Új privát üzeneted érkezett!

jaj lányok felrakok gyönyörű és olcsó kislány ruhákat,ha valakit érdekel irjon privit!!
vannak fiúk is csak azok kb 1 évesre valók!

Kamillának ugy vásárolok hogy megveszem nagyobb pakkban és összeválogatom belőle a ruháit,de igy is sok van már és olyan gyönyörűek!!
egy kislány hordta őket,tényleg mintha ujak lennének!!

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_02_25#

bibar

Bibar megvagyok, köszi.Reggel úgy begörcsölt a hasam, ráadásul jobb oldalon, én annyira megijedtem, úgyhogy nem sokat leszek ma szerintem, fekszem majd. :cry:
Kutyut még nem tom, hívom ma mamimat.
És nálatok mi a helyzet???
Ezek nagyon szép ruhácskák!!!! Mennyibe kerül egy darab?Mert engem érdekelne!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar
megkukk....
Én a sárga pancsi utánit rákoskát szeretnéééém :D
Vendég

Ja látom alatta.Áááá ez nem az én napom, már olvasni se tudok! :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mit nézünk??? Az Éli könyve c. filmet. Premieres :)
http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?i ... 87db93b601 :lol: :lol:
Vendég

Niki
jaj igen odirtam az árakat:)
irjál melyik kell!

Edi
na akkor most már tényleg hozzuk össze a talit,mert nálad is van én ruhácskám:))elrakom arákocskát:)
lehet hogy jövö héten beküldöm az uramat hozzád,majd meglátjuk.
hú ez a film engem is érdekel

:lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar
Kösziiii, az még egészen unisexnek tűnik, és megyünk babauszira majd, oda szuper lesz :D
jóóó, én benne vagyok a taliban, szervezzük le inkább... aznapra kiveszek szabit, ha tudom előtt 2-3 nappal, hogy mikor lesz :D
De az uradat is beküldheted hozzám, ha akarod, csak szólj, hogy hozzam majd magammal a rucikat :P

Kamillának gyönyörű rucikái lesznek ahogy nézem, mert h ezek nem kellenek már, sejtem milyenek vannak már :P
Vendég

Edi
jaj gondolhatod milyenek figyelnek a szekrényben :lol: :lol: na akkor a talit dumáljuk meg ha felbukkanak a többiek is,nagyon jó lesz!! :wink: :wink:ja és még mindig jön egy jó pár csomagom :oops: :oops:

bibar

Bibar
Én teljes mértékben megértelek, Botinak annyi ruhája van már, hogy folyik ki a szekrényből, de nem bííírok leállni... Most ráálltam a nagyobbak megvételére, gondolok itt 3-6hó vagy 6-9hóra :D:D:D:D:D
Vendég

Niki
válaszoltam
jaj még akartam irni hogy pihizzél akkor sokat,ezek a rohadt görcsök :oops: :oops: remélem a manócskád azért enged kicsit feküdni :wink: :wink: mi jól vagyunk,minden oké :wink: :wink:

bibar

Bibar :lol: :lol: :lol: Ebben hasonlítuk.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!
Kicsit későn ismét, de én alhattam kicsit tovább. Bár már éhes voltam, azért ébredtem fel. Megittam a szokásos kakaómat, és most meg hányingerem lett töle. :?

Álom: MA álmodtam a Kicsikénkkel. Az azrcát egyszer láttam, tök tisztán, hajacska épphogy csak volt. Viszont azt a bizonyos alsó fertájat többször mutogatta. Igy láttam minden irányból a KUKIT! KISFIUT álmodtam!! :P Remélem bejön az álmom!

Képzeljétek, haladunk, már +2 fok van!! :D Lesz ez még jobb is. Azt beszéltük, ha szerdáig nem esik megint sok hó, akkor szerdán megyünk IKEA-ba. Hétvégén nem akarunk, mert nagyon sokan szoktak lenni, nézelődni is alig lehet meg leülni kajálni is!!

Kinél mi finom lesz az ebéd??
Nálunk karalábé leves és a tegnap is emlegetett túrós-szalonnás sztrapacska!

d.dodó

Bibar, én is válaszoltam. :lol: És köszönöm!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálam ma az ebéd a City Food jóvoltából származik majd, és húsos rakott karfiol lesz :P nyammmiiiii

Tegnap olyan fáradtam estem haza, hogy már nem lett eperkrémleves, de szerencsére már nem is kínzott annyira akkor.... bezzeg most megint csorog a nyálam.... :D
Vendég

Többiek!!
Merre vagytok??

Most nézem, hogy 19. hét!! :lol:

d.dodó

Gratula hozzá Dodó :P
Vendég

Hééé csajok, mi ez a pangás.... Hol jártok?????
Vendég

Jóóó mérges vagyok.... :evil: :evil:
A teszveszen jól átvert egy csaj, hülye kis picsa a maga 19évével... már elnézést, de miért jár együtt a fiatalság a linkséggel??? (akinek nem inge... )
Megvettem egy kendőt tőle 4900.- ért, lekértem a számlaszámot tőle, Raiffeisenes számlája van, azonnal rá is tettem a pénzt.
Ez volt 02.02.-án!!!! Azóta nem küldi a csomagot. jó csak 5770.- forint, na de nemáááár. Hiába hívom sehol semmi, mindkét száma kivan kapcsolva.
Írtam neki, majd nagykegyesen írt 2hétre rá, hogy beteg volt a fia, és most gyógyúlt meg, ma adta postára a kendőt!!! és leszarja, miket írok.
KAMU, hogy fel lett adva, mert ez 1hete volt, és persze emailekre nem ír!!! Szóval még nem volt ilyen szemét kis seggfejjel dolgom a teszveszen, de itt az ideje úgy látszik. Már csak elvből is. Eljárást indítottam a jegyzőnél, mert ezt így kell ilyenkor, szerencsére jó barát, így könnyű dolgom lesz....
Az összes költséget ráverem, és a pénzemet is kérem vissza, fizessen csak.... ÚÚÚÚTÁLOM a link embereket pfúúúj :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

mééérges vagyok, nagyon!!!! 5éve teszveszezem, még soha nem volt ilyen ügyem!!!
Vendég

edi!
Hú, elhiszem hogy marha mérges lettél. Utálom az ilyen embereket.

Én se tudom hol lehetnek a többiek. Én vagyok, csak elmosogattam közben, meg lassan főzök.

d.dodó

Dodó!!!Éljen-éljen a 19. hét!!!!Befordulsz mindjárt a félidőbe. :lol:
Edi!!!Fú, ez durva azért!!!!Én is útálom az ilyen embereket!!!!! Nagyon gáz!!!!!!Gyűlölöm, ha valaki átver másokat.Miért jó az??A becsület már semmit sem ér???? Jól teszed,amit teszel, leckéztesd is meg!!!! Reméljük azért nem derül ki, hogy tényleg valami súlyos oka volt rá, hogy így járt el!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó
gratula a 19 hez :lol: :lol:

Edi
na ez durva,pont tegnap utaltam és a férjem megkérdezte mi van ha nem küldik a csomit,én meg áááá olyan nincs :oops: :oops: ezek szerint van :cry: :cry:

bibar

Edi és Fóka nagyon boldog névnapot nektek!!!! Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

sziasztok,
Edi: nem semmi..én is beleszaladtam egy hülyébe..elakartam adni egy overallt, kérdezte, h mekkora, aztán azt mondta, h nagy lesz. aztán mégis licitált. amikor elnyerte, nem utalt. amikor megmertem kérdezni, h mi van a pénzzel, azt mondta, h meggondolta magát. basszus nem adtam negatívot, mert annyira suttyónak látszott (nem tudott egy szót sem helyesen leírni, dekódoló kellett a mondataihoz) erre ő válaszképpen adott egy negatívot :shock: :shock: hát vannak ilyenek..

annyira aggódom, h olyan ritkán érzem a babámat..nem egy aktív baby.. néha belémrúg, h megnyugtasson..olyan fura, h nem emlékszem már, h Martinnal, h volt..pedig nem is volt az olyan rég..és azért már nem olyan kicsi..

M.
Vendég

jajj MIA elég már ebből!!
Régebben írtam hogy ugye én Laura vagyok a bátyám Áron (neked is ez volt a két lehetséges név... :D )
most meg látom hogy hozzákerült az andrea (nagyon szééép :oops: ) na és szerinted kit hívnak úúúúgy....hááát anyukámat!!!!!! :shock: :lol:
úgyhogy mostmár elég lesz!!!! :lol: :lol:

mokibuci

:) én is próbálok nem gondolni arra, h baj van..csak néha rámtör :)

köszi! :)
M.
Vendég

ugye Fóka is Edina...???mert én megelőlegeztem neki....de úúúúgy emlékszem... :oops: :oops:

mokibuci

NEMMONDOD??? betojok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Martin azért lett Ernesto, mert így hívják a legidősebb bátyámat, aki a keriapja. Laura azért lesz Andrea, mert így hívják a kerianyukáját Martinnak, nem lesznek más keresztszülők, ők lesznek mindkettőjüknek. :) tényleg vicces :)
Vendég

Sziasztok,

nem győzök visszaolvasni :D

nem találom...ki főzött sajtos-brokkolis raviolit???? kéne a reci :oops: .....de nem találom :? ...megvaaaan kutyafüle :D :D :D :D
kutyafüle: lécciléccilécci :D :D :D :D recirecireci :D :D :D
Mi az a Stella kemoji?

edi: a rigó az egér?

Én is bálnának pontosabban cetnek érzem magam :(

lábgörcs: Magnézium!!!

poci: éljetek kicsit itthon, kicsit ottkinn...sokan csinálják ezt :D

Jah, és hogy ne unjam magam a heti 2 kismamatorna, heti 1 aqua natal, heti 1 kismamajóga mellett...beiratkoztam lovastúra-vezető tanfolyamra (a vicces ebben az, hogy iskolai ,keretek között én taítottam táppénz elött), illetve a 2f nyelsuliba angolra

Tegnap volt a védőnénim nálunk...látogatáson....szal azt mondta, hogy ha jó 4D-re akarok menni, elmegyek Pestre a Győrffy Mátyáshoz, ismeritek??? Elérhtőség??? Úgy emlékezett, valahol a 12. kerületben van...

cs-nyusza: otthon is nyusziznak teéged????? tök aranyos

Mostanában szúr a mellem alatt...mi lehet az???

Terhelésesre a 24 héten meyek...úúúúristenke, az már csak 3,5 hét :? :D :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Niki
Nem hinném, hogy komoly oka van, mert a teszveszre belépked. Sőt abszolút intelligencia hiányban szenved, hogy még ő bunkóskodik...

Mia
:shock: én az ilyeneket nem értéketem volna a helyedben, vagy óriási negatívval. Írj a teszvesznek, hogy mi a sztori és törlik a negát Tőled!!! :D

Moki
Köszönöm szépen :D
Vendég

Ezt az oldalt többé kevésbé átfutottam :)

Bibar: priviztem.

Edi: Boldog Névnapot! Durva a teszes sztori, adtál neki legalább negativ értékelést, hogy más ne szivja meg vele? :evil: :evil:

Dodó: álom :D:D:D

Moki: igen, én is ma névnapozok ;)

Ha valami kimaradt majd este, Z már rángatja a nadrágom :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Esik ez a fránya eső :(

Moki: Téééényleg, Fóki is Edina!!

Fóka: nagyon sok boldog névnapot Neked is!

És Edi - bár tegnap már írtam, de jobb kétszer, mint egyszer sem - Neked is boldogságosat!
Jól teszed, hogy mész moziba. Szupi estét Neked és holnapra pedig jó mozizást! Aztán majd gyere mesélni.

Igen, ismerős az ilyen aukciós téma, mikor elutalom, nem küldenek csomagot, meg nem válaszolnak. Jól is teszed Edi, hogy intézkedsz. A köv.lépése biztosan az lesz, hogy ő biza feladta a csomagot és elkeveredett.... :evil:
Időnként én is félve utalok, ha nagyobb összegű és ha tehetem, inkább érte megyek.

Mia: nyugi, nincs semmi gond! Lustizik a kis Manód. Szundikál és közben növekszik ezerrel.

Dodó: gratu a 19.héthez

Bibar: szépek a rucik! Én is már annyi mindent vettem, hogy csak na. Majd készítek egy-egy képet róluk én is.
Most amire meg rákattantam, hogy próbálok olyan rucikat megszerezni, ami Nórinak van már eltéve nagyobb méretben és a kistesónak is legyen ugyanolyan :lol: :lol: Néha már magamon is kacagok, hogy lehetek ennyire dinka. De hát ez van. Tesós szerkójuk lesz néha-néha :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Mia
Én is kevésbé érzem Botit mint Bálintot anno... Boti is lusti nagyon... de jól vannak ez biztos, miárt is lenne baj??? egészséges vagy, mitől lenne baja???? :) Én mindig erre gondolok :) :wink:
Vendég

Fókamóka
Boldog névnapot Neked is :D:D:D:D
Nem, még nem adtam negítvat, de fogok majd, csak előbb legyen a pénz a számlámon!!! :twisted: olyan mérges vagyok rá, hűűű :S

Manorka
Köszönöm szépen... :lol: Naná, holnap hozok képeket Nektek a kis Hercegemről :)
Muszáj intézkedni, mert ez genya dolog volt... :S
Vendég

Sziasztok Lányok :) !

Először is: EDINÁK, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK :D :D :D !

Edi, szupi programod lesz ma és holnap :wink: !
Bejelentkeztem én is a Praxisba, Hajdú K-hoz :D !
Úgyhogy holnap több okból is várom majd, hogy gyere a hírekkel :wink: !

Mercy, Győrfi Mátyás szonográfus-nőgyógyász, a Praxisban rendel, szintén :wink: !
http://www.ultrahang.com/szolgaltatasok.html

Bibar, végül is elgondolkodtató, amit írtál az oltással kapcsolatban, lehet, hogy igazad van... Szerencsére van addig időnk még :) !
Megértelek, hogy a jó időben többet leszel távol, én is nagyon várom már a napsütést :) !!!

Niki, sajnálom, hogy fáj a pocak :oops: , tényleg pihenj, biztos jobb lesz hamarosan!

Mia, Bibar, tudom, babakorilag kicsit hátrébb állok, mint ti, de nekem is ritkán és icipiciket mozog a kis drágám :oops: !
Már nagyon várom, hogy erősebben érezzem én is. Úgyhogy megértelek titeket!

Csak gyorsan bekukkantottam, majd még jövök, csak összedobom a kruplifőzimet, mert már kezdek éhes lenni… már, ha kész lenne, is késő lenne :roll: , csak lusti voltam…

Anikó

Kép
mamaki73

Mercy, bocs, rosszul írtam: Győrfi Mátyás csak szonográfus, de nem nőgyógyász (hiszen nem is doktor) :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edináknak Boldog névnapot!!!

Hú, itt gy elkezdett olvadni hogy csak na!!

d.dodó

fóka: neked is nagyon boldog névnapot! :lol: :lol: :lol:

edi: engem is tavaly megszívatott egy csaj, marha pipa voltam. az esküvőre rendeltem fehérneműt és nem azt küldte, ráadásul hiányosan.... én két hónapig leveleztem vele, aztán meguntam és írtam a tesznek. végül a pénzt visszautalta, "csak" az ígért postaktsg-eket nem. aztán később néztem és kizárták a teszről! lehet más is panaszkodott, nem tudom. így is dühítő volt, hogy 2szeres postaktsget kidobtam az ablakon! azóta nagyobb értékű dolgot csak úgy veszek, ha megéri érte elmenni és van személyes átvétel.

dodó: 19, gratula! mindjárt félidő, visszaszámlálás :lol:

poci: visszatérhetünk majd a csodaszeredre? :wink:

Kép
zsani78

Hú de jól sikerült életem első sztrapacskája!!! ÚÚÚÚgy bezabáltunk. Apácska is kétszer evett. Mondta is hogy ugy érzi ez olyan jó, hogy betegre fogja zabálni magát belőle.....hát most csak pihegni tud! :lol:

d.dodó

dodó: :lol: :lol: :lol: egészségetekre!

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ma iszonyú fáradt, álmos, nyűgös vagyok. már délelőtt aludtam, de sztem most megint le kell feküdnöm, egyszerűen lefordulok a székről. megyek is, jó éjt!

Kép
zsani78

zsani!
Én most csak azért tudnék aludni, mert ugy teleettem magam. Csak épp várjuk, hogy Lizy is elaludjon, hogy mi is pihenhessünk.

d.dodó

Merci!Szánom-bánom bűnöm, de most feltettem. :oops: :oops:
És írni sem tudok, mert Stella "kemoji" az Stella kemojai(kemoterápiái) akar lenni, csak nem tudok írni se sokszor. :oops:
Edi, akkor meg végképp nincs kegyelem!!!!Leckét neki!!!!!!!!!!!!
Fóka, bocsika, Neked is Boldog Névnapot Kívánok!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, visszaolvastam rendesen :)

Zsani: sajnálom a rossz éjszakát.

Edi: jó mozizást estére!

Niki: sajnálom a pocakgörcsöt, remélem már jobban vagy!

Ebéd ma jó sűrű zöldség leves volt.

Mia: az én babám is kevésbé aktiv, mint Zalán volt, aki egész nap mocorgott. Pocaklakó ennél sokkal lustább.

Mercy: hú, te tényleg nem unatkozol ennyi elfoglaltság mellett :) Én is akartam menni nyelvtanfolyamra még szülés előtt, de az autónk elvitte a pénzt :(

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket! :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok Kismamik!

Az agyam, akár a szita... tegnap este visszaolvastam és csomó mindent akartam, de persze SEMMIRE sem emlékszem mostanra belőle :oops:
...úgyhogy maradnak a maiak! :)

Fóka és Edi! Mindkettőtöknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Edi! Ha esetleg megint médiahír lesz belőled és a teszes partneredből, akkor mi nem hallottunk semmit, ugye csajok! ;) Norbi-ügyben sem nyomtunk fel, úh. csak hajrá! :)

Viccet félretéve.... kiakasztóak egyes emberek. Nekem múltkor úgy nyitott egy "kedves" eladó, hogy (4 nappal azután, hogy írtam neki mélt, hogy na akkor hova / pontosan mennyit utaljak, etc....) írt egy emilt olyan stílusban, hogy aszittem csípőből küldöm el a zannyába....
Kb. így: "nem jelentkeztél, két napod van, különben negatívot adok és megy vissza a cucc aukcióra..." Még köszönni sem tudott a gyökere, pedig ha valamire, arra nagyon ugrok! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Persze miután becopyztam neki a korábbi levelemet, és felvilágosítottam, már nagyon kis mézesmázas lett.... de valamiért már nem tudtam "megkedvelni" :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Szép napot mindenkinek!!!

EDI!!! Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!!!

Görcs: Ezek szerint ma lábgörcs-hullám volt, mert én éjjel fél 3-kor ébredtem hogy besz..rok, annyira görcsöl a lábam! De nekem nem a vádlim volt, hanem a sípcsontom mellett végig! Muszáj volt felkelnem, és sétálgatni, mert a lefelé feszítés már nem ért semmit. Ma akartam venni magnéziumot, persze hogy azt elfelejtettem...:( Ugyhogy most reménykedem, hogy holnapig nem jön újra a görcs. Akkor tudok csak elmenni mg-ért.

Most megyek, ma valószínű már nem leszek, jönnek a barátaink, ugyhogy most gürizek 1000-rel, hogy emberi állapotok uralkodjanak, mire ideérnek...:) Egész héten pakolok, de semmi látszata... :(

Rendelünk Pizzát, meg csinálok hambikat :)

További szép napot! Aki melózik, annak kitartás!! Már nincs sok a hétből!!! :)

Sziasztok csajok!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme sajnálom a lábgörcsöt. Ez az egész héten pakolok és nem látszik csak rosszabb lesz egy gyerkőc mellett, én amig Zalán ébren van már nem is pakolok, teljesen felesleges :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok Lányok!!!

Ma hamarabb végeztem, jöttem is, ahogy tudtam.

Köszi mindenkinek, remélem hamarosan kiderül mit rejt a Kisnyusza lába köze! Próbálok türelmes maradni….néha sikerül, néha kevésbé :)

Dodó: gratu a 19-hez!!! Sztrapacskaaaa!!! NYAMIIII!! Még nem próbáltam soha, de nagyon szeretem…mondjuk inkább sütni tudok, majd főzni, de majd belejövök.

Fóka és Edi: boldog névnapot nektek!!

Edi, az Éli könyvéről csak jókat hallottam, majd mondj Te is véleményt! Lehet mi is megnézzük, ahogy Párom leadja az ügyeletet, addig no mozi, max homevidi. A Teszveszes csajrol megvan a véleményem! Grr..

Bibar: Milla biztos nyugisabb, mint Olivér, szerintem nagyon jól érzi ő magát, majd belejön a mozgolódásba ;)

Manorka: Tesós rucik, húúú, de menő-manók lesznek! Juhuuu!!

Dobok egy mai pociképet:

18+4:
ebből Ti mit szűrtök le?

Kép

És egy kimondottan pinky zokni a nyuszatappancsokra (de ha fiú lesz, akkor is ráadom) - ez volt élete első ajándéka a nagyitól:

Kép

Kép
Kép
csipetnyusza

csipetnyusza!
Nekem inkább fius pociak tűnik. :roll:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?