Sziasztok csajok!
Bocs,h nem jelentkeztem,de haza utaztam a családhoz egy hétre és nem akartam első nap azzal indítani,h beülök a gép elé
Nálam azt hiszem minden oké,vagy legalábbis remélem,semmi rossz érzés,leszámítva,h úgy érzem ólomból vannak a ciciim és rettentő érzékenyek.
Vasárnap Veszprémben voltam kézilabda meccsen(magam is sportoltam és hatalmas rajongó vagyok)
....hááát próbáltam nyugodtan nézni a meccset..és sikerült is,de azt hiszem jobban járok,ha az elkövetkező 9 hónapban ezeket kihagyom.
Tudom,h már mindenki bolondnak tart,de nem bírtam és csináltam még egy tesztet szombat este(imádom ahogy kijön a 2 csík)
Pozitív lett újra és most már nem olyan halványan,hanem egész erősen és pillanatok alatt megjelent.Nagyon örültem,megint tomboltam egy sort...én csak így bírom ki,amíg nem lát doki
Kövezzenek meg érte,de én ettől maradok nyugodt.
Zorka ..
Szorítok Nektek,hogy tényleg összejöjjön a baba,az meg aztán már tényleg csak a hab lenne a tortán,ha bejönne a kislány projekt!
Én szorítok neked NAGYON.Remélem nálunk is hasonlóan alakul,ha választhatnék én is kisfiút szeretnék először,a párom meg kislányt
L.Kata...
Köszönöm a tanácsokat.
A mensim lassan egy hete késik,mostanában amúgy is kicsit össze-vissza jött meg(plusz minusz pár nap)Fél éve álltam le a f.gátlóval,de még nem állt be napra pontosan,pedig előtte órát lehetett volna hozzám igazítani.
5 teszten vagyok túl
,abból mid pozitív és az elsőt 17-én csináltam.
Beagle...
Írj ám,amint tudsz valami biztosat,aztán már neki is állunk gyártani a kis vonalzóinkat
Remélem jól vagy,illetve mindenki..
Tünetek azóta valakinél,amióta legutóbb írt???
Meséljetek nagyon várom.
Puszi mindenkinek:aranyoska001