Rodi!
Abból gondoltam, hogy kisfiút szeretnél, hogy fiúnak hívtad a hímivarsejteket, pedig a fele lány!
(lehet, hogy szokás így hívni őket, de nekem szemet szúrt...) De a lényeg, nagyon drukkolok!
Nati!
Semmi gond, kérdezz nyugodtan.
Több vizsgálata is volt, ebből egyszer találtak egy darab töredezett, nem mozgó hímivarsejtet, egyébként semmit. Na, annak nem sok esélye lenne, hisz eleve egymásnak törik az utat, és jórészt beáldozódnak azért, hogy legyen aki célba ér. Csapatmunka ez! Magányos harcosok csak a lombikban nyerhetnek...
Másrészt viszont a genetikai vizsgálat alapján jóval nagyobb esélye lenne genetikai betegségnek, ezért sem próbálkozunk biopsziával.
Szóval kérdésedre a válasz: jobb, ha nem jön spontán, de nem is védekezünk, mert nincs rá szükség.
Bikfy!
Neked akkor inkább az április vége lenne jó talira? Édes az a gólya a kék csomagjával!
Lucuzs!
Nagyon, nagyon drukkolok én is neked! Megértem, hogy a nagy hit alábbhagyott, de tényleg a bizakodás is elég! Kitartást a várakozáshoz!
Meggyógyultatok már?
Monic!
Sajnálom a korán kelést. Csináljátok a tetőteret? Azért az izgalmas lehet!
Bumi!
De jó hogy jöttél! Örülök, hogy egyre jobban erősödsz meg! Hétfőig még a fájások is javulhatnak!
További javulást neked!