Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok ám én is, eddig olvasgattalak benneteket csak, mert kitapétáztam a gyerekszobát.
Asszem ügyes vagyok és még a létráról sem estem le :lol: .
Először is köszöntöm az újakat.
HENY: A tábla szuper. Beírnád, ha szépen megkérlek a foglalkozáshoz ápoló, a baba nevéhez pedig Balázs? Előre is millió köszike érte.

HARI: Antibiotikum miatt ne aggódj, csak az a lényeg ne legyen bajotok. A viszketésre jó a Gynevac kúp , mert visszaállítja a normál hüvely flórát.

LUNA: Sajnálom a vihart , én biztosan halálra ijedtem volna... te hős vagy.

[/b] SÚLY: Én eddig +4.5 kilónál járok, már 47 kiló vagyok.Gömbölyödöm lassacskán...

A babakocsik, babaruhák nagyon szépek amiket szereztetek.
Ha nem reagáltam valamire, bocsika.
No, megyek , vadast főzni apának...
SZÉP NAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
rozsa1979

Na akkor az enyim macska meg egeszen jofele :D Nem szedte szet, azota is rajta durmol :D (o az ikeas forgoszeket preferalja kormei manikurozesere, katasztrofa hogy nez ki :( a masik macskank meg a kaparofat hasznalja, neki lehet megmutatta az anyukaja, hogy mire valo :D)

luna6

Vok, nekem is mindig 2 héttel nagyobb a baba, persze csak a combcsont méret alapján. A doki szerint szép hosszúcombú kiscsajunk lesz. :D A pocakja is nagyobb neki, a feje meg néha passzol a korához, néha 1 héttel nagyobb. :)

Nekem is volt vadászgörényem, 3 hete temettük el szegénykét. Már 7 éves volt. Annyira édesek!

Kép
jenny29
Mór

Latod Luna, ez is csak azt tamasztja ala, hogy meghatarozo, milyen volt a gyermekkorunk... (ld kaparofat kaparok-e, avagy mas nem arra valo dolgot).

Rozsa, a plusz 4,5 kiloval vagy most 47, vagy az meg a 47-re jon ra? Bar igy is, ugy is kiakaszto... legalabbis szamomra :?

Vok, szep meretek!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Még nem végeztem, csak hogy el ne feledjem:
Hari: pár napja láttam ezt a kocsit és most rád gondoltam... a kék panda bababolt honlapján vannak.
Szerintem picit kisebb mint amiket találtál a vaterán és átfordítható a tolókar. tudom írtad hogy neked a bolygó kerék nem jött be anno, de azért az tény hogy ha valami bolygó kerekes is az is lefixálható...
van több színben is
http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop ... cat=922251
http://www.kekpanda.hu/product.php?bid= ... 5&begin=20
Ja és ennek a chipolino márkának van egy dizájnosabb változata is, igaz az nem átfordítható karos :(
http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop ... cat=322343

Kép
Kép
Kép
konkri

Ha mar mindeki kocsilazban eg megmutatom azt a kettot ami nalam egyelore fennakadt a rostan (bar en ugye a kozeljovoben nem veszemmeg meg tuti :D ez lesz az utolso)
http://cgi.ebay.de/BRITAX-ROMER-BEEP-AN ... 0963266221
ez tunik a legbefutobbnak. Bar nem ranezese miatt es nem ez az amibe latasra beleszerettem rogton, de tetszik es ez az ami leginkabb mindazt tudja amire nekem szuksegem van.

http://cgi.ebay.de/Gesslein-Buggy-Swift ... 53df85326b
ez a masik lehetseges, ez talan jobb szinekben van (lila rulez!!! :D:D) de a masik kicsit tobbet tud es jobban ismerem a markat :)
Mindenesetre asszem ezek fognak nalunk merkozni a vegen :)

Megjegyzem, eszmeletlen szelvihar vanitt most is, es hol esik, hol omlik, hol gondolkozik melyiket tegye. Asszem ma kihagyjuk a tornat, bar ettol meg a gyerekert el kell menjek es este az embererti is :(

luna6

GEMINI A +4.5-tel vagyok 47 kiló.
Én 42.5-tel kezdtem a terhességet.
De ez a súly a védőnő által mért kiló ruhástul.Itthon van mérleg, digitális, de nem állok rá, mert mindig elfelejtem. :oops: .

Kép
rozsa1979

na megjöttem a védőnőtől.
Nekem még mindig aranyos. Hallottam a kisfiam szívhangját, tök cuki volt.

Rózsa: irigyellek a 47 kilóért. Én most vagyok 60, 53-ról indultam, 48-50 a 'versenysúlyom', de a hormonok miatt feljött rám a terhesség előtt 1-2 kiló! Le a kalappal. Bár a védőnő azt mondta, hogy a súlyommal minden oké.

Én is kutya bolond vagyok, de mióta az utolsó kutyám megharapott töbsször, ezért el lett altatva valahogy tartok tölük. Remélem legyőzöm egyszer ezt a félelmemet és megint lesz kutyám. :)
bhdetti

LÁNYOK: A magasságomat mindig elfelejtitek? :lol: :lol: A ti súlyaitok teljesen rendben vannak :) , én csak 146 cm magas???? vagyok!!!
Ti pedig mindannyian csinos, szuper kismamák.
Majd meglátjátok, nekem lesz a legkisebb manócskám, ha megszületik, itt , mindannyiunk közül!
És e miatt annyit fáj a szívem.

Kép
rozsa1979

LUNA Nekem a második kocsi jobban tetszik, csak az kicsit fiús szín...
De mind a kettő szuper.
Megpróbálok képeket feltölteni én is.
Mindjárt meglátjuk, sikerül-e?

Kép
rozsa1979

Luna,
Jajjj, én maxi cosi fan vagyok. :D És ott volt a tied mellett ez:

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-MURA-3-GOL ... 3ef1f1398b

IMÁDOM! De méreg drága az nekem... :d
Maxi cosi üléseink vannak, verhetetlenek. :D

Nem túl kicsit a kerekei? Vagy már csak el vagyok szokva a normális útviszonoktól? :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

[quote="rozsa1979"][ írta:rozsa1979b] LUNA Nekem a második kocsi jobban tetszik, csak az kicsit fiús szín...
De mind a kettő szuper.
Megpróbálok képeket feltölteni én is.
Mindjárt meglátjuk, sikerül-e?

Talan nekem is jobban tetszik ranezesre, de az elso tobbet tud mint a masodik :) (a masodik viszont joval olcsobb :D) fektetheto teljesen.
A fius szin egyaltalan nem problema, mivel ugye pasi lakik a hasamban :D

luna6

LUNA: Bocsika, elfelejtettem, hogy kisfiú a pocaklakód :oops: :oops: :oops: .

Kép
rozsa1979

[quote="vok"]L írta:vokuna,
Jajjj, én maxi cosi fan vagyok. :D És ott volt a tied mellett ez:

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-MURA-3-GOL ... 3ef1f1398b

IMÁDOM! De méreg drága az nekem... :d
Maxi cosi üléseink vannak, verhetetlenek. :D

Nem túl kicsit a kerekei? Vagy már csak el vagyok szokva a normális útviszonoktól? :D:D:D

Klassz az amit linkeltel, nekem is tetszik, tetszene. de nekem tul nagy, tul szeles (kocsiba szerintem be sem ferne, repulorol mar ne is almodjak) valamint nekem mozes sem kell. A nagy quinniket is nagyon komalom, de nekem csak gondot okoznanak. (jah, nekem nem kell felfujhato kerek sem!! :D)

A kerekek kicsik, de nalunk nincsenek normalis utviszonyok :D Semmilyen utviszony nincsen :D , a hazbol kimenni setalni lehetetlen (illetve mar itt a kendom), nem ferek el a jardan, mar amikor egyaltalan van jarda :) Ugyhogy nagy terepgyakorlatra nem viszem a kocsit, az tuti :) Nekem konnyu kell, lehetoleg minel kisebbre csukhato, lehetoleg elso naptol utolsoig jo legyen :) Ha otthonra (a magyarorszagi lakasomra ertem) vennek kocsit, akkor total masok lennenek a parameterek, mert ott aztan lehet babakocsizni, sot kell is.

luna6

Na eddig óvastam :)
Viszont a Lunavihart valahogy nem találtam... :( de biztos gáz lehett, ahogy írjátok.

Hát Luna mi sok dologban együtt pendülünk- baby ruha márka, nix érzéstelenítés, nem felfújható kerék :) (csak a macskákat nem szeretem :( )
fú tényleg visszatérve a fájdalom-kiabálás-szülés: nekem mikor szültem azt mondták, hogy nagy levegő, lassan kifúj és csöndben- és nem azért hogy ne kiabáljak, hanem mert oka van: ha hangot adsz ki, akkor másképp jön ki a levegő, ami nyomást okozhat... és hát idő előtt nyomni jó nagy butaság. én igazából ettől féltem végig, hogy csak méhszájam ne szakadjon...
aztán agykontroll dolog féle: azért próbáltam olvasni szülés történeteket hogy legyen fogalmam a dolgokról. így elképzeltem, hogy annyira fog fájni, hogy el se tudom képzelni... felkészültem a legrosszabbra... de közben megbeszéltem kistücsivel, hogy ő gyors lesz és ügyes... így is lett! ja és semmikép se szabad félni! s közbe gondoljunk arra, hogy egyszer úgy is vége... még senki sem maradt úgy...
én ma szuper ügyes voltam- mindent kivasaltam :) igaz ma mostam hozzá megint :(

most pedig várom hogy gyerek felébredjen és lehet elmegyünk új babakocsival sétálni :) megígértem neki, na nemmintha én nem várnám már az éles tesztet :) viszont itt napok óta délelőtt verőfényes napsütés, délután meg úgy elmegy a nap- mama szerint csak meg kéne piszkálni és esne...

ja tegnap megrendeltem a tena szettem... pénteken veszek vagy 4 db tőgy tartót :) (semmi extra csak elöl kapcsos izéke) aztán a kuponom beváltom a rossmanba maxi és mini pelusokra ja és anya pelusra :) és már csak egy kézi mellszívó meg haskötő és tankini kell... ez utóbbi azért még ráér...
fú meg tényleg anyagot kell még vennem a varrnivalókhoz...

Geo: jó az új verziós babakocsi és tudom h többen a fehéret mondják, de biztos jó ötlet a fehér? még ha mosható is... amúgy hol vagy Geo!

Azért elmesélem a lányoknak Jenny: képzeljétek csajok mi Jennyvel egy évig osztálytársak voltunk! kicsi a világ...

Kép
Kép
Kép
konkri

Irtam egy regét de elveszett!

KONKRI hozzád irtam de leírom azt még1x!
NÉHA felnyerítek a beszólásaidól! CSÚÚÚÚÚCS!!!
Vendég

lanyos anyukak:
http://bedoli.gportal.hu/gindex.php?pg=6885335

aztan nem felvasarolni a teljes keszletet! :) (jo regota babaszobas a lany akie a webshop, igy megbizhatonak mondom mindenkeppen :) es van itt azert pasicucc is, csak hat lanybol mindig tobb meg varazslatosabb a kinalat)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.02.24 15:58-kor.

luna6

Mindenkit elolvastam, de nagyon hozzászólni nem tudok, mert nagyon dolgozom, meg hát mi babakocsiban már döntöttünk, "csak" meg kell venni; pelust eldobhatót tervezek; hasleszorítót még nem is néztem; és kg-ban +13 kg-nál járok :oops: a terhesség előtt a hormonlöketektől, meg egy 3 hóval azelőtti terhességtől :( eleve volt rajtam vagy 2 kg plusz, és ahogy meglett a poz teszt, csakis ragadtak ráma kilók. Pedig abszolút nem falok és főleg nem édességeket. Reménykedek, hogy esetleg én vagyok az a különleges fajta, akinek eddig jöttek fel a pluszok ezerrel, aztán majd most stagnál. Ki tudja? Jah, 172 cm vagyok.
Egyébként még senki nem szólt rám miatta, de persze engem eléggé zavar.
Sziasztok, mennem kell

detti_10

Helló kismamik....
Remélem jól vagytok.

Vok neked sem lesz valószinű a terhességi cukorbetegség...és örülök hogy az uh.-on is minden rendben van...

rózsa ha nem is nagy magas de a méretedhez gondolom idális a súlyod...

csajok eddig én is 4 kg plusznál tartok.én minden héten pénteken amikor a hétfordulóm van megmérem magam ébredés után éhgyomorra és persze ruha nélkül :D :D

jaj de várom már a pénteket hogy én is láthassam Kicsi-Lalit :D :D :D
bibócska

Fú de belehúztatok! Alig bírtam visszaolvasni. Kocsi tippet köszönöm! Képzeljétek, a párom nagy örömmel jött, hogy felfújta a 3 kerekűt és tök szupi. Valószinűleg az egyik lyukas, de mivel ugye van belsője, így meg lehet javítani. Na hát ez azt jelenti nálunk, hogy "látod szivem, nem kell babakocsit venni, hiszen már van" :cry:
De velem nem szúr ki, felteszem a vaterára és ha megveszik akkor már nem lesz. Igazából amúgy szuper kis babakocsi, egy baja van, hogy nem lehet megfordítani a tolókart. De ugye nekem ez a legfontosabb. Ugyanakkor persze megértem az uramat is, mert nem állunk jól anyagilag, Lilinél meg ezért a kocsiért voltam odáig. Addig szekáltam, míg a világ végéről elhozta nekem. De hát akkor sem lehet megfordítani. Na! :lol:
Azért majd megnézem, lehet hogy meg tud győzni. De szerintem inkább nem :lol:

Kép
Kép
hari

Hari nekem megvoltak a kocsijaim a nagyrol mikor a kicsi erkezett (pedig 7,5 ev a kulonbseg :D) es bar a naggyal kihasznaltam es szerttem oket, a kicsinel valtoztak a korulmenyeim, hogy milyen kell, no meg tudtam mi az ami nem volt teljesen ok. a regiakban, ugyhogy eladtam oket (az arpad hid labanal volt egy jo kis babaizomanyi es diszkont, no ott adtam el, fuuu de jo olcson lehett ott akkoriban 7-8 eve HIPP kajakat venni) es vettem olyat ami akkori igenyeimnek megfelelt. Igazabol most is megfelelne az mar, csak itt nem jutok hozza semmi modon :D
Na ugyhogy eladasra fel, es akkor vehetsz masikat! :)

luna6

Én nem szeretem a cicákat, de persze ez alól kivétel az a cica, aki a közelembe kerül :lol: Nem is értem hogy volt nekem eddig már 4. Azért a kutyusokat jobban szeretem, talán mert jobban tudok velük kommunikálni. De mióta el kellett altatni a kutyusunkat, azóta nem igazán merek bevállalni még egyet. Tudom hülye dolog, de nem szeretnék még egytől megválni. Főleg azért hülyeség, mert én az egész gyerekkoromat úgy töltöttem, hogy majd megőrültem, hogy lehessen valami állatom, de Apukám pont ugyan emiatt nem engedte. Akkor azt mondtam, hogy én ilyet sose tennék a gyerekemmel. Most Lili szeretne, de még azért nem olyan hevesen. Viszont neki még azért nem akarok kutyust, mert ő nem fogadná el, hogy a kutya nem azt csinálja amit ő szeretne. Mikor megszületett, akkor még mind a 3 cicánk meg volt, meg a kutyusunk is. De ő már nem emlékszik rájuk, csak fényképen szokta nézegetni. Főleg Nanó kutyát, akit ő Manó kutyának hív és tudja róla, hogy fent szaladgál már a Jóistennél.
De ha nagyobb lesz és komolyabb, akkor azért mindenképp szeretnék majd kutyust.

Kép
Kép
hari

Tényleg csajos anyukák! Senkinek nem kellenek a ruhák amiket feltettem???? :cry: Pedig én azt hittem valaki örülni fog nekik. Most nem azért írom, hogy valaki megsajnáljon és elkérje őket, de mégis :lol:

Képzeljétek, rendeltem magamnak jó kis nyári kismama ruhákat is. Nem is egyet. Aztán rájöttem, hogy a baba lesz nyári, tehát én már valószinűleg nem leszek akkor terhes, ha jó a logikám :lol: Én tényleg annyira lüke vagyok. Persze ezek után majd azért erősen koncentrálok, hogy májusban jó meleg legyen. :lol:

Kép
Kép
hari

Luna, akkor szerintem bátor leszek és jól eladom. Vagy lesz két kocsink. Végül is, ha nem fúj a szél és nem süt a nap, akkor tökéletes. :lol:

Kép
Kép
hari

Észrevettétek már, hogy néha összevissza írok? Még magam sem nagyon értem, hogy mit is akartam, mikor visszaolvasom. Tanulság: nem kell visszaolvasni.

Kép
Kép
hari

hat lehet lesz takargatnivalod meg kozvetlen szules utan, es igy hasznosithatod a terhes rucikat :) Mondjuk attol fugg mik azok, a tunikak meg jo johetnek akar joval kesobb is :)
Nalunk sosem volt kutya, ellenben most van a hugomnak is meg az anyamnak is egy chihuhuaja, es tesok. szerencsere nem egyutt laknak ugye, hanem hugome vele kulfoldon, igy nem szedik szet a lakast teljesen :) hat en maradok a macskaknal (de konnyu, mert nem en etetem es almozom oket, en csak a jo oldalat kapom, avakaraszast, a simogatast ha hagyjak... a puszilgatast, de ezt ugye akkor ha en akarom :D es nem kell oket setalni vinni, hatalmas elony!!!!!!! :D)

luna6

[quote="hari"]L írta:hariuna, akkor szerintem bátor leszek és jól eladom. Vagy lesz két kocsink. Végül is, ha nem fúj a szél és nem süt a nap, akkor tökéletes. :lol:

Ha fuj a szel es sut a nap akkor nem lehet ket kocsid? :D (amugy ertem en am, csak raerek nagyon... huzodik ugy is mindenem, lehetoleg nem mozdulok az a biztos, fel sem kelek, a gurulos szekkel kozlekedem a konyhaban is :D)

luna6

Lattam ma delutan a boltban egy kismamat, meretei alapjan olyan velunk idos koruli terhes lehetett. Es volt az oleben egy karonulo is, aki olyan egy masfel eves max. Elgondolkodtam, hogy en neha felallni sem tudok, huzodik vacak... masok meg hogy csinaljak ezt, hogy egy even belul (a juliusiaknal is van valaki akinek 9 ho koruli a nagyobbikja) szulnek kettot, ezt terhesen hogy a feneben lehet birni? Mondjuk nem veletlen, hogy nalam nem voltakkis korkulonbsegek persze :D De amugy nekem sincs semmi komolyabb bajom, de en ilyen huzodos, kemenyedos, konnyen farados voltammindegyikkel, el nem tudom kepzelni egy csuszomaszo ellatasat igy... illetve hat oke, a Mancival meloztam vegig, meg vilagvegere jartam egyetemre meg minden egyeb, de nem egy 24 oras gyerekellatos szolgalat volt az sem, neha-neha lehetett logni, me estek enyimek voltak...
naszoval csodalom masok turokepesseget!!! :)

luna6

Luna, nem is te lennél, ha nem kötöttél volna belém. Mondjuk én is belekötöttem volna, de úgy unom már, hogy javítgatom, meg magyarázom magam. De éreztem, hogy bele lehet kötni és olyan jó, hogy lecsaptál rá. Ilyenkor tényleg úgy érzem, hogy már egész jól ismerem itt a csapatot.
Ja és ez most pozitív volt, nem negatív. Mármint....tudod mit? Nem magyarázom, úgyis érted :lol:

Kép
Kép
hari

Ja és csak hogy magam legyek: a babakocsis részre gondoltam :wink:

Kép
Kép
hari

na nem... ezt tuti nem igy irjak, hogy vigaszsag ez igy mast jelnt :D:D de olyan van, hogy vigassagunk? ez meg mar magyartalan is :D:D:D:D ah, nem tudok en magyaruk mar :D:D:D (de talan megis jo az a masodik...)

luna6

Luna,
úgy látom neked én nem is kellek, egyedül is elvagy :lol: Persze azért ennyivel nem ráztál le, duplán azért mégis jobb talán. Talán. Szerinted a többiek nincsenek itt, vagy csak nem akarnak minket zavarni eme nagy eszmefuttatásban? Vagy már nyitottak egy másik topicot?

Kép
Kép
hari

Ja és megemlíteném, hogy én közben összehoztam egy fergeteges borsólevest!! Legalább is gondolom, hogy nagyon finom, megkóstolni nem sikerült. Nem igaz, megkóstoltam, de csak azt éreztem, hogy b....sza meg, ez nagyon forró. Most meg már teljesen felesleges kóstolgatnom, nincs ízlelőbimbó a nyelvemen. Most várhatok míg újra kinőnek. :lol:

Kép
Kép
hari

Luna,
neked sem kellenek a ruhák? Tudom, hogy fiad lesz, de belőled kinézem, hogy ráadnád :lol: Na jó, nem, kicsit fáradt vagyok már és gondolom nagyon fárasztó. De ez nektek rosszabb, mint nekem. :twisted:

Kép
Kép
hari

Na, úgy látom Lunát is elüldöztem :cry:
Megyek, eszünk a lánnyal, aztán viszem aludni. Azért majd még igyekszem visszajönni, ne örüljetek. De addig hagyok mást is szóhoz jutni.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari, Luna, jaj de kész vagytok. :lol: Hari, ha nem kellenek másnak a rucik, én elfogadom. Nagyon tetszenek, csak basszus, ha mégis fiú lesz... De nem lesz. Mert már minden rózsaszín... :lol: :lol: :lol: Vagy én leszek az, aki, akár fiú, akár lány a bébi, rózsaszín cuccokat fog ráadni. Hehe :lol:

Hozzánk holnap jönnek szétverni a kisszobát, vagyis csak az ablakot cseréltetjük, de holnap jön a védőnő is. De az ablakcsere tegnap derült ki, úgy volt, hogy csak jövő héten jönnek. Szerintetek hogy néz ki most a lakás, hogy mindent átpakoltunk a nappaliba? :roll: A matracon fogunk aludni a másik szobában. Lesz mit néznie a védőnőnek. Mármint nem azt, hogy alszunk. :lol: :lol: Én is kész vagyok.

Reggel 6:20-ra megyek vezetni, frankó lesz. Remélem még sötét lesz és az eső is esni fog. Kíváncsi vagyok, mikor megyek vizsgázni. :roll:

Én maradok a ketrecben lévő állatoknál, azok nem csinálnak akkora balhét. Habár ha jobban belegondolok, mikor kiszöktek az egerek. :lol: :lol: Nem egyszer. Akkor nem röhögtem így. Meg amikor a malacka befészkelte magát a konyhaszekrény mögé, és ki kellett bontani. :?

Tegnap óta szúrkálásokat érzek az oldalamban. Tegnap jöttem haza a fodrásztól, úgy szúrt az oldalam, hogy lépni is csak piciket tudtam. Aztán szerencsére elmúlt. Ma is szúrkált, szerintetek ez normális?
foltivspicur

Aaa, nem konnyu engem eluldozni :D Csak nezelodtem a teszveszen, meg kedvem lenne otthon lenni (hazmenni nem, repulo grrrr... foleg ilyen gany idoben ami itt van, szelvihar, eso azota is, de legalabb jegeso nincs tegnap ota. szoval gondolnek egyet es ott lennek, innek jo kis 3in1 capuchinot, beleulnek a melegvizes furdokadba... na erre most nem kellett volna gondolnom, elfogyott a gaz, ma meg palackot is kell venni este kilenc fele, csak utana lesz melegviz, az is csak zuhany :( )

En bizony jol sejted, bizonyos lanyos dolgokat tuti raadnek fiura is, meg fogk is ha hazajutok es felturhatom a keszleteket, de a csajnak is volt egy csomo fius ruhaja :) Azert szoknyakat nem adok ra megigerem, de pirosat, rozsaszint, sargat, lilat fazonfuggoen siman :)

(en nem foztem vorsolevest, ellenben megettem egy doboz negercsokot... pedig mar megfogadtam, hogy felhagyok az edessegevessel... valami konkretidopontot k kell jelolnom, mert nem lesz ez igy jo :) a metformin gyogyszerem pl elveszi az edessegvagyat, ezert jo regota nem voltak ilyen 'rohamaim')

luna6

Hari, arra gondoltam, hogy Te igaz művész lélek vagy... :)

Nekem elromlott a kedvem- jött egy levél az apeh-tól. hogy egy aláírást lehagytam... így a pótlástól számítva megint 30 nap mire megkapom a visszatérítést.
Szerintetek: ha holnap elküldök nekik egy jól aláírt adóbevallást és a ma kapott levelet az megfelelő lesz?

Tudom, hogy még így is gyorsan megkapom a pénzt, de egy picit elszomorított ez... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

picur, normalisnak tunik :) huzodnak a mehszallagok. hat ehez kepzelj hozza egy csuszomaszo 9 honapost... neked megy? en el nem tudom ezt kepzelni magamrol, idonkent csak ugy vonszolodom, de ulve - mint lahato ugye - nagyon vidaman elvagyok :D:D:D csak egy bebi ezt kevesse toleralna ugye. (viszont faj a karom, nem tesz jot neki a front sem tuti, meg a hormonok sem... )

luna6

Konkri, lehet postan? nekem mikor javotani valo volt be kellett menjek az ugyfelszolgalatra, ott helyben eçlinteztuk de igy nemmodosult a hatarido.

luna6

Köszi Luna- azt hittem te tudod majd a választ:
azt írják, hogy lehet személyesen, lehet ügyfélkapun és lehet postán (és még megbízottan is)
hát az ügyfélkapuhoz hiába vagyok regisztrálva én tök béna vagyok hozzá, az adós programhoz meg végképp, mert ez a fapados gép nem is enged akár mit letölteni...
személyesen nem akarok menni...
viszont nincs itt hogy postán mit intézzek és hogy... viszont most észrevettem hogy van itt az ügyintézőnek telszáma, csak eddig nem tűnt fel, hogy az az, mert se szünet se vonal nem volt közbe ékelve... :)

én tiszta hülye vagyok, hisz úgy is megkapom a pénzem, de most mégis olyan szarul esik, hogy most még itt kell tobzódnom... :(

ja és benne van a levélben, hogy a javítástól kell számolnom a 30 napot.

én meg pont tegnap írtam be a naptáramba, hogy mikor lessem a zsét :(

Kép
Kép
Kép
konkri

viszont tök felvidítana, ha a teszveszen én nyernék meg szombaton egy licitet... (két kismama felső)
itt kell, majd ülnöm szombat délután, de én ezeket a versenyfutásos izéket nem bírom... tuti, hogy hiába nyomom a frissítést, és licitálok, az utsó pillanatban le fogok csúszni...

Kép
Kép
Kép
konkri

Hat ha a javitastol szamit, akkor a leggyorsabb megis a bemenetel lenne :) Oke, nem akarsz, ertem en. En amolyan bemenos fajta vagyok, en olyat kaptam, hogy valami hoba van... es nem volt evidens mi, en masnap huztam is hozzajuk, hogy tudjam miert nem fizetik ki amit... haaat nagyon pozitiv volt az eredmeny, mert elszamoltam es magam karara :) Ugyhogy kijavitottuk es nagyon meg voltam elegedve, nem kellett tukon ulnom napokat, masnap lerendeztem :) (errol jut eszembe, ott az adohivatalban rossz volt a lift, olben kellett felcipelnem a not babakocsistul a masodikra :d mik meg nem maradnak a fejemben)

Felenk sajna meg be sem lehetett adni a bevallast. Majd marciustol... korabbi evekben akkor is csak juniban fizettek, na iden eloszor es allitolag itt is 30 nap. Remelem, mert abbol lesz minden ami meg a listan van. (csaladi adozunk, ez ilyenkor egy igen jelentos osszeg egyben)

luna6

konkri, a lenyeg a pozitiv hozaallas :D tessek minden reggel, delben es este a tukor ele allni, es elmondani magadnak mosolyogva, hogy 'en nyerem a kismama felsoket :D' addig mondjad (tukor nelkul is, amikor eszedbe jut) mig el nem hiszed :D:D
Azt mondjak az okosok 'kerd es megadatik' de ha nem hiszed te sem, hogy megkaphatod, nem is kapod meg :D

luna6

Pedig Luna az espirot sem hittem, de mégis az várt a boltban... :)

Én asszem kikapcs mára és fürdök a fiúk előtt, aztán nézek krimiket... mert ez a levél nagyon elszomorított :( ennyire még az se szokott ha azt írják hogy fizessek... nem hiába terhes vagyok.
teljesen belebetegszem :(
:)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!!

Telefonáltak a bababoltból, hogy megérkezett a babakocsi és holnap mehetünk érte :D Már alig várom. Állítólag nem volt semmmi baja, csak nem jól akarták összecsukni. most már nagyon kíváncsi vagyok hogyan kell.

Konkri én is hernyó vagyok ma, lehet, hogy front van?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Hát, engem meg az szomorított el, amikor megláttam, hogy mennyit kapok vissza. Túlléptem a határt vagy mi, pedig évközben sem kaptam a jóváírást. :cry:
foltivspicur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?