Új privát üzeneted érkezett!

Tünde

Remélem normális, mert én is ilyeneket érzek! :)
Szerintem csak tágulgat, növöget a méh, de persze csak szerintem....
Nekem minden új és furcsa .... :)
clárika

De aranyos pocid van!!!! :)

Én még nem érzem pedig már nagyon szeretném... persze vannak néha fura jelenségek azaz érzések de nem hinném, hogy az lenne..

[quote="clárika"]T írta:clárikai érzitek már a picit?
Én olyan türelmetlen vagyok....mindig azt figyelem...

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Szerintem nincs semmi baj :) Szúrást én csak akkor érzek nagy ritkán ha beszorúl a levegő viszont a lufi dolog nagyon ismerős ma én is feszültem.
Nekem olyan érzésem van olykor mint mielőtt anno megjött volna.. na nem fáj meg semmi csak mikor érzded valami változik ott és ugyan ezt érzem olykor hol itt felbukkanva hol ott..

Hú csajok tölcséres csokifagyit eszek :D az első fagyim az idén ez az első dolog amit úgy igazán megkívántam :D

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75eddig nem nagyon volt ilyen nálam, de most kb egy hete jelentkeznek fájdalmak... hol itt szúr, hol ott szúr egy-egy pillanatra... néha olyan érzés, mintha egy lufit fújnának fel bennem és feszít... ezek normális jelenségek? .

Andi

KépKép
andy83

vanilla hááát őszintén szólva én nem szedtem magne B6-ot, de két hete elkezdtem szedni,úgymond előkészületként javasolták a magzatvízvételhez... a genetikus javasolta, mert a magnézium izomlazító és a B6 vitamin idegnyugtató... :shock: hogy ne stresszeljek annyira... kb azóta érzem ezeket a dolgokat, amióta szedem... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
gtunde75

Hihi cicások, cicás fejvédő kiságyba :D
http://www.vatera.hu/fejvedo_kisagyba_162493443.html
Kép

Andi

KépKép
andy83

Tünde,biztos normális,én is érzek mindenféle furaságot. Sokszor fájdalmat,hólyag irányába,szerintem olyankor bulizik bent a kiscsávó :lol: (kiscsaj,nemtom) Sokat keményedik is a hasam,sokszor terhelés nélkül is. Szedem a Magne B6-ot,a védőnő ma még Calciumot mondott mellé. Van hogy éjjel is arra ébredek h.kőkemény a hasam mint egy dinnye.Vagy rosszat álmodok olyankor és zavarja a babát? Nemtom...

Clarika,szép poci!!! Montázsokat várom :wink:
Én sem érzem még mozogni biztosan,egyszer volt egy olyan érzésem de lehet csak éhes voltam :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hát a montázs még odébb van.
Ez az első kép....:S a héten vettem új akkut mert az előző annyira szar volt, h be se lehetett kapcsolni.... :S
clárika

Andi[b]
Én már hétvégén ettem egy-egy solero-t meg egy csokis cornettót... :) :P
Sose ettem még februárba fagyit... :)
clárika

Valaki segítsen, hogy miért nem tudok vonalzót csinálni......
clárika

Hol szeretnél vonalzót csinálni??
A mamán én is elkezdtem de nem sikerült aztán akkor csináltam itt:
http://lilypie.com/

[quote="clárika"]V írta:clárikaalaki segítsen, hogy miért nem tudok vonalzót csinálni......

Andi

KépKép
andy83

Clarika,miért nem tudsz? Nekem a nagyonbaba hamar visszaküldte,pár órán belül.De van még:
http://daisypath.com/

http://lilypie.com/

http://ticker.7910.org/eng

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hihi én a lidl-be vettem ilyen cornetto utánzatot imádom nagyon finom.
Még én se ettem ilyenkor általában ha már 20 fok van akkor szoktam :D

[quote="clárika"][ írta:clárikab]Andi[b]
Én már hétvégén ettem egy-egy solero-t meg egy csokis cornettót... :) :P
Sose ettem még februárba fagyit... :)

Andi

KépKép
andy83

Nagyonbaba-n írtam...
Te mit írtál nekik Évi?

Én csak küldtem egy képet....
Az édeskevés?
clárika

Adatokat sem adtál meg?

[quote="clárika"]
írta:
clárikaÉn csak küldtem egy képet....
Az édeskevés?

Andi

KépKép
andy83

Milyen adatokat???
ÚÚÚÚÚÚÚ...de tompa vagyok.... :?
clárika

"Küldjétek el saját választott képeteket e-mailben, az info@nagyonbaba.hu e-mail címre, és hamarosan saját, egyedi vonalzóra tudjátok cserélni a most látható átmeneti vonalzókat."
clárika

Hát, hogy mi legyen felírva alulra :) Itt főleg arra gondolok, hogy mennyi idős terhes vagy, mikorra várható stb.. :) gondolom ezeket csak meg kell adni... persze én most csak találgatok. Majd Évi jön és elmondja mit hogy :D

[quote="clárika"]M írta:clárikailyen adatokat???
ÚÚÚÚÚÚÚ...de tompa vagyok.... :?

Andi

KépKép
andy83

Jó oké közbe eszembe jutott, hogy az adatok nem változtak... bár akkor is valamit csak meg kell adni, hivatkozást, hogy mégis melyik a te vonalzód.... na jó nem agyalok tovább mert a végén hülyeségeket beszélek. :D
Jó éjt!

Andi

KépKép
andy83

Andy, jól rámhúztál. Én már akkor majdnem aludtam :)

Babaimádó
Nagyon szép a pocid!
Drukkolok a négyes teszthez, minden oké legyen!

Woody, dögös ez a kocsi. Fotókra nagyon kíváncsi leszek, komplett emberke piciben és még simán felfér egy képre. Naggggyon jó!

Bekri
Jó fej a kisfiad. Tényleg klassz dolog, hogy megbeszélitek vele a nap eseményeit, gondolom, hogy imád ő is beszélni. Meg tökre megnyugszanak ilyenkor, hogy kibeszélték - akárcsak mi.
Nekem jól jött, hogy írtad az adókártyás dolgot, pár nap múlva lejár a gyed-em és megigénylem a gyes-t. Nem kapkodtam el :) Még tavaly beírattam Enikőt bölcsődébe, hogy mehessek vissza/vagy új helyre dolgozni, de nem áltattak semmi jóval illetékesek. A hó elején felhívtam a központi "gyerekelosztót" (Kispesten ez központilag működik, óvodába már helyi a beíratás), ahol azzal biztattak, hogy valószínűleg szeptemberre már lesz hely. Nagyon kíváncsi leszek!
A házunkban lakó anyuka kislányát kirakták a bölcsődéből, mikor megszületett a kistesója, mondván, hogy megoldott otthon az elhelyezése, hisz anyuka otthon volt az újszülöttel... a szabályzat megengedi. Kemény!

Klári, helyes a pocakod, főleg, hogy jó vékony is vagy, remekül látszik!
Nagyonbaba csak összeszedi magát hamarosan.

Évi, azért csak módjával; triatlonba ne nevezz még be! :):):)

Szedjétek továbbra is csajok a magnéziumot! Nagyon fontos!!!

Bocs, ha valami kimaradt, de nálunk takonykór van mindenkin (kivéve engem) és a gyerekeknél éjjeli sokszoros orrfújatás, orrszívás (kicsinél) kicsit kimerítő, elég szétszórt vagyok mostanában.

Jó éjt, puszik.

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szépek a pocakok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Az enyém

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Ircsi gömbölyödsz :) még sima farmert hordasz?

evilany

Csillag írok pü.

evilany

Én is megvagyok rengeteget irtatok így nehezen jutottam a végére :cry: és nem egy nap alatt így kicsit nehéz reagálnom.

Pocakfájás nálam is van, nem tudom mitől de látom van másnak is. Nem erős csak bosszantó, hogy megint valami bajom van.

Ircsi gratulálok! Mennyire biztos, hogy kislány lesz? Látom a vonalzódon, hogy Kata lesz :wink:

Üdv az újaknak és szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Jééé Melisch milyen szemfüles vagy,én meg figyelmetlen,Ircsi,kislány???? :)

evilany

Ja szépek a pocik!

Jó reggelt Évi! :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Lányok, az itt szúr - ott szúr teljesen normális. A feszülgetés is. :lol: Nyúlnak a szalagok, növöget a baba! Nem kell megijedni!
Lesz ez még "rosszabb" is, nyugi. Úgy a 36. héttől... :-) :lol: :lol: :wink:

Ha az egész görcsöl (nagyon) és sugárzik hátra a derékba a fájdalom öv-szerűen, na az a nem jó.

Most magneB6 és kész. :-)

szilvás76

Szép pocik. Én is fogok készíteni a hájamról. :-)
Ircsi, KISLÁNY? :-)

szilvás76

Pénteken megyek EKG-ra,belgyógyászati vizsgálatra.
Ma megvenni a kiskádat és a pihenőszéket :lol:
Nagy telefonálgatásban vagyok,intézkedek,orvos,vaterás eladók,apám orvosa,bababolt,keresztanyám...ejj ne utálnék ennyire telefonálni.

Szilvás AFP :evil: gyorsak látom. Én kérdeztem a védőnőt azt mondta ha gáz van SOS szólnak. Úgyhogy nyugodtan várom...remélem a többi is negatív lesz :lol:
Pocifotót várom.

evilany

Ja és nemsokára indulok jógára :wink:

evilany

Évi, tudsz élni!
:-)

szilvás76

8) :lol:

evilany

Csak aztán össze ne gubancolódj, inkább egyelőre csak egy csomót köss magadra. :-) :lol: 8)

szilvás76

Na ettől nem félek :shock: :? én és a hajlékonyság.

evilany

Sziasztok!

Bekri, igen mi egy helyen dolgozunk a férjemmel, már 8 éve. Munkahelyi szerelem a miénk. Ez nem igazán szerencsés azért. Gondoltuk, hogy valamelyikünk vált, de valahogy mindig valamiért a maradás mellett döntöttünk.

Andy, szerintem nagyon jó ötlet lenne nektek is a nászajándéknak a 4D.

Tünde, nekem állandóan olyan érzésem van, hogy bepisilek. Ja és a feszülés és nap mint nap van, olyan mintha nyúlva bent a méh.
Ez szerintem teljesen normális.

Ircsi, szuper a pocak! És már tuti lány?

Tegnap nem tudtam jönni, mivel a párom volt a gépnél. Szerencsére nem dolgozott, hanem próbált olyan programot szerezni, hogy a DVD-ről tudjak képeket csinálni a mi drágánkról.
Szerencsére a DVD nagyon jó lett 25 perc, viszont képek nem voltak jók, így nem vettünk. De este 10 után sikerült a dolog, így raktam fel a gmail-re képeket.
A legfontosabb, hogy teljesen jól van a baba, minden mérete pont 17+1-nek felel meg, és hát tegnap annyi is voltam. Mindene megvan fülek, kezek, stb... Még néztek gerincet, hólyagot, nyelést stb. az is szuper!
Viszont a mi kis drágánk nem akarta megmutatni, hogy mi is ő. Mindig a méhlepénybe rakta azt a részt. Tehát még nem tudjuk tutira, hogy lány-e. De nem is érdekel, a lényeg, hogy minden ok vele.
Most megyek és dolgozom egy picikét. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok :)

most értem haza elvoltam kicsit érdeklődni apasági , meg a kicsi jogviszonyával kapcsolatban és képzeljétek az én állandó lakcímem Dombóváron Tolna megyében van . az ideiglenes lakcímem meg itt Monoron na most én a fiaim után a pénzt Pécsről kapom mert az az illetékes Tolna megyében . De a kicsi Pest megyében születik és az meg Váchoz tartozik vagy Ceglédhez na most 2 helyről nem kapok ellátást de viszont a kórházban majd kérik a nagycsaládos igazolást a máktól amit nekem már vinnem kell magammal na most legyek okos és ezt bogozzam ki hogyan legyen . :(

Aki tud az segítsen már nekem szépen megkérem .
Vendég

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]lenne egy kérdésem lányok!
eddig nem nagyon volt ilyen nálam, de most kb egy hete jelentkeznek fájdalmak... hol itt szúr, hol ott szúr egy-egy pillanatra... néha olyan érzés, mintha egy lufit fújnának fel bennem és feszít... ezek normális jelenségek? meg néha olyan érzésem van, hoy "mindjárt bepisilek", aztán alig jön valami... :oops: :oops: :oops: :oops: eddig semmi "panaszom" nem volt, és most szokatlanok ezek a dolgok...

Én is ezektől a tünetektől szenvedek...erre azt mondta a doki:
még több B6 és sok pihenés

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megjöttem,majd éhen haltam,betoltam egy fokhagymás lepényt kefírrel...

A jóga érdekes volt,főleg légzésgyakorlatok,mert sóbarlangban volt,pár nyújtás lazítás,aztán gáttorna,és "beszélgetés" koncentrálás a babával.Én másra számítottam,azt hittem lesz egy csomó gyakorlat ami segít a derékfájáson,de nem igazán,igaz továbbiakban nem a sóbarlangos hanem a sima jóga változatra fogok járni,arra vettem bérletet. (sóbarlangos 1300/óra,sima 890/óra.... ) Amilyen hülye vagyok abszolut nem tudtam kikapcsolni,mikor lazulnom kellett volna akkor is azon járt az eszem hogy akkor óra után ide meg oda kell mennem,ezt és ezt venni,az annyiba kerül... ezt még gyakorolni kell.

evilany

Évi!
Visszaírtam pü-ben.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillagom láttam :) írtam is.Nem kell rohanj,meg fogunk várni :)

evilany

köszikeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
most visszafekszem mert megint kezd szúrni ....és fájni a derekam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lombikababa:szép pocak.

Vanilla, éán a dombóvári kórházban születtem.

Csajok, ne haragudjatok meg, de az évek óta tartó inkognitót szeretem megtartani. Más topikokban is így van. Azokat az embereket ismerem, akikkel találkoztunk személyesen talikon, vagy meddőségiben, vagy iwiw-en bejelölgettük egymást.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Évi, ez a jóga pedig tök jól hangzik, és a legfontosabb tényleg az, hogy kicsit relaxálj. De szerintem, nem lesz gondod, biztos hamar belerázódsz és utána a föld fölött fogsz lebegni :lol:

Tünde, szerintem is normális, hogy szúrkál, feszülget. Bár múltkor én is kicsit megijedtem, hogy mi ez, mert eddig nem nagyon éreztem.

Egyébként a babamozgást akár simán előbb is érezhetitek, mint a 20. hét, talán vegyesen a testalkat és a baba helyzetének, méhlepény megtapadásának helyétől függően. Kristófot már a 17. héten éreztem, a kistesót meg a 15. héten :shock: Azóta sokkal finomabban jelezget, szerintem elbújt, ahogyan csak tudott. Kristóf mindig sikerrel belekönyököl a hasamba, múltkor meg a 3,5 éves kereszttesója is megtalált. Még nem igazán tudnak erre odafigyelni, én meg nem vagyok mindig eléggé résen... :roll:

Csillag, hajrá pihenés! Lehet Évivel kellene relaxálnod, jógáznod egy kicsit :wink: Remélem, minden oké veletek!

Vanilla, én nem vagyok túl jártas ezekben az ügyekben... Talán lehet, hogy Tünde tud valamilyen infóval szolgálni.

Woody, gratula az uh-hoz! Mindjárt meg is lesem a képeidet a gmailen... Bár már rég nem itt kellene lennem, ki kellene használnom, hogy Kristóf alszik... :roll:

bekri

Maccs, kicsi lányod melyik napon is ünnepli a szülinapját? Úgy látom, nagyon közeledik :wink: Isten éltesse sokáig!!!

bekri

Woody megnéztem a képeket hát nem semmi milyen cseles szégyenlős babátok van :)

evilany

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a fogadtatást, aranyosak vagytok
Megpróbálok majd visszaolvasni, de tényleg jó sokat írtok. :)
Szóval, a becsületes nevem Anita és Pest mellett lakok közvetlenül, egy pici településen. Egy férjem és egy kislányom van, Dorka. Ő most lesz 15 hónapos, igazi kis kópé, de imádom. Régóta szerettem volna kisbabát, de sajnos 3 évig nem sikerült, így nagyon ledöbbentem mikor terhes lettem. Sajnos nem volt probléma mentes terhességem, végig nagyon magas volt a vérnyomásom, de sikeresen megúsztam a kórházat, majd az idő előtti császárt és úgy a császárt általában. Sőt mi több, az első fájástól a Manó megszületéséig 2,5 óra telt el, ami ugyan nagyon durva volt, de hallottam már rosszabbat is. :lol:
Mivel nehezen estem teherbe először, gondoltam úgysem lesz ez könnyű másodszorra sem, így ideje belevágni. Hát elsőre sikerült és itt vagyok most. A vérnyomásom sajnos már most igen magas, de szerintem nem lesz gond. Ez röviden az én történetem. :)

bekri, fogalmam sincs, hogy tudták így elszámolni a baba korát. Utolsó menzesz alapján pont annyi idős mint amennyinek legutóbb mondtak, de a dokinéni korábban azt mondta, nem úgy van az, ez a baba fiatalabb. Most jelenleg erős képzavarban vagyok, mikor is kell majd AFP-re mennem. Ezzel korábban is volt gondom, rosszkor lett levéve, rossz is lett az eredmény és mehettem az I. Női Klinikára genetikai tanácsadásra, ahol ha valaki járt már, tudja, hogy csak közelharc árán lehet időponthoz jutni... azt hiszem megint lesz ott egy köröm. :lol:

babaimado és a többiek akik a Femibiont javaoltátok, mindenképpen megfogadom a tanácsotokat és váltok. Nehogy már a 2. trimeszterre kezdjek 1. trimeszteres tüneteket produkálni, már épp kezdtem fellélegezni. :)

gtunde75 tökéletesen igazad van, gatya felkötve! :lol:

vanilla01, jézusom, nekem is állandóan dugul az orrom, azt hittem nekem van valami spéci bajom függetlenül a terhességtől, hiszen Dorkával nem tapasztaltam. Az orr spay bejött neked rá??
papirmasni

Szilvi! Köszönöm :$ :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lányok, a Visine az nem szemcsepp? :lol: :lol: :lol:
Én Otrivin orcseppet használtam, de akkor beteg voltam amúgy is. Annak van vmi nedvesítő összetevője, nem szárította ki az orromat. De azért óvatosan vele!

Ha "csak úgy" eldugul, próbáljátok meg a tengeri sós spray-t.
Ahhoz nem lehet hozzászokni, kíméletes, és segít az enyhébb tüneteknél.

Papírmasni, még nem is üdvözöltelek!
:-)
Szia! :-D

Gratula, a természet bepótolta, amit sokáig visszatartott. Már csak az lett volna "érdekes" ha ikrek lettek volna most... :-) Na az lenne az igazi "ereszd el a hajam!"
És irígyellek a 2,5 óráért! Remélem, nekem is a második gyorsabb és "egyszerűbb" lesz ;-)

szilvás76

Kriszti, nincs mit, máskor is! :-) :wink:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?