Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Férjem szerncsére már jobban van, de azért ma még otthon pihizik!
Este fájt neki nagyon és be is volt dagadva szépen.

clárika, én is később megyek genetikára március 9-én azaz, 19+1.
Szerintem nem gond, és jobb is ha nagyobb a baba, jobban meg lehet nézni!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szisztok megjöttünk :D
Hát nagyon nem volt jó a vérvétel...még most is úgy érzem mintha bent lenne a tű :(
Nem jó kezemet adtam szerintem...fájt és feszített :(
De túl vagyok rajta :D
-----------------------------------------------------------------------------
Mi ez a nem egyetértés már megint itt a fórumon? :o
Mi a baj? Valaki megint rosszat írt?Hiába olvasom vissza,nem találok eget rengető dolgot. :(
Vagy csak én vagyok vak és naiv?! :o

------------------------------------------------------------------------------
Az én 18 hetes uh-m is 19. hét után lesz :S sajna így adtak időpontot :(
Évi!
Mi van veled?
Barbi(bmass) a talit nagyszerűnek találom....ha összejön nagyot fogunk enni és forrócsokizni :D vagy éppen jegesteázni :D
Már várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------
Most lepihizek...fáj a fejem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSajok komolyan mondom már tiszta ideg vagyok... három napja próbálom elérni az istván kórházat egy szaros ultrahang időpontért... ma reggel 9 óta hívom őket..

Na hihetetlen de végre most vették fel... komolyan ez már vicc kategória...

Csillag ne is mond én a múltkorin voltam így... egy fiatal nővérke vette le de míg szúrt nem fájt bezzeg utána miután kihúzta szinte egész délután majd leszakadt a karom... :S a hétfőin meg egy idősebb hölgy vette le mikor megszúrt eléggé fájt de ahogy kihúzta már nem volt semmi gáz ja és pillanatok alatt végzett.. nem is fájt utána a karom..

Dia jaj de rosszul hangzik... de örülök, hogy végül minden rendben volt!!

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Sajnálom, hogy így megszenvedtétek többen is a vérvételt.

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag,
jó, hogy túl vagy rajta! Nekem is bedurrant a karom a szerdai vérvétel után, pedig olyan vénám van, hogy a holdról bele lehet találni :evil: Nem tudom milyen egyet nem értésről írsz, sztem senki se haragszik senkire :) :) . jó pihit!

Dia,
hú ez így leírva nagyon ijesztő, de jó, hogy ura voltál a helyzetnek és az orvosod is időben lépett, na és, hogy minden rendben lett végül veletek! :)

Woody,
jobbulást a párodnak!

Vanilla,
ne hajtsd szét magad! Bagoly mondja verébnek, tegnap kitakarítottam az egész házat, ma meg költözik az iroda, nem pakolok, ááááá nem.... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer én nem hajtom magam szét :) de amikor olyan jó idő van nem tudok tétlenül ülni
Vendég

Csillag semmi gond nincs. Nincs vita sem. Örülök, hogy túl vagy rajta.

Andi így utólag engem is mindig lever a víz. Ott, akkor nem fogtam, hogy bármi baj lehetne. Nem értettem mi nem tetszik a dokinak a szép egyenletes, szimetrikus szívhangon. Azóta fel vagyok világosulva, hogy annak milyennek is kellene lennie. Én naggyon szeretem a szimetrikus dolgokat. karácsonyfát is vonalzóval díszítem :lol: Ez most komoly.

Amikor Pestre jártam kérnem kellett volna időpontot uh-ra. A megváltó jó istennek nem vették fel a telefont. Majd a dokim megadta az uh-s csaj privát mobilszámát, így kaptam időpontot. Csak hát ugye közbejött a császár, így mikor jöttünk el a kórházból szóltam, hogy aznap talán mégsem megyek uh-ra :D

Sucer utólag ijesztőbb a dolog.

királylány

Sziasztok!

Csak életjel! Szigorú fekvésre itéltettem, így nem tudok írni, de olvaslak benneteket. Túl vagyok a beavatkozáson, a körülményekhez képest minden ok eddig. Jövő héten kedden kontroll (doktornőnél).

Puszi mindenkinek! Remélem hamarosan én is aktív tagja leszek a csapatnak!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols annyira örülök, hogy jelentkeztél. Pihenj sokat és nagyon szorítunk - azt hiszem írhatom mindannyiunk nevében - neked!

királylány

bols70 : Szoritunk neked !!! pihenj sokat és olvass minket :)
Vendég

Bols, nagyon jó, hogy jelentkeztél!
Tuti minden rendben van a babával.
Pihenjél és majd gyere.

woody

Megvan az eredmény és rossz!!!!!!!!!!!!!!!!Magzatvízvételre kell mennem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado, ez biztos? :( Az első terhességemnél nekem is rossz lett az eredményem, de negem előbb beutaltak a genetikai gondozóba genetikai tanácsadára, ott mindenféle kérdést tettek fel a családban előforduló örökölhető betegségekkel kapcsolatban és az életkorom alapján felállítottak egy arányt, miszerint mennyi az esélye egy beteg babának. Ezzel egyidejűleg csináltak egy elég átfogó genetikai UH-t és kiderült, hogy semmi baja a babának és tényleg nem is lett. Ne szomorodj el, hidd el, a Te babádnak sincs a világon semmi baja!!

Kép

Kép
papirmasni

Bols de jó, hogy jelentkeztél!!!!! Pihenjél is! Nagyon drukkolok, hogy a másik picurral minden rendbe legyen majd!!!!

Babaimádo melyik eredményed lett rossz az AFP? (ne hari csak néha még el vagyok tévedve köztetek és nehéz olykor követni) De biztos minden rendben lesz!!!!!!! Mikor kell menned magzatvízvételre?

Andi

KépKép
andy83

Andy: hcg, AFP, inulin.
Kedden.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols!
Tényleg pihizz sokat! Minden rendben lesz :) Szurkolok én is!!!
Babaimádó!
Ne idegeskedj!Minden endben lesz...!!! Szurkolunk!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagy rohanásban, csak bekukk, de mire :?

Babaimádó, ne keseredj el, a dokik szeretnek biztosra menni, és az amnio után meg fogsz Te is nyugodni!!! Drukkolok Nektek nagyon! Nekem is volt részem rossz eredmény utáni kivizsgálásban az első terhességemnél, bár én akkor a sort a genetikai tanácsadáson kezdtem.

Csillag, én sem érzékeltem vitát a fórumon (egyet nem értés meg természetes módon nagyon is könnyen előfordulhat), sőt, szerintem, mindenki figyel a másikra és igyekszik az egyensúlyt fenntartani: meg is mondom a véleményem, anélkül, hogy belegázolnék a másikba. És ez így nagyon szuper!

Bols, akkor sok-sok pihenés! Mondjuk, ebben a vacak időben gondolom, senkinek nincs nagy kedve pörögni meg rohangálni... :roll:

Ja, és nagyon köszi a gratulációkat az ifjabbikat illetően :wink: Kristófomat meg szeretném visszakapni... Kicsit nehezen találom vele a közös hangot és nem vagyok túl türelmes sem... Megpróbálok én is igyekezni :oops:

bekri

Sziasztok lányok!

Bols, nagyon szorítok értetek!

Kép
xtina75

babaimádó, sajnálom az eredmény!
De eddig minden rendben volt az uh-n, akkor most is tuti az lesz!!!
Nagyon drukkolok!

woody

sziasztok!

újra itt! gyerekem még alszik... gyorsban pötyögök kicsit!

Bols, sok sok pihenés, és szurkolunk, hogy minden okés legyen!!!

Babaimádó, nagyon sajnálom, hogy nem lettek jók az eredmények, de remélem, hogy az amnio igazol minket, és tényleg minden rendben a pocakban!!! ;) fel a fejjel!

Tina, mizjs diétával!? privivel még mindig lógok... :S

én végül szerdán voltam a dokinál a kontrollon. kiderült, hogy ez olyan, mint a szülés utáni 6 hetes. szóval a méhem nézte, hogy visszament-e az eredeti méretére... minden okés. szóval azt mondta a dokibácsi, hogy még egy mensit várjunk meg lehetőség szerint, de, ha nagyon kikerekednék, akkor sem fog haragudni! :) szóval áldását adta tesókára! most próbálok nem rágörcsölni, lesz, ahogy lesz, közben próbálom tartani szigorúan a diétát, ami nem valami egyszerű, de igyekszem, és hétfőn lesz még hormonos vv eredményem is, szóval akkor is okosabbak leszünk! ;) nagyon örülök, hogy mindent rendben talált, szóval most boldogság van!

nem nagyon volt időm visszaolvasni, vagyis csak felületesen, így most másra nem is reagálnék... bocsi!

mindenkinek nagyon szép hétvégét! remélem, hogy jobb idő lesz, mint ma, aztán majd jövök a szuper hírekre!

sophie27

Bea
Gratulálok az öcsihez!

Bols
Vigyázz magatokra!

Babaimi
Vérvételes teszteket nagyon sok minden befolyásolja!
Nem tudsz elmenni valahova egy profi UH-ra????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zsófi
Hajrá!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lombikbaba: a kombinált Uh-ot az Istenhegyin csinálta Hajdú dr.nő. Azóta a 4D Genesisben volt 4d-s uh. Mindkettőn mindent rendben találtak. A vérvéátellel van a bibi.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó mennyi az a rossz eredmény? Szerintem se keseredj el. Nem lesz ott semmi gond. Főleg, hogy a 4d-n mindent rendben találtak.

Ircsi köszi a táblát. :D

Nálunk ma kötötték a T-Home-s tv-t. A fiúk azzal szórakoznak. Tesóm meg felvilágosítást tart :lol:

királylány

Sziasztok!
Bár régi vagyok a babaneten, most találtam ezt a topikot! Mint a képen látjátok, nem az elsőt várom... bár ez a kép régi, de a számosságuk megvan :-))
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nagyon le fognak-e barmolni, hogy nem csináltattam meg a 12 hetes vérvételt. Ugyanis addig küldözgettek ,míg már nem volt aktuális, mostmár ugye a 16 hetes lesz. Szerintetek megcsinálják azzal együtt?
Üdv: Claire
claire

Üdv köztünk Claire :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lombikbaba engem kihagytál :cry:
De amúgy nagyon jó ez a táblázat, kár, hogy nem tudni mindenkiről hol fog szülni.

Andi

KépKép
andy83

Zsófi sok sikert :) aztán tényleg ne görcsölj rajta :) meglásd hamar jönni fog a "gólya" :)

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok
Most értünk haza jó hosszú nap volt,reggel fél 7-től este negyed 10-ig…na ez van. Családlátogatás.
Reggel meg EKG volt,belgyógyászati vizsgálat,a doki nem tartja teljesen indokoltnak ebben a terhességi korban a fulladást,na mindegy….(én annak tartom…)

Bekri,gratula a kukihoz!!!

Barbi,örülök hogy Dönci jobban van.

Tünde,pocak szépen alakul.

Clarika,összehozzuk,van az Árkádban fagyi is.Remélem Tünde is velünk tart? Nektek melyik nap jó,csajok?

Sucer,Ilangnak jobbulást.

Vanilla,ne hajtsd túl magad…

Bols,nagyon,nagyon drukkolok!!

Babimádó,szintén,neked is….

Sophie,nektek is megy a drukk!!

Claire, üdv!

A Pécs Megyei Kórház még nem is annyira bizti nálam,nagyon,nagyon rossz híreket kaptam a dokimmal kapcsolatban,egész pontosan a mostani egészségi állapotára vonatkozóan,de nem akarom az ördögöt a falra festeni…ehh.

Ircsi,gyógyszertári Magnéziumból mennyit szedjek? És Calcium? Úgy olvastam az is kéne,Calcimusc az jó lenne?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt mindenkinek!

Itt olyan szélvihar van, hogy nem bírok aludni, pedig olyan jó lenne már egy éjszakát átaludni. Csajok ti tudtok rendesen aludni? Én este kidőlök már 10 óra körül, hajnali kettőtől meg felvagyok...

Claire, a 12. heti vérvétel kötelező? Nekem nem volt az, csak opcionálisan meg lehetett csináltatni kombinált/integrált (ne kérdezzétek mi a különbség) teszt keretein belül. Szerintem lebarmolni biztos nem fognak érte, ha meg igen, akkor én is felkötöm a gatyám, mert én sem csináltattam. :lol:

Kép

Kép
papirmasni

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimi
Ha UH-n minden rninden rendben van, akkor kicsi a valószínüsége, hogy baj van!

Claire
12. heti vérvétel: a genetikai szürésre, vagy az átalános laborra gondolsz?
Az általánost azért érdemes minél előbb megcsináltatni!

Andy
Írtál adatokat?????

Évi
Én 2x1 magnéziumot szedek most (500mg-s tabletta).
Calciumot külön nem szedek...
Fulladás tényleg kora még!

Most készülődök, mert megyek leendő szakápolókat oktatni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi

PTEÁOK Szülészeti Klinika
és a név is változott :)
Gergő vagy Hanna

Köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi

H-SZ-P délután dolgozok 12-16ig.
K-CS délelött 8-12ig...
Hétfő délelött
vérvételre megyek az Édesanyákra. Így csak 16 után érek rá.
Keddet már most mondom, hogy nem jó, mert bejelentkezett védőnéni hozzám :O -Ilyen korán elkezd kijárkálni??????
Utána meg lesz egy kis fodrászos melóm, szóval kilőttem a keddet.
:)

Valaki please!!!!!
Csináljon nekem vonalzót, mert már kitépem a hajam! Nem lehetek ennyire gyökér!
Ez a nagyonbaba nem reagál már a sokadik mailemre se.....áááááááááááááááááááááááááááááááá
clárika

Évi!
Ha netán rám is gondoltál :) nekem csak a kedd és a csütörtök jó amikor a lányzóm edzésen van (15:40-17:15ig) :D
Dumáljátok meg!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Nekem sem reagálnak az egy héttel ezelőtt elküldött üzimre :(
A várandósat megcsinálták...a szülinaposat nem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!!!

én is jönnék a talira!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: dolgozok, és kedden du megyek a Pankához... de a csütörtök nekem megfelel.... öööö... bár aznap műtik a barátnőmet és be kéne mennem hozzá... de valahogy megoldom... :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Szupcsi! Tündi.... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok!
Hetek óta fagyasztott szilvát keresek...de nem találtam sehol.Barátnőmnek volt a fagyasztójában és nekem adta :D
Mint minden kívánósságnál most is utánna néztem a dolgoknak :D
Tetszik amit találtam :D

-------------------------------------------------------------------------

A szilva a legegészségesebb gyümölcs!
A legfrisebb kutatási eredmények szerint a legegészségesebb gyümölcs a szilva, amely az áfonyát is lekörözi antioxidánsok és alapvető tápanyagok tekintetében.

Újabban a szilvát tekintik a szupergyümölcsnek a szakemberek, mivel kimutatták, hogy egyetlen szilvában annyi antioxidáns van, mint egy egész marék áfonyában, de az alapvető tápanyagokban is rendkívül gazdag. Ráadásul a szilva olcsó is, ára harmada az áfonyáénak.

A szilvában kevés a kalória, nem tartalmaz zsírt. Ha valaki mindennap csak néhány szem szilvát elfogyaszt, ezzel jelentősen elősegítheti, hogy szervezete egészséges legyen. Fontos azonban, hogy a szilvát nem szabad meghámozni, mert az értékes anyagok többsége a héjában található.

Amerikai kutatók megvizsgálták, hogy milyen összetevőkből áll a szilva, és hogy ezek milyen hatással vannak a mellrák sejtjeire. Kiderült, hogy a szilvában lévő egyes anyagok gátolják a mellrák terjedését. A szakemberek rámutattak, hogy a szilvánhoz hasonlóan egészséges többek közt az áfonya, a barack és a nektarin.

--------------------------------------------------------------------------------
Eddig a sajttal voltam így
Most a szilva van soron....ráadásúl fagyottan :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kaptam e-mailen egy olvasmányt...nagyon érdekes...
Ha valaki látta az AVATAR-t akkor tetszeni fog neki.
pedig ez egy 85-ös valós esemény állítólag.
Igaz vagy 80 oldal...de ha valaki kíváncsi és ráér olvassa el :D
A beérkezett üzenetek között van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek...takarítom a slozit és a lakást... :) majd jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Odavan a férjem :( náthás,fáj a torka meg a nyelve :P láz nincs,ágyba dugtam,kúrálgatom.

Ircsi,szerintem azért a túlsúly :evil: okozhat fulladást...de nem állandó,csak terhelésre,pl.lépcsőn,dombon fel. :( hm?
Calciumot azért gondoltam mert olvastam hogy most fejlődnek a csontjai és ha nincs elegendő Ca bevitelem,kiszedi belőlem...fogak,stb...

Pécsi lányok,akkor úgy nézem a csütörtök lesz a legjobb.Én aznap mondjuk 2-3-ig szülésfelkészítőn vagyok de ahogy nézem Csillag ez a legjobb.
Szóval,mikor és hol? 16 H,Árkádban valahol?
Természetesen szeretettel várjuk a nem pécsieket is,csak lehet az nehézkesebb lenne...de ha valaki a közelben jár...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!!!

Ircsi: Augusztus 6 - Szent István kórház - 17+1- Noémi/?? :)

Évi jobbulást párodnak... reméljük hamar jobban lesz! Nálunk ilyenkor az aspirin c pezsgő tabletta ami beválik és szinte két nap alatt tünetmentessé tesz.

De jó nektek, hogy taliztok. :) Imádom pécset az egyik kedvenc városom, négy éve már, hogy minden évben orfűre megyünk nyaralni. :) Csodás hely.

Andi

KépKép
andy83

Évi!
Árkád tökéletes lent középen ahol a műsorok szoktak lenni :D
Aztán kiderül hol kötünk ki :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,rendben,remélem a többieknek is jó

evilany

én is bízom benne :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megyek tovább takarítani :D
majd még jövök

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem is megfelel az időpont és hely... a gmailra az egyék kép alá kiírom a számom... nem árt, ha a többiek is tudják (nem pécsiekre gondolok)... Ti is adjátok meg... ha nem ezzel a módszerrel, akkor pü-ben... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi de jó! olyan jó érzés, ha valaki a szülővárosodat dicséri :lol: :lol: :lol: :lol: Orfű valóban szupi hely, de sajnos a strand elég lepukkant a nagytónál... nem is tudom, hogy nyitva szokott-e még lenni... mi 15 éve jártunk oda.. :shock:

Kép
gtunde75

egyék=egyik :shock: pedig nem is vagyok éhes... :?

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?