Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lucuzs, ha görcs nem volt, akkor az tök jó, és az utro adagjának felemelése is jó ötlet volt, mikor kell visszamenned?Nálam a napi 9 utro sem állította meg a pirit...

Bri, a 3 hónapot a beültitől számítják, így már két hónap múlva, április végén kezdhetünk!

Gabi, nem tudod véletlenül, hogy a vizsgálatoknak mennyi idő a lejárata?
Vendég

Zsu
Nekem multkor nem volt beulti (nov 1-2an lett volna) es a dokim azt mondta februar vegen kezdhetek.Jo mondjuk en fogigatloztam is ami mar maga a lombik resze szerintuk :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Csajok! :lol:

Kinek megy mára a drukk? Gyancsinak?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs, nem rossz a hőgörbéd, csak maradjon fent a hőd akkor ott a baba is!!!Barnázás elmúlt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.02.25 09:29-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Kedd dél óta nem volt semmi, akkor mondjuk nem barna volt, hanem vér, és azért nem elhanyagolható mennyiség. De a lényeg, hogy azóta semmi.
Annyira jól esik, hogy drukkolsz! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyal! Újabb nap!!! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++
Teszt vagy vv. hétfőn? Nekem is! :wink:

Ranita! Utolsó heverészős nap! :lol: Hogy érzed magad? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Többieknek bocsánat a betolakodásért, csak Lucuzsnak nagyon szorítok és éreztem, hogy elkeseredett!!Szorítok ezerrel!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Zsu!
Nekünk azt mondta a dokinéni,h fél év.Ez logikusan is hangzik.

Mindenkinek akinek ma kell: Kép

Bri!
Na előttem még egyet,már jó erős :) Kicsit most más érzés,mint a múltkor.

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs
Multkor nem is neztem a hod...de most,hogy Babaimi emlitette megkukkoltam es tenyleg nem rossz sot 8) Te hetfoig kibirod? :shock:

Gabi
Jaj na akkor gondolom azert kicsit megnyugodtal.Mi az,hogy kicsit most mas erzes mint multkor?Azt gondolom olyan jobb kismamisabb 8) :lol:

Tobbiek? :roll: En ma sem leszek mert megyek barinomhoz babazni aztan meg anyumhoz babazni...majd este leszek 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziaszok!

Lucuzs,
örülök, hogy nincs barna!

Bri,
nemsokára szombat! :wink:

Betty,
már a pocidban vannak a babókák!
Azért majd gyere ám egy kicsit!Babatapik mennek!

Ranita,
pihizz sokat, de ebben a gyönyörű időben azért kicsit menj ám ki délután!Nekem rengeteg erőt ad ez a csodálatos napsütés! :D :D :D

Mindenkinek cuppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én épp takarítok, meg a téli cipőket pakolom el, tavaszosítok! :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Hát lányok, ha ti mondjátok, hogy ez a görbe nem is olyan rossz... nekem túl alacsonynak tűnik.

Bri! Ki akarom bírni hétfőig, akkor leszek a 14. napon, akkor már biztosat pisilek, nem akarok előbb, mert úgysem fogok neki hinni, hanem hétfőn újra tesztelek. Akkor meg minek szivassam magam előbb is.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok! Lenne egy hatalmas kérésem! :oops:
Tudna valaki küldeni nekem két szem utró hüvelytablettát?
Még ma postára kéne adni elsőbbségivel, hogy holnapra ideérjen.
Mert ha tartom a napi 5 szemes adagomat, akkor vasárnap este elfogy, és ha hétfőn reggel esetleg zebrát pisilnék nem tudnék többet dugni, és félek az hiba lenne. Azzal a kettővel már eljutnék Tapolcára és írhatna a doki. Persze tudom sok a "ha", de nem akarom, hogy ezen múljon. Vagy nem fog?

Köszi! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Képzeljétek! Nálunk hétágra süt a nap és 13.5 fok van!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Itt a TAVASZ!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok, most enm olvasok vissza ancsitól hoztam a híreket.

Gyancsi:
mnyh:8mm
1db 22mm és 2db 15mm-es tüszője van.
kapodt 2 merionált a pocijába.
Szombaton maga adja be az ovitrellt.
hétfőn inszem.

Ennyi az üzi.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gyancsi! Szuper! Szép eredmény! Hajrá hétfő! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok :!:

Melinda :!:

Akkor bocsi ezzel nem voltam tisztában :D
Remélem, hogy jól vagy :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

nagyon édi kicsi fifi, tündér kiscicmic :wink:
Sokszor az enyém is igy alszik pedig már 9 éves lesz a kis drágám :wink:
De nagyon imádom :D

Örülök, hogy jó hireket hoztál gyancsikáról nagyon drukkolok érte, hiszem, hogy sikeres lesz az inszem :wink:

Zsu :!:

Örülök, hogy jobban érzed magad :wink:
Meglásd áprilisban minden rendben lesz drága :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Szombati punkcióra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Rövid leszek :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ a hétfői inszemre

lucuzs :!:

Örülök,hogy ismét rendben van minden és nem vérzel :wink:
Nagyon szoritok továbbra is +++++++++++++++++++++++

Hétfőn vv :wink:

Betty :!:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :?:

Gabi :?:
Vendég

Mi van itt ma? :shock: Mindenki duzzog? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na itten vgyok megjottunk meg mar ettem is.Majkremes zsomle lilahagymaval 8) En ma este szurom a 2tuszorepiszuri :oops: izgi 8) Remelem nem miattam nem jottok :oops: Ha tulsagosan szokimondo vgyok szojatok visszafogom magam :roll: :oops:

Lucuzs
Ugyi vgy,hogy hetfoig kibirod...en nem lennek ilyen turelmes :lol: En csak most olvastalak en nekem van de csak holnap tudom feladni elobb nem bar azon a 2utron nem mulik semmi :wink: foleg ha hetfon igyis ugyis mesz :)

Melinda
Na rend van a ciposszekrenyben 8)

Ancsuka
Koszonjuk a hireket :!: En levgyok maradva nem tegnap utaztak ok haza?Vgy mar itthon is vannak es volt dokinal :oops:

Gyancsi
1000meg 1 sorry en nem tudtam,hogy maris doki :shock: valamelyik nap meg csak uton voltal :shock: Hat igy utolagosan is gratula neked a tuszikeidhez merionalt szurtam en is 8) a tuszorepit en ma nyomom 8) :lol:

Angyal
Ne is mond mar izgi ngyon :oops: ET14 :shock: es meg te is igy birod... :o Neked is hetfon lesz a nagy nap? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nem dolgoztam ma, a 21 hónapos unokaöcsémre vigyáztam :!: :wink: úgyhogy nagyon jól telt a napom :!: :wink:
Holnap már dolgozom és változatlanul sok munkám lesz, de utána jön a hétvége és remélem piri őnagysága is távozik végre egy időre :!: :?

Remélem Ti jól vagytok :!: :?: :roll:

Ancsi
Nagyon örültem a jó hírednek, amit sms-ben írtál :!: :wink: nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen az inszem és elnézésedet kérem, és bocsáss meg, hogy Én leírtam a rossz tapasztalatomat a kezelésről :!: nem voltam tapintatos és valóban igaza van Brinek, hogy talán ezt nem kellett volna pont most Neked, mikor Te most mész inszemre :!:

Bri
Most láttam, hogy Nekem is írtál tegnap :wink:
A fertys oldalon van ciklus vonalzim :!:
Nem csináltam még lh tesztet soha :!:
Hogy vagy :?: kibabáztad magad :?:

Zsu
Remélem mára már sokkal jobban vagy, sajnálom a történteket és sok erőt küldök :!:

Gabi
Remélem jól vagy :!: :?: :wink:

Lucuzs
Sajnos Én nem tudok Neked utrót küldeni :!:

Ranita
Hogy vagy :?:

Mindjárt folyt. köv, de ez a mai napom egy nagy-nagy rohanás :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2010.02.25 20:00-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nem miattad nem jöttem, ne aggódj, továbbra is csak őszintén, szókimondóan írj drága :!:
Akkor ma repesztő...sok sikert :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Na én is voltam ma barátnőzni+babázni :lol:
Aztán kaját csináltam apának és az olajszagtól kicsit rosszul lettem :twisted: Na most jól kinyitottam az ablakokat,végülis 6 fok van :lol:

Jövök még!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Nagyon drukkolok Neked, csodállak, hogy nem tesztelsz és ezt ki is bírod :!: :shock: :wink:

Ancsu
Örülök, hogy nyugodt vagy :!: :wink:
nagyon édi a cicus, úgy látom nagyon jól érzi magát :!: :wink:
Miért is jelentkeznél lombikra :?:

Gabi
Akkor Neked is jó napod vol :!: :wink:

Meli
Nagyon szépen haladsz a fogyással, gratula és további sok sikert, nagyon tisztelem és becsülöm a kitartásodat, nekem ehhez sosem volt elég erőm :!: most mis is elkezdtünk a férjemmel futni, de remélem egy hét után nem hagyom abba, most még lelkes vagyok :!: :wink: de úgy gondolom, ha jön a jobb idő, még több kedvem lesz hozzá :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri!
Kép
Ugye te se gondoltad komolyan,h miattad nem jövünk?!?!
Tök jó,h jól megmondod a tutit mindenkinek,nekem tetszik.
A múltkori tesztek még halványak voltak,a mostani megnyugtató erősségű. :lol:
Ma repesztő?Úgy szalad az idő Kép

Suzy!
Nemsokára mindenki a saját babájával játszhat :wink: :lol:

Lucuzs!
Ne hari,de most olvastam az írásod.Tudtál szerezni utrót?

Gyancsi!
Szuper eredmények!!!

Angyal!
Kötélből vannak az idegeid.Le a kalappal!

Többieknek puszi!Hol jártok????

Kép
cukigabi
Budapest

Na sziasztok!

Bri! Hajrá böki! :lol:

Dejó, ma mindenki babázott! Nemsokára meg mindenki a sajátjával fog!!! :lol:

Ja, és kedvesek vagytok csajok, hogy segítenétek, de szerencsére már megoldódott. Tudnak küldeni nekem, és holnap meg is kapom az utrót.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én lassan megyek aludni, már alig bírok itt ülni :cry: :!:

Nálunk nagyon sz@r idő volt ma, esett az eső, borult volt egész nap :!: remélem holnap ki süt a nap :!: :roll:

Gabi
Úgy legyen :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Örülök, hogy sikerült szerezned :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Jaaah azt hittem tesztelgetsz a homerozes melle 8) Majd ha raveszed magad segitunk benne :wink: Nem baj am,hogy osszekeverted a punkcio es uhu napot :lol: annyian vgyunk meg gondolom mashova is irogatsz neha en is belezavarodok es nehe nem emlexem mindenre pedig odafigyelek masra :oops: Dehat hibazni az hibazik aki csinal is valamit :wink: :lol: Majd szombaton lesz punkcio es igen ma megy a tuszorepi 11kor 8) Piri meg huzzon mar a francba :twisted:

Gabi
Jaaaaj nekem alapbol is csvarja az orrom az olaj szag :x Mikor voltam uhu-n annyian voltak nem volt hely semmi...aztan beszurtam magam 2no koze haaat az egyik egy kinai csaj volt(gondolom kinai etteremben dolgozik)olyan olajszaga volt...aszt hittem elhanyom magam :x Felis alltam mert nem birtam sokat kellett varnom...borzaszto volt mondjuk en szeretnem ugyanezt babatol erezni akkor talan nem borzolna igy fel a kedelyeim :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ranita! Ma nem is voltál! :cry: Hogy vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri!
Hát igen,nem is panaszkodni akartam :lol: rosszabbat is kibírunk mindannyian :lol: Egyenlőre úgy vagyok,h jöhet bármi.

Kép
cukigabi
Budapest

Fent a golyat nektek hoztam,hogy hozza mindenkinek a babat 8) Holnap kis topiktalink lesz a masikbol ugyhogy mar reggel megyek el itthonrol es megint este erek maj haza :? Mindenkinek drukkok!!!! Kép

Gabi
Most olvastalak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jo volt :lol: hat sosem lehet tudni :roll: nem akarok en unnepronto lenni :oops: ez vgyok en :) Na ha erosebb es azert mas akkor joo :wink: Mar nem kell sokat aludni uhu-ig sot most szamolgattam te akkor mesz uhura mikor en beultire :shock: :D Kép

Suzy
Itt marha jo ido volt setalgattunk a picurral mi is rendese melegunk volt :lol: Holnapra Kép

Lucuzs
Na orulok,hogy szereztel bogyot hetfore meg ngy drukk :wink:

Gyancsi
Gyere es meselj! 8) Kedden nem mesz majd? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Tudom nem ugy irtad :wink: En meg azert irtam mert pont a minap tortent meg velem ez az olajos eset :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Köszi előre is :!: :wink:
Kellemes napot holnapra és tök jó , hogy taliztok :!: :wink: most először vagy már volt korábban is találka :?:
mit szursz repesztőnek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Nem is írtad, hogy mi volt a dokinál :?: :roll: ha jól emlékszem 23-át írtál, hogy mész vagy már veled kapcsolatban is rosszul emlékszem :?: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Most eloszor jaaah.Vegulis oket meg nem is regota ismerem :arrow: ez nem az ostopikom hanem a masik jartal ott a lapalja :wink: mindenki eloszor latja majd a masikat 4-en megyunk 8) En tudod ritkan vgyok itthon de az ostopikombol pl mar taliztam lanyokkal regen :lol: ezek olyan rura es jo dolgok :)

Ovital szerintem mindenki ezt szurja 8) kettot nyomok nemsoka :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]Ancsu
Nem is írtad, hogy mi volt a dokinál :?: :roll: ha jól emlékszem 23-át írtál, hogy mész vagy már veled kapcsolatban is rosszul emlékszem :?: :oops: [/color]

Tenylen ancsinak mikor kell mennie? :roll: 18-19en volt az inszem akkor mar most volt vv vgy teszt nem? :roll: Nem jottek paran ma nem tudunk semmit :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok el is felejtettem mondani,hogy a Lidl-ben retro edessegek vannak akcios aron!!!! 8) :lol: telifagyi-ez a kicsi limo italpor-krumplis cukor-zizi-betus csoki-joker nyaloka es a tobbi :lol: mi vettunk limot meg zizi-t anyu meg krumpli cikrot vett maganak :lol:

Na mara eldugulok :oops: Ha reggel nem jovok akkor mar csak este :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Olvastam a lapaljásat, szoktam majd nem minden nap, tudom, hogy velük talizol, biztos nagyon jó lesz és jókat fogtok dumcsizni :!: :wink:
Nem ismerem azt a szurit :oops:

Ancsu akart menni pszichológushoz, de nem tudom, hogy ment-e :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaaah Beres Alexandra lesz a showderben megszuletett a lombik babaja 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Igen tudom, hogy lombikos volt, férje oligozoospermiás , ha jól tudom, ezért kellett lombik :arrow: Én egyébként nagyon bírom a csajt, régebben tornáztam is a dvd-ire, nekem szimpi :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Jaah igy mas azert voltal kepben rolam is :wink: :) Psziho mokushoz ? az jooo en is akartam meg fogok is csak menjek vissza :roll: Hat remeljuk jon holnap es mesel :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem a csaj semleges...de lombikos es ezert erdekel a tema...emlexem nyiltan beszelt vegig a dologrol :) Ezert szimpi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már csak egy óra a szurizásig... :wink: további szép estét...megyek aludni, mert nemsokára fél 6 és kelek :!: :shock: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Ranita! Remélem ma már lejelentkezel! Várlak! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Ranita-Ancsu-Vanili!!!!
Előbújni!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Sok munkám van, de azért be-be kukkantok :!: :wink:

Lucuzs
A görbéd változatlanul nem rossz, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Gabi
Hogy vagytok :?:

Hol és hogy vagytok kedves Többiek :?:

Most, aki beültin volt vagy inszemes már nem is jön egy darabig :?: :roll: Bettyt kivéve! (csak úgy kérdezem, mert hiányoztok ám, de megértem persze, ha nem akartok netezni), szurkok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek egy nagy...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tényleg! Vani! Te meg lassan tesztelsz, nem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Rég jártam erre, de remélem mindenki jól van?!
Akinek kell annak most is küldőm ++++++++++++++++++
Zsu, nagyon sajnálom :(
Suzy hogy vagy? Megy a spontán dolog majd ebben a hónapban is? :)
Gabi, örülök, hogy jól vagytok :)
Betty, pedig most net mentes ha jól tudom?!
Ancsu, nagyon de nagyon szurkolok neked, mert most volt inszem ha jól olvastam :wink:
Akit kifelejtettem bocsi, de egyenlőre ennyi maradt meg a kicsi agyamban :lol:

Pusza
ancsyka

Ancsy
Jó, hogy jöttél már hiányoltalak Téged is :!: :roll: :wink:
Igen, spontánkodunk :lol:
Köszönöm megvagyok, várom a jó időt :!: :wink:
És Te :?: lh teszt bevállt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás