Új privát üzeneted érkezett!

Ancsy! Szia! Jó, hogy vagy! :lol:
Hétfő már március!!! :lol: :lol: :lol: Tudni, hogy kb. mikor is kezditek a lombikot?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
Tető hozzon szerencsét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Strigulázom! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Suzy

Köszi, jól vagyok. Az Lh teszt beválása kb. 3 nap múlva fog kiderülni :(
Elég sok fura dolog volt és van a pé-m óta.... Peteérés utáni 4. napon éjszaka has szurkára ébredtem, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, de utána két napig fájt a hasam alja. majd rá 2-3 napra már sűrű pisilések és ásítozás egész nap és a hasamban bal oldali szurkálások néha...na lehet, hogy csak én akarom belemagyarázni, de pont ilyenek voltak nekem januárban is... a melleim már 2 napja fájnak , de sajnos a hasam alja is :( tudom, a mensis fájások jelentkezhetnek még attól :roll:
Ja, és cigiztem......tegnapig! Mert már a hét elején a cigitől is sikeresen öklendeztem reggelente.
Hát majd kiderül, csoda lenne ha így meg összejött volna, de bízom benne :) Hétfő-kedden kellene majd megjönnie, de azt beszéltük a férjemmel, hogy vasárnap reggel csinálunk egy tesztet (ha addig nem jön meg)
Lucuzs!

Köszi, aranyos vagy! Igen, hétfőn március és ha véletlen nem lenne most baba, akkor a mensi 3 napján megyek UH-ra és a peteéréskor lesz a fagyis transzfer, de bízom benne, hogy erre most nem lesz szükség :)
Neked mikor lesz eredmény, írd le kérlek, hadd ne kelljen visszaolvasnom?! köszi :oops:
ancsyka

Ancsy
Jajjjj, nagyon drukkolok és szorítok sikerüljön spontán :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezek mind-mind nagyon jó jelek, de lehet jóra és rosszra is gondolni, de ezen már ne görcsölj (ha lehet ilyet írni :?: :oops: ), mert hamarosan kiderül a tuti :!:
Azt mondják a cigisek, hogy aki terhes nem kívánja a bagót :!: :roll: Én ezt nem tudom, de minden esetre ez is egy fontos tünet lehet sztem :!: most mást nem is tudsz csinálni az ember, csak továbbra is bízni és reménykedni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka! Húúú, nagyon drukkolok neked!!! :D

Én hétfőn tesztelek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Akkor Csajok a jövőhét is nagyon izgis lesz, drukkolok Értetek :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Látlak 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Lányok, aranyosak vagytok...a januári dolog után azt nagyon megtanultam,hogy kell hogy esélyt adjak a dolognak és nem egyből lemondani róla....most bízom a dolgokban.
Lucuzs akkor hétfőre neked is megy +++++++++++++++++++bízom a Te babódban is

:P
ancsyka

Zsu, nem vígasz tudom, de hidd ha már így kellett történnie akkor legalább még az elején történt. Nagyon sajnálom.

Bri, aranyos vagy , köszönöm.
Vivi imádja a cicákat és Fifi mindenen felülmúl, oda is megy Vivihez, imádják egymást
Ahol az inszemet csinálják ott nem mert ez egy sima egyszerű klinika, viszont egy udvarban és a klinika oldalán, szerintem egy épület is, külön bejárattal, na ott a Káli. Nem tudom a várólistát, hogy van-e, de azt hallottam, hogy van, illetve azt is, hogy a fagyisokat csak pénzért kapja vissza a leendő anyuka. Ezért szeretnék ha oda kerül a sor, hogy Pécsre menni ahova Betty is jár, mert ott a fagyisokért nem kell fizetni. Viszont fogalmam nincs hogy tudom meg ezeket ami a mi Kálinkban van, mert szerintem csak besétálni vagy felhívni őket nem lehet.

Suzy, ne hari, hogy tegnap nem írtam választ az sms-re de apánál volt a telefonom telepített rá dolgokat és avval szórakozott egész délutántól-estig. Majd este mikor készülödtünk az ágyikóba akkor közölte vele, ja mikor nem voltál itthon Suzy írt sms-t de elfelejtettem mondani.
:roll: :roll:
Káliba nem akarok egyenlőre csak érdeklődési szinten vagyok, mi hogy merre. Fogalmam nincs mi van itt a mi Kálinkba van-e várólista meg a fagyisok is izgatnak, hogy mennyibe kerülne. Én inkább tudod előre gondolkodok nem szeretem a túl nagy meglepiket és főleg ha nem sikerülne a mostani vagy a 3.inszem akkor minél elöbb tudjunk kezdeni a káliba.
A psziho dokihoz emntem 23.-án, de nem tudott fogadni csak tegnap, majd ő nem tp képes, így tovább küldött, viszont egy írtó rendes nő, komolyan. A másik nem volt totál szimpi, de ez van. 2 hét tp. sok veszteség miatti feszültség :D Suzy nem semmi a memod komolyan le a kalappal, mikre nem emlékszel???????:shock:

Ancsy, édes vagy köszönöm, igen múlt héten volt az inszem. Nagyon szorítok neked.
Viszont a cici undor a legjobb jel, most komolyan, igaz én soha nem cigiztem vagyis hazudok alkalomszerűen, de mióta a próba van egy szívás sem volt, nekem annyit nem ér.

Többieknek..

Kép

és ezt feltétlen nézzétek meg, hang is lényeges...

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/hisztis-gyerek-14510

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

suzy, hol látsz? honnan tudod hogy be vagyok jelentkezve? ha ezt kiderítem... :oops: :oops: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

suzy, jaaa megvan már

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

A jövőhét tényleg izgalmas lesz, már alig várom! :)

Nálam még mindig itt tanyázik ez a szemét piri, a görcseivel együtt! :twisted: Elmehetne már a pi...ba.
Eldöntöttem, hogy ha újra belefogunk a lombikba, akkor rajtatok és a szűk családon kívül senki nem fog róla tudni! Elegem van a sok sajnálkozó tekintetből! Mikor már úgy érzem, hogy tök jól vagyok, akkor mindig jön valaki és sajnálkozik!Jó tudom, ez azért van, mert nagyon drukkoltak nekünk, hogy sikerüljön, de nekem így nehezebb, ha mindig szembesülnöm kell a dologgal!
Vendég

zsu, maximálisan egyetértek veled.

Ancsu

ancsuka

Zsu
A legjobbakat és nagyon szorítok, hogy továbbiakban minden a legnagyobb rendben legyen :wink:
Nálam is itt van még piri, de már nagyon unom, már szeretnék egy kis apára fel dolgot :!: :wink:

Ancsu
Van, amit Én is elfelejtek és össze is zavarodok :oops: de erre konkrétan emléxem :!: :lol:
olyan most nincs, hogy "ha nem sikerülne" :arrow: tudod bízni és reménykedni :!: :wink:

Majd még jövök... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, igen tudom, fő az optimizmus :lol: :lol:

puszi

Ancsu

ancsuka

Zsu
Még annyit akartam írni, hogy Én teljesen megértelek, most mit kell megtapasztalnod, a nővérem, amikor elvesztette az ikreit 20 hetes korban, akkor utána Őt nagyon sokan bántották és utána meg egyfolytában csak sajnálta mindenki, de a szívük mélyén meg lehet, hogy mást gondoltak :!: csak akkor tudja meg az ember ezeket a dolgokat, amikor át is éli, de utána másképpen áll a dolgokhoz :!:
A nővérem is levonta a következtetést, és amikor újból kismama lett, már nem mondta senkinek, szinte a legnagyobb titokban tartotta, de ezt előre nem lehet megtenni, hiszen annyira örül az ember egy pozi tesztnek egy szívhangos uh-nak, hogy nem is lehet, hogy ezt ne tudja meg senki :!: :wink: hamarosan újból kismami leszel és másképp lesz minden és a legnagyobb rendben majd meglátod, csak idő, ami ilyenkor nem telik gyorsan, várni a legrosszabb :!: :wink:
Bocsi, hogy ezt leírtam, de a szívem ezt diktálta :!: :wink:

További szép napot Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Bizony, bizony :!: :wink:
Hogy van Fifike :?: élvezi az életet nálatok :?:
Semmi gond, már nem volt jelentősége, mert Ancsi megírta, hogy Neked is szólt, csak akkor nem voltam gépközelben, hogy a jó hírt tudjam közvetíteni :!: :wink:

Új klinikán voltál :?: akkor most tp-en vagy :?:

Most remélem csak félre írtad a cigi helyett cici :shock: :lol: :lol: :lol: mondd, hogy igen :arrow: csak vicceltem :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:
Kellemes hétvégét kivánok :!:

Bri :!:

Engem egyáltalán nem zavar ha kimondod amit gondolsz, én is ilyen vagyok :wink:
Igen hétfőn tudom meg, hogy lakik-e bennt valaki vagy csak a hormonok szórakoznak :?:
Remélem az első verzió lesz az ideális :wink:

Holnapi punkcióhoz megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Köszi drága a drukkot Érted is megy a spontán babóért++++++++++++++++++++++++++++++
Már csak 3 nap és megtudom mizujs odabennt, azt már féllábon is kibirom teszt nélkül :wink:

Én mindennap felnézek, sztem nem ezen mulik, hogy sikerül-e a baba vagy sem, de ezt Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy bejelentkezik mindennap, avagy pihenget.

Gabi :!:

Lassan megkezdődik a vukk is :D :D

Tudom, hogy erős idegrendszerrel rendelkezem :wink: :wink:
Nem mindig volt ilyen de a sok sikertelenségtől megerősödtem :!:

lucuzs :!:

Hétfői teszthez drukk+++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Minden jót kivánok Neked drága a sajnálkozó buta emberekről ne vegyél tudomást, sajna elég sok van belőlük :!:

gyancsi :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Suzy, persze, ez így van, én is örültem, hogy évek óta várt pozi teszt megvolt, azért sem bírtam, hogy nem mondjam senkinek! De tanultam a leckéből, és ezentúl csak ti és a legszűkebb család fog tudni róla! Tőletek sokkal jobban esik, hogy velem vagytok, mert tudjátok, hogy ez mivel jár!De olyan bnőktől, akik simán elvetetik az iker babákat, csak azért mert rosszkor jött, na olyantól nem kell a sajnálat.
Ma anyunak is mondtam, hogy a következőről senki sem fog tudni!

Angyal, nagyon szorítok Neked! :D
Vendég

Angyli
Szorítok nagyon, hogy sikerüljön végre :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
További jó pihizést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Én sem azért nem jöttem, mert hogy akkor aztán nem fog sikerülni. Ez hülyeség. Aki nem fórumozik annak is mindig csak azon jár az esze, hogy úristen mi lesz, sikerült e, mi van ha nem, érzek e valamit.... Ezeket a kérdéseket nem lehet kikerülni a fejünkben :D . Ha nem sikerül nem azért nem fog, mert itt vagyok :roll: .
Bár az tény,hogy eddig semilyen más oldalra nem kattintottam, lombikosra meg pláne nem. Nem akarok hasonlítgatni :roll: .

Zsu,
örülök, hogy jobban vagy :D .

A múltkori lombikot nálunk is sokan tudták, most nem. Azt többen is tudják, hogy majd lesz, de hogy konkrétan most volt, azt nem. Pontosan azért, hogy ne kérdezgessenek folyton és ne sajnálgassanak, ha nem mégsem sikerül. Sőőőt, azt is tudom, mikor sikerülni fog, akkor se fog senki semmit tudni egy jó darabig....

Tegnap volt szó Béres Alexandráról. Én nagyon becsülöm azért, hogy ő így felvállalta a lombikot, nagyon sokan nem teszik ezt meg, az én környezetemben sem. Pedig van olyan akiről biztosan tudom, hogy lombikbabája van, mikor rákérdeztem mégis letagadta. Én sosem fogom. Mikor sikerülni fog, én biztosan nyíltan fel fogom vállalni, akár ki is kiabálom az egész városnak, hogy igen, ő egy lombikbaba. Nem hinném, hogy szégyellnem kellene, hanem igen is büszke vagyok sajét magunkra, hogy végigjárjuk ezt a könnyűnek egyáltalán nem mondható utat.

Na, jó érzelgős lettem, de ezt most nézzétek el nekem :D .

Kép

Kép
ranita1979

Azért figyelitek, hogy a mikort használom, és nem azt, hogy ha :D

Angyal, Ancsu, Betty, Lucuzs,
mindenkinek egy rakás drukk!
És húú mennyien vagyunk akinek szüksége van rá :D .

Bri,
neked holnapra egy kalappal. Valaki értesít majd minket?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Már azt hittem valami baj van és azért nem jössz.De megnyugodtam. :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Teljesen igazad van én se mondtam volna el,de hát sokaknak feltűnik,h nem dolgozom :? De azért a 6.szomszéd nem tudja még :lol:
Az ilyen emberektől,mint a barátnőd rosszul vagyok,szívesen megmondanám neki a magamét :twisted:

Angyal!
Drukkolok nagyon,h piri elkerüljön jó messzire!!

Suzy!
Piri tűnjön már el!!!! :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita! Hali! :wink: Jó, hogy vagy.

Mikor! sikerül (figyelsz Ranita :wink: ), én se szeretném a fél világ orrára kötni. De ez nem lesz könnyű, a családok olyan pletykásak, és nem értik meg, ha ilyet kérünk. :evil:
Boginál is mondta a dokim, hogy hát a 12. héti ne bízzuk el magunkat (akkor még nem tudtam miért), mondtuk is szülőknek, hogy hírzárlat, aztán mégis egy csomó emberrel összefutottam az utcán, aki már tudta, és nem tőlem.
Nehéz lesz, de asszem rájuk fogok dörrenteni. :wink:

Angyal! ET+15!!! :shock: :lol: Drukk! Akkor hétfőn együtt! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok köszi a drukkot Mindenkinek :wink:
Értetek is megy+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Gabi,
nincs semmi baj, csak nem volt kedvem tegnap :oops: . Az agyamra ment a jó idő. Vagyis nem a jó idő, hanem hogy abban a jó időben itthon feküdtem. De kemény voltam és kibírtam :D :D :D

Bezzeg ma, hogy kimentem volna , szinte egész nap zuhogott az eső :evil: . Úgyhogy még egy napot ráhúztam a pihenésre :roll: .

Lucuzs,
de nem jobban hangzik a mikor, mint a ha :D ?
Jó volt ma beszélni, már kezdtem befordulni :D .

Angyal,
15. dpo :D . Naggyon jó :D .

Bri,
na milyen volt a mai tali?

Suzy,
tesó 20 hetesen elveszítette az ikreit :cry: ? Az szörnyű lehetett :cry: . Mi történt?
Betty jól van?

Ancsu,
az akváriumban a víz mintha kicsit besárgult volna vagy mi. Vagyis igazából nem tudjuk eldönteni, hogy a víz e vagy az üveg lett zöld. Az üvegen mintha lenne egy kis zöld.... Vettünk algaevő halakat, de a boltos szerint annyi algát nem tudnak megenni :roll: , így vettünk még valami folyadékot is.... Ez így jó :roll: ????

Gyancsi,
gratula a szép tüszőkhöz :D .
Brinek igaza volt, hogy nem szabad leszólni az inszemet, hiszem itt nem egy sem ketten vannak akik inszemeznek. Én amúgy hiszek benne, csak hát nekem nem jött be, de hát ennek meg van az oka is. Ennek ellenére nagyon sok mindenkinek sikerül, úgyhogy hajrá :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Bri!
Holnapi punkcióhoz
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ja, nem is meséltem.....

Apa elmondta anyósomnak, hogy múltkor megharagudtam rá..... Nem győzött elnézést kérni, igaz nem tőlem...... hogy nem úgy gondolta ő.....
Erre hétfőn pont vártam a beültire, hív, hogy mi jót dolgozok éppen :shock: ? Mondtam neki, hogy hát épp várok a beültire, erre sűrűn elnézést kért, azóta nem is beszéltem vele :roll: . Apa volt náluk, biztos kérdezte tőle, hogy mi újság, de akkor is. Se az, hogy segíteni nem e kell vagy Hannára vigyázni, elmenni érte az oviba vagy bármi :roll: .

Nem vagyunk ám mi rosszba, csak néha olyan fura dolgai vannak. És ez most pont nem esik jól. De mindegy, nem foglakozok vele :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Halihó!

Ranita
Pontosan nem tudjuk, hogy mi történt, de azt már senki nem fogja neki elmondani, de lehet most már jobb is :!: minden hónapban ment a szokásos uh-ra és vizsgálatra és egyik alkalommal azt mondta a dokinő, hogy kinyílt a méhszája azonnal klinika és bent kell maradni, egy hét alatt nem változott semmi, de nem lehetett hozzányúlni, nem lehetett bezárni a méhszájat, mert az egyik magzat nagyon lent tapadt meg és ha ahhoz hozzányúltak volna, akkor szinte kidurrantották volna a burkot :!: két egészséges kislányt veszített el, meg kellett, hogy szülje őket...a hideg még most is futkos rajtam, 3 éve történt...az utolsó ellenségemnek sem kívánnám ezt, amit Tesókém hősiesen végigcsinált egy szó és szisszenet nélkül :!: :shock:

Még nem beszéltem Bettyvel, de gondolom igen, nem akartam zavarni, de majd ma este telózok neki :!: :wink:
Pihizzél, kitartás, hiszem, hogy meg lesz a pozitív eredménye :!: :wink: babatapik mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Már csak 4 nap és uh :roll: mit szoktál csinálni napközben :?: tudsz aludni :?:

Bri
Holnapra megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sikerült összehozni a találkát a csajokkal :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Nem egyszerű az anyóspajtikkal :roll: :!: amiben tudna segíteni az nem jut eszébe, pedig gondolom milyen jól jönne :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
Nem is baj,h még ma nem szaladgáltál,reméljük holnap jobb idő lesz és tudsz sétálni 1-et.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Általában nem csinálok semmi különöset,kb.9-ig alszom,tv,net,főzök valamit,ledőlök pihenni v. alszom is,aztán megint tv,net esetleg barátnők v.átmegyek anyuhoz.
Közben,ha kell elmegyek postára,bankba,kenyérért.
Nagyon izgi :roll:
Aludni nagyon jól tudok. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
A lényeg, hogy jól telik a napod :!: :wink: most igazán kialudhatod magad :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Használ valaki közületek PG53-as törpe mikroszkópot, vagy ismeri valaki a működését??
ancsyka

Ancsy!
Én használtam,de hiába néztem sokszor nem láttam a lényeget!

Kép
cukigabi
Budapest

Csak azért kérdezem, mert most olyan szép páfrányos, de közben ma holnap meg kéne jönnie?! Olvastam, hogy van akinek kimutatta a terhességet :roll:
ancsyka

Hát ennyire nem értek hozzá! :?

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsy,
én még nem használtam ilyen mikroszkópot, de sok jót nem hallottam még róla :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Én nem használtam soha :!: annyit azonban hallottam, hogy az lh tesztet szokták jóstesztként is használni :!:
Egyéként nem ajánlották nekem azt a mikroszkópos megoldást, inkább az lh tesztet, mert az egyértelmű :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka! Nekem sem volt, nem vettem, mert csupa rosszat hallottam róla, hogy megbízhatatlan.
De ettől még lehet, hogy neked bejön! :wink: Drukk!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csjok Betty jol van!!!Beszeltem vele ma talan majd vasarnap jon kicsit 8) A kis topiktali ngyon jo volt 11-fel 5ig ott csacsogtunk annyira jot tett nekem ez a kis kimozdulas es beszelgetes :) eszembe sem jutott egesz nap,hogy holnap punkcio :shock:

Beultiseknek beulti utan pl neked meg Ranita 1deci vorosbort estenkent siman ajanlanek :wink: Jot tesz a verkeringesnek ami a meh verkeringesenek jo ezert kell kicsit setalgatni is mar 2nap utan...ugyhogy hajra lanyok en mar beszereztema borocskam en talan ma este mar de lehet ma meg a punkcio miatt nem de vasarnaptol nyomom en is 8)

Suzy
Nana,hogy sikerult.Te hogyhogy ilyen sokat tudsz jonni?Csak nem Otthon vgy? 8)

Ancsuka
Hat akihez most jarsz talan ott tuds zerdeklodni :roll: O jobban eltud navigalni teged bar ha oda szeretnel majd menni ahova Betty jar akkor mar nem is kerdeses a dolog...amugy ugy megy csak siman csorogsz elmondod ki es mi vgy...es x.y. hoz szeretnel menni es akkor beirnak egy konzira.Elso konzira szoktak varni...most aki nem vart annak lehet szerencseje volt es epp egy lemondott helyet kapott meg...vgy lehet Betty is olyan helyre jar ami nem meddosegi :roll: Nem ismerem azt az intezetet :? De teny es valo fizetni kell a fagyis beultiert...vgy asszem ugy beszamoljak,mintha lombik lenne ha nem fizetsz :roll: de errol en nem igazan tudok infot mert nem volt fagyis beultim :? (elore lathatolag nem is lesz :oops: )De neked sem kell menni oda hisz lassan tesztelsz neeem? 8) Vivi meg szisza tok jo,hogy megfernek egymassal :P

Zsu
Nekem is csak a szuk csalad tudja...de nalunk tabu tema nem szeretek rola beszelni meg anyu sem kerdezoskodik...egyszeruen nem szeretem ha itt izgulnak,mint valami "loversenyen" meg ok azt hiszik megvan a beulti hopp ikrei lesznek meg o mar nagymama :twisted: multkor viszont szembesitettem vele,hogy latod meg a beultiig sem mentem el...na meg elmagyaraztam,hogy ez nem igy mukodik :roll: Azotsa inkabb nem mond semmit :lol: tudjak mikor megyek dokihoz oszt annyi :roll:

Angyal
Koszonom neked is :wink: Dejo,hogy ennyi embernek kell hetfore drukkolni :) Izgulsz?Tudom hulye kerdes volt :lol: Es meg te sem teszteltel :shock: Aztaaa :o :shock:

Ranita
En sem ertem miert "szegyenlik " sokan ha lombik gyerekuk van :shock: ez talan regen volt "ciki" hogy ti nem tudtok gyereket gyartani... :roll: de a mai modern vilagban tok normalis...es meg kulonlegesnek is erzem magam emiatt 8) szal nalunk sem szegyen es ha meglesz nem lesz titok :D hat nem is tudom kinek sms-ezek...talan Gabi bevallalja :oops: minnya megkerdem 8) Anyos lehet nem tudja hogy kezelni ezt a dolgot es azert fura :roll: Talan ez egy olyan dolog(jo most kis tulzassal ugyan) de pl a tolokocsisokat sem kerdi meg senki,hogy segitsek vgy a feher palcasokat...neha meg csak a szemunk sarkabol merunk rajuk nezni...nem tudjuk,hogy kezelni ezeket a dolgokat nem mintha rosszat akarnank vgy rosszak lennenk...De miert kert anyos elnezest?Ulj le vele legkozelebb beszelgetni errol a dologrol kicsit...hogy van e kerdese szeretne e tudni valamit a dologrol...biztos lesz kerdese es talan Hannara is tobbet fog vigyazni :wink:

Gabi
Leszel olyan del korul?sms neked mehet a hirekrol? :roll:

Ancsy es akit meg erdekel!
Ez csak egy kis erdekessegkepp teszem be :arrow: http://www.maternet.ro/Tanfolyam/1Atest ... fault.aspx

Viszont ezt mar tobbszor mutattam de mindig feljovo dolog...pe utan 4.nap meg semmi nincs hisz meg a pozi teszt utan lesz csak pe 24-36oraval!A beagyazodasig meg napok telnek utana el.Amig a baba nem agyazodik be addig nincs tunet hisz a hormonok se valtoznak na de it a leiras!

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg

Mindenkinek nagy-nagy drukk a hetfoi es egyeb mas napokhoz 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Hírek jöhetnek!!!! :lol:
Aztán közvetítek a csajoknak!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj es Kép a drukkokat holnapra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Ok mert a te szamod tudom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Hatalmas adag drukk holnapra! :D :D :D

Gabi! Akkor várjuk a tudósítást! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri! Csuriban mindenem! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Ancsu-Angyal-Betty-Lucuzs-Ranita-Vani!
Pozi teszthez
Kép

Bri!
Várom az sms-t!!!

Nálunk nagyon rossz az idő,fúj a szél és esik az eső :(

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi!
Ha tudsz írj nekünk!!!

Zsu!
:?:

Suzy!
Mi jót csinálsz ma?

Meli!
Hétvégén is megy a sport?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Bri,
drukk!!!! Várjuk a jó híreket!

Gabi,
nálunk gyönyörű idő van, el is sétáltam végre a postáig. Mire hazaértem lógott a nyelvem :D , így 4 nap fekvés után.

Ma már el teszek veszek itthon, de semmi megerőltető, délután meg pihizekmajd :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Szuper, hogy mire felkeltél szép idő lett! :lol: Nálunk is süt a Nap, de iszonyat szél van. :? Na mindegy, bentről csodaszép! :lol:
Hajrá pihi!
Én takarítottam eddig, most meg kezdek főzni! Délután nekem is pihi!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?