Ma tényleg nagyon car idő volt és ki kellett mennünk. Minden oké, egy kicsit le van tapadva a combja, azt tornáztatni kell. És mikor megyünk uh-ra, akkor a csípőjét is meg kell nézetnünk és márc. 26-án vissza kell vinni a dokibácsihoz. Nagyon aranyos volt, olyan szeretettel beszélt a gyerekkel. Mint egy igazi nagypapa.
A gyerek nem is sírt, hiába tekergette. Megkérdeztem a hordozót is és azt mondta, hogyha már tartja a fejét akkor lehet benne vinni. Jó is mert ma leszakadt a karom. Rohadt nehéz ez a hordozó+gyerek kombináció. És még a munkahelyemre is bevittem, mert mennem kellett papírokat aláírni a tgyáshoz. Mindenkinek nagyon tetszett.
colin: Örülök hogy nem volt gond az oltással, de annak nem hogy nem volt jó az éjszakátok. Tegnap nekünk is másképp aludt, mint szokott. Éjfélig fent volt, utána meg reggel 5-ig aludt. Biztos valami front van.
remény: Tetszik Barbusnak a hinta, most is abban alszik. A figurák még nem érdeklik, de a ringatást szereti. Mondjuk mi is kézzel ringatjuk, mert a motoros olyan gyors, hogy már mi szédülünk tőle.
brigi: Én is a párod-féle éjszakai bagoly vagyok. Csak korán kelni ne kelljen, azzal a világból ki lehetne üldözni.
vevikk: Kaki szünet van nálunk is megint. Már 2 napja megint semmi.
A rotát kérdeztük a védőnőtől, de ő nem javasolja. Azt mondta, hogy nagyon sok fosós-hányós vírus van és a rota csak az egyik. Csak ez ellen van oltás a többi ellen meg nincs. Hát én ennél maradok akkor.