Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá! Itt a 100. lap!
:-)

szilvás76

Ja, Anita. Az én dokim is a Femibiont javasolta inkább. Állítólag "jobban" felszívódó folsav van benne.

Ez az elszámolás, brutális :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Lányok, a Visine az nem szemcsepp? :lol: :lol: :lol:
Én Otrivin orcseppet használtam, de akkor beteg voltam amúgy is. Annak van vmi nedvesítő összetevője, nem szárította ki az orromat. De azért óvatosan vele!

Ha "csak úgy" eldugul, próbáljátok meg a tengeri sós spray-t.
Ahhoz nem lehet hozzászokni, kíméletes, és segít az enyhébb tüneteknél.

Papírmasni, még nem is üdvözöltelek!
Szia! :-D

Gratula, a természet bepótolta, amit sokáig visszatartott. Már csak az lett volna "érdekes" ha ikrek lettek volna most... :-) Na az lenne az igazi "ereszd el a hajam!"
És irígyellek a 2,5 óráért! Remélem, nekem is a második gyorsabb és "egyszerűbb" lesz ;-)

Köszi! :)
Én drukkolok, hogy gyorsabb legyen a második, őszintén én is ebben reménykedek. :lol:
Hihetetlen, de kicsit félek tőle... na jó kit akarok kábítani, nagyon félek. :D Pedig nem is olyan vészes, ugye??

Kép

Kép
papirmasni

Én most egyáltalán nem félek, még nem is izgulok.
:-) kit akarsz kábítani azzal, hogy "nem is olyan vészes"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként meg sztem azért érzed így, mert törölte a "természet" az emlékeket... :wink: :wink: :wink:

szilvás76

Lányok, fog valaki szülni a II. Számú Női Klinikán? Vagy jár valaki oda vizsgálatokra? Úgy hallottam, hogy korábban megszüntették az ambuláns vérvételt..stb, így jelenleg fogalmam sincs hová kell majd AFP-re mennem. Bár biztos ki fog derülni...

Más: Szerintetek az normális ha a nőgyógyászom a magánrendelésén nem tud vizsgálatokra beutalót adni? Most másik orvoshoz járok, mint korábban, de eddig ilyen gondom nem volt.

Köszönöm a válaszokat!
Anita

Kép

Kép
papirmasni

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76n most egyáltalán nem félek, még nem is izgulok.
:-) kit akarsz kábítani azzal, hogy "nem is olyan vészes"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként meg sztem azért érzed így, mert törölte a "természet" az emlékeket... :wink: :wink: :wink:

Dehogy törölte, mindenre emlékszek! :lol: :lol:
Na de most komolyan, ne ijesszük meg a többieket, ugyan valóban rém intenzív 2,5 óra volt, de ki lehetett bírni. Ezt akkor éppen nem így gondoltam, de legközelebb másképpen állok hozzá. 8)

Kép

Kép
papirmasni

Nana! Ne tessék ijesztgetni szegény első szülőket. Mondjuk én nem gondolkodok még rajta.Csak az EDA-ig terjed a gondolatom :)

Na de.Most pipa lettem. Mert az OK hogy nem tudok a régi lendülettel felmenni egy dombon és társai. DE! Gondoltam,"megborotválkozom"' aha.Utoljára tükörrel még ment,jelentem,nem megy. :cry: :evil: ez borzasztó.Ráadásul én villanyborotvát használok a simától mindig kipattogtam iszonyat módon,most meg mintha annak se lenne éle,én nem tudom,vagy 40 percet próbáltam a hasam ide oda tolni és egyebek,nem megy,kérek tippeket őserdő ellen,kedves tapasztalt pocakosok.
:evil: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="papirmasni"]
írta:
papirmasniMás: Szerintetek az normális ha a nőgyógyászom a magánrendelésén nem tud vizsgálatokra beutalót adni? Most másik orvoshoz járok, mint korábban, de eddig ilyen gondom nem volt.

Nekem sem tud a magánrendelésen beutalót adni, mert naplószám kell rá, azt meg csak az SZTK-s terhesgondozáson adnak.
Illetve megírja a beutalót, de a laborhoz és a vércsoporthoz kell a háziorvosi naplószam, AFP-hez és Hepatitishez pedig a terhesgondozóé.
Ez nekem konkrétan fél napomba került. 3 éve a nőgyógyászomtól kaptam minden beutalót, és egyenesen mehettem vérvételre.

szilvás76

Az enyém se tudott a magánrendelésen adni,be kellett mennem érte.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó, hát rossz hírem van, ennél csak rosszabb lesz. :-)
A jó hír, a nagypocakos kismama az egyik legtalálékonyabb "állatfajta" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monduk találomra bozótvágás? Hmm? Utána (kontroll gyanánt) periszkóp?

Anita!
Nekem 9 óra intenzív "élmény" volt. Az EDA csodát tesz amúgy, szóval hajrá! :-) Nekem akkor volt "jó", amikor bekötötték. :-)
Úgyhogy én most arra gyúrok, hogy most megkapjam még pont időben. :-) :wink:

szilvás76

:cry: Szilvi,a találomra bozótnyírás volt most. Új formák a divatban. Pff.

evilany

evilany - Ne haragudj, de nagyon jót nevettem. :lol:
Eszembe juttattad ezeket a szőrtelenítős dolgokat, pedig már el is felejtettem, hogy bizony vannak. Hidd el ez még csak rosszabb lesz, én a 3. trimeszterben már egy komplett délelőttöt szántam a szőrtelenítésre és mivel nem akartam összekaszabolni magam (mert hát ugye egy kéz kell a kistükörhöz), kénytelen voltam átszokni a szőrtelenítő krémre, de még így is komolyan "leizzadtam", mire végeztem vele. Ha ez a megoldás nem szimpi, marad a tükör, máshogy sajnos nem fog menni.

Kép

Kép
papirmasni

[quote="evilany"]: írta:evilanycry: Szilvi,a találomra bozótnyírás volt most. Új formák a divatban. Pff.

Védesd le! :-) Sok pénzt bekaszálhatsz a jogdíjon, ennyit megér! 8) :lol: :lol:

szilvás76

Hihetetlen amúgy ez a macera a beutalókkal. A háziorvostól (konkrétabban a váróban fellelhető 70 év felettiek számától) már a frász tör ki, remélem, hogy az ambulancián valamivel pörgősebb az élet... :)

Kép

Kép
papirmasni

[quote="papirmasni"]H írta:papirmasniihetetlen amúgy ez a macera a beutalókkal. A háziorvostól (konkrétabban a váróban fellelhető 70 év felettiek számától) már a frász tör ki, remélem, hogy az ambulancián valamivel pörgősebb az élet... :)

Hát én is most jelentkeztem át a lakhelyem szerinti háziorvoshoz. Eddig kétszer voltam, mindig rengetegen voltak. :-(
De legutóbb megismert már, és szó szerint berángatott a vizsgálóba soron kívül, hogy én kismama vagyok. :-)
Kiderült, hogy egy Herpes-es csóka is várakozott (vagy épp akkor ment el, és nem akarta a dokinéni, hogy sokáig kint legyek a váróban. Azt is mondta, hogy a kilincset ne fogjam meg, majd ő kinyitja az ajtót. :-)

Ez azért jól esett...
De amúgy nem szeretem az orvosi várókat, bert baci-fóbiám van, pláne, ha köhögnek is mellettem. bRrrrrrrrrrrrrrr...

szilvás76

Ehh csajok... :D a férjem már kiköltözik a hitvesi ágyból. Dagadok,színesedek(majdan,has és társai) tőgyösödök és szőrös vagyok. Szuper.

evilany

Hát igen egy kéz kellett a tükörhöz hiába nézegettem körbe a fürdőben nincs jó hely ahova letenném és hasznos is.

evilany

na, az én tippem: lehet, inkább a "zárt" gmailre kéne tenni... :wink:
szóval tükröt a lecsukott wc tetőte rátesz, esetleg megfelelő szögben kitámogat és usgyi. Ehhez elég nagy tükör, WC és hely szükségeltetik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Google-n nézted már, nincs vmi jó tipp? :-) :lol:

szilvás76

Ja, és majd jön a lábkörömvágós-project, a cipőbekötés és tsi... :-)

Szerencsénk lesz, mert nyáron papucsot is lehet hordani, azt meg nem kell látni, csak bele kell bújni. :-)

szilvás76

Szilvás te egy zseni vagy. Legközelebb a wc-be megyek. :wink:

evilany

Hát igen és most itt röhögök magamban mert elképzeltem hogy fogok lábkörmöt vágni fuldokolva. :)

evilany

Egyébként (emlékeim szerint) csak humorral lehet átvészelni ezeket az akciókat... :-)

Szóval ne mérgelődj. :-) 8)

szilvás76

Lányok, ez a wc ötlet nem is rossz! Emlékszem a tükröt én sem tudtam sehol elhelyezni, ahol a misszióját is teljesítette volna, néha kínomban már megfordult a fejemben, hogy szólok a férjemnek, segítsen, mert nem megy. :lol:
A lábköröm vágással nem volt gondom, valahogy lótuszülésben is ment a dolog (na a lábköröm lakkozás már nem... ), de a cipőbekötés tökéletesen reménytelen az utolsó 2 hónapban. Én előre befűztem a cipőt és gy csak bele kellett bújni, de szilvás igazad van, ezért jó nyári kismaminak lenni, csak belebújunk a papucsba és kész.
Amúgy tényleg csak humorral lehet átvészelni, hiszen jönnek még jópofa dolgok. Engem a végén reggel az ágyból szó szerint a párom gurított ki, máshogy nem ment volna. :lol:

Kép

Kép
papirmasni

Fincsi még a nagyon alacsony, "mély " fotelből történő kikászálódás is nagy pocakkal. :-)

szilvás76

Én is jót nevettem és ugyanakkor el is szörnyedtem rám is vár a birkanyírás remélem még odaérek, mert ha nem a kínok kínját kell átélnem a hossza miatt de akkor is elmegyek és legyantáztatom. Engem a lában nadrág alatt nem zavar, páromat igen na de fenn azt én utálom azt előbb rendbe teszem a lábam meg marad a kozmetikusnak.

ja Szilvás írtál a Visine-ről igen szemcsepp de a férjem volt szemorvosnál és nagyon ellenezte, mondta nem hatásos csak a szemfehérjét fehéríti ki és függőséget okoz :shock: Na ha igaz igaz ha nem nem de én többet nem használom tuti.

Kép
Kép
melisch

Évi tündéri volt a bozótvágásról írt pársorosod, könnyesre röhögtem magam, ahogy elképzeltem a jelenetet lelki szemeim elött. Én mindig emlékezetböl írtom a javát és mindig 4 hetente, mielött a fürkészhez mennék, mert azért oda mégsem megyek gyapjasan. Amúgy nekem is özike lábaim vannak, nem olyan kecsesek, viszont pont olyan szörösek... :) A párodon is jót mosolyogtam, hogy szegény már most kiköltözni kényszerült, mert teret hódítottál. Nálunk elsö terhességnél macerás lett volna, mert egy 30 nm-es egyszobás lakásunk volt, amibe éppen hogy elfért a párom gyerekkori ágya. Jó stabil darab volt, 1x2 méteres kivitelben. Na nemhogy az én hatalmas pocakom befért oda és a 3 számmal nagyobb tejcsárdáim, hanem késöbb az újszülöttünk is. Megtanultunk dobozos halként aludni és kommandóra fordulni. Néha a ded ugyan kiesett az ágyból, lehuppant az ágy elött kiterített párnakupacra és aludt tovább...

Ami meg a gyors szülést illeti: nekem ahány gyerek, annyi féle. A legelsö volt a legdurvább, az 3 nap vajúdással kezdödött, a második gyors menet volt 7 óra, aztán a 3. 11 óra, a 4. életmentö császár. Most én is úgy izgulok, mintha az elsö szülés lenne, mert rettegek a gondolattól, hogy valami gubanc lesz a császár miatt és megint az lesz. A szülésnél szerintem nincs is szebb élmény, ha baromira fáj is. A császár maga a rémálom, legalábbis nekem. Hozzá voltam szokva 3 szülés után, hogy besétálok a kórházba, szülök egyet, majd a 6 óra kötelezö várakozási idö után szépen hazaballagok a dedemmel együtt. Ehhez képest a császárral bentfogtam 5 napra és még így is gyors voltam a komoly hasi mütéthez viszonyítva, amin átestem (nem csak császár volt, az melléktermék volt csupán, mert útban volt a gyerek s szereléshez). Az ember azt hinné, hogy a rutintól az ember kevésbé görcsös és félös, de nálam ez nem így van. Ennyire még egy babáért se aggódtam és talán egy szüléstöl se tartottam, mint most. :(

Az egyik ismerösöm a napokban szülte meg a 3. babáját. Ö a másik véglet, mert a 2. babáját a saját házuk lépcsöjén szülte meg. Elküldte az urát a nagyszülökért telefonálni, hogy jöjjenek a nagyfiúra vigyázni, ö meg elindult a lépcsön levelé a földszintre. Mire leért, a kezébe volt a gyerek... Most 40 percbe tellett neki a szülés, még éppen beértek a kórházba.

Amikor az elsöt szültem, én is találkoztam egy ilyen extrém esettel. Ez egy orosz nö volt a második babával. Bejöttek a férjével és a kisfiával délben a szobába, hogy akkor felveszik, mert isten tudja hogyan lesz vele. Elmentek ebédelni, fél egykor tolják be a nöt megebédelve és két részben, mert még arra is volt a fél órában ideje, hogy a jó ebéd mellé desszertnek megszüljön. Na de nem volt olyan vidám vége a történetnek, mert délután felé, estére már iszonyatos fájdalmak gyötörték. Kiderült, hogy a gyors szülést a hormonok nem tudták követni, bezárult a méhszáj és a vér nem tud távozni, emiatt a fájdalmak, így mütét lett a vége. :(
Hát ilyen is van.

Lassan neki kell a kenyérsütésnek lendülnöm, különben nem lesz vacsora.

Majd alkalmasint teszek fel korábbi pocakos képeket a közösbe. A legnagyobb pocakról az elsö szülés elött pár nappal. Nagyon durva darab volt, már a férjem ruháit hordtam...

Puszi: én
Vendég

Gyorsan visszaolvasok... hátha nem alszom el közben... :wink:

Uszoda után vagyok... leúsztam ma is a 2000m-t.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jól esett, csak utána mindig éhes és álmos vagyok... evés megvolt már...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Igen, sima farmert hordok még! (vannak a kövér-korszakomból :wink: )
Jó lehet a jóga!!!!
Tudok Pécsen kollégát, aki nagyon jól tud EDA-t szúrni :wink:
Borotválkozás: apa segítsége...

Melisch
UH-n nagyon, totálban mutatta a punciját :wink:
Nevettünk is rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Akkor a ti picurotok nem olyan, mint a miénk! Nem mutogatós... :oops: :wink:

Papirmasni
Üdv itt!
Magánrendelésen az orvos elvileg kell, hogy tudjon beutalót adni!!! Minden rendelésnek kell, hogy legyen egy OEP-kódja és kellene egy betegnaplónak is lennie...
(sajnos, nagyon sok orvos a magánrendelésen nagyon könnyedén veszi az adminisztrációt :oops: :oops: :oops: Szokott adni papírt? Számlát?????)

Szilvás
EDA-t pillanatok alatt be lehet kötni... és kb. 15 perc alatt van hatása is!
Nagyon jó immunrendszer-erősítő az orvosi rendelő, a műtő :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, gratulálok a puncishoz! :D :oops: :lol: 8)

Kép
xtina75

Én sose hazsnáltam tükröt a dologhoz... érzésre mentem.... :)
Ma megjöttek a Bodyk mega hálózsák és a babakocsi is... :)
Még a kiságyat várom :)
clárika

szilvás ugye nem mondod komolyan, hogy magánrendelésre jársz dokihoz, és nem csinálja meg a terhesgondozást :?: :!: :?: :!: azért külön orvoshoz kell járnod :?: :!: :?: :!: hogy is van ez nálatok???

akkor ezek szerint a kiskönyvedbe se ír be?

Évi neked a terhesgondozás a magánrendelésen történik vagy Te is külön gondozóhoz jársz?

Kép
gtunde75

nekem eddig még semmihez nem kellet beutaló... a 12 hetes uh-hoz nem kellett, laborban még nem voltam... majd a magzatvízvétel előtt leveszi a vért a klinikán a dokim aszisztense és minden vizsgálatot abból ott megcsinálnak... :shock: :shock: :shock:
a 12. heti uh-on kívül semmilyen rendelésre, orvoshoz, vizsgálatra, stb... sem kellett mennem csak a magándoki vizsgálgat...
és a védőnőm szerint is a következő csak a 18. heti genetikai uh és a 24. heti cukorterhelés lesz... :shock: :shock: :shock:

Kép
gtunde75

Sziasztok!!

Ma voltam ruha próbán három ruhát félre tettek nekem mert nem tudtam dönteni már az egyre inkább csúcsosodó pocakom miatt valószínű az egyik kiesik.. marad kettő. Ebből az egyik tisztára kismama fazon mell alatt meghúzva onnan meg indul a szoknya anyuék szerint írtó édes vagyok benne igazi tüncis kismama.. na majd még eldöntöm van egy-két hetem rá mielőtt még megyek véglegesíteni. És mindjárt itt a lagzi tisztára izgatott vagyok már.

Woody nagyon édes a csöppség :) kár, hogy szégyenlős csak nem kislány lesz :D Én annyira kiváncsi vagyok mit fognak mondani nekem a következő ultrahangon tényleg kiscsaj-e :D
Ez jó a miénk is munkahelyi szerelem :D már öt éve tart, ebből 6 éve ismerjük egymást. Ráadásul jelenleg ő lett az egyik felettesem is :D Szerencsére a górék annyira nem nézik rossz szemmel persze jó akarok mindig is vannak lesznek de nálunk pl. rengeteg pár van.

Évi akkorát rötyögtem a storydon ne haragudj. Szerencsére ilyen gondjaim még nincsenek mármint, hogy nem látom magam. Én általában lefekszek a kádba, láb fel a szélére és hajrá :D bár ez már megy csukott szemmel is.... sajna az élet nem volt kegyes hozzám baromi sokkal látott el.. utálom is... de most akarom magam rávenni egy kis gyantázásra pont emiatt, hogy ne kelljen ezzel állandóan szenvedni.. hihi jobb később mint soha..

Lombikbaba nincs uh fotó??? Gratulálok a kislányhoz! :D

Hát én őszintén parázok a szüléstől rendesen de egyelőre még korai vele foglalkozni ráérek majd pár hónap múlva :)

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Én például nem járok a doki magánrendelésére. Azt mondta, hogy eddig is ellátott itt az sztk-ba ezek után is elfog és nem fog arra kérni járjak be a magánrendelésére :oops: pedig ráadásul én nem is ahhoz a kerülethez tartozok. Viszont nem kell órákat sem ülnöm sorba mert mellette a védőnőhöz terhesgondozásra időre megyek és onnan ha van vizsgálat soron kívül már bent is vagyok a dokimnál. :) Beutalókat adnak de uh-n kívül minden mást ott az sztk-ba el is végeznek.

Andi

KépKép
andy83

Nektek nem fáj a fejetek?? Két napja fájdogál nekem pedig kb. 3 évente ha egyszer fáj... remélem nem leszek front érzékeny..

Nekem ilyen volt a pocakom két hete:
Kép

Majd holnap csinálok egy frissebbet is :)

Andi

KépKép
andy83

Magne B6-ból naponta egy szemet kell bevenni?
Igaz nekem még nem mondták, hogy szedjek mást is az eleviten kívül de ha azt mondjátok ezt érdemes akkor elkezdem..

Andi

KépKép
andy83

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="andy83"]M írta:andy83agne B6-ból naponta egy szemet kell bevenni?
Igaz nekem még nem mondták, hogy szedjek mást is az eleviten kívül de ha azt mondjátok ezt érdemes akkor elkezdem..

Ha abból szedsz egyet naponta, az kb. annyi mintha nem is szednéd :cry:
Nagyon kicsi a magnézium-tartalma...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://www.paxgyogyszertar.hu/WEB-Patik ... nezium_n19
Itt egy lista a magnézium-tartalmú gyógyszerekről... (gyógyszer nevére kattintva elolvashatóak a részletes leírások). :wink:

Én a sima, gyógyszertári magnesii citrici-t szedem :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Magne B6ból én bekapkodok 2x2-t,3x1-et...
Ircsi a gyógyszertáriból mennyit szedsz,és vény nélkülis?

Andy,nagyon helyes pocak,le se tagadhatod! És ez 2 hete volt,akkor gondolom azóta is nőtt :)
A kádban borotválás nekem a villanyborotvával elég kamikaze mutatvány lenne :) Bár tegnap este zuhanykor megpróbálkoztam a sima borotvával nem elvágtam magam??? :cry: még jó hogy nem gátmetszést csináltam mindjárt. Ehh.

Tünde,a terhesgondozást elvégezte,beírt a kiskönyvbe,megvizsgált,UH,de beutalóért be kellett mennem,megkaptam a laborbeutalókat és a 18.heti UH-ra is.

Csillagom merre jársz?
Pécsi csajok itt a jó idő mikor megyünk forrócsokizni az Árkádba?

evilany

Jó Hergelt :-) Mindenkinek...

Ircsi. Nekem volt végül EDA-m, csak az időzítéssel volt baj. Én kértem, de csak 2 óra múlva jött az anesztes. Akkor meg meg sem várta, hogy megvizsgáljanak, mert sietett, bekötötte, kb 10 perc múlva meg úgy éreztem, jön a baba.

Szóval akkor már kár volt beadni, kiderült utólag. El is húzódott a kitolás, így 1,5 óra lett, és vákuum.

De az EDA.... Az egy megváltás ott/akkor! :-) Én megfogadtam, nem játszom a hős Ősanyát, "legközelebb", ha nem tűnik úgy, hogy itt hipp-hopp baba lesz, bizony RÖGTÖN kérem.

Tündi.
A dokim mindent megcsinál, papírt is ad (leletet), de naplószámért be kellett mennem az SZTK-ba az asszisztens csajhoz.
SZámla persze, hogy nincs...

Évi.
elektromos borotva + zuhany kombó elég biztonságos áramütésügyileg? :o :wink:

Vajon Bolsékkal mi lehet... :cry:

szilvás76

Évi, még korai az a gátmetszés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

[quote="evilany"]N írta:evilanyana! Ne tessék ijesztgetni szegény első szülőket. Mondjuk én nem gondolkodok még rajta.Csak az EDA-ig terjed a gondolatom :)

Na de.Most pipa lettem. Mert az OK hogy nem tudok a régi lendülettel felmenni egy dombon és társai. DE! Gondoltam,"megborotválkozom"' aha.Utoljára tükörrel még ment,jelentem,nem megy. :cry: :evil: ez borzasztó.Ráadásul én villanyborotvát használok a simától mindig kipattogtam iszonyat módon,most meg mintha annak se lenne éle,én nem tudom,vagy 40 percet próbáltam a hasam ide oda tolni és egyebek,nem megy,kérek tippeket őserdő ellen,kedves tapasztalt pocakosok.
:evil: :cry:

Évi!
Kérd meg apát...biztosan segít...
Sajnos én is ilyen gondokkal küzködöm (láttad mekkora vagyok) :D ...és én szólok ha segítség kell-persze rögtön segít :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]E írta:evilanyhh csajok... :D a férjem már kiköltözik a hitvesi ágyból. Dagadok,színesedek(majdan,has és társai) tőgyösödök és szőrös vagyok. Szuper.

Engem itthon kis majmócának becéz apa...a dzsungel kutya füle hozzám képest :)
De ha nem megy...segít mindenben... :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!!!
Forrócsokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Vendégem vagy rá :D (hisz megígértem) :D
Írtam pü-t ... :)
ha ma nem leszek rosszul (mint tegnap kora délután) beviszem én a csajomat edzésre és ha gondolod talizhatunk...
De ezt csak max 1ig tudom megírni neked...vagy rádcsörgök ha az is jó :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag:holnapi vizsgálathoz drukkolok.

Bolsról nem tudunk mi sem semmit a kaális fórumon.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Most voltam a lányommal a 15. hós oltásán. Még most is izzadok, olyan ordenáré hisztit rendezett. Mivel ez az oltás a kanyaró+mumpsz+rubeola ellen van és én csak rubeolás voltam gyerekként, kérdeztem a dokit, hogy nem-e gáz ez, nem-e fertőzhet meg a gyerek így vagy úgy terhesen (lehet, hogy naiv vagyok, de hall az ember minden félét :) ). Doki nem adott egyértelmű választ, de azt vettem ki belőle, hogy nem. Szerintetek? Terhesen azért csak nem kéne kanyarósnak, vagy mumpszosnak lennem...

andy83, nekem is szokott fájni a fejem, van hogy napokig. Az első terhességem alatt volt, hogy 2-3 napos migrénjeim voltak és könyörögtem valami fájdalomcsillapítóért, de mindenhol azt mondták, hogy nem szabad semmit szedni. Most is érdeklődtem, valahol azt mondják, hogy a fél algopyrin mehet, valahol meg csak a panadolt javasolják. Én nem merek rá semmit bevenni, pedig elég rossz...

lombikbaba, teljesen logikus amit írsz, engem is ezért lep meg nagyon a dolog. Az előző orvosom sem adott beutalót a magánrendelésén, de ő a vecsési rendelőintézetben is dolgozott, így mindig oda kellett bemennem mindenért. A mostani dokim a II. Sz. Női Klinikán dolgozik, de csak külsősként és így állítólag Ő nem adhat... Számlát soha semmilyen magánrendelésen nem kaptam még, pedig megfordultam már egy pár helyen, Magyarországon az valahogy nem divat. :lol:

Kép

Kép
papirmasni

Hát igen, szemrebbenés nélkül löki a magánrendelés tarifáját, meg a szülés "árát" nagyon sok orvos, számla az nincs.

Ez van...

Algopyrin (módjával, és tényleg csak akkor, ha fáj) mehet, nyugi!!!!

Védőoltás.. Ez sztem attól függ, hogy elölt vagy élő (de legyengített) kórokozót adnak-e be.
Én azt gondolom, túl vagy az első trimeszteren, meg azért nem valószínű, hogy bármi bajod lesz...
Előre ne is idegesítsd magad... :-)

szilvás76

Sziasztok Lányok!

Évi,
úgy nevettem a bozótos sztoridon, hogy félrenyeltem és 5 perce fulldoklok, de megérte :D :D :D . Én anno a fürdőkádban nyomultam egy nagy tükröt tettem szembe és így. Lábköröm csak Apával ment, de igaza van Ircsinek és Csillagnak az Apák szívesen résztvesznek az ilyesmiben :wink: :wink:

Csillag,
drukk a holnapi vizsgálathoz!Engem tegnap csapoltak meg de rendesen... Olyan jó nektek, hogy tudtok Évivel találkozni, irigy-irigy vagyok :) :) . Mostanában sokkal jobb a kedved, nagyon örülök neki!! :)

Papírmasni,
én a női II-es klinikán fogok szülni, de az UH-n kívül, mindent a magánrendelésen és a helyi SZTK-ban kell intéznem. Nekem pl. az AFP-t a jövőhéten a doki magánrendelőjében veszik le és csinálják meg, a hepatitissel együtt. Az RH-t, vércsoportot, szifilis és egyéb nyalánkságokat viszont a terhesgondozón keresztül a helyi SZTK-ban intézték... szóval teljes kavarodás és sok utána járás... :?

Andy,
nagyon szép a pocid, nagyon csinos vagy! :)

Képzeljétek kedden megkaptam végre a januári (!) fizetésem egy részét, hurrá!!! Apró dolgoknak is kell örülni nem? :) Reményeim szerint a maradékot is megkapom március előtt :evil: .

Ma itthon vagyok, így takarítok, mosok, pakolok, aztán du. Anyuzok, gyerekezek :)

Szép napot nektek, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvás,
most néztem csak a vonalzódon a szöveget: "Kisbohóc a fiókban" nagyon tetszik :D :D

Ircsi,
gratula Kata babához :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?