Új privát üzeneted érkezett!

[color=violet]EDINÁÁÁÁK!!![/color]

Kép

Kép
freyja

hát az a szinkiemelés marhára baromira nem stimmel :shock:

Kép
freyja

Freyja!Jópofa!!!!!Nekem tetszik!
Nyusza, édes a pocakod!!!! Olyan pici az én vizilóhasamhoz képest!!Na mostmár értitek a miniviziló jelzőt!! :lol: :lol: A zokni is cuki!!! ha nem bánod bemásolok valamit.Bocs, ha illúzióromboló vagyok, de engem kifejezetten zavar(bár tudom, hogy csak egy népi játék az egész) ,amikor a hasam alakja alapján jósolgatnak nekem az emberek.
"A terhességgel kapcsolatos hiedelmek közül az egyik leggyakoribb az, hogy a pocak alakja a születendő baba nemétől függ. A valóság azonban az, hogy a pocakunk alakja számos faktor függvénye, amelyek inkább velünk kapcsolatosak és nem a magzattal. Befolyásolhatja, hogyan fekszik a magzat a méhben, mennyi súlyt szedtünk fel a terhesség alatt, a magasságunk, az hogy megnyúltak-e az izmaink az előző terhesség alatt, a medencénk alakja."
Tényleg bocs mindenkitől!!!!!Nem kioktatni akarok, csak ezt találtam. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csipetnyusza,
szerintem ez a pinky zokni jó lesz, mert ha nyilatkozni kellene, akkor szerintem lányos picod van :wink: ! És nagyon csini vékony vagy! Amúgy a szíved mélyén kisfiút, vagy kislányt szeretnél :wink: ? Már lehet, hogy írtad korábban, bocs...de nem emékszem... :oops:
Amúgy veled és Freyja-val egy napon megyünk majd UH-ra :D !

Nem tudom, nektek milyen a gyomrotok, de egyfolytában tudnék enni :roll: ! Viszont, ha kicsit többet eszem, akkor megfájdul, ha éhes vagyok, akkor is megfájdul...
2 óránként kell ennem, mint egy bébinek :) !

Dodó, eszembe jutott az álmodról (hogy kisfiad lesz), hogy pár hete, még az AFP levétele előtt azt álmodtam, hogy elküldtek engem amniora :roll: , és meg is kaptam az eredményt, és ez volt rajta: egészséges kislány :lol: ! Lehet, hogy meg tudjuk álmodni a dolgokat, ha nem is egészében (mert ugye amniom nem volt, da valszleg kislány) :wink: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Persze, niki ez csak egy kis jó móka (és egyben persze népi hiedelem), hogy pocak alapján tippeljük a nemeket :wink: ! De szerintem ezt mindenki tudja is :D ! Mindegy, én sem okoskodásként írtam, csak hát tényleg tisztában vagyunk vele...

Anikó

Kép
mamaki73

Niki!
Ez igaz, hogy ez a pociforma inkább népi hiedelem. De valamilyen szinten mégis igaz! Nagyon sok esetben bejön, hogy ha magasan van a pocik, akkor lány, ha lent kezd nőni és inkább csúcsos akkor fiu. Anya, aki nem hisz a babonákban, hiedelmekben, is megmondta egy isminek (aki azt érezte hogy fiu), hogy inkább lányos pocija van... és tényleg lánya lett! :lol:

d.dodó

Niki!
De pl ha van Rikis pociképed, tegyél fel légyszi Korban ugyanakkorát, mint a mostani....tedd egymás mellé őlet, kíváncsi vagyok.
A másik topikban egy csajnak nagyon látványosan másmilyen volt. És valóban az első babája lány, a mostani fiu lett.

d.dodó

Niki, persze tudom, hogy ez nem készpénz, csak azért kérdeztem, hogy később meg tudjam mondani kinek volt telitalálata a Babalottón :lol: :lol: :lol:

Sok mindentől függ ez a pocakalak, nem mindenkinek súgja meg a baba nemét, sőt!!

Maki, nincs konkrét voksom, örülnék a lánynak és a fiúnak is. És már nagyon várom, hogy láthassam face 2 face :D

Kép
Kép
csipetnyusza

Niki, bocs, az előbb kisbetűvel írtalak :oops: !
Ígérem, nem fogok a pocidra babanem-et tippelni, ha ez téged zavar...meg hát úgyis tudod a nemét :wink: !
Amúgy remélem már nem fáj a pocid!

Anikó

Kép
mamaki73

Nyusza, értelek, és megértelek :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Lanyok!
Jottem mar egy kicsit relaxalni hozzatok. Ma majd felrobbantam megint, tegnap jott egy 202 euros gazszamlank, ma pedg egy 312 euros aaaaaaaaaaaaaa..............kesz vagyok. De mar nem is idegesitem magam...persze a befizetesi hatarido jovo het :shock:
Szerintem ma Riccardo is tok pipa volt, mert reggel ora jart a kis segge a pocakban.
Na megyek olvaslak titeket :D
pocaklako

pocak!
Jesszusom! Nemsemmi összegek! :shock: Hú de "bírom" mikor ilyen utolsó határidőhöz tök közel jön ki valamilyen számla.....ennél már csak az a jobb, mikor jött ki ugy anyáéknak, hogy a felszólítással együtt. Jó hogy felszólították, hogy nem fizetett határidőre, de a felszólítással együtt kapta meg a befizetendő csekket, amit előtte kellett volna.

d.dodó

poci: ez nem semmi!gondolom vmit elszámoltak, ugye? :shock:

Kép
zsani78

sziasztok,
csekkek..ne is mondjátok..nincs olyan nap, h ne jönne egy :x :x

pocik: nekem úton-útfélen megmondták, h fiam lesz, amikor Martinnal voltam várandós..főleg cigány nénik :lol: :lol: biztos azt hitték, h én is az vagyok :) egyszer meg egy részeg cigusbácsi a buszon..érdekesmód nagyon kedves volt..be is voltam tojva, h belémköt, de annyira megörült, h fiút "látott" a pocakomban, h egész jófej volt..

nem tudom, h ti hogy vagytok a mai nappal..kész depresszió..ilyenkor még a kutyát levinni is nyűűűg..a fiam szerencsére élvezte, a bokáig érő pocsolyákban gázolt fel-le--remélem nem lesz náthás, mert átázott a csizije..

Ma rendet csináltam a ruháim között..hát már alig maradt valami..az utóbbi 3 év alatt a minimálisra csökkent..terhesség-hízás-fogyás..ha meglesz Laura, mondtam Petinek, h most már én jövök..mármint a ruhatár cserével (ember tervez..)
már előre félek ha vásárolni kell a puncusnak..eddig is mindig megnéztem a lány osztályt, amikor Martinnak vásároltam.. :oops: :oops:

na megyek vasalni.. :? :?

M.
Vendég

Sziasztok,

most jövök Hajdú Júliától a szívultrahangról, hát nem nyugtatott meg túlságosan, igazából épp ellenkezőleg... Nálam is 3 hyperechogén papilláris szívizom van, más eltérés ugyan nincs, ami jó hír, de ez önmagában is megduplázza a Down-kór esélyét. Kavarognak a fejemben a számok, az egyik elborzaszt (az egészséges gyerekek 5%-ánál van csak ilyen, a Down-kórósoknál ez 20%), a másik valamennyire megnyugtat (95%, hogy egészséges), nem is tudom, mit gondoljak, most, hogy végre egy kicsit abba tudtam hagyni a sírást...

Maga ez a szívizom mindenképpen fel fog szívódni, azt mondta, akkor is, ha egészséges, és akkor is, ha nem, de ettől még most ott van, ami jelenthet (is) valamit...

Hívtam az orvosom, ő nem vette fel, aztán az Istenhegyi utat, hogy adjanak időpontot minél előbb egy genetikushoz. Hétfőre kaptam, mint kiderült, Hajdú Krisztinához, akihez holnap megyek UH-ra. Aztán visszahívott az orvosom is, megerősítette, hogy a kockázatot duplázza ez a szívizom-dolog, de hogy ez még mindig nem jelenti azt, hogy biztosan baj van, és próbáljak megnyugodni. Hát egyelőre nem nagyon megy...

Kép
emma.zunz

emma: nagyon sajnálom! biztosan nem lesz semmi baj, a csapat pozitív energiája elűzi a rosszat :lol: holnap hajdú drnőnek mondd el, nagyon kedves és segítőkész, alaposan át fog nézni!!!!
megy a ++++++++++++++++++++++++++++ energia

Kép
zsani78

emma!
Sajnálom, hogy nem nyugodtál meg igazán! NAGY NAGY drukkok holnapra.
Lehet egy kérdésem? Ha mégis kiderülne a Down (DE NEM FOG? MERT EGÉSZSÉGES), akkor hogy döntötök?? Ha nem akarsz, ne válaszolj rá....megértem.

d.dodó

Emma, nagyon sajnálom, h ilyenken kell keresztülmenned..DE, gondolj arra, h azt mondták, h 95% hogy EGÉSZSÉGES, nem azt, h beteg!!
a jóra kell gondolni, ne hagyd, h a rossz gondolatok legyenek úrrá rajtad!! próbálj meg megnyugodni kérlek.

holnap írd meg, h mit mond a Hajdú Krisztina.

M.
Vendég

én is küldöm a csííííít!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Dodó, fogalmam sincs...amíg nem merül fel igazán, nem nagyon lehet belegondolni szerintem...azt hiszem, még most sem tudok belegondolni, egyelőre csak kétségbe vagyok esve...
emma.zunz

Köszi, lányok, majd mondom holnap is, hogy mi volt...

A legszörnyűbb az, hogy ez az egész már rég eldőlt, csak én nem tudok róla...
emma.zunz

emma!
Igazad van! És szívből kívánom, hogy ne is kelljen döntenetek, mert MINDEN RENDBEN!!

d.dodó

Emma: nagyon sajnalom, de bizakodni kell, hogy minden rendben lesz es mindannyiunknak egeszseges lesz a kisbabaja :D :D :D

Csajok: a szamlakon mar csak elborzadok...

Zsani: sajna nem szamoltak el...ennyi...es kesz...itt nem ugy van mint otthon hogy van diktalas meg ilyemi, itt teljesen mas a rendszer, ami szamomra erthetetlen...meg a 11 ev alatt nem jottem ra milyen szisztema szerint szamlaznak.
Zsani: mindjart megy pu a csodaszerrel kapcsolatban. :wink:

Foka: boldog nevnapot Neked is! :D

Aki holnap megy uh-ra nagy drukk.

Bibar: hol veszed ezeket az extra nagy babarucis csomikat?

Csajok, most Angliabol vagy 5 csomagom nem jott meg, es mar nem is bizom benne, hogy mejonnek, tul sok ido telt el. :cry:

Mind nagyon szep kis rucik voltak, disneysek, mindegyikert kulon kulon faj a szivem. :cry:
pocaklako

Egyfolytában csörög a telefon, nekem meg nincs kedvem beszélni senkivel....

Megnéztem, milyen is az a Down-kór, létezik, hogy ezekből a dolgokból még semmi nem látszik ilyenkor ezeken a hiperszuper UH-kon?!

Lapos arc
Ferde (mongoloid), egymástól távolabb ülő szemek
A szemek sarkában található ún. mongolredő
Benyomott orrgyök
Kicsi orr
Elálló fülek
Barázdált nyelv
Tenyéren áthaladó barázda (a tenyér és a talp sűrűn-kuszán barázdált, ez az ún. majomredő)
A nagylábujj és a mellette lévő ujj közötti rés
Egyenes haj
Rövid végtagok
Alacsony növés
emma.zunz

Pocak!
De már mind ki is van fizetve?? Mármint a csomagok??
Itt a fűtés szerencsére benne van a lakbérben...egyedül a villany és a net van külön.

d.dodó

emma!
Elvileg a 12 hetesen látszana hogy van e orrcsont vagy sem!

d.dodó

Dodó, akkor azt írták, hogy van... Igen, ez a jó jelek közé tartozik, szerencsére azért ilyen is van.
emma.zunz

szegénykém..

sztem ha felvázolod, az egyik oldalon, h mi szól amellett h minden rendben van, a másikon h szted mi nem, akkor látni fogod, h több szól amellett, h minden roké a babáddal :)
csak most annyira meg vagy ijedve, h kavarognak a rossz gondolatok benned..az AFP eredményed, a kombinált is jó lett..és a tarkóredő is!! és ahogy mondod, a spéci gépekkel már feltűnt volna ha baj van!

segíts a babádnak, higgyél abban, h minden rendben van!

M.
Vendég

emma: ezeket mind látták volna a genetikai uh-n!!!!! kifejezetten ezek miatt csinálják, h minél korábban kiderüljön! nálatok szó nem volt ilyenről, így biztos nincs is! lehet, h látnak vmit, ami pár hét alatt rendbe jön, eltűnik, kinövi, felszívódik.... itt már többünknek volt valami, ami remélhetőleg mind elmúlik! tessék elhinni! és holnap a legjobb kezekben leszel, bízz a drnőben!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ui: ne nézegess ilyeneket a neten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Emma.zunu: nem lesz baj, csupa csupa +++++++++++++++++++++

Kép
freyja

Köszi, Mia, pillanatról pillanatra változik, tényleg attól függ, épp melyik érték jut az eszembe. Remélem, holnap Hajdú Krisztina mond valami okosat.

Az a baj, hogy elég sok a határérték, a tarkóredő 2,2 volt, oké, elvileg 3-ig jó, de itt akik írták, azok közül szerintem az enyém a legmagasabb... Az AFP 0,71, még épp benne, ha azt vesszük, hogy 0,7-ig jó (van, ahol 0,8-at írnak). Az integrált, amibe leginkább lehet kapaszkodni, az 1:3100. És akkor még ezek a szívizmok. Hát, kb. így néz ki a mérleg.

Kép
emma.zunz

Csajok!
A genetikai UH egy dolog! Nem akarok senkit ijsztegetni! De egy másik topiktársamnak is a 24. hét után derült fény több izbeni betegségre a pocaklakójával kapcsolatban (ajakhasadék, + agyban lévő vermis és kéregtest hiány). És az előtte lévő UH-kon mindent rendben találtak náluk.

d.dodó

Tényleg bocs mégegyszer, nem okoskodásnak szántam, tényleg. Meg nem akartam belekavarni a mókába, csak engem anno kimondhatatlanul idegesített. Kb, mint az, hogy a fiúk mindig később csinálnak mindent felkiáltás(ami szintén baromság) és a pocaksimogatás. Ezzel a 3-al lehetett pokolba kergetni.
Itt a két pocakkép.Tök ugyanolyan, csak a Laráé kétszer akkora. :lol:
Kép Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

dodó: ne mondj ilyeneket!!!!!!!!! az éjszakai álmom szerint manócska arca emma által leírtakra illik :cry: nem akarom hallani! bocs :oops: már eléggé be vagyok tojva, a keddi uh-ig muszáj őrület nélkül kibírnom nekem is!

Kép
zsani78

Hú, Dodó, ez nagyon durván hangzik...

Köszi, még egyszer mindenkinek, megyek, megpróbálok aludni egy kicsit.

Jó éjt.

Kép
emma.zunz

A férjem szerint is okoskodás volt. Pedig nem akartam.Becsszó!!!Most szégyellem magam nagyon. :cry: :cry: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani!
Irtam, hogy nem ijesztegetés képp, de ilyen is létezik, hogy a genetikai UH sem biztosíték!!
De itt mindenkinek szép egészséges babája lesz!
Amugy nekem is egy álmomban (torzszülött volt a babám...nagy fogakkal született, és kifejezetten "ronda" volt).

d.dodó

Niki!
Nyugi!
Nem haragszunk!! Amugy ha megnézed, nem ugyanolyan a 2 pocak...csak az első "csalóka" a pólód miatt. Felül "redőzik", magyarul ott nem volt poci... a mostaninál szinte mell alatt kezdődik a pocid.

d.dodó

én mára elteszem magam, kicsit fáj a kobakom :( megpróbálok szép és vidám manósat álmodni :lol:
jó éjt mindenkinek, sztok!

Kép
zsani78

Dodó, nem a hasam kezdődik feljebb.A mellem végződik lejjebb a másodikon. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ezen jót nevettem! :lol:
Hú, nekem is napok óta fáj a cicim-....asszem ezt a 85 C-set is ki fogm nőni.

d.dodó

Drága Emma,

1:3100-hez?
Cicám, nekem 1:9-hez volt az esélyem a Down-ra ...
Az első doki 2,7 mm-es tarkóredőt mért és közölte, 90%, hogy down, a második 3 mm-t és 10%-ra tette az esélyeket.
Sokszor leírtam már ezt, de tényleg adjon erőt, hogy 1:9-hez sem jelentett down-t.

Ez a szívizom dolog a többieknél gyorsan felszívódott!
Miért lenne nálad másként?
Nálad is fel fog szívódni és kész!
AFP 0,71 MoM ...
Nekem ez jó lett, de mint írtam, barátnőmnek 0,41 MoM-mal minden ok volt!

Emma, fel a fejjel!
MÁR RÉG KIDERÜLT VOLNA, HA ESÉLYES A DOWN!
Hidd el, ez a szívizom dolog kellemetlen, izgalomra ad okot, de a down szerintem most ne foglalkoztasson!

Hajdú Kriszta jóóóóóóóóóóó!
Jó, hogy elmész, jó döntés!

A para nagyon lassan múlik el a sokk után, jóhírek tömege sem elég, erre készülj fel ...

Nem tudom nekünk miért jutott ilyen izgalmas babavárás, de hiszem, hogy még jobban fogjuk imádni gyermekünket, majd jól elkényeztetjük, a homokozóban ő lesz a többi gyerek réme :) Semmi objektivitás, csupa elfogultság, hiszen egészséges :)

Kérlek, tájékoztass, hogy mit mondott Hajdú Kriszta!
Vendég

Dodó,
biztos van olyan doki, aki későn észleli a dolgokat,
ezzel tényleg nem kell spórolni, el kell menni a legjobbakhoz.
Hajdú Kriszta, Bátorfi József, Győrfi Mátyás ... ők tényleg híresek, meg a Mátyásföldi Klinikán is van egy nagyon profi nő, de neki nem tudom a nevét.
Aki bizonytalan, inkább kérdezzen rá ezerszer.
Nekem pl. a doki (Bátorfi - Istenhegyi Gen. Centrum) külön végigmutogatta, hogy minden ok, elmondta mindenről, hogy mi micsoda.

Aki nem elégedett a dokijával, menjen tényleg másikhoz, ha bizonytalan. Tragikus a ritka kivétel, de tényleg elég ritkán fordul elő.
LANKADATLAN ÉBERSÉG ... DE HIT ÉS BIZALOM IS KELL A GYERMEKVÁLLALÁSHOZ!
Ez nem magányos vállalkozás!
Bízzunk az orvosainkban ...
A gyerekorvosunkban is meg kell majd bíznunk ...
Önmagunkban is ...
És az égi gondviselésben is ...
Vendég

Emma, minden rendben lesz!!!Jól teszed, hogy elmész másik orvoshoz is.De hinni kell benne, hogy rendben lesz, egészséges lesz!!!És meglásd így is lesz!!!!! De nagyon megértem, hogy izgulsz és ideges vagy, és szívből sajnálom!!!!! Anya maci nagyon jó és fontos dolgokat írt le.Sajnos én nem tudok mást, mint küldeni egy nagy ölelést!!!Felszívódik az izom,meglátod!!!!!!
Dóri, hát igen.Az én 75B-mből is 85Clett.Ráadásul meg is vannak ugye ereszkedve.Dehát ez van.... Nem túl építő látvány. :? Főleg, hogy csak sebtében este készült, nem vettem melltartót se. :oops: :oops:
Régen én a nők személyiségéből következtettem a gyerek nemére.A melóhelyemen a belevaló, vagány, nőies nőknek mind fiuk volt, a mamásaknak lányuk, az "átlagnak" vegyesen.Aztán egyszercsak ez az elméletem is megdőlt. :lol: :lol: Azóta nem hiszek semmiben. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na lépek is lassan fürdés, alvás!Szép álmokat!!!!!!Aztán semmi rémes zöldség!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nyusza: helyes a pocid, és jól néz ki az a zokni!

Maki: én is elég sokat tudnék enni, jelenleg küzdök magammal, hogy ne egyem meg most az egész kuglóf szerűséget, amit holnap reggelire csináltam.

Poci: nem semmi a gázsszámlátok! Sajnálom az elveszett csomagokat :(

Emma: sajnálom, hogy nem nyugtattak meg, és drukkolok, hogy minden rendben legyen! És a 95% azért sokkal több, mint az 5%!

Niki: szerintem senki nem haragszik :) Egyébként a pocak simogatástól én is falnak tudok menni :oops:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Csajok: en kulon szeretnem a pocisimit...csak nekem senki nem simogatja,,csek belulrol de azt mindig,,mar most nagyon szeje szeje :oops: :oops: :oops:

Dodo:persze a csomagok es az aru is ki volt fizetve..de mit tudok tenni.????

Emma: nalunk meg AFP sincs, csak a 12 hetes vizsgalat verbol es uh-bol, az en eselyem a donwra 1:640-hez. Meg genetikai sem volt nalunk..nalam a para majd csak most fog elkezdodni....pedig ti mar mind tul vagytok a genetikan.
Ne aggodj minden rendben lesz.

Foka: hat sajna sajna a csomagok elvesztek, de a szamlak mindig megerkeznek..nem erdekes??

Niki: aranyos voltal: a cicim kezdodik lejjebb :lol: :lol:

Csajok en is elkoszonok mara, jo ejszakat mindenkinek.
pocaklako

Bibar: Pont téged vizsgált? Nem tudom, hogy akkor miért vette fel a telefont??? Na mind1.
Azért voltam mérges a dokira, mert megcsináltuk ugyebár a terheléses cukor vizsgálatot, amiben a cukorérték teljesen normális, viszont az inzulint nem kérte a doki, hogy nézzék meg.
Nálam meg ugyebár pont ez a lényeg!!! Tudod, az inzulin-rezisztencia miatt...még mindig bosszankodok, mert ha normál szinten van az inzulinom, akkor engedélyezhetnék magamnak egy kis krumplit, rízst, hamburgert. :(
Annyira cuki rucikááááák!!! Kísértésbe esem...bár biztosan le stipi-stopiztak már egy csomót a többiek. :D

Sok-sok Boldog Névnapot kívánok az Edináknak!!! :wink:

Edi: Sajnálom a teszveszes bosszúságot! :(

Emma: Drukkolok holnapra!!!! ++++++++++++++++++

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó éjt kismamik!

Emi
email4
Budapest

Poci: lehet te pont azért szereted, mert nem akarja egy csomó ismeretlen/éppen ismerős végig taperolni :D Mondjuk én egyébként is csak a tőlem közelállóktól szeretem a sima éritnést is, egyszerűen így vagyok összerakva :oops:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?