Megnyugodtam, hogy nem maradtam itt egyedül.
Nekünk sosem volt gond a foggal, legalábbis láz, hasmenés, ilyesmi sosem volt. Napközben sokszor volt nyűgös, de nem tudom, hogy a foga miatt-e.
Több házidogát is írtam, már kész vagyok mindegyikkel szerencsére. Holnap lesz egy vizsgám még, és jövő héten, aztán egy ideig vége. Még marad két tárgyam szeptemberre, de januárban készülök államvizsgázni. Félek eléggé.
Bence mostanában percre pontosan 1,5 órát alszik napközben, szépen ebéd után megy aludni. Nem is tudom elképzelni, mi lenne, ha 5 órát aludna egy nap, durva!!!!
És milyen változások vannak amúgy nálatok, beszéd, alvás, evés, stb, bármi? Bence már nagyon szépen beszél, rendes mondatokban, kérdez is: ez mire való, mit kell vele csinálni, stb. Minden nap van valaki, aki rácsodálkozik a játszótéren, hogy ilyen szépen beszél, más még 2-2,5 évesen is csak szavakat mond, esetleg 2 szavas mondatokat. Mindig össze akarom írni, amiket mond, de igazából mindent, tényleg. Rendesen lehet vele beszélgetni, válaszol igennel, nemmel, ha kérdezzük, annyira édes. Ha wc-re megyek, kiabál: anya gyere ki! Ha valami nem megy: anya segíts levenni, anya segíts felmenni, stb.
Viszont az ügyességi játékok nem igazán mennek neki: nem tudja a formákat bedobni a helyére, csak mindegyikbe belepróbálja és végül sikerül, kisebb tárgyat nagyobba belerakni sem igazán, csak véletlenül, építeni sem igazán akar, inkább rombolni.
Nem tudom, hogy nálatok ez hogy van? Nagyon le vagyunk maradva?
Rajzolni viszont szeret, meg gyurmázni is, bár inkább utasítgat, hogy mit csináljunk neki.
Meg vettem neki krétát és azzal rajzol mindenhova az utcán.
Írjatok,
Anita