h nézd meg teszen, vaterán..... :lol:

pocisimi: én szeretem, bár nem akárkitől! sok barátom van, a család is nagy és tőlük egyáltalán nem bánom! mindenki olvadozik már most manótól, szeretem :lol: azt hiszem ha idegenek dugdosnák a kezüket, az engem is kihozna a sodromból!

Kép
zsani78

zsani!
Ismét rossz álom??

d.dodó

Lehet begyurok egy kakaóscsigát! Szerintetek (akik sütöttek) fél adag elég kettőnknek? Mennyi lesz egy teljes adagból?

d.dodó

Itt vagyok, hazaugrottunk vendégség előtt, és mivel ennyire drágák voltatok, hogy így szorítottatok, gondoltam, gyorsan leírom, mi volt.

Hajdú Krisztina tényleg nagyon meggyőző, végignézte tetőtől talpig a gyerkőcöt, még az ujjperceit is végigszámolta, és azt mondta, semmi más jelet nem lát, csak ezeket az izmokat. Kiszámolta, 1:3100-ról 1:2900-ra nőtt/romlott a Down-kór esély, de azt mondta, ezzel semmiképpen nem küldene amnióra, mert összehasonlítva annyival nagyobb a vetélési kockázat, hogy nem éri meg. (De hogy egyébként sem nagyon szoktak belevágni 20. hét után, mert jó 3 hét az eredmény...) Sokkal jobban vagyok, mint tegnap, persze nincs garancia semmire, de ennyit be kell vállalni, nincs is más választás...

Nagyon-nagyon-nagyon köszi a drukkokat mindenkinek!

Edi, pont elkerültük egymást, a liftnél találkoztunk, de mire felfogtam, hogy Te vagy, már csukódott az ajtó, és pont nem néztél arra... Na majd legközelebb.

Kép
emma.zunz

dodó: elég a fél adag! én egészet csináltam, de még ma is van 2belőle, ami már a kutyié lesz! legközelebb én is max. felezve csinálom! nem rossz álom, olyan fejgörcsöm volt, h fél éjszaka a wc-ben volt a fejem, borogatás, pocifájás. sajnos manó sem érezte jól magát, egész éjjel rugdalt :( még mindíg nem vagyok jól, fekszem

Kép
zsani78

emma!
Örülök, hogy valamelyest megnyugodtál!

Zsani!
Már bekevertem az egészet. De nem baj, mint kiderült, délután jönnek a barátaink!! Csak elfogy! :lol:

d.dodó

Emma
örülök hogy megnyugodtál egy kicsit :oops: :oops: nem lesz semmi baj és kész!!!

Zsani
jaj nekem szokott ilyen éjszakai migrénem lenni,nagyon szar :cry: :cry: :cry: remélem már teljesen elmúlt!!

Dodó
neméééér,én is kérek kakaós csigát!!!!!! :wink: :wink:

bibar

Na, csigucok sülnek....már most jól néz ki, és csorog a nyálam! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Emma örülök nagyon hogy egy kicsit megnyugodtál! :)

Dodó: telefon lista jó ötlet!

Én mára pocsékul lettem, orrom tele, és fáj a torkom :( Lázam szerencsére nincs, citromozok, mézes teát iszok, és remélem, hogy hamar elmúlik ez is.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Isteni ez a csiga!!!! Vékony a tésztája, és sok benne a kakaó!! :lol: 8)

d.dodó

Ezt a csigát annyit dicsértétek már, hogy kénytelen leszek én is kipróbálni :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hellóóóó lányok , megjöttünk :)

Emma
Örülök, hogy minden rendben van. Annyira izgultam érted ott benn is. Tényleg??? óóóó dekáááár, hogy nem szóltál rám, csak egy gyors köszönés jó lett volna. Éppen azt mondtam Anyunak, hogy milyen jó lenne, ha találkoznánk, hogy kicsit megnyugtassalak személyesen is. Nagyon örülök, rendben lesz minden, biztos vagyok benne!!!

Dodó
hidd el tudom, hogy miért vagyunk itt!!! és az, hogy nem mesélgetünk ilyen sztorikat, az még nem azt jelenti, hogy nem vagyunk felnőttek. Én is tudnék "rémsztorikat", mert volt itt nálunk a családban (ráadásul) minden, a bölcsőhaláltól kezdve sorolhatnám, mégsem mesélem, mert oké tapasztalat, de minek írogassam, akaratlanul is rágerjed egy kismama a rosszra, amire semmi szükség... No ez az én véleményem, de tőlem meséld, tudom, hogy nem parának szántad, én meg a véleményem írtam le.

Na és a hírek :)
Boti még mindig pasi :lol: :lol: :lol: :lol:
Tetőtől talpig végignézte a doktornő, minden a legnagyobb rendben van vele. 11percet nézte csak, de ez most nem is a mozizásról szólt. Megnézte minden rendben van. Megnézte a száját is (nekem ez volt a parám :oops: ) és azt mondta tökéletes...
ééés képzeljétek a lepény jó helyen van. Mellső falon, jobb oldalon, de a doktornő szerint már nincs mélyen, jó helyen van. :D Úgy örültem, teljes a boldogság :lol: :lol:

Manorka
Ő is vigyorgott mint Zoé :)

Íme a kishercegem :)
Kép

Kép
Vendég

edi!
Szupi, hogy minden rendben van!!
Nagyon édes Boti! Tényleg hogy vigyorog!!

d.dodó

Edi: édes a kisherceg, és örülök, hogy jó helyen van már a lepény! Remélem az enyém is már feljebb lesz 17-én :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Zsani!
Hát én nem bánom, hogy egy egész adagot csináltam.... már 4-et betoltam. :oops:

d.dodó

Dodó
köszi :D Igen, végig vigyorgott a kis manóseggű :D

Fókamóka
Szerintem biztosan... Azt mondta a doktornő, hogy ez már jó helyen van, sima szülés lesz, nem kell császár. Tiszta boldog voltam tőle :D

Na megyek, este még jövök :D

Puszi lányok
Vendég

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Edi
jaj annyira cuki a kis vigyori,megzabizom :lol: :lol: :lol: örülök hogy minden oké,de hát ezt tudtuk is :lol: :lol: :lol:

Dodó
nem ér még képet is rakni :twisted: :twisted: most aztán itt csorgathatom...,nagyon cuki amnaód és szép a pocak :wink:

Fóka
bizti feljebb lesz a tied is :wink: minden rendben lesz! :wink:

végre süt a napocska,eddig sétáltunk a manóval,most ő még kinnt van a kertben,fáradhatatlan!!!!

bibar

dodó: kis vizitündér :lol: jól néz ki a csigusz! nekem másnap jutott eszembe, h elfeledtem a porcukrot :oops: csini kismami vagy, irigylésre méltó vékony!

emma: örülök, h a drnő kicsit megnyugtatott! minden rendben lesz!!!!

edi: kis vigyori manóseggű :lol: :lol: :lol: édes!!!!!

én egész nap fetrengek, nem tudom mi lehet ez. fáj a fejem, szédülök, a torkomban van egy gombóc (bár nem fáj, csak zavaró) sok a rókakoma és a hasammal sincs rendben vmi :cry: manó is rosszul lehet szegénykém, folyamatosan vándorol, ficereg és többször nagyon keményedik a méhem :cry: szerencsére lázam nincs, azt megmértem.

Kép
zsani78

zsani!
Nem tudsz elmenni dokihoz, ha ennyire nem vagy nyugodt??

d.dodó

Bibar, Zsani
köszi az internetes vásárlásra buzdítást :wink: ! Háááát, lehet, hogy egyszer majd én is bátor leszek :) ... És hát persze, hogy érzem az árkülönbséget, az nem is kérdés :) ! Csak az elvekkel van gondom...
Emma,
Nagyon-nagyon örülök, hogy már jobban érzed magad! Továbbra is csak pozitívan! (Sajnos, bevallom, én sem vagyok teljesen nyugodt az értékeim (és a korom) miatt, de érzem, hogy rendben kell lennie a dolgoknak!!!)
Edi,
tündéri a kis vigyori Botikád :D ! Örülök, hogy a lepény is feljebb vándorolt! Szupeeer! Csak két kérdés: Akkor ez most neked genetikai volt, 3, vagy 4D-vel egyben, ugye? És 11e (12) volt, ugye, esetleg +a képek? Csak, hogy tutira ennyire készüljek... Köszi!
Dodó,
baromi jól néznek ki a csigáid! Ez kimeríti az izgatás fogalmát :D !
Aranyosak vagytok a képen!!! Szépen gömbölyödik a pocid :wink: !
Zsani,
szegénykém, nem tudom, mi baj lehet, olyan jó erős migrénnek tűnik, de minden esetre pihenj! Remélem, hamarosan jobban leszel!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Lanyok!

Edi: asszem Botika tenyleg neked pozolt, akarva sem kaphattatok volna jobb fotot rola. Es..tenyleg kis vigyori. Szuper hir, hogy a lepenyed jo helyre vandorolt, akkor mar aggodalomra igazan nincs ok. :D :D :D

Dodo: hogy a fenebe sikerult neked ilyen szepre ez a csiga???? Hat nekem mindig olyan nyomorekok lesznek..ez tenyleg olyan kinezetre is mint a bolti...nyamiiiiii Nagyon cuki a kislanyod.

Zsani: szegenykem..mi van Veled? Lehet valami virus kerulget? Ha nem javulnal menjetek el az ugyeletre. :(
pocaklako

Köszi a dicséreteket!! :)

Pocak!
Egyenletesen kell feltakerni, és aztán nagyon éles késsel vágni...mert ha a kés "nyeszeteli" csak, akkor összébbtömörödik. Meg én jó széles pengéjű késsel vágtam, és ahogy vágtam le, rögtön a kés pengéjére fordítottam, és azzal emeltem el a tepsiig. Amugy én is meglepődtem ilyen szépek lettek, hisz életemben először sütöttem csigát! :)

d.dodó

Hú Dodó, nagyon szépek a csigáid, nyaminyamm. És Ti is szuperül néztek ki Laurával! Írtó cuki ezzel a séróval :)

Emma: örülök, hogy most már kicsit megnyugodtál, és hogy jó híreket hoztál!!!

Edi: édes a manóseggűd!!!! Hogy mosolyog!!! :) Kíváncsi vagyok nekem mit mondanak a lepényre pénteken, múltkor még lent volt az enyém is.

Kép
Kép
csipetnyusza

Emma örülök, hogy megnyugodtál picit!!!Meglásd, egészséges kis babód lesz!!!!
Edi, Boti nagyon helyes kispasi!!!!!
Dóri, olyan szép nagy pocid van már!!!!!És Laura ééééééédes!!!!!!!!!!
El vagyok kicsit fáradva, 6kg almát raktam el a fagyóba Manónak.
Megyek is alszok!Jó éjt mindenkinek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki:Hogy tetted el az almát a fagyasztóba?

Dodó: Tényleg szép, szabályos csigácskák...és szép a poci is.

Edi: Annyira, de annyira édes a vigyori Botid! :D
Meg kell zabálni!!!!!!

Emma: Örülök, hogy megnyugtatott a dokinő. Csak pozitívan!!!

Ma egész nap zsúfolt napunk volt...
Elmentünk a teszveszen beszerzett 2 rucikákért, a csarnokba...ajándékot venni az unokaöcsémnek.
Aztán délután nekiálltam előkészíteni a holnapi főzőcskézéshez a dolgokat.
Elfáradtam...de legalább jót fogok aludni remélhetőleg! :D

Mamaki: Én kizárólag személyesen veszem át a terméket, és ott a helyszínen fizetek.
Ahogy Bibar is mondja ezeknél a picuri bébiruháknál nagy bakot nem lőhetünk, mert mindenképpen megéri megvenni őket.
Sok esetben az eladó feltünteti a leírásban, hogy bolyhos, lyukas, játszáshoz való, elhasználtabb, stb. ha olyan a minősége.

Kép a rucikákról...összesen 500 Ft volt a kettő. :)

Kép

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki!
Jesszus, 6 kilo almát?? :shock: Be se férne most annyi a fagyómba. Hogy tetted el?? Pépnek? Vagy lepárolva?

emi!
Szép kis ruhácskák, és jó áron.
Mi lesz a holnapi főzöcskézés? Valami alkalom? Vagy csak "szimplán" vasárnapi ebéd??

d.dodó

Sziasztok!

Én is buzdítanék mindenkit az internetes vásárlásra :P

Vannak eladó lány-fiú kis ruháim akit esetleg érdekelne, egészen újszülöttre valók is:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=10914

Pár kép árakkal hátha kedvet kaptok :)
Ha valaki netán beleszeret valamelyik ruciba küldjön privit és ha még nem licitált senki szívesen lezárom az aukciót idő előtt...

Jövő héten lesznek újak is...

Kép
700,- Ft

Kép
100,- Ft

Mind jó minőségű, pamut, folt és szakadás mentes használt babaruci :)

További jó babavárást :)

Kép
Kép
zita79

Megfőztem és pépesítettem. A hűtőnk mini fagyasztórésze dugig is lett vele.Szerencsére azon kívül alig volt benn valami,mivel most nem főzhetek. Még ez az almázás is lefárasztott teljesen. Annyira jó.Két heti adag 300Ft-ból!Máskor ez a pénz egy napi gyümi, max 1,5. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?