Csjok Betty jol van!!!Beszeltem vele ma talan majd vasarnap jon kicsit
A kis topiktali ngyon jo volt 11-fel 5ig ott csacsogtunk annyira jot tett nekem ez a kis kimozdulas es beszelgetes
eszembe sem jutott egesz nap,hogy holnap punkcio
Beultiseknek beulti utan pl neked meg Ranita 1deci vorosbort estenkent siman ajanlanek
Jot tesz a verkeringesnek ami a meh verkeringesenek jo ezert kell kicsit setalgatni is mar 2nap utan...ugyhogy hajra lanyok en mar beszereztema borocskam en talan ma este mar de lehet ma meg a punkcio miatt nem de vasarnaptol nyomom en is
Suzy
Nana,hogy sikerult.Te hogyhogy ilyen sokat tudsz jonni?Csak nem Otthon vgy?
Ancsuka
Hat akihez most jarsz talan ott tuds zerdeklodni
O jobban eltud navigalni teged bar ha oda szeretnel majd menni ahova Betty jar akkor mar nem is kerdeses a dolog...amugy ugy megy csak siman csorogsz elmondod ki es mi vgy...es x.y. hoz szeretnel menni es akkor beirnak egy konzira.Elso konzira szoktak varni...most aki nem vart annak lehet szerencseje volt es epp egy lemondott helyet kapott meg...vgy lehet Betty is olyan helyre jar ami nem meddosegi
Nem ismerem azt az intezetet
De teny es valo fizetni kell a fagyis beultiert...vgy asszem ugy beszamoljak,mintha lombik lenne ha nem fizetsz
de errol en nem igazan tudok infot mert nem volt fagyis beultim
(elore lathatolag nem is lesz
)De neked sem kell menni oda hisz lassan tesztelsz neeem?
Vivi meg szisza tok jo,hogy megfernek egymassal
Zsu
Nekem is csak a szuk csalad tudja...de nalunk tabu tema nem szeretek rola beszelni meg anyu sem kerdezoskodik...egyszeruen nem szeretem ha itt izgulnak,mint valami "loversenyen" meg ok azt hiszik megvan a beulti hopp ikrei lesznek meg o mar nagymama
multkor viszont szembesitettem vele,hogy latod meg a beultiig sem mentem el...na meg elmagyaraztam,hogy ez nem igy mukodik
Azotsa inkabb nem mond semmit
tudjak mikor megyek dokihoz oszt annyi
Angyal
Koszonom neked is
Dejo,hogy ennyi embernek kell hetfore drukkolni
Izgulsz?Tudom hulye kerdes volt
Es meg te sem teszteltel
Aztaaa
Ranita
En sem ertem miert "szegyenlik " sokan ha lombik gyerekuk van
ez talan regen volt "ciki" hogy ti nem tudtok gyereket gyartani...
de a mai modern vilagban tok normalis...es meg kulonlegesnek is erzem magam emiatt
szal nalunk sem szegyen es ha meglesz nem lesz titok
hat nem is tudom kinek sms-ezek...talan Gabi bevallalja
minnya megkerdem
Anyos lehet nem tudja hogy kezelni ezt a dolgot es azert fura
Talan ez egy olyan dolog(jo most kis tulzassal ugyan) de pl a tolokocsisokat sem kerdi meg senki,hogy segitsek vgy a feher palcasokat...neha meg csak a szemunk sarkabol merunk rajuk nezni...nem tudjuk,hogy kezelni ezeket a dolgokat nem mintha rosszat akarnank vgy rosszak lennenk...De miert kert anyos elnezest?Ulj le vele legkozelebb beszelgetni errol a dologrol kicsit...hogy van e kerdese szeretne e tudni valamit a dologrol...biztos lesz kerdese es talan Hannara is tobbet fog vigyazni
Gabi
Leszel olyan del korul?sms neked mehet a hirekrol?
Ancsy es akit meg erdekel!
Ez csak egy kis erdekessegkepp teszem be
http://www.maternet.ro/Tanfolyam/1Atest ... fault.aspx
Viszont ezt mar tobbszor mutattam de mindig feljovo dolog...pe utan 4.nap meg semmi nincs hisz meg a pozi teszt utan lesz csak pe 24-36oraval!A beagyazodasig meg napok telnek utana el.Amig a baba nem agyazodik be addig nincs tunet hisz a hormonok se valtoznak na de it a leiras!
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg
Mindenkinek nagy-nagy drukk a hetfoi es egyeb mas napokhoz