Új privát üzeneted érkezett!

Mamaki,
ha a 73-a születési éved, akkor kérlek, ne írd le a kistesó projektet :)
Tudom, nem vagyunk mai csirkék - papíron, de én pl. tök jól érzem magam a bőrömben. Persze most már sajnálom, hogy így megcsúsztam, de azért egy másodiknak is szeretnénk nekifutni :)
Persze, az egy is ajándék :)
Főleg, ha már a kezemben lenne a kiscsillag :)
Vendég

Reggeli műszak kicsit megkésve. :lol: De hát nem minden héten jönnek apáék! 8)

Azért írtatok rendesen, de én meg jegyzeteltem!

Maki!
Gratula a kislányhoz!! Hát, sajnálom hogy megtörted a kívánság topikot! Remélem én nem fogom. :oops:
Amugy nekem a Zorka és a Vanda nevek tetszenek.

emi!
Jó jogy nem lett a szüleidnek baja!
Nekem is a Lizy Emila párosítás tetszett már multkor is jobban.

manorka!
Csini poci! Igazi csajos!!

Sakura!
Nekem volt ilyen pocifájásom ugy 2 napja....nagyon szar érzés volt.

Anya maci!
Én már ettem igazi csigucot is....csigapörkötet. ;) Anya csinálta!

d.dodó

Dodó,
nekem a kagyló bejön (nagyon :) ), de csiga kimaradt és terveim szerint ki is fog :)
Az unokahúgom egyszer csigát rendelt étteremben (10-12 éves volt), minden falattól elbúcsúzott ... édes volt, de egy életre meghatározó élmény ...
Egyébként terhesen most nagyok kívánom a rákot ... régen is szerettem, de mostanában egyre többet gondolok rá ... az Ikeában általában eszem, vagy külföldön ... sajna elkészíteni nem nagyon tudom. Amikor Sp-ban éltünk, akkor az ottani fűszerekkel könnyű volt ... hát nem tudom ...
Marad a hal és az Ikea :)
Vendég

:lol: :lol: ezen a csigás félreértésen jót nevettem :)))
hú..a rákot én is imádom..és igen, spanyolban nagyon jól csinálják..hú de megkívántam..

aki a brokkolis raviolit mondta, az legyenszíves beírni a recisbe, mert megcsinálnám!

köszi,
M.
Vendég

Sakura,
elküldtem a priviben az iwiw-et!
Vendég

Bébike, hajrá annak a maradék egy hyperizomnak is, és köszi, hogy eszedbe jutottam! Holnap megyek H. Júliához, eléggé félek, de ha nálatok felszívódtak ezek a fránya papillárisok, hátha nálunk is...

Anya maci, hol éltetek Spanyolországban és mennyi ideig? (Ha a boquerones és az anchoas rémlik, na én azokat kívánom nagyon...)

Amúgy szerintem a Burger Kinges rák is nagyon fincsi!

Képzeljétek, ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan begörcsölt a vádlim, majdnem sírtam a fájdalomtól, és az jutott eszembe, hogy valószínűleg a szülés sem kevésbé fájdalmas...na és ha már ezt ennyire nem bírom...

Kép
emma.zunz

Emma..a minap én is így jártam..borzasztó..de hidd el, akármennyire fáj, a szülés más :)
amint ott van a kezedben a baba..hihetetlen érzés..eufória :) minden fájdalmat elfelejtesz ;) bátornak kell lenni..
sztem kérd az EDA-t, legfeljebb ha úgy gondolod, nem adatod be..a bnőm is így csinálta..és nyugi, ügyes leszel, a végére már annyira akarod látni, h mindenre képes leszel..nincs olyan anyuci, aki ne félne a szüléstől ;) ez normális dolog.

M.
Vendég

mia!
Borkkolis rakkottast írtam.... nem tudom arra gondolsz e...de lehet nem.

Emma!
Hu, Lizyvel nekem is sokat gorcsölt a vádlim. Arra is remekjó a magne B6.

d.dodó

Mia, Dodó ez olyan görcs volt, hogy amikor elmúlt, az is kész eufória volt! Most volt ilyen először mióta terhes vagyok, de ha megint lesz, jöhet a magne B6, mert ez borzasztó!!! Amúgy igen, az a tervem, hogy kérem az EDA-t...csak itt elég rosszakat mondtak róla a lányok...

Kép
emma.zunz

Ja, és nem is mondtam...apukám szerint is fiu lesz! Na nem az UH képekből mondta...ő ahoz "vaksi", hanem megérzésből. :lol:

d.dodó

nem tudok visszaolvasni,nem aludt el Olivér pedig jó sokáig altattam :roll: :roll:

jaj én is arról álmodtam mi lesz velem a szülésnél,ugye eddig azt hittem csaszi lesz,most meg jár az agyam :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Csajok,
Na megerkeztem vegre en is ide. Edgyedul vagyok, nincs is kulonosebb dolgom, de hihetetlen megis hogy elmegy a delelott.

Niki: Apa jovo szerdan indul vissza, egy hetre ment haza. :) Niki, nem ettem meg olyat amit irtal, de ez tenyleg nekem valo vega kaja. Leirnad a receptet? Erdekelne nagyon. Sima vega szeitanos szenyat ettem ebedre, nagyon jol esett, most semmi fott kajara nem vagyok es elvezem, hogy nem kell fozni.

Maki: varjuk nagyon a pocifotot. :D Nagyon szep nev a Dana,nalam ez a befuto, de a Petra is csinos kis lanynev.

Freyja: hipp-hopp ti is hamar meg fogjatok tudni, hogy kislany vagy kisfiu. Ahogy Edi is irta mar hiaba rejtegeti a kukit a zsacsi csak kikandikal mar :lol: :lol: :lol:

Emi: micsoda nevkombinaciok nem jutnak az eszedbe... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sakura: biztos vagyok benne, hogy csini kismami vagy, csak te erzed magad daginak.A legutobbi foton amit feltettel szuper csini voltal. Pocifajas nalunk is van de ez normalis.

Lanyok a gorcsoket a vadliban nem a kalium hiany okozza? Mintha valahol ezt olvastam volna...ugy remlik :roll:
pocaklako

Hellóóóóó lányok:)
Horror mi van itt megint....

Maki
Szerintem lazán jöhet az a tesó még... :D
Én 4 gyerkőcöt szeretnék, és többségben fiút, de lesz lányom is, tudom... :wink:

Dodó
kiderül legkésőbb nem egészen 5 hónap múlva, hogy kinek lett igaza, kislány vagy kisfiú lakik odabenn :)

Kéééépzeljétek, jöttek ma a kisállatbefogók, hogy elkapják a nyestünket... Jött a falbontó, mert a páncél mellé bepottyant a résbe, és nem tudott kimászni... már azt hittük haldoklik, mert csendben volt... :cry: kivágták a falat, és megvolt az állat, egy feketerigó!!!!!! :lol: :lol: akkorát néztünk, hisz akkora zajt csapott, el sem hittük. Befogták és elengedtük, de olyan jó érzés volt, hogy nem lett baja :)
Vendég

edi!
Feketerigó?? :shock: Gondolom erre nem számítottatok!
De legalább megmenekült!

Pocak!
Kálcium, de magnézium hiány is okozhatja!!

Mondtam már hogy ismét szakad a hó???? :evil: Mikor lesz már tavasz?

d.dodó

Edi: nagy nagy piros pont a bank dolgozoinak :lol: :lol: :lol: latod feleslegesen sirtal... :D
pocaklako

dodó
ááááá nem is gondoltunk madárkára, hisz nyüszögött szó szerint (azért pityeregtem, mert sajnáltam) és akkora hanggal volt, mint egy nyest.... :shock: De örült az egész fiók, mondtuk is neki, hogy hellóóó te nyestrigó :D:D:D:D Jókat nevettek az ügyfelek is :lol: :lol:

Pocak
hááát igen, hála az égnek, úúúúúúúúgy örültem neki, én engedtem szabadon :D:D:D:D:D
Vendég

poci: olyan ari vagy, hogy mindig nyugtatgatsz! csak olyan fura, hogy amíg vékonka voltam, addig simán megálltam, hogy nem ettem vacsit, meg sütiket, most meg, hogy amúgy is nagy vagyok, nem bírom ki, reggel is pirami szelettel kezdtem a napot, aztán meg lelkiismeret furdalásom van miatta. De reggel olyan könnyű meggyőzni magam, hogy úgyis mindegy, így is úgy is bálnatestű leszek :)

edi: lemaradtam az egeres sztoriról, de örülök, hogy a madárka jól van!

dodo: itt most olyan szép tavasz van, nagyon nem irigyellek most, nekem már nagyon nyomasztó volt ez a hosszú tél.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura
ismerőőőőős érzés.... detto egy bálnának érzem magam. Akkora combom van, mint egy nagyfülünek :D:D:D akarom mondani nagyormányúúúnak :lol: :lol: :lol: :lol:
De bízom benne, hogy szüls után lemegy... :D Most a fontos, hogy Boti manőóseggűm jól legyen... és az a baj, hogy ha nem eszem, akkor meg ez a genya vércukrom esik le, és totál rosszul leszek... :roll:
Lesz ez jobb is...vagy így se :P
Vendég

edi!
Ha nem eszem, akkor én is szédülök...most reggelente egy pohár kakaóval nyitom a napot. Amióta nincs hányingerem, nem tudom meginni a gyömbérteát! :shock:

Most viszont MAGYAR (NEMFÉNYES) kis sósperecet eszegetek. Anya küldött 3 gélkilós zacsival! :)

d.dodó

gélkilós=félkilós. :lol:

d.dodó

Szép napot mondankinek!!

köszönöm az együtt érző szavakat! Ma már minden rendben, csak tegnap tetőzött a sz@rkedv...de ma már jobb:) Babó boogi-zik a pocakban már reggel óta! :)

Maki!!! Gratula a kislányhoz!! Bepinky-ztelek!:) Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Ti pont úgy vagytok, mint mi! Az elején fiút akartunk, aztán mindenki azt mondta ugyis lány lesz...most már mindegy, csak tudjuk!:)

Névválasztás: Képzeljétek, ahova jártam suliba, év elején mindig felolvasták a kezdősök névsorát! Az egyik osztályban kezdett egy Tell Vilmos nevű srác. Ne tudjátok meg, hogy milyen röhögés volt amikor felolvasták...:D

Poci: Örülök, hogy apa ideért!! Mikorra ér haza?

Dobok egy táblicskut! remélem mindent javítottam, amit kellett!:) Ha nem, akkor kiabáljatok rám!! :D

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajok, ami a mamanak jo az a babanak is .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

pocak!
Igen, és tök érdekes, hogy ami éppen mondjuk nem jó lenne, azt nem is annyira kívánja az anya.

d.dodó

Dodo, ez tenyleg igy van..lehet valamilyen termeszetes osztonszeru kivalasztas....hmm hat nem tudom.
pocaklako

Poci, igen nem felejtem el, felteszem a recik közé.Más is kérte ha jól tévedek. :lol:
Hű csajok, kikészültem.Annyira-annyira, de annyira kívánom a sütit, hogy az nem emberi. Teljesen rosszul vagyok érte.Lovettánk nincsen hozni, így maradt a sütés. Egy csokis muffinhoz valók voltak itthon, szóval azt dobtam össze.Most sül az első adag a nyálam meg ömlik már. Ez komolyan beteges!!!!!Én is mekkora leszek megint a végére!!!! :roll: :roll: A védőnőm meg mindig mondja főleg a Riki 21kg-jára tekintettel, hogy diétázzak.Mintha az menne!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Fű az elmúlt 2,5 évben én még fizut így sosem vártam.Annyira hasára csaptunk még tartaléknak is, hogy jóformán 0-n vagyunk. Volt ugye a mosógép, Stella kemoji, bevásároltunk a babáknak....Végünk.Jöjjön a családi!!!!!!!!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja a lábgörcsöt magnéziumhiány okozza.Szóval tessék azt szedni, vagy éjjelre kicsit többet bevenni!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: cuki voltl ahogy irtad..lovettank meg nincs ra... :lol: :lol: :lol: :lol: Oda se punnkancs neki, ha kivanod az edeset, ha jol esik mertekkel miert ne..mar igy is minden jot megvonunk magunktol...
Delutan nalam is csuszik az edes, most nyomtam be egy poharral a tegnapi jol behutott Dodo fele eperkrem levesbol, malna befott darabokkal a tetejen...ami nem is annyira leves, inkabb olyan hideg desszert, de fincsi :lol: :lol: :lol:
pocaklako

pocak!
Nálam is csak délután csuszik az édes! :lol:
Lehet eszem egy kis sárgabarackos-kekszes Bocicsokit.

d.dodó

Na most csorog a nyálam a hideg eperkrém levesreeeeeeee, vennem kell mirelit epret, mert megdöglök, ha nem ehetek ma.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki!
Lizyvel rengeteg édeset ettem....leginkább haribót, és krémes sütiket! :lol:

d.dodó

Aaaaaa Dodo, ilyet nem er mondani a kulfoldon elo magyaroknak :o :o :o :o :o :o , most honnan szerezzek be en is ilyet...bar reggel volt eszembe, hogy Apa listajat meg megtoldom ezzel-azzal :lol: :lol: :lol: :lol: Tobbek kozt szerepelne rajta a barackos-kekszes boci is......a fene ugy lennek otthon......aaaaaaaaa......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

edi!
:lol:

d.dodó

Edi: na akkor egymast huzzuk-nyuzzuk a finomabbnal finomabb kajakkal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

pocak!
Én is anya listájára irattam, csak igy van nekem is 2 táblányi! :) Mondtam is páromnak, hogy ő abból nem ehet! :P
Milyen kedves vagyok....na de neki bármi lecsúszik, nekem csokiból nemsok olyan van amit annyira szeretek mint ezt!

d.dodó

Dodokam: akkor nagyon sporolj vele, es oszd be, mert a 2 tablica az nem olyan sok. :roll:
Nalam az otthoni csokik kozuk a az eperkremes es ananaszkremes Tibi all a toplista tetejen mar evek ota. A listara is elsokent kerul, meg a vanilias-mazsolas milli turokrem es persze a piros pottyos. Meg jo, hogy most nem csuszik "annyira" az edesseg mint regebben :lol: :lol: :lol: :lol:

Tenyleg a sved csokik milyenek? Olasz csoki alig van, csak a ferrerok.

Niki: milyen lett a muffin? :wink:
pocaklako

hááát csajok, tele vagyunk ügyfelekkel, nekem meg az eperkrémlevesen kattog az agyam.... :D NYAMNYAM, mikor lesz már esteeeeeeeeeeeeeeeee....

Pocak
szólj Lucanak, hogy vigyen ezt azt még :P
Vendég

Igen mar szoltam, epp az elobb hurrogott le, hogy ide-oda kuldozgetem, meg ezt azt kerek..ugy minden fel oraban mast :D
pocaklako

Edi: nem tudsz valahonnan rendelni egy adagot? Ha nyitod az ablakot en kuldok Neked, meg pont van egy neked valo..csak szolj a biztonsagi ornek, hogy engedje be :D
pocaklako

pocak!
A Tibi csokit nem szeressem.....
Viszont a vaniliás-mazsolás milli.....nyami!!! (Kár hogy nincs szájat nyalogató smily).
Itt svédben....hát van sok fajta, de ami igazán svéd, azt én nagyon nem szeressem. Mert az sós lakrits-al van töltve!! Bleeee..... Ez a népség nagy medvecukor zabáló. De abból csak az édeset tudom megenni...pedig van nekik extrasós medvecukor haribojuk is.
Van még egy csoki, ami olyan mint régen a "Csokito" volt a ronda de finom...ilyen rizsdarabok vannak benne, és a közepén karamell. De sok olyan csoki is kapható, ami otthon is. Ezek közül a kedvencem a twix és a milk-way.
De otthonról nagyon hiányolom még a kinder tejszeletet.

És ha már kajáról beszélünk, már most kitaláltam hogy mi lesz holnap az ebéd. Túrós, szalonnás (most hogy Ati sóhinője küldött szalonnát) strapacska lesz.

d.dodó

Pocak
kinyitotaaaaaaaaaaaaaam, jöheeeeet... :P
ááá megcsinálom ma... majd estére jóóó lesz :P
Vendég

Na eléééééééééééééééééééééééééég :twisted: :evil:
Most ezt a túrós bizét kívántam meg, csak juhtúróval :P
Hagyjátok abba, mert folyik a nyálam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És most épp egy extranagy snickers jégkrémet fogok betolni! :)

d.dodó

Sziasztok!:)
Megvolt az uh, úgy néz ki eddig, hogy kislány lesz!:) De még nem élem bele magam, mert még úgy járok, mint a kis Atikával, akire 90 százalékban lányt mondtak, mégis fiú lett.
Anyukám már hívott, hogy fizeti a 4D-s uh-ot, majd 25 hét után megyek, mert már nagyon kíváncsi, tényleg lány-e.:)

A méretei pont megfelelnek, nagyon édes volt, csücsül, ezért nehéz volt először megnézni, mi lehet, egy kicsit odébb kellett csalogatni. A doki szerint nagyon szégyenlős.:) Még a kis kezét is az arcára rakta.:) A talpával meg rugdosta az uh-ozó doki kezét, ne piszkálja már.:)

Heni
Kép
henriett74

sóhinő=sóginő :lol:

d.dodó

heni!
Halk gratula a kislányhoz. Gondolom azt szeretnétek. :D

d.dodó

Heni
Atikával ezek szerint nem voltál 4D-n, mert ott azért elég nehéz lenne elnézni egy kisfickót :D :lol:

Gratula, hogy minden rendben a pici csajossal :D
Vendég

Edi: Köszi!:) De voltam akkor is 4D-n és ott is 90 százalékra mondták. Jól elnézték.

Heni
Kép
henriett74

Heni
báár a sima 2D-n is nehéz, legalábbis azok alapján amit Hétfőn láttam... rendesen úszkált a zacsi a lábikó között, hiába fogta a fütyeszt Boti :P :lol: :lol: :lol:

Bálinttal anno a 18.hétre már 100%-ra mondták, hogy fiú, szintén a zacsi lebegett szépen:) Akkor nem jártam 4D-re, pláne, hogy csak 3D volt még 2004-ben :)
Vendég

Dodó: Köszi, igen, már nagyon jó lenne egy kiscsaj a csapatba! Teljes az elnyomás.:)

Heni
Kép
henriett74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?