Sziasztok!
Aztaaa, jól lemaradtam. Na, de majd most megpróbálom pótolni.
Csicsy, örülök hogy sikerült megbeszélnetek a dolgokat. Reméljük, hogy Apának ezentúl pé körül nagyobb lesz a lelkesedése.
Tesódnak nagy gratula az eredményhez és a kis kukisoz!
Csip-csip, elhiszem hogy idegesítő lehetett a felrohangáló szomszéd, s hogy igyekeztetek halkak lenni, de mint gyerekes anyuka - bocsánat - de megértem őt.
Én is mindig frászt kapok, mikor anyósék alattunk zörögnek, mikor alvási idő van.
De azt is tudom, hogy a felújításnak mennie kell.
Tényleg, milyen volt az első éjszaka az új otthonban?
Minden helyiség fel lett avatva?
Anyósod meg érdekes.
Amikor az én anyósom akarta ilyen mániákusan, hogy teherbe essek, mondtam neki, hogy mi próbálkozunk, de ha ennyire türelmetlen, fogadjon egyet örökbe.
Onnantól kezdve békén voltunk hagyva.
Anyuddal a konfliktust nagyon sajnálom. Biztosan nehéz lehet neki is, hogy a mindig szótfogadó "kislánya" már nem az Ő véleményére kiváncsi elsősorban. Biztosan túl lesz rajta.
A főnököd meg nagyon jó fej! Ritka az ilyen fajta.
Chrissy, micsoda hülyék a munkaügyi központban!
ahelyett, hogy örülnének, hogy van hol dolgoznod.
Mondjuk amikor mi voltunk a munkaügyi kp-ban, nálunk is ez volt. Kötelező volt elmenni egy válogatásra, 3 órát álltunk sorba, mert annyi embert hívtak be, majd mikor sorrakerültünk közölték, hogy bocsi, de mi ehhez a melóhoz túlképzettek vagyunk.
S ilyenkor ne durranjon el az agya az embernek!
Erre a komputerre nagyon kiváncsi vagyok! Remélem, hoz nektek egy babócát!
Kitty, örülök hogy találtál egy jó melót! A döntéseteket pedig nagyon becsülöm, nem lehetett egyszerű!
De attól Te még ide tartozol, szóval várunk bármikor!
Henne, én az elmúlt 2 napban barnáztam.
Pedig ciklus közepén vagyok, fogalmam sincs mi lehetett.
Most végülis megjött vagy nem?
Durcipók, Te gyömrőn laksz?
Én Pécelen.
Valamikor összejöhetnénk.
Nagyon szuper, hogy ilyen jól alakultak a dolgok a dokinál!
Milyen szert írt fel? Recept nélkül kapható?
Mi egyébként jól vagunk, leszámítva hogy a gyerek éjjelente több alkalommal is ébred. Valszeg jön valamelyik foga. Még jó, hogy már csak 4-nek kell kibújnia.
Kedd éjjel moziban voltunk Apával. Leraktam este a gyereket, feljött a nagymama és mi elmentünk.
Az Avatart néztük 3D-ben, de én olyan rosszul voltam, hogy alig láttam valamit a filmből.
De azért jó volt.