[quote="bette"]
írta:bette
szia!
én is pont Kovács Zoltán választásán gondolkodom. júl.17-re vagyok kiírva. te mikorra? mit hallottál pontosan, mikor megy szabira?
köszi!
jó babavárást!
sajnos júli 15-től megy szabira három hétre. És ráadásul azt mondta, hogy a többi doki a kórházban már mind tele van nyárra. Egyetlen embert mondott, Zsigmond Tamást, aki még annyira fiatal, hogy nincs akkora praxisa, hogy tele legyen. Róla semmit nem tudok. Ráadásul azt ecsetelte, hogy igazából nem gáz ügyeletesnél szülni, mert mindannyian természetességpártiak, és fő, hogy ott leyen a szülésznőm, de nekem ez már nagyon mentegetőzésnek tűnt. A szülésznő, akit ajánlottak, Molnár Gabi szintén nem ragadott meg első találkozásunkkor, úgy mondanám, közepesen volt szimpatikus. Sajnos mondott valami szerintem durvát, azt, hogy én az előző szülésemet nem tapasztaltam meg teljes minőségében, ezt a gyönyörűséges fájdalmat meg a folyamatot meg nemtudommit, mert a 20. óra vajúdásban (kb 40 óra ébrendlét után) kértem edát, és még azzal is vagy négy óra volt hátra. A végén kiderült, hogy neki még nincs gyereke... nem tudom, más szerintem látni ezer szülést és más akár egyet is átélni, én sem magyarázom, hogy kibírható megszülni egy pasinak egy vesekövet, ha nekem még nem volt... Szóval ez hagyott egy pici tüskét bennem azzal kapcsolatban, hogy annyira ne akarjak ügyeletesnél, csak a választott szülésznővel szülni.
A Kovács stlíusát már éppen megszoktam volna, mikor a rendelőben meg az történt, hogy hét percet késtem a megbeszélt hat órához képest, a rendelés csúszott, hat harminckor kijött a beteg, de az asszisztens nem engem hívott be, hanem azt a csajt, aki már előttem ott ült. Holott mint kiderült, utánam szólt az időpontja, csak beült a váróba háromneyed órával korábban az eső miatt. És az asszisztense, majd utána a Kovács is azt magyarázta, hogy ez a rend, ha késik valaki, bemehet az, aki előbb odaér, tökmindegy, hogy ő maga mennyit csúszik és az előbb odaérő amúgy hány órával a saját időpontja előtt ér oda, és lépjünk már tovább... kicsit olyan büntetésszaga volt ennek nekem, pláne miután az asszisztens kifejtette, hogy ha nem tetszik, nem kell dokit választanom, meg hogy máshol ennyi késés miatt már csak új időponttal fogadnak. Engem ez az apróság nagyon kiborított, egy egész órát vártam a hét perc késésem miatt és aznap már nem láttam ébren a fiamat...