Sziasztok!
Végre idejutottam egy kicsit! Lányok, tényleg ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, de Kriszem egyáltalán nem egy egyszerű gyerek mostanában. Tudom, hogy egykorú gyerekeink vannak, és tudjátok, hogy mi a szitu, dehát ez van.
A lényeg, hogy gyönyörű lányocskák készülődnek ide közénk, gratulálok az anyuciknak!!!
A fejlődésekhez meg külön! Hihetetlen, hogy hogy rohan az idő... Látom Anna neked már csak 58 nap van hátra. Jutottatok már valamire a lánynév terén?
Mia, én a bölcsis témától agyhúgy követ tudnék kapni, komolyan mondom, hogy Magyarország valami katasztrófa, na azt szüljél meg szaporodjál! ÁÁÁ
Nálunk pl nincs is bölcsi, kb négy-öt településre jut egy bölcsi, abban is egy csoport, és naná, hogy első sorban a településen lakók fiait-lányait veszik fel, ergo semmi esély. Pláne hogy nekem munkahelyem sem volt, és hát munkáltatói igazolás szükséges a felvételihez.
Na a legdurvább hogy az egyik ovit most bombázták le nálunk és építették újjá, de egy bölcsis csoportot sem csináltak, inkább sószobát, meg tornatermet, meg anyukám papucsát.
Szóval borzalom ami itt folyik.
Noss mi megvagyunk, mindig van valami, de ezt majd egyszer személyesen, ugyanis van egy unatkozó majdnem rokon, aki egész nap utánam kutat, és nem akarom szegénykét leterhelje a sok információ rólam. Na és persze örülnék, ha a fiamat is hanyagolná, ugyanis lehet hogy hihetetlen de az ég világon semmi köze nincs hozzá!!!
Képzeljétek Krisz már nagyon sok mindent mond, és apró mondatokat is kreál
olyan cuki, na meg eszeveszettül hisztis, csórinak ráadásul most jön ki a két szemfoga is, úgyhogy nem unatkozunk.
Nálatok mennyit alszik a gyerkőc nap közben? Mert nekem mostanában semmit szinte. Bár ugye nekünk apuci is közre játszik...
Jajj annyi mindent tudnék mesélni, de valahogy most nem jön össze. Próbálok ám jönni, dehát katasztrófák uralkodnak, azért adok ám jeleket magunkról!
Most viszont megyek, mert még van egy-két dolog ami itt böködi a hátam, hogy csináljam már meg!
Sok puszi Mindenkinek!!!!