Új privát üzeneted érkezett!

Tündi jó ötlet,én is megadom ott,mondjuk a pocakmontázsomnál :) legalább körül is nézek,frissítettetek-e kismamik :)
Akkor csüt.4 h árkád földszint közép :lol: szupi :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika,a többi oldalon se tudsz vonalzót csinálni,vagy csak a nagyonbabához ragaszkodsz? Nem tudom miért nem küldik...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem találom a babám szívverését fonendoszkóppal :( Béna vagyok,vagy lefogja a háj.

evilany

nyugi Évi!!! Kitartás csendben hallkan,lassan...és meglesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én is felraktam az albumba a telszámomat :D kép gyanánt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, nem vagy béna! Múltkor nekem is nagyon nehezen lett meg :wink: Jól elbújt...lehet, rosszul tűri, hogy valaki (hmmm, ki is lehet az :roll: 8) ) mindig belekönyököl a hasamba... :lol:

bekri

én is akajok egy fonit :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na befejeztem mára a takarítást :D
elég volt...felmondok :D
most pihi aztán kajakészítés....mire este apa hazaér a dódozóból kész lesz a hamika :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szép idő van...vétek aludni :( de muszáj........és az nagy úr :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nálunk apu született pécset meg lentebbre rokonok is vannak. Bizony én nagyon szeretem és Zoli is,igazság szerint ha nem lenne párom kisfia valószínű leköltöztünk volna már rég oda, anno beszélgettünk róla sokat. A strand az nekünk se jött be bár három éve eléggé le volt engedve a tó siralmas látvány volt. Tavaly meg kutyával együtt voltunk így a nagy tó másik végén fürcsiztünk de szuper volt :) Előtte meg a kis tóra jártunk.

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75
Andi de jó! olyan jó érzés, ha valaki a szülővárosodat dicséri :lol: :lol: :lol: :lol: :

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

De jó Évi neked olyanod is van? :) nyugi biztos meglesz :)
Én is akar :)

Ma felálltam arra a mérlegre amin legelöször álltam még december legelején :) és csak másfél kg.-val mutatott többet el se hiszem. Pedig általában ha vacsoráztam is mindig híztam de most nem tudom, hogy csinálom :) (sajna a kényes területeken eléggé hízásra hajlamos vagyok..)

[quote="evilany"]N írta:evilanyem találom a babám szívverését fonendoszkóppal :( Béna vagyok,vagy lefogja a háj.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Évi
Egészen lenn, a szeméremcsont felett próbáljad hallgatni!
Nagyon kell figyelni, halk, a te szívverésednél szaporább lüktetést érzékelhetsz...
Képek alapján nincs akkora súlytöbblet rajtad, ami a fulladást indokolná!

Pécs
Örültem, hogy 8 hónap után vissza tudtunk jönni Debrecenbe :oops:
Harkány viszont nagyon jó hely!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Sikerült megtalálni babócád szívhangját?
Én most nézegettem fonikat,milyen árban vannak.Már 4800-ért is van :D
Veszek egyet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :D 4800-ért :D nekem még a rendelőből van,egy kézi vérnyomásmérővel együtt. Majd este nyugiban keresgélem még a szívhangot.

DE!!!! Ma 2x is egész biztosan éreztem!! Kis dobogást odabentről,elég hosszan másodszorra :D :D rugdos a drágám!

Ircsi,értem. Csak gondoltam mivel viszoynlag hirtelen jött fel 8 kg... de nem vészes a fulladás ám,terhelésre jön és hamar múlik is.

Bementem ma melóhelyre,egész nyugi volt,ott ültem és dumáltunk vagy 4 órát :D jólesett.

Miki nincs sokkal jobban,a nyelve fáj nagyon :? fura betegség.

evilany

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tökéletes a hely és idő! ;)
Nem vagyok jó felismerésben, úgyhogy ha valamelyikőtök megismer akkor jöjjön oda! :)

Évi tényleg érdekes, hogy a nyelve fáj.....( lehet nagyon megdolgoztattad.... :D )
Azért jobbulást neki... :wink:

Bébibogyó is nagyon eleven... :)
Imádom a picúrkát :)
Megjött a kiságy is tegnap, ma bontottam ki a csomagot, s nincsenek benne a csavarok. :? Majd írok a csajnak....
Hm....
clárika

Sziasztok!
Köszi az üdvözléseket, kérdéseket, aranyosak vagytok! Szerencsére velünk minden rendben van.

Bea: Szlovák- Lengyel határon Zdiar-ban volt a szállásunk, és a Ski Bacledova nevű síterepen síeltek a többiek. Jó kis kikapcsolódás volt, mert egy elég nagy társaság jött össze, sok gyerekkel, köztük a barátnőmék Bogival egyidős kisfia. Így mindent jól meg tudtunk oldani, szervezni, és nem volt egyáltalán problémás, hogy napközben meglátogassuk a síelőket a pályán, és ebédeljünk mi is egyet a pálya melletti büfében.

A héten voltam terhesgondozáson az SZTK-ban, minden leletem jó, csak a véremben van valamilyen ellenanyag, de azt mondták, csak annyi jelentősége van, hogy ha szükség van rá, csak bizonyos speciális vért kaphatok. A babára nincs semmilyen negatív hatása.

Ircsi, Bea: Tök jó, hogy megmutatta magát nektek a manó, már én is nagyon kíváncsi vagyok az én pocaklakómra. 3-4 hét múlva tervezzük a 4D-s UH-t.

A héten egyszer már éreztem mozogni, de azóta nagyon inaktív lett. Viszont a szivecskéjét hallottam tegnap reggel is.

Bols, Babaimádó: drukkolok nektek, hogy ne legyen senkivel semmi gond.

Pécsiek: jó csokizást, fagyizást, teázást nektek. Kár, hogy messze vagyok a csatlakozáshoz... :-)

Andi, Ircsi, Tünde, Évi: nagyon csinik a pocakfotók (bocs, ha esetleg más is rakott fel, csak most nem emlékszem)

Szép álmokat, jó éjszakát mindenkinek!

Katka
KépKép
katka77

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Az én babócám nem igazán aktív :(
Tegnap nem igazán éreztem,hogy mocorgott volna :(
Remélem ma már jelentkezik :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Katka :D
Örülök,hogy jól vagytok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
A fogakban levő calcium stabil, kristályos formában van. (nem tud onnan a keringésbe, a babába jutni!!!!)
Sokkal jobb, ha bőségesen eszel tejet, tejterméket!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillagfény Köszike a vonalzót! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika!
Nincs mit :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nővérem kislánya!

Évi figyelmedbe ajánlom a kézállását! :)

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt

Clárika :D a kis rocker lány :D

Ircsi köszi :oops: :lol: esküszöm ezt olvastam :lol:
Nincs szívhang :? de mocorog ügyesen,éjjel is éreztem :)
Hogy keressem,fekve,állva? :shock:

Csillag,a teszveszen vaterán jobban jársz

:lol:

evilany

Barátnőm kislánya
Kép
Ő se kutya :lol:
Ma megyünk hozzájuk látogatóba,meg próbára elvisszük a pihenőszéket,fél év garancia van rá,így időben ki kell próbálni,na de a macskát mégse ültethetem bele :lol:

evilany

evilany

Köszi Évi!
találtam is egy pécsit :D 3000-ért :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

bocsik...nekem ez nagyon tetszett-gondoltam bemásolom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tényleg nagyon szép.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Nem győzöm a tempót követni, kicsit nem jövök, és pörögnek az oldalak.
A 12.heti sima labort nem csináltattam meg, mert össze-vissza küldözgettek. Ami a genetikát illeti, holnapután megyek magzazvíz mintavételre, bár eddig UH-n semmi gyanús nem volt, de hát a korom...
Eléggé izgulok, főként az eredményen, meg azért van vetélési kockázata is, szóval minden drukkolás jól jön :-))
Egyébként terhesség előtt nem sokkal pont voltam sima vérképen, ami kivételesen jó volt. a vércsoportom nem változott ugye az előző terhességek óta, valszeg toxoplazma fertőzésen sem estem át, bár ha a terhesség előtt mégis, az nyerő. És nem tudom mire van még az első labor.
közületek vkinek volt ilyen magzatvizes téma? Azután az AFPnek már nincs sok értelme, nem?
No, megyek mesét olvasni, betegnek jobbulást, vigyázzatok Magatokra! Claire
claire

Claire!
Szurkolok!!!
Nem lesz semmi gond!
Erősek vagytok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi, ránk fér :-))) Claire
claire

Claire drukkolok!!! én egy hét múlva megyek! AFP-t külön nem csinálnak, ha van magzatvízvétel... csak 18. heti genetikai uh-ot... de mást nem...
...és igen! a vércsoportod valószínű nem változott!!!... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

én olyan boldog vagyok!!! tegnap éreztem a picit! lefeküdtem este és a pocimra tettem a kezem és figyeltem... volt pár olyan egyértelmű rúgása, hogy azt nem lehet bélmozgásnak betudni... most biztos azt gondoljátok, hogy nem vagyok normális, mert ilyen korán nem lehet érezni.... :shock: de én tudom, hogy ő volt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma szép napom lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nektek is ezt kívánom!

Kép
gtunde75

Claire, drukkolok nagyon!Hol csinálják? Nekem holnap lesz és én is nagyon félek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Elpőkerültem én is!

Bols! Remélem, továbbra is minden "OK" a körülményekhez képest!

Amniós kismamik!
Nagyon drukkolok! NEm lesz semmi baj! :-)

Picikémet én is érzem néha. Bár nekem a pocakomon van egy "kis" felesleges "anyag"... Meg én is csak ritkán érzem, de már egyre biztosabban! :-)
Pár hét, és kirugják az oldalunkat, majd meglátjátok!!! :-)

Claire.A vércsoportos labor nem a vércsoport miatt fontos, hanem az ellenanyag miatt. :-) Csak ugye együtt nézik... :-) De azért vicces., én is szoktam humorizálni ezen.... Mármint hogy 3 év alatt legalább ze nem változott... :-)

szilvás76

Na, ma sem vagyok a "top"-on gépelés szempontból! :-)
Igyekszem jobban figyelni!

szilvás76

Jó reggelt

Tünde,nem hisszük azt,a vékonyabb kismamik amúgy is korábban érzik. és ha jól belegondolok,én ezt a szívdobogás szerű érzést a pocimban már kb 2 hete is éreztem egyszer,jól el voltam fáradva,szaladt a szívem,itt ültem a székben és éreztem hogy dobog a hasam,még gondoltam is na a hasamban is érzem ezt a magas pulzust...holott vszínű a baba volt,mert most is ilyen érzés volt csak határozottabb. Tegnap mondjuk nem éreztem,de biztos egyre gyakrabban fogom.

evilany

Férjuram továbbra is beteg,fuldoklik éjjel vmi gombóctól a torkában,plusz a nyelv fájdalom,hát én nemtom...dolgozi elment azért.

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanyó reggelt

ezt a szívdobogás szerű érzést a pocimban már kb 2 hete is éreztem egyszer,jól el voltam fáradva,szaladt a szívem,itt ültem a székben és éreztem hogy dobog a hasam,még gondoltam is na a hasamban is érzem ezt a magas pulzust...holott vszínű a baba volt,mert most is ilyen érzés volt csak határozottabb. Tegnap mondjuk nem éreztem,de biztos egyre gyakrabban fogom.

Szívdobogást??? :shock:
Hát nem tudom... Én csuklást (bár azt később) éreztem, meg ahogy bukfencezik, de a szívdobogását nem éreztem sose... :-)
Se Bendének, se most... :-)
nem lehet, hogy csak rugdos? :-)

Hja, majd amikor itt kikönyököl, ott meg kinyújtja a lábát vagy kidugja a fenekét... Igazi Alien-ek leszünk :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Jah nem az ő szívdobogását, nyilván rugdosott, csak én azt hittem a saját szívdobogásom érzem a pocimban.Mert olyan érzés volt mint mikor lehajtod a fejed és a torkodban érzed a szívverésed.

evilany

Ez a fuldoklás dolog nem hangzik túl jól. Nem kéne vmi orvos-szerűt :wink: meglátogatnia? Csak egy gyógypillantás kedvéért legalább!

szilvás76

Picikét időnként én is érzem a babácskát szerintem már kb.1 hete.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi,én is mondtam neki. De nem tudom mit kéne még, antibiotikumot szed a foga miatt alapból,gargalizál,propoliszos C vitaminos szopogatós tabletta,Neo citran, fájd.csill-ra Algopyrin,Calciumot is itattam vele...ehh.

evilany

Akkor meg pláne.
Ha mindez (vagy ebből vmi) nem hat, akkor mire vár még?
Ehh, Pasi!!! :twisted:

szilvás76

Sziasztok!

Évi férjuradnak jobbulást. Szerintem sem ártana ha egy doki ránézne. A fonendoszkóppal én sem hallom még a szívhangot. A védőnő azt mondta, hogy majd egy kicsit később fogom hallani, de amikor legközelebb megyek akkor meghallgatjuk és fogom tudni mit keressek. :lol:

Szilvi hogy telt a hétvége? Rohanós volt ismét?

Betegeknek jobbulást.

Tünde olyan jó, hogy már te is érzed a babát.

Bocs akinek nem reagáltam külön.
Ma megyek uh-ra 11-kor. Nem tudom mikor jutok sorra, de izgulok.

Bols remélem minden oké. Majd ha tudsz akkor gyere.

Na további szép napot. Nem biztos, hogy ma tudok még jelentkezni, de ha igen, akkor beszámolok mi volt uh-n.

királylány

Dia!
Már épp hiányolni akartalak!
Azért egy UH utáni gyors bejelentkezést megejthetnél...
:-)
Drukk!

Amúgy a szokásos rohangálás megvolt, de a 10-es skálán most csak kb 7-es fokozatban :wink:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?