Új privát üzeneted érkezett!

Bols, örülök, hogy minden oké. Pihizz sokat! Sokat gondoltunk Rátok.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Én is olvasok a háttérből, minden nap, teljesen képben vagyok, csak írni nem szoktam már.
De nagyon drukkolok, és mindenkit várok pár sorral lejjebbre :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,
Bols: örülök, hogy jól vagy.

Voltunk a Krizsa doktornál,tényleg olyan mint amit mondtatok.
Sajna még kell pár vizsgálat és főleg egy hematológus a Leiden miatt.
Nem mehetek lombikra csak inszeminációra. Ehhez azonban kell még 1 átjárhatósági az fog dönteni, hogy hogyan tovább? Az előző is annyira fájt és most még egy!!!! :(
Van olyan köztetek akinek ez sikeres volt? Úgy érzem a hallottak alapján, hogy ez csak felesleges időhúzás, vagy nem?
Nem lehet ezt valahogy kihagyni mindenképpen kell hogy csináljanak inszeminációt?
szrityi

Szrityi!
Ne keseredjel! Az átfújás sem időhúzás, a barátnőmnek utána összejött!
Lehet buta kérdés, de mi az a a Leiden?? Hogy-hogy nem mehetsz lombikra?

Mikorra van a következő időpontod?

Fel a fejjel, hamar meglesz minden!!!!
gigibp

Gigi:
Már volt egy átjárhatósági UH-os és most röntgenest kérnek a még megmaradt petevezetőre.
Nem értem én sem miért nem lehet egyből lombik mikor most a doki is mondta az inszem 10% hogy sikerül.
A Leiden az egy véralvadási génhiba ami 8* nagyobb trombózisra való hajlamot jelent nálam mint másoknál.Véralvadásgátlót kell hogy beállítsanak és nem lesz gond.
Legközelebb márc 19.-én kell menni.
szrityi

Kata,
tudom, hogy reggel tilos a tej, de van, mikor muszáj kicsit felgyorsítani az anyagcserét! :wink:

Szrityi,
szerintem az inszem nem időhúzás!Sokaknak sikerrel jár! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szrityi, nekem 2 inszemet csináltak a Kaáliban és majdnem sikerültek. (Csak oka volt, hogy mégsem.)
Lapar nem lenne jobb?Mondjuk Hysteroval?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Puszi: nagyon drukkolok mára hogy sok szép tüsződ legyen!!
Kuglica + Irises: jó kapaszkodást :D ++++++++++++

Szrityi: én is ismerek sok olyan történetet, ahol + volt az inszem (sőt még 3 ikrekről is tudok :shock: )

Baba: neked meg nagyon szorítok a jó eredményért, de biztos minden rendben lesz! :lol:

Többieknek is sok puszi(bocsi a nevek még annyira nem mennek)
ancsi80

Meli: már tegnap is kérdeztem, csak elszálltl, amit írtam... szóval, hogy miért kell diétáznod? vagy ez saját döntés?

Szrityi: köszi, közben én is utánanéztem a leidennek. a doki biztos érti a dolgát, hogy miért küld inszemre, bár a 10 % tényleg elég kevésnek tűnik, de nagyon-nagyon szorítok értetek (is)!
Amúgy mitől függ, hogy inszem vagy lombik? Nálunk, ugye a férjemnél van a gond, nagyon kevés a katona 1 M/ml, lehet nálunk is próbálkoznak inszemmel??? Valakitől azt hallottam, hogy ilyen számnál már nem!

Puszi: nagyon frankó a kis táblázat, amit gyártottál! :D, sok tüszőt neked!

Kugli és Irises: hogy vagytok??? sok-sok drukk nektek!
gigibp

Baba:
Azt mondta azért nem jó a laparos, mert mégis altatás meg kisműtét és a röntgenes 88 %-osan mutatja meg a dolgokat és az nagyon jó %.
Jó, hogy legalább ti hallottatok jókat az inszemről sajna az én ismeretségemben ezek nem sikerültek.
Függ a sikeressége attól, hogy mondjuk, egy lombik központban csinálják vagy a saját nőgyógyász?
Most ugyan mondta a doki, hogy az inszem 45.000 lesz náluk de ebbe a vajon gyógyszerek benne vannak? Annyi mindent mondott így elsőre, hogy ezt el is felejtettem megkérdezni.

Gigi: Nekem azt mondta a jogi szabályozás miatt kell az inszem (elvileg több mint 3 de nem csináltat többet ha nem lesz sikeres ) persze csak ha az az egy petevezető átjárható, de szerinte nem az, mert Ő úgy gondolja a méhen kívülivel pont a jó ment tönkre.

Puszi: tüszőcskék nőnek?drukkolunk nekik!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi a gyógyszer éára plusszban van de az nem annyira vészes.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszika, várunk a hírekkel!!

skrisz72

szrityi: elvileg, ha a tb támogatja az inszemet (vagy azt nem, csak a lombikot?), akkor mi kerül benne 45.000-be??
nálatok a párodnál minden rendben van???

puszi: tüszőcskék hogy vannak???
gigibp

gigbp, bocsi, hogy belepofázok. A tb valóban támogatja az inszemet, de akkor egy támogatott lehetőség elvész. Jobb megtartani azokat a lombikokra, mert azok bazi sok pénzbe kerülnek. Az inszemeket az ember inkább kicsengeti.

skrisz72

kösz skrisz!

nem tudtam, hogy összesen mindent beleszámítva 5 lombikot ill. inszemet támogat csak a tb.
új vagyok még ebben a kérdéskörben, azt hittem az 5 csak a lombikokra vonatkozik.
hát újabb pofon a tb rendszertől....
nem ez az első és gondolom nem is az utolsó... no comment!
gigibp

KUGLI IRISES +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika???????

én ma hívtam kaálit, mert nem emlékeztem hogy februárban beirták e a kezdést, uhut stb...hát nem irták be. Sőt most sem, azt mondta nővérke, meg kell várnom amig megjön, aznap még telefonáljak és akkor megmondják mikor jöjjek...hm. Eddig úgy volt hogy doki megmondta ekkor kell jönni és kezdünk. Remélem tudják mit csinálnak és nem kell emiatt aggódnom... :roll: :roll:

puszi mindenkinek.....vááááárrrrrroooommm már nagyon!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

skrisz:

összesen mennyi lehetőség van?
Én is úgy tudtam, hogy van x mennyiségű inszem és x mennyiségű lombik. Ezek szerint ez nem így van?

szrityi

szrityi, szerintem 5 lehetőség van összesen.

skrisz72

Hát ezt nem hiszem el!!!
Ez nagyon gáz, hogy ennyire visszavették.
szrityi

De azért nézzetek utána, hátha hülyeséget írok! Én sosem inszemeztem.

skrisz72

Bocsi lányok a bepofátlankodásért!

Ezt találtam nektek az inszemről,Szrityi főleg neked!
"Ezt azoknál a pároknál alkalmazzák sikeresen, ahol elegendő számú és minőségű spermium áll rendelkezésre, valamint a pár női tagjának petevezetői rendben vannak (vagy legalább az egyik), és átjárhatóak. Ezt természetesen az orvos dönti el az elkészült leletek alapján.

Az inszeminációból 6 alkalmat támogat az OEP (kivéve Kaáli és Forgács Intézet). Hat sikertelen inszemináció után, de akár előbb is, dönthet úgy az orvos, hogy lombik programmal folytassa a pár a kezeléseket, de ennek törvényi feltételei is vannak."

Kép
cukigabi
Budapest

köszi cukigabi,

Most hogy ezt olvastam rémlik, hogy ezt már láttam valahol. Akkor vajon egybe vonják vagy nem?
Még mondjuk mindig az a nagy dilemmám, hogy a kaáliban vagy a saját nőgyógyimnál csináltassam az inszemet, de persze az új átjárhatóság akár mindent eldönthet.

szrityi

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot, 7 tüszőt számolt a dr.úr, hormonok is rendben vannak. :D Hétfőn kell mennem újra, jövő 7 közepe felé punkció! :D

Kugli, Iris: hajrá Csajok!!!! :wink:

Szrityi: én inszemeztem is, fizettem 40.000-et inszemenként, ígynem volt TB-s. Most már asszem többe kerül. :roll:

Zsugi: minden rendben lesz!

Táblamódosításokat, ha van, várom.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi!
Hajrá a tüszőknek tovább, a 7 tök jó szám!++++++++++++++

Szrityi!
A Kaáliba az inszem fizetős 45.000.-ft+a gyógyszerek ami nálam kb 10.000.-ft volt.Elvileg 6 inszem előzi meg a lombikot, de a doki menet közben dönthet úgy, hogy nem csinálja végig az összeset.Az átjárhatósági hmmm igen az elég car, hiszen már tudod.De ha átjárható vagy, sokkal jobb 1 inszem mint a lombik, kevesebb herce-hurca kisebb hormondózis, ami ugye nem elhanyagolható szempont.És igen is sikerülhet az inszem nekem is "beakadt" az első, csak sajnos megállt a vezetőben :cry: , aztán laparral megvizsgálták a másikat, az is össze volt nőve, jött a lombik...nem sikerült, aztán 1x csak spontán az "átjárhatatlan"vezető ellenére a jelen terhességem.Ja és lombikból 5-öt támogat a tb, de a gy.szereket neked kell megvenned és ott az már lehet húzós 50-100 ezer között akcióként.

Zsuki!
Reméljük minden okés lesz, és képbe kerül mindenki.

KépKép

Kép
keny

Puszi - gratula a 7 tüszőhöz! Szupcsi! :wink:

Irises - hogy vagy? te mikor tesztelsz? én azt hiszem, hogy megvárom a hétvégét. :roll:

Kenyi - szia. :wink:

Zsuki - kitartáááááás! :)
kuglica

Kuglica, Irises +++++++++++++++++++++++++++
hű, nagyon sokat gondolok Rátok, remélem megkezditek az idei babaesőt!!!!!!!

Puszi,
de jó, de jó, szuper hogy 7 tüszőcskéd van!!! S látom, akkor Te is "korán érő típus" vagy :wink: . Én is, nekem is már 10. napon megvolt a leszívás... Mikor kezded a cetro... Azt is folyamatosan kell adnod???

A tb 6 inszeminációt és 5 lombikot támogat. A kaáliban csak a lombik "ingyenes", az inszem nem. Szerintem ha tudjátok, akkor érdemes saját dokinál csináltatni, nálunk is úgy volt.
Vendég

Zsuki,
nálam is így volt. Megjött (el kellett kezdenem a fogigátlót), hívtam őket, mentem egy uhura a cilkus közepén, akkor megkaptam a recepteket a stimuhoz és következő ciklusban kezdtünk.
Bár nálad úgy látom márciusban kezdtek... akkor tanácstalan vagyok :roll:
Vendég

Nem tudom hogy csináljátok, de mindig sikerül lelket öntenetek azokba( jelen pillanatba belém) akik épp a keseregnek a baba dolog miatt.

Köszönöm

Puszi: hajrá tüszöcskék

szrityi

Szrityi: akkor vmit jól csinálunk, mert ez a cél! :wink: :D

Nati: vasárnaptól megy a Cetro, vszínű 4 napig majd. Egyesével kell venni, egyet vettem, mert hétfőn úgyis megyek megint.

Köszi Lányok az örömködést!

Holnap nem leszek, egész nap tanfolyam :D , szép hétvégét!
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi hajrá tüszők:) Jó szám a 7, hajrá nagyon!

Kuglica nem voltam ma jól, nagyon rosszul alszom ezektől az össze-vissza frontoktól, így egész nap fájt a fejem. Én sajnos eléggé fejfájós vagyok, ma kibírtam gyógyszer nélkül, nem volt egyszerű :roll:

Te hogy vagy? Én még nem tudom vagy a hétvégén vagy a hét elején fogok tesztet ragadni, igazából még ráérne március 5-ig...

Szrityi szerintem sem esélytelen az inszem, nekem ugyan nem jött össze, de egyetértek Kenyvel, kisebb hercehurca, kevesebb gyógyszer és bejöhet. Bízni kell, szerintem ez a lényeg. Ja én is a Kaáliban voltam inszemen:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Na jól körüljártuk ezt az inszem-lombik és tb dolgot! :D

Puszi: minekt is betudnál írni a táblázatba? nálunk a katonákkal van gond, kevés és rossz mozgású, ápr. 1. az első konzis időpontunk

szrityi: tök jó lesz az inszem, meglásd sikerülni fog!!! szorítunk neked!!!

irises és kugli: kitartás csajok és várjuk a teszteket!!! addig is pihizzetek!!!

jó 7végét mindenkinek!
gigibp

Jó reggelt!
Puszi: örülök a jó eredményednek, drukkolok tovább hogy minden ok legyen :lol:
Kuglica és Iries: nagyon szép erős zebrákat kívánok nektek, a tesztig meg kitartást, szorítok nagyon!! :D :D :D

Baba: olvastam a másikon a rossz eredményt, de majd meglátod az amnio igazolja, hogy semmi baja a babádnak! :wink:
Szomszédomnak is csináltak és ez igazolta hogy nincs baj (minden addigi eredménye katasztrófa lett, nagyon meg voltak ilyedve, de már egy éves a kislány és makk egészséges!!) Pedig nála olyan tényezők sem játszottak szerepet, mint a LOMBIK, SOK HORMON, IR, mert úgy olvastam hogy ezek is befolyásolhatják az eredményt.
Mindenesetre én szorítok tovább :wink:

Én várom, hogy megjöjjön, utána második naptól szurizok, ilyen protokollom még nem volt, hátha ez lesz a nyerő :shock:

Akiket nem emeltem ki nekik is drukk a mielőbbi babásodáshoz!!! :D :D

Szép hétvégét!
ancsi80

Bols: nagyon orulok, hogy a korulmenyekhez kepest rendben van minden ! Sokat gondoltam Ratok... Kivanom, hogy a teresseg tovabbi resze problemamentes legyen, espersze az utana levo idosazk is! Erot fogsz meriteni a masik bababol, meglatod! -puszillak

Irises: sajnalom a fejfajast, es ugyes vagy, hogy gyoszer nelkul kibirtad :). Babaragacs erezzel ++++++++++++++++++++++++

Kuglica: hogy vagy? Tesztelessel hogy allsz ? :) drukkhegyek +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: szuper hirek! :)
jo tanulast! (szabad tudni milyen tanfolyam?)

Szrityi: akkor hajra inszem-azzal is sikerulhet , es megsem akkora hormonsokk a szervezetednek.

Zsuki, draga sestrice: latod, itt a kaaliba a TE szervezetedhez igazodnak, es nem a doki idobeosztasahoz ;) Jo kezekben vagy, ne aggodj, es nagyon nagyon drukkolok!!!!! extran, gigamegan :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok lányok! Nagy szépen köszönöm a drukkokat és az érdeklődést. A körülményekhez képest - azt hiszem - egyelőre minden rendben. Egy kb. 2-3 napja érzem a méhem, de nem vészes, bár néhe idegesít. (Nem mensis görcsök, de tudjátok.. olyan, mint ami mensis görcsök előtt van.) A tavalyi lombikomnál volt egyszer csak egy nagyon erős, éles, hasító görcsöm, amikor a hideg is kirázott és majdnem hánytam.. ez még nem jelentkezett most, úgyhogy örülök. :)

Nekem is jövő hét végén kell tesztelnem. Irises után egy nappal vagyok, tehát nekem márc. 6-a lenne a dátum. Majd meglátom.

Irises - sajnálom a fejfájást, te szegény. Nekem is volt a tavalyi lombiknál, de most nincs. Mit szedsz rá?
kuglica

Kuglica!Irises!
Már túl vagytok 1 héten, most jön a nehezebb, de izgalmasabb része, az eredményhírdetés+++++++++++++++++++++++++
Gigadrukkok!!!!!

Puszi!
Csak így tovább!!!

Ancsi!
Kezdéshez++++++++++++!!

Szrityi!
Akkó jóvan :wink:

KépKép

Kép
keny

Irises, Kuglica, drukkhegyek!!!++++++++++++++++++++

Puszikám, de jó, de jó!!! Örülök veled!!!
Milyen tanfolyamra jársz?

skrisz72

Sziasztok !

na itt vagyok végre :D :D

Megpróbálok visszaolvasni

Puszi
nagyon nagyon gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hormonok rendben és 7 tüsző - ez igen ! :D :D :D
drukkhegyek továbbra is !

Szrityi
ha nálam csináltak volna előbb egy átjárhatóságit, nyertünk volna vele sok időt ! ugyanis csak azon derülhet ki, ha a petevezetékkel gond van
én könnyen beszélek, mert a műtét alatt csinálták meg nekem
szerintem érdemes vállalni a kellemetlenséget
az is esélyes, hogy az átjárhatóságin a folyadék felold olyan kis elzáródást, ami azután utat enged a kiskatonáknak
bocsi az okoskodásért
:oops:

én is úgy tudom, hogy a Kaáliban a lombik ingyenes, a lombik alatt útiköltségtérítésre is jogosult vagy, háziorvos tud adni hozzá papírt, a Kaáliban pedig a doki és a recepciós is lepecsételi
nekünk az inszem sajnos szóba sem jöhet két teljesen elzárt petevezető miatt :?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Keny
hogy vagy ? tényleg romlik a látásom, csak most láttam hogy fiad lesz !

Bols
nagyon örülök, hogy minden rendben !
:D :D :D

Meli
ez igen, 5 kiló ! irigyellek érte ! nekem is kellene a hasamból leadni, a lapar előtt csináltam felüléseket, utána viszont nem mertem, most meg lusti vagyok hozzá :oops: :oops: :oops:
nagyon klassz, hogy ilyen kitartó vagy !
csak így tovább !

vvviki

Baba
átolvastam a másik topikba.....
a babátok egy csodababa, minden rendben lesz !!!
nagyon nagyon szorítunk értetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Helló!!!

Kugli, Iris: kitartás, nemsokára kezetekben a + teszt! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina: pont te kérded milyen tanfolyam??? Skrisz nem tudhatta, de Te igen! :wink: Öribabás! :D

Köszi a drukkokat!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!!!

Kugli, Irises,
mega-babatapik!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, Drága,
óriás drukkok mind a 7nek (és lehet, felbukkan még 1-2 :wink:)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit cuppantunk: Till&Lencsi

tillidian

Jó reggelt!!

Irises, Kuglica:drukkhegyek mennek++++++++++++++++++++ :lol: :lol:

Puszi: remélem jó volt a tanfolyam (bár ez 2 napos ugye?), mi is sokat beszélgetünk erről-főleg én, de sajnos a férjem még nem kész rá, de lehet hogy idővel megenyhül. :shock:
Írtam privit a táblához, ha nem baj

Baba: drukk keddre++++++++++++++++++++

Nekem ma megjött, ugyhogy holnaptól szuri, pénteken uh. Izgi :lol:

Szép vasárnapot mindeninek!
ancsi80

Puszi: :oops: :oops: :oops: jovanna, szita az agyam. :D
a orokbefogadasos topicban ugye irsz, hogy miylen volt a tanfolyam?!

Irises, Kuglica:+++++++++++++++++++++++++++++

Bella: mi ujsag? nagyon csendben vagy, hogy megy a dieta?

Kalkata: neked is kulon pussz!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Ancsi: hurrá! Hajrá szurik holnaptól! :D

Irises, Kuglica: +++++++++++++++++++++

Puszi: drukk hegyek neked is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Timi, komolyam mondom már várom a szurit, rendesen hiányzott, de persze a végeredményt mégjobban várom! :lol:

Elírtam vasárnap megyek uh ra, nem pénteken, ha valaki jön szóljon szívesen megismerném :D
ancsi80

Sziasztok!

Anyuéktól jelentkezem,...

Kugli +Irises: mennek a drukkok!!!!!

Ancsi + Gigi: beírlak Titeket persze, ha priviben megkapom. Ancsi, tied átjött, este otthon beírlak! Bocs Gigi, ezt az egyet kértem, hogy priviben küljétek, köszönöm.

Holnap reggel megyek megint uhura! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: bocs, mindjárt küldöm priviben! sok-sok drukk

Ancsi: tudom, hogy buta kérdés, de még tapasztalatlan vagyok! te saját magadnak adod be a szurit? nem nehéz? fáj? :)))

Kugli és Irises: ++++++++++++++++++++++++++
gigibp

gigibp
Nem nehéz, meg nekem nem is fáj, hasfalba kell adni a hormonszurikat, nekem ott nem olyan érzékeny.Meg valahogy már meg is szoktam..

Én magamnak adom be a progi szurit is, amit izomba kell, az egy picit rosszabb, de kibirható :lol:
Ha neked is kell biztos menni fog, meg meg is mutatják
ancsi80

Sziasztok!

Puszi, jól alakultok, csak így tovább :wink:

Kalkata, kicsi kocsi szuper, ma teszteltük, a Szalajka völgyben voltunk. Nagyon szép idő volt.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

Puszi, hajrá tüszők ++++++++++++ !

Irises+++++!
Kuglika+++++!

drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?